Sada je: ned maj 04, 2025 6:29 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 226  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Generalna diskusija
PostPostano: čet okt 07, 2010 1:37 am 
Moderator

bornaa je napisao/la:
pa pitam ga dal "vidi",a ko ne odma mu jednu zidarsku zalijepim...pa da vidimo dokle ce ne "vidit" ...a i nemože on ne progledat kolko ja šamarelica mogu stisnit... kod mene je vrlo jednostavno

Pa to je dobra tehnika za čvrste momke, vide se neka čudna svjetla kad dobivaš šamarčine, vrlo edukativno!
Zna se pojaviti i povratni refleks šamaranja, i onda oboje "vide" i nakon nekog vremena sjednu na pod i budu zapitani.

Vrh

PostPostano: čet okt 07, 2010 7:31 am 
Član foruma

bornaa je napisao/la:

ma ja ne znam ni sta je ratnik....cito sam kastanjedu pa to je brate narko-egzorcista, a ne ratnik. samo sam se malo zeko na racun "odlike ratinka" posto svaku drugu recenicu svi nes usporedjuju svacije misli s djelovanjem ratnika , pa ratink ne bi ovo, pa ratnik bi ovak al ratnik ne bi onak....e jebote....'Oh, oh, no more buttered scones for me, mother. I'm off to play the grand piano'

Narko egzorcista kažeš, lol, zanimljiva rečenična konstrukcija svakako. No u pravu si, Kastaneda nije nikakav ratnik, a ni ovdje na forumu ih nema baš previše. Dakle pazi sad situaciju, grupa ne-ratnika čitaju knjige jednog ne-ratnika i stalno pričaju o ratništvu. I onda još ti dođeš, koji nema pojma o ničemu i s njima se zajebavaš.

Mislim da je stejdž za jednu dobru monti pajtonovsku scenu postavljen savršeno.

Vrh

PostPostano: čet okt 07, 2010 8:39 am 
Član foruma

lone_bird je napisao/la:

Mislim da je stejdž za jednu dobru monti pajtonovsku scenu postavljen savršeno.

to znaci da smo konacno spremni za pravu, sveobuhvatnu, i ne-opisivu spoznaju. borna ima ulogu gospodje vlasnice macke, iz skeca "konfjuz d ket". macka je, naravno, bambi :mrgreen:

Vrh

PostPostano: čet okt 07, 2010 12:38 pm 
Početnik

lone_bird je napisao/la:
Narko egzorcista kažeš, lol, zanimljiva rečenična konstrukcija svakako. No u pravu si, Kastaneda nije nikakav ratnik, a ni ovdje na forumu ih nema baš previše. Dakle pazi sad situaciju, grupa ne-ratnika čitaju knjige jednog ne-ratnika i stalno pričaju o ratništvu. I onda još ti dođeš, koji nema pojma o ničemu i s njima se zajebavaš..

ja ne znam za tebe, al ja trazim dobru izliku da se zbombardiram s nekim psihodelijama. a sad dal to znaci da trebam postat ratnik, why the f not? meditacija mi nekak iziskuje preveć konzistentnosti i discipline.

Vrh

PostPostano: čet okt 07, 2010 12:53 pm 
Član foruma

bornaa je napisao/la:
lone_bird je napisao/la:
Narko egzorcista kažeš, lol, zanimljiva rečenična konstrukcija svakako. No u pravu si, Kastaneda nije nikakav ratnik, a ni ovdje na forumu ih nema baš previše. Dakle pazi sad situaciju, grupa ne-ratnika čitaju knjige jednog ne-ratnika i stalno pričaju o ratništvu. I onda još ti dođeš, koji nema pojma o ničemu i s njima se zajebavaš..

ja ne znam za tebe, al ja trazim dobru izliku da se zbombardiram s nekim psihodelijama. a sad dal to znaci da trebam postat ratnik, why the f not? meditacija mi nekak iziskuje preveć konzistentnosti i discipline.

