Napomena chitaocu:radi se o 5(pet) 'razlichitih' postova rasporedjenih u 2 teme1.Tema posta: Re: David Icke - literatura i video
Čet Okt 07, 2010 8:04 pm
pokret otpora je napisao/la:
Šta je s venus projektom? Jupiter projekt? Kako se aktivirati? Zašto david icke ne spominje venus projekt? Da li je on smislio šta? Ne snalazimo se baš na internetu.

Tranzicijski gradovi? Može li se gdje već sad ići živit? Kako se direktno javit venus projektu ili david ickeu?

Želimo konkretnu alternativu s jasnim prvim korakom. Ima li tko knjigu 'the lion sleeps no more' (david icke) ili saznanje kad će se pojavit prijevod ili koliko košta prijevod ako je ima na engleskom? Jasno je šta napravit da se ovaj usrani sustav uruši. Jednostavno ga masovno ignorirat. Ali šta sutra? Venus projekt je predivna alternativa. Ok. Idemo. Koji je idući korak? Ako treba čekati, zna li tko koliko?

2.Tema posta: Re: David Icke - literatura i video
Poslato: Čet Okt 07, 2010 11:10 pm
Zašto david icke ne spominje venus projekt? Da li je on smislio šta?
Koliko smo mi shvatili kompjuteri bi pratili stanje resursa i svega ostalog i samo bi nam odgovarali na pitanja. Ne znam. Možda venus projekt iznjedri svjesne robote koji će nas osvojit lakše od psihopata i reptila, ali srca su nam još uvijek za njega. Znamo da reptili ne bi postojali da se čovječanstvo prosvijetli, jedan po jedan do kritične mase (sindrom stotog majmuna), ali danas, ove sekunde milijarde nepotrebno pate dok mi filozofiramo. Da mi negdje u africi umiremo od gladi, ili da nas u iraku bez upozorenja ubijaju američki vojnici željeli bi da se ljudi probude, ignoriraju sustav, ujedine i pomognu nam. Hitno! Odmah! Nama vlada šačica ljudi jer su nas uvjerili da smo govna i da bi se pobili i da se bez njih nikad ne bi mogli dogovorit. Da? Stvarno smo tako tupi i sebični? Svi mi koji imamo dušu želimo da nitko ne pati, i znamo da bi trebao postojati samo jedan zakon: "Čini što te volja dok poštuješ slobodu drugih.". Dogovorimo se, lokalno pa globalno, kao jedno biće, da nama i našoj djeci priuštimo život pun beskrajne slobode i ljubavi. Da ovaj tren svi zajedno odjebemo sustav on bi se odmah urušio. Možda se ne bi pobili kao što nas filmovi programiraju. Možda bi izašli na ulicu, pogledali oko sebe, duboko udahnuli i počeli se dogovarati. Možda bi bilo lakše nego možemo zamisliti. Čega bi se trebali bojati. Jedni drugih? Dogovorimo se bar lokalno, što je više ljudi moguće, i bit ćemo primjer koji će možda probuditi ostale. A možda nas pobiju. Pa šta onda. Bolje to nego čekati da se obruč stegne do nas kad će već biti prekasno. Vrijeme je da odrastemo i protrljamo oči. I david icke poziva na organizirano odjebavanje sustava. Alternativu ćemo, ako je za sad nema, pronaći tako šta ćemo slijediti srce i dogovarati se poštujući svako biće kao sebe. Može nam ovaj forum biti mjesto za početak povezivanja. Strah koji ćemo možda osjećati ili kaos koji bi navodno mogao nastati nije ništa u usporedbi s onim šta nas čeka ako nastavimo filozofirati o alternativama i čekati, jer globalna fašistička država nam je pred vratima, a negdje svake sekunde dijete umre od gladi u ovom svijetu punom obilja koje nam nekoliko psihopata uskraćuje jer se mi bojimo jedni drugih.
3. Tema posta: Re: Alternativne Vijesti
Poslato: Sub Okt 09, 2010 3:23 pm
