Sada je: sub maj 10, 2025 6:46 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Chemtrails - kemijski tragovi aviona
PostPostano: sub okt 09, 2010 12:06 am 
Član foruma

Hvala na slikama! Da li je ovo slikano 30-09-2010 ili je bio neki drugi dan?

Vrh

PostPostano: sub okt 09, 2010 6:51 am 
Član foruma

Da, 30.9 su slikane :?

Vrh

PostPostano: ned okt 10, 2010 1:08 am 
Član foruma

"Danas je aktivnost chemtrailsa iznad Rijeke bila zastrašujuća. Počelo je već ujutro, a sada je cijelo nebo isprešarano. Slično, iako u nešto manjem obimu, bilo je jučer. Možda bi trebalo postaviti zastupničko pitanje u Saboru, iako sumnjam da bi dobili iole suvisli odgovor. Uglavnom, da postoji volja, vrlo brzo bi se došlo do pravih odgovora. Vjerujem da se uvijek zna koji su avioni trenutno u hrvatskom zračnom prostoru."

Rijeka, 08.10.2010

slika

slika

http://www.forum.hr/showthread.php?s=2c ... 34&page=76

Vrh

PostPostano: ned okt 10, 2010 4:16 pm 
Član foruma

Ovaj skreče pod kutem od 90°... :shock:

Vrh

PostPostano: ned okt 10, 2010 8:52 pm 
Član foruma

Marduk je napisao/la:
Ovaj skreče pod kutem od 90°... :shock:

Tako avioni oduvijek idu, samo se mi toga više ne sjećamo hehe... :mrgreen:

Današnje snimke zaprašivanja Hrvatske i sjevera Italije, uobičajena ruta, obala-more. Izgleda da im je Jadranska obala izuzetno važna i česta lokacija djelovanja, samo koji je razlog?

10.10.2010

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 8:31 am 
Jučer je izgleda bio zaista poseban dan. Evo nekoliko slika neba nad Zadrom s jučerašnje "parade" ...

slika

slika

slika

slika

slika

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 10:25 am 
Član foruma

još jedna slika od jučer

Attachment/i:
IMG_6285.jpg
IMG_6285.jpg [ 47.64 KiB | Pogledano 4207 put/a. ]
Vrh

PostPostano: uto okt 12, 2010 10:42 am 
Član foruma

Danas nad Sarajevom i nad Beogradom - najverovatnije nece biti ni jednog chemtrail-a ... Posmatram vedro nebo nad Beogradom u vise navrata - stvarno nema ni jednog. Bilo bi dobro da to ucine i sarajlije i da uporedimo zapazanja ...

Danas nam dolazi Klintonka - prvo Sarajevo, pa onda Beograd... Slucajno ili ne - ovde mislim da ne lete cak ni avioni :-k

Vrh

PostPostano: uto okt 12, 2010 4:08 pm 
Član foruma

mandrilo2 je napisao/la:
Je li ko pokušao mislima otjerati chem oblake? Hehe, gledao sam Cloneya u filmu 'The Men Who Stare at Goats' pa me inspiriralo. Mislim da sam uspio par oblaka maknuti, ali opet, mozda je to bio vjetar :)

Napravi orgonski top.

Zanimljivo je da kristali posle određenog vremena na tajanstveni način (tj. nema naučnog objašnjenja) popucaju pa se mora stalno menjati iste novim i uvek ih treba imati u rezervi, jer kristali se ne mogu nabaviti na tržištu bivše Jugoslavije nego se naručuje iz inostranstva.

Pucanje kristala znači da ipak orgonski top funkcioniše tj. deluje u čišćenju neba od chemtreilesa.

Vrh

PostPostano: uto okt 12, 2010 4:25 pm 
halo je napisao/la:
Pucanje kristala znači da ipak orgonski top funkcioniše tj. deluje u čišćenju neba od chemtreilesa.

Vrlo hrabra tvrdnja. A što znači kada kuham jaje i onda ljuska pukne? :-k

Vrh

PostPostano: uto okt 12, 2010 8:26 pm 
Član foruma

FerdinandTheBull je napisao/la:
Danas nad Sarajevom i nad Beogradom - najverovatnije nece biti ni jednog chemtrail-a ... Posmatram vedro nebo nad Beogradom u vise navrata - stvarno nema ni jednog. Bilo bi dobro da to ucine i sarajlije i da uporedimo zapazanja ...