Siroti ratnici ipak meditiraju. U tišini. To ih čini anti-ratnicima, a tišinu ne-radom meditacije.

Vrh

PostPostano: čet okt 07, 2010 2:35 pm 
Moderator

Da bi se postalo anti-ratnikom moraš sebe pronaći u Antimateriji, dakle svoje paralelno biće tamo preko.
A da bi se postalo ratnikom, mora se desiti recimo da te mama ulovi kako se drogiraš, to je onda zbilja potres skupne točke, dalje stvarno ratuješ sa svim i svačim. A i mama doživi preokret misli u nesaznajno i na neko vrijeme se pretvori u anorganca-demona.

Vrh

PostPostano: čet okt 07, 2010 5:08 pm 
Član foruma

lone_bird je napisao/la:

Vidim da si čovjek širokih obzora (ne zajbavam ozbiljno kažem :wink: :D ) koji ima doticaja i iskustva sa različitim tehnikama i načinima razmišljanja (što je naravno dobra stvar, bilo bi loše da smo svi zaluđeni Castanedom kao ... neki ovdje jelda :wink: ) pa me zanima slična stvar i tema koja se nekako prirodno u isto vrijeme otvorila na drugoj temi (anorganska bića i letači) konkretno...

zanima me obrana.

jesi nailazio na tekstove, teme, tehnike, postove koji se bave sa ovom relativno uobičajenom problematikom istraživača onostranog? Kako pristupit dosadnim-napasnim-štetnim anorganskim bićima i pojavama? Tehnike, načina razmišljanja, postavljanja, reakcije ...

znam da je tema dosta široka i nimalo laka za "tutorial" no valjda postoje ljudi koji su nešto slično probali i usavršili. Moj Google request daje dosta zanimljivih stranica, očito da nekakvo iskustvo postoji.

Znaš nešto o tome?

Na žalost ne mogu ti dati tutorial, jer sam dovoljno ne znam za tutorial. Mogu ti dati neki kratki pregled svojeg iskustva ali ne znam koliko će ti to pomoći. Ako hoćeš eksperte odi na neki forum koji se bavi okultnim, ako netko zna, onda su to oni.

http://forum.haotika.com/index.php Probaj ovdje.

Što se tiče demonskih napada, to se obično podrazumjeva kao napad bića sa scorpio frekvencije (hyperspace termin). Sve je u ovom svemiru dualno, svaka sila ima svoju protusilu, tako scorpio ima "protu" frekvenciju, lion. Bića koja obitavaju na lion frekvi se zovu Ari i oni su neprijatelji demonskih bića. U pravilu na demonski napad se odgovara lion frekvencijom, samo što to pomaže trenutačno, no ne nužno i dugoročno. Demona, kao sva anorganska bića se ne može ubiti, ako su se probili na fizičku razinu ih je teško protjerati, jedini način za istinsku obranu jest da im se uzme hrana iz usta. Treba im uzeti pažnju. Problem je to što demoni ne egzistiraju na isti način kao mi, drugačije percipiraju prostor i vrijeme. Njima vrijeme ne teče linearno kao nama, mogu se kretati po vremenskim linijama. Drugo, kad se zakače za osobu imaju uvida u um te osobe, u želje, strahove, ambicije, slabosti što im otvara prostor za manipulaciju. Također ako je pojedinac prejak, pređu na nekoga tko je energetski povezan sa prvom žrtvom.. Slično se dogodilo kad mi se demon zakačio na curu. Za razliku od mene koji sam odmah prepoznao napad, njoj je radio suptilne,psiho/somatske. probleme. Depresivna stanja, bolovi i bolesti kojima se ne može naći medicnski uzrok, noćne more, prisilne radnje, aktiviranje altera (podsvjesnih ličnosti) i slično. Otišao je tek kad mu je uzeta pažnja.