Venus projekt? Koliko smo mi shvatili kompjuteri bi pratili stanje resursa i svega ostalog i samo bi nam odgovarali na pitanja. Ne znam. Možda venus projekt iznjedri svjesne robote koji će nas osvojit lakše od psihopata i reptila, ali srca su nam još uvijek za njega. Znamo da reptili ne bi postojali da se čovječanstvo prosvijetli, jedan po jedan do kritične mase (sindrom stotog majmuna), ali danas, ove sekunde milijarde nepotrebno pate dok mi filozofiramo. Da mi negdje u africi umiremo od gladi, ili da nas u iraku bez upozorenja ubijaju američki vojnici željeli bi da se ljudi probude, ignoriraju sustav, ujedine i pomognu nam. Hitno! Odmah! Nama vlada šačica ljudi jer su nas uvjerili da smo govna i da bi se pobili i da se bez njih nikad ne bi mogli dogovorit. Da? Stvarno smo tako tupi i sebični? Svi mi koji imamo dušu želimo da nitko ne pati, i znamo da bi trebao postojati samo jedan zakon: "Čini što te volja dok poštuješ slobodu drugih.". Dogovorimo se, lokalno pa globalno, kao jedno biće, da nama i našoj djeci priuštimo život pun beskrajne slobode i ljubavi. Da ovaj tren svi zajedno odjebemo sustav on bi se odmah urušio. Možda se ne bi pobili kao što nas filmovi programiraju. Možda bi izašli na ulicu, pogledali oko sebe, duboko udahnuli i počeli se dogovarati. Možda bi bilo lakše nego možemo zamisliti. Čega bi se trebali bojati. Jedni drugih? Dogovorimo se bar lokalno, što je više ljudi moguće, i bit ćemo primjer koji će možda probuditi ostale. A možda nas pobiju. Pa šta onda. Bolje to nego čekati da se obruč stegne do nas kad će već biti prekasno. Vrijeme je da odrastemo i protrljamo oči. I david icke poziva na organizirano odjebavanje sustava. Alternativu ćemo, ako je za sad nema, pronaći tako šta ćemo slijediti srce i dogovarati se poštujući svako biće kao sebe. Može nam ovaj forum biti mjesto za početak povezivanja. Strah koji ćemo možda osjećati ili kaos koji bi navodno mogao nastati nije ništa u usporedbi s onim šta nas čeka ako nastavimo filozofirati o alternativama i čekati, jer globalna fašistička država nam je pred vratima, a negdje svake sekunde dijete umre od gladi u ovom svijetu punom obilja koje nam nekoliko psihopata uskraćuje jer se mi bojimo jedni drugih.
4. Tema posta: Re: Alternativne Vijesti
Poslato: Uto Okt 12, 2010 4:31 pm
Smatramo da nije rješenje bijeg ili povratak u srednji vijek, nego npr nešto kao Venus projekt - ekonomija bazirana na resursima umjesto profita - napredna tehnologija i globalno jedinstvo ljudi. Zašto svi zajedno ne odaberemo Venus projekt, da prestanemo filizofirati, jer je sigurno bolji od ovog sranja od sustava. Milijarde nepotrebno pate u korist užasnih planova nekolicine, mi šutimo, obruč se steže. I naravno, istovremeno podići vlastitu svijest, spojiti se sa srcem i prestati se poistovjećivati s nekontroliranim glasom u glavi. Mi smo beskrajna svijest zarobljena u vlastitom snu. Iluminati - reptili i njihovi planovi više ne bi postojali u našoj stvarnosti kad bi mi podigli našu svijest i preuzeli kontrolu nad svojim umom. Oni bi ostali u svom vibracijskom zatvoru, mi bi bili podešeni na drugu frekvenciju. Dakle, unutarnji sklad, buđenje svijesti i shvaćanje kako sami stvaramo svoju stvarnost, totalno preuzimanje odgovornosti za svoj život i za sve šta se u svijetu događa, hrabro raskrinkavanje manipulatora i Venus projekt istovremeno. Šta čekamo?
5. Tema posta: Re: Alternativne Vijesti
Poslato: Uto Okt 12, 2010 8:45 pm
Možda Nat i Alf imaju živine plombe u zubima pa su tako nervozni? Bruce Lee je rekao: "Ne gledaj prst koji pokazuje Mjesec!". Ne ubij glasnika. Neki bijeli gost - svi ga žele bost. A mjesec, to je tek priča. Moon matrix - David Icke. To spada pod alternativne vijesti? Ili... Kortizol je iznimno važan za velik broj funkcija... njegov nedostatak povezan je s razdražljivošću i nasilnošću - Elaine Hollingsworth. Još malo kopiranja: Milijarde pate. Mi filozofiramo. Obruč se steže. Venus projekt traži nas glas. Šta čekamo?
P.S.vishe i dublje o Indigo fenomenu na ovoj temi:
viewtopic.php?f=5&t=108&start=0