Danas nam dolazi Klintonka - prvo Sarajevo, pa onda Beograd... Slucajno ili ne - ovde mislim da ne lete cak ni avioni :-k

Evo report iz Sarajeva :-k

Svakodnevno nad Sarajevom operira 4-5 aviona koji ostavljaju već svima poznate tragove. Jučer su također prelijetali grad od ranog jutra i nad gradom se brzo nadvila nekakva magla i smog koji smrdi isto kao i svjež asvalt. Oko 5-6 sati su prestali nadlijetati garad. Jutros ni jednog jedinog aviona na nebu, dan je bio sunčan i topao i smoga uopšte nije bilo. Međutim Klintonka je otišla oko pola 2 - 2 iz Sarajeva i odmah su se avioni i hemtrialsi vratili na nebo. Evo i sada operišu po nebu dano-noćno.

Ljeti su intenzivno prelijetali grad i ostavljali dugotrajne tragove koji se raspline u izmaglicu. Na zahtjev par gledalaca na jednoj lokalnoj tv stanici bila je emisija o tragovima aviona nad sarajevskim nebom, međutim gost neki fino uglađeni gospodin, je svu temu preokrenuo na faotosmog i tema emisija je otišla u vjetar. Kako se zima približava smog u Sarajevu postaje sve intenzivniji, ali čim se malo razvedri dočekaju nas hemitrialsi kako neumorno zaprašuju. U zadnje vrijeme sam primjetio da pojedini avioni ostavljaju isprekidan trag koji se zadržava po 3-4 sata.

Vrh

PostPostano: uto okt 12, 2010 8:45 pm 
Član foruma

prasimix je napisao/la:
Vrlo hrabra tvrdnja. A što znači kada kuham jaje i onda ljuska pukne? :-k

A šta je to nešto što je "kuvao" kristal i onda je skroz pukao? :-k

Vrh

PostPostano: čet okt 14, 2010 8:00 am 
Član foruma

Tri dana prije nedjelje 10.10.2010 su se zagrijavali, onda su oslobodili sve raspolozive snage na Split, ocigledno i na ostale gradove. Valjda im ovaj datum ima simoblicno znancenje, a mozda se samo poklapa s dolaskom ciklone. Ujutro kad sam se probudio bio je super-vedar dan bez iti jedne naoblake, ali do kraja dana su toliko nasprejali da su kreirali finu maglicu.

Popodne sam primjetio fine tanke niti paucine na vjetrobanskom staklu auta iako sam ga ocistio prethodno i na konopima na sušilu. Poslije 10.10 evo tri/cetiri dana je oblacno pada kisica tu i tamo i zrak je neobicno hladan-vlazan-nezdrav. Ja sam cili nikakav, neki osjecaj kao da ce me gripa svaki moment uvatiti. Moj mali grdelin u čibi se isto kaputaje.

Moje je misljenje da ove sezone NECE dopustiti da im operacija GRIPA propadne. Bilo ona praseća, obična ili bilo kakva druga. Hoću reći da im je sad glavni cilj jesenskog sprejanja širanje boleština ili sađenje virusa koji će se aktivirati kad oni žele.

Inače i ja sam ih slikao 10.10, ali nikako da uhvatim vremena da sortiram fotke, uglavnom bio je nezaboravan party na nebu. U jednom trenutku 3-4 aviona je išlo prema istoj toćki prašeći iza sebe ko parnjače. A jednoga sam ćak uhvatio kako ide bez transpoderskog signala, što oće reći da je vojni prašinar.

Vrh

PostPostano: čet okt 14, 2010 9:56 am 
Član foruma

I kod nas je 8. listopada osvanula paučina koja baš i ne izgleda kao da je dijelo pauka!

Molit ću nekoga da postavi fotke....jer sam ja još uvijek Alf!

Istovremeno u mojoj okolini ljudi imaju problema s aktivacijom kroničnih bolesti (artritis, astma..) te sa simptomima koji uključuju glavobolje - opisuju ih na način da se osjećaju kao da će dobiti moždani udar, opća slabost i jake mučnine! Bez povraćanja!