Još jedno dobro "oružje" su Duh i Namjera. Na žalost nemogu pisati o načinu na koji funkcioniraju, ali kad je pojedinac prijemčiv za Duha i Namjeru ne može biti ugrožen. Zato su valjda egzorcisti, posvećenici duha svetoga oni koji mogu tjerati demone.

Postoji još i slučaj kad je demon koji je zakačen na tebe tvoje simultano postojanje. Pošto ste iz istog "oversoula", iste nadduše u stvari tog se demona i nemože otjerati. U zadnje vrijeme sve više dolazim do zaključka da svaki pojedinac ima vrstu takvog entiteta-kontrolora koji služi da bi nam postavio izazove, testove u napredku naše svjesnosti. Ako osoba želi i može, napravit će od tog entiteta saveznika koliko i neprijatelja, vjerujem da je to najbolji način. Osobno sam vezan za drevnu, tamnu anorgansku svijest, koja svojom veličinom nadrasta svijet. Ona je u isto vrijeme riznica prepuna znanja i moći, ali također i izvor dosta poteškoća i boli.

Samo da kažem, ovo je moj pogled na te stvari i ne mora nužno biti točan, ja vjerujem u njega jer ja tako vidim. Uzmi/te ga s distancom.

Nadam se da ti je ovaj moj tekst nekako pomogao.

lone_bird je napisao/la:
Lijepo rečeno. Ja bi još dodao i rekao da je jedini načina zaobilaska i potpunog uklanjanja navedenog problema trezvenost, besprijekornost i put ratništva no ti se ne bi složio pa bi se opet upleli u jednu nevažnu, uzaludnu i unaprijed izgubljenu raspravu (na obje strane)

pa to neću reći

:wink:

Nije da se nebi složio, ja se u potpunosti slažem. No ne volim korištenje tih termina, jer mi iskustvo govori da su oni koji se pozivaju na put ratnika pod zastavom Castanedinih knjiga u pravilu najdalje od tog istog puta. Suština je bitna :)

Zadnja izmjena: Sjenko; čet okt 07, 2010 6:36 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: čet okt 07, 2010 5:46 pm 
Početnik

promatrač je napisao/la:
Da bi se postalo anti-ratnikom moraš sebe pronaći u Antimateriji, dakle svoje paralelno biće tamo preko.
A da bi se postalo ratnikom, mora se desiti recimo da te mama ulovi kako se drogiraš, to je onda zbilja potres skupne točke, dalje stvarno ratuješ sa svim i svačim. A i mama doživi preokret misli u nesaznajno i na neko vrijeme se pretvori u anorganca-demona.

nije me mama jos uhvatila kako se drogiram al me uhvatila kako drkam, pa ne znam... dal se i to vredi?

salu na stranu, jesi li ti to o cem pricas stvarno uspio? pronašao sebe u anti materiji? ko tu od ucensika na ovom forumu ima stvarna iskustva a ko je samo reciklator brda tudjeg znanja?

Vrh

PostPostano: čet okt 07, 2010 6:07 pm 
Moderator

Ovo da drkanje, uf, to je više ko zaustavljanje svijeta ili makar želja za time, a mama se u tom slučaju ne pretvori u anorganca, nego također ima tendenciju prema prestanku razmišljanja.

A paralelno biće, jesam, našao sam se. :) A ne smijem sad tu pričati tko je što, neka bude, to ću staviti u nesaznajno, odnosno, šta me briga šta je.

Vrh

PostPostano: čet okt 07, 2010 8:12 pm 
Član foruma

bornaa je napisao/la:
salu na stranu, jesi li ti to o cem pricas stvarno uspio? pronašao sebe u anti materiji? ko tu od ucensika na ovom forumu ima stvarna iskustva a ko je samo reciklator brda tudjeg znanja?

Nije toliko pitanje tko ovdje ima stvarna iskustva kako kažeš, nego ako ti takvu osobu i nađeš, dal bi znao sa njom što napraviti? Što je ono što tražiš; odgovor? pitanje? mudrost? savjet? uzor?

Većina učesnika ovog foruma ima raznih zanimljivih iskustava u isto tako raznim područjima. Pitanje je samo što to tebe točno zanima. Koji ti je cilj i kakva ti je namjera. Kad to spoznaš, najakše je dati odgovor. Fora je ionako uvijek bila u pitanjima.

Vrh

PostPostano: čet okt 07, 2010 8:53 pm 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:

tako scorpio ima "protu" frekvenciju, lion. Bića koja obitavaju na lion frekvi se zovu Ari i oni su neprijatelji demonskih bića.

Nisam u poziciji da sudim ili odbaujem no ipak ovo tumačenje mi ne leži kako spada. Ima onaj ... ljudski crnomagijski mambo džambo prizvuk (anđeli vs demoni i slična sranja) kojih su takva učenja puna. Koja je suprotnost/neprijateljska bića kod ljudi? A kod mrava? A kod bradavičaste svinje? Iako, ta sam bića uvijek osjećao kao morbidna, mračna i moćna. Možda stvarno postoji neka suprotnost tome (nikad nisam vidio sjajno, pozitivno biće puno vrlina i pozitivnih osobina, samo neke jebene protuhe i lopovi su tamo vani izgleda :) ) tako da je možda utemeljeno u stvarnosti, tko će ga znati...?

Sjenko je napisao/la:
no ne nužno i dugoročno. Demona, kao sva anorganska bića se ne može ubiti, ako su se probili

Ta su bića smrtna kao i sva ostala bića no mi smo odvojeni preprekom energije koja se kreće drugom brzinom tako da nam je prostor međusobne interakcije ograničen energetski, što je dobra stvar. Ne bi volio da oni NAS mogu ubit kako ih volja, to bi onda bilo grdo sranje :wink:

Sjenko je napisao/la:
na fizičku razinu ih je teško protjerati, jedini način za istinsku obranu jest da im se uzme hrana iz usta. Treba im uzeti pažnju.

Pa da, to je na tragu mojih zapažanja. Razvio sam i zanimljivu tehniku "zamatanja u sebe" ili nekakvog oklopa energetskog tijela na koju sam slučano nabasao, zapravo nabasalo je moje sanjajuće tijelo. Izvrsna je no isto traži energiju i ne mogu je uvijek razviti kako treba ili često nemam vremena ni koncentracije.

Sjenko je napisao/la:
Problem je to što demoni ne egzistiraju na isti način kao mi, drugačije percipiraju prostor i vrijeme. Njima vrijeme ne teče linearno kao nama

Sanjajuće tijelo je u snovima također izvučeno izvan strukture vremena (tako da ti se čini često da snovi traju vječno itd.) no nekako mi se čini da je svako živo biće donekle podložno kolu vremena, samo možda za njih vrijeme teče na drugačiji način. Biti izvan toka vremena implicira besmrtnost a sve što je živo/se rodilo mora i umrijeti. Sve što je započelo mora i završiti, kao pravac od točke a do točke b. Samo Bog implicira krug sve ostalo što živi je samo pravac.

Sjenko je napisao/la:
mogu se kretati po vremenskim linijama. Drugo, kad se zakače za osobu imaju uvida u um te osobe, u želje, strahove, ambicije, slabosti što im otvara prostor za manipulaciju.

Imaju, kao i ogromnu i razrađenu inteligenciju no ipak nam je strana. Oni nas ne uspijevaju razumijeti u potpunosti. Fali im ono nešto. Spotiču se na sitnicama. Lovim ih često na takve fore. Često niti ne znaju naš jezik (neki pak da).

Sjenko je napisao/la:
Također ako je pojedinac prejak, pređu na nekoga tko je energetski povezan sa prvom žrtvom.. Slično se dogodilo kad mi se demon zakačio na curu.

Jeli uopće bila svjesna, sama po sebi, da se radilo o nečemu stranom?

Sjenko je napisao/la:
more, prisilne radnje, aktiviranje altera (podsvjesnih ličnosti) i slično. Otišao je tek kad mu je uzeta pažnja.