Alf :blob:

Vrh

PostPostano: čet okt 14, 2010 10:23 am 
Član foruma

alf je napisao/la:
I kod nas je 8. listopada osvanula paučina koja baš i ne izgleda kao da je dijelo pauka!

Istovremeno u mojoj okolini ljudi imaju problema s aktivacijom kroničnih bolesti (artritis, astma..) te sa simptomima koji uključuju glavobolje - opisuju ih na način da se osjećaju kao da će dobiti moždani udar, opća slabost i jake mučnine! Bez povraćanja!

slikaslikaslika

Eto!

Vrh

PostPostano: čet okt 14, 2010 11:17 am 
Član foruma

Hajde malo da promenimo vizuru.... da učinimo napor da promenimo svoj odnos prema prirodi i prema sebi, jer smo i mi, očigledno, deo te prirode. U prirodi vlada sklad, iako nam se, na prvi pogled, pa čak i na neki drugi pogled, to ne čini. U kosmosu vlada sklad, iako ga mi ne razumemo... ili pak, ne dovoljno...

Ja bi se divila ovim fotografijama. Na njima vidim neverovatan dar prirode da napravi takvu igru oblika materijalne egzistencije, ispod koje se kriju kosmički principi održanja ravnoteže... tamo gde je ravnoteža poremećena, priroda sama dodaje nove oblike da bi je uspostavila.... I da ne zaboravimo.... Eto, i mi smo negde tu... između.... vaoma važan deo te slike sveta... Budimo malo pozitivni.... Od naših misli zavisi kako gledamo na svet oko sebe..... Tako smo u mogućnosti da izmenimo sopstveno realitet....

:love12:

Vrh

PostPostano: čet okt 14, 2010 12:38 pm 
Član foruma

Suzy,

imaš ti pravo, zaboravila sam navesti da ja ne tvrdim da je ovo posljedica chemtrailsa ili nečeg desetog. A najmanje sam zbog toga jako zabrinuta i paranoična. Samo sam rekla ono što sam vidjela/čula.

Međutim to što sam vidjela u svom vrtu nije do sada bilo uobičajeno. I inače znam imati paukove mreže, ali ne ovakve. Možda imam novu vrstu pauka. I ta je mogućnost otvorena.

To što je vidljivo na biljkama bilo je i na ogradi s prednje strane kuće gdje nema zelenja. Po cijeloj ogradi. Na zelenju je bilo samo vidljivije jer se radi o vrlo tankoj "paučini".
Ista je jako brzo nestala.

Eto, da ne bude zabune, zato sam i stavila fotke kako bi mogli sakupiti razna mišljenja i biti sretniji i pametniji. :love3:

Vrh

PostPostano: pet okt 15, 2010 11:16 pm 
Član foruma

jesi li uzela uzorke za hemijsku analizu.to bi bilo korisno,jer bi onda znala sta je tacno u pitanju.
a i ako nisi,verovatno da je nesto ostalo na liscu sto moze da se ispita labaratorijski.srecno.

Vrh

PostPostano: sub okt 16, 2010 12:02 pm 
Član foruma

alf je napisao/la:
alf je napisao/la:

slikaslikaslika

bas cudno... ovako gledajuci (laicki), zbilja djeluju kao paukove mreze. ipak bi trebala to pregledati da se osiguras... meni da se ovdje tako sto dogodi, ne znam gdje bih mogla nositi na pregled...

Vrh

PostPostano: sub okt 16, 2010 7:33 pm 
Član foruma

Na žalost nisam. Kad sam odlučila to učiniti - više nije bilo ničega. A kad bolje razmislim ne znam kamo bih to uopće odnijela na analizu, a i s čim bih je platila. Osim da ponudim domaći kruh i povrće na razmjenu! :mrgreen:

No mogu reći da mi nije baš bilo ugodno sljedeći dan skuhati kelj iz vrta za ručak. Pa sam ga prije potopila u slanu vodu i ostavila malo u njoj.

Naravo da jedem sve iz vrta, ali to mi je dalo misliti. Koliko god se trudili uzgojiti nešto "zdravo" možemo li i dalje misliti da je tako? Pitam se onda koja je alternativa - staklenici?

S kojom vodom zaljevati? Kišnica ili vodovod?

Zato ne razmišljam previše, očistim povrće na način na koji mislim da je to moguće i eto, za sad smo živi! \:D/

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.