Kako?

Sjenko je napisao/la:
Još jedno dobro "oružje" su Duh i Namjera. Na žalost nemogu pisati o načinu na koji funkcioniraju, ali kad je pojedinac prijemčiv za Duha i Namjeru ne može biti ugrožen. Zato su valjda egzorcisti, posvećenici duha svetoga oni koji mogu tjerati demone.

ČEsto sam ih znao tjerat sa "prosvjetljeničkim" iskustvima "šta vi znate pizda vam materina, ja imam prijatelje tamo gore!" - nešto u stilu "ja znam direktora" LOL

Uspjevalo je.

Sjenko je napisao/la:
Postoji još i slučaj kad je demon koji je zakačen na tebe tvoje simultano postojanje. Pošto ste iz istog "oversoula", iste nadduše u stvari tog se demona i nemože otjerati.

Teško ga možeš nazvat demona ako je to samo druga strana tebe no nisam znao da se i dvojnik može menifestirat na loš način. Čudna i nevjerovatna priča no ima takvih koliko hoćeš na svijetu.

Sjenko je napisao/la:
Osobno sam vezan za drevnu, tamnu anorgansku svijest, koja svojom veličinom nadrasta svijet. Ona je u isto vrijeme riznica prepuna znanja i moći, ali također i izvor dosta poteškoća i boli.

Oho. I ti imaš prijatelje anorgance. Nije ni čudo da ti onda ratnici idu ne jetra LOL. Pravi si prototip nasljednika stare loze a još se buniš na podjelu LOL. To su sanjalački anorganci ili nešto drugo? Razmjenjujete energiju? Ako ne želiš pričat o ovom samo preskoči temu. Razumijet ću.

Vrh

PostPostano: pet okt 08, 2010 12:17 am 
Moderator

lone_bird je napisao/la:
Nisam u poziciji da sudim ili odbaujem no ipak ovo tumačenje mi ne leži kako spada. Ima onaj ... ljudski crnomagijski mambo džambo prizvuk (anđeli vs demoni i slična sranja) kojih su takva učenja puna.

Probat ću ti ja dešifrirati ovaj mambo - džambo.

Demon vs Ari (lavlja bića) je ugrubo prevedeno na castanedijanski Letač/anorganac vs vibrirajuća sila.
Uoči da je i jedno i drugo anorgansko, energestko postojanje, dakle i demoni i lavlja bića, odnosno i letači i vibrirajuča sila.
Vibrirajuća sila je zapravo bliža onome što oni zovu Archangel frekvencija, ali recimo da su Ari i Archangel harmonici iste frekvencije pa to dođe nekako slično, ali je Ari bliži fizikalnosti, dok je Archangel već kolektivno svjesno.

Na tom jeziku je Nagual Hyperspace, zapravo Hyperspace je prostor između svijetova.

Ljudi u svojoj DNA imaju svašta, pa i nešto gena Ari bića, prevedeno, ljudi u svojoj čahuri imaju i zračenja koja odgovaraju svijetu anorganaca koje ovi nazivaju Ari bićima.

Sad probaj dalje graditi, mislim da možeš. Ta druga učenja se puna nekih finesa koje u CC knjigama nisu iznesene, a itekako imaju neku svoju vrijednost ako ih se uspije dovesti u pravi kontekst i koliko toliko prevesti na jezik svojih iskustava.

U metabolizam i vremenost anorganaca ne bih ulazio jer me zasad čisto zabole ona stvar za to.

Uživajte i dalje u ovim SF pričama! :D

Vrh

PostPostano: pet okt 08, 2010 5:10 am 
Početnik

lone_bird je napisao/la:
bornaa je napisao/la:

Nije toliko pitanje tko ovdje ima stvarna iskustva kako kažeš, nego ako ti takvu osobu i nađeš, dal bi znao sa njom što napraviti? Što je ono što tražiš; odgovor? pitanje? mudrost? savjet? uzor?

Većina učesnika ovog foruma ima raznih zanimljivih iskustava u isto tako raznim područjima. Pitanje je samo što to tebe točno zanima. Koji ti je cilj i kakva ti je namjera. Kad to spoznaš, najakše je dati odgovor. Fora je ionako uvijek bila u pitanjima.

zanima me šta pali. šta funkcionira. sta je primjenjivo i pokazuje rezultate. možda je malo nezahvalno i neki...easy way out traziti drugog da ti da neki put u ovoj zavrzlami koju svi prolazimo, ali to je otprilike to. akumulirano znanje. don juan ga je pun i njegovo ucenje se drzi striknog protokola koji "pali". sad se ja samo pitam, da li je netko tehnike iz knjige prakticno primjenio. a trazim isto ko i svi vi ovdje.

Vrh

PostPostano: pet okt 08, 2010 11:30 am 
Član foruma

lone_bird je napisao/la:

Nisam u poziciji da sudim ili odbaujem no ipak ovo tumačenje mi ne leži kako spada. Ima onaj ... ljudski crnomagijski mambo džambo prizvuk (anđeli vs demoni i slična sranja) kojih su takva učenja puna. Koja je suprotnost/neprijateljska bića kod ljudi? A kod mrava? A kod bradavičaste svinje? Iako, ta sam bića uvijek osjećao kao morbidna, mračna i moćna. Možda stvarno postoji neka suprotnost tome (nikad nisam vidio sjajno, pozitivno biće puno vrlina i pozitivnih osobina, samo neke jebene protuhe i lopovi su tamo vani izgleda :) ) tako da je možda utemeljeno u stvarnosti, tko će ga znati...?

Loni, pročitaj ovo što ti je Promatrač napisao pa će ti možda moja objašnjenja biti bliža. Ti im odmah daješ negativnu konotaciju jer ih ne razumiješ. Kakav crnomagijski mambo jumbo prizvuk? Baš zbog takvih glupih zaključaka ne želim pričati s tobom jer mi se čini kao da me pozivaš na razgovor samo da bi secirao moje riječi isisao moju pažnju i energiju. Nisam ja kriv što svaka sila ima svoju protu silu, što je svemir bipolaran i fraktalno fragmentiran, to što ti to ne znaš nema veze s crnom magijom. Ovaj naš svijet je preslika naguala u malom. Makar ovdje nisu vidljivi i ovdje vrijede zakoni polarnosti. Postoji svijet koje je suprotan ovom našem, to je svijet antimaterije. Pomatrač ti više zna o tome svijetu.

lone_bird je napisao/la:

Ta su bića smrtna kao i sva ostala bića no mi smo odvojeni preprekom energije koja se kreće drugom brzinom tako da nam je prostor međusobne interakcije ograničen energetski, što je dobra stvar. Ne bi volio da oni NAS mogu ubit kako ih volja, to bi onda bilo grdo sranje :wink:

Ha čuj, to su bića odvojena od nas kako kažeš i mi ih svoje pozicije nikako ne možemo ubiti, a ona nas mogu kad ih prizovemo. Za nas, ona su besmrtna. Također u svom prirodnom obliku ona egzistiraju u kolektivu.

lone_bird je napisao/la:
Sanjajuće tijelo je u snovima također izvučeno izvan strukture vremena (tako da ti se čini često da snovi traju vječno itd.) no nekako mi se čini da je svako živo biće donekle podložno kolu vremena, samo možda za njih vrijeme teče na drugačiji način. Biti izvan toka vremena implicira besmrtnost a sve što je živo/se rodilo mora i umrijeti. Sve što je započelo mora i završiti, kao pravac od točke a do točke b. Samo Bog implicira krug sve ostalo što živi je samo pravac.

Imaju, kao i ogromnu i razrađenu inteligenciju no ipak nam je strana. Oni nas ne uspijevaju razumijeti u potpunosti. Fali im ono nešto. Spotiču se na sitnicama. Lovim ih često na takve fore. Često niti ne znaju naš jezik (neki pak da).

Slažem se, sanjajuće tijelo ima mogućnost izlaženja iz tonala vremena i linearnosti. To i je jedan od vozila koje "vozi" našu svijest kroz nagual. Ovo oko vremena na žalost nisi u pravu. Vrijeme ne teče svugdje, postoje bića koja mogu egzistirati u vanjskom vremenu, čak postoje svijesti koje jesu vrijeme samo po sebi. Nisu sva bića smrtna, niti teku po pravcu. Pravac znači linearnost, a samo ljudi opažaju linearno.

Naravno da nas anorganci ne poznaju potpuno, ali svejedno imaju uvid u naše umove. Samo onaj tko je svjestan ih može nadigrati.

lone_bird je napisao/la:

Jeli uopće bila svjesna, sama po sebi, da se radilo o nečemu stranom?
Kako?

Nije bila svjesna, makar sam joj rekao da je to demon nije joj ništa značilo. Iskreno ne znam kako demoni rade takve stvari, barem ne želim izvuć to znanje na svjesnu razinu jer mi ne treba.

lone_bird je napisao/la:

Teško ga možeš nazvat demona ako je to samo druga strana tebe no nisam znao da se i dvojnik može menifestirat na loš način. Čudna i nevjerovatna priča no ima takvih koliko hoćeš na svijetu.

Zašto ne? Nema ništa loše u demonima :) I nije on moj dvojnik, on je moje simultano postojanje. U simultanim postojanjima imam još Archangela (vibraciona sila), Dracosa (reptili, agresivna ratnička svijest), Transparente (bića koja jesu vrijeme, čuvari vremena), Tau Ceti (ljudska ratnička rasa), Andromedijanci (bića koja egzistiraju u vanjskom vremenu) i još tisuću naoko odvojenih svijesti koje veže ista nadduša. Neke od njih spadaju u "tamnu" stranu hijerarhije, neke u "svijetlu", no u suštini nema razlike jer je jedna strana preslika druge.

lone_bird je napisao/la:

Oho. I ti imaš prijatelje anorgance. Nije ni čudo da ti onda ratnici idu ne jetra LOL. Pravi si prototip nasljednika stare loze a još se buniš na podjelu LOL. To su sanjalački anorganci ili nešto drugo? Razmjenjujete energiju? Ako ne želiš pričat o ovom samo preskoči temu. Razumijet ću.

A no no, to biće jesam ja, on je dio mojeg cjelokupne svijesti, nisam ja namjerno odlučio bit njegov prijatelj. Rekao sam ti da svaki čovjek ima jednog takvog kontrolora. Molim te nemoj me gurati u neke kutije, nisam ja nikakav prototip stare loze. Pokušavaš nekako racionalizirati moju pojavu Loni i gurnuti je u neku kutiju jer je drugačija od tvoje. Rekao sam ti nemoj me prosuđivati i misliti da znaš što sam ja i što radim, jer ne znaš.
Usput i don Juan je imao saveznike, jel onda i on prototip stare loze?

Ne znam da li je sanjalački anorganac iskreno. Može se doći do njega u sanjanju, ali sumnjam da je to ona vrsta koja je opisana u knjigama. Da, razmjenjujemo znanje i energiju, ali to radim sa svim svojim simultanim postojanjima.

Promatrač, hvala ti na prevodu sa mojeg na Castanedijanski. Živjela suština \:D/

Vrh

PostPostano: pet okt 08, 2010 1:40 pm 
Član foruma

Nemam puno vremena pa da ti skucam odgovor na brzinu ...

Sjenko je napisao/la:

Loni, pročitaj ovo što ti je Promatrač napisao pa će ti možda moja objašnjenja biti bliža. Ti im odmah daješ negativnu konotaciju jer ih ne razumiješ. Kakav crnomagijski mambo jumbo prizvuk? Baš zbog takvih glupih zaključaka ne želim pričati s tobom jer mi se čini kao da me pozivaš na razgovor samo da bi secirao moje riječi isisao moju pažnju i energiju. Nisam ja kriv što svaka sila ima svoju protu silu, što je svemir bipolaran i fraktalno fragmentiran, to što ti to ne znaš nema veze s crnom magijom. Ovaj naš svijet je preslika naguala u malom. Makar ovdje nisu vidljivi i ovdje vrijede zakoni polarnosti. Postoji svijet koje je suprotan ovom našem, to je svijet antimaterije. Pomatrač ti više zna o tome svijetu.

He he, prvo, nemoj se sekirat, nemaš zbog čega. Drugo, nisam li jasni i glasno rekao da nisam u poziciji da sudim ili odbacujem? Sve iza toga je samo neobvezno ćaskanje i ništa više. Treće, niti sebe niti druge nemoj shvaćat tako ozbiljno. Ni ono što ti govoriš ni ono što ja govorim, čak ni sad, ni ono što "mislimo" nije uopće tako važno. Zapravo, prilično je nebitno. Treće, nemoj se brinut nikad o tome da će ti netko drugi isisat energiju (ja vjerujem da tako nešto nije moguće) a posebno dok je tako olako i dobrovoljno razbacuješ na razne budale (myself included) s raznih anonimnih internetskin foruma. (LOL, kad malo bolje razmiliš, ima li glupljeg načina za trošit energiju nego se živcirat za stvari iznesene na, hej(!), forumima, newsgrupama, youtube commensima itd.) Četvrto, svaki čovjek ima pravo bit glup, dozvoli mu. Ja ljubomorno zadržavam pravo na svoja polovična "mišljenja" na poluistina i na glupost i ne dam to pravo nikome. To je inače način na koji funkcionira prva pozornost. Men willingly believe what they wish! - Julius Caesar

Nauči nešto od jednog polu-ratnik-wannabeja, bit će ti lakše u životu, vjeruj mi. :wink:

Sjenko je napisao/la:
Ovo oko vremena na žalost nisi u pravu. Vrijeme ne teče svugdje, postoje bića koja mogu egzistirati u vanjskom vremenu, čak postoje svijesti koje jesu vrijeme samo po sebi. Nisu sva bića smrtna, niti teku po pravcu. Pravac znači linearnost, a samo ljudi opažaju linearno.

Puno bića opaža linearno. Ovo o čemu pričam ne temeljim u drugim znanjima nego u nekim vlastitim zaključcima iz mog "mentalnog laboratorija". Biti gospodar vremena znači biti gospodar života i smrti. Znači negirati osnovnu komandu o krugu, obnovi, zaboravu. Znači biti sam svoj gospodar, izvan zakona postavljanih odozgo. Koliko ja znam nijedno biće to ne može, no caka je u ovom dijelu "koliko ja znam", (ne baš puno).

Sjenko je napisao/la:
Zašto ne? Nema ništa loše u demonima :) I nije on moj dvojnik, on je moje simultano postojanje. U simultanim postojanjima imam još Archangela (vibraciona sila), Dracosa (reptili, agresivna ratnička svijest), Transparente (bića koja jesu vrijeme, čuvari vremena), Tau Ceti (ljudska ratnička rasa), Andromedijanci (bića koja egzistiraju u vanjskom vremenu) i još tisuću naoko odvojenih svijesti koje veže ista nadduša. Neke od njih spadaju u "tamnu" stranu hijerarhije, neke u "svijetlu", no u suštini nema razlike jer je jedna strana preslika druge.

Jebemu mater ako nam još samo ne fale DŽEDAJ KNAJTOVI! :mrgreen:
Sorry morao sam :wink:

Zbilja ne znam ništa o navedenim stvarima. Svoja ograničena shvaćanja gradima većinom na vlasitim iskustvima i na Castanedinim radovima jer me je silom naučio da mu moram dat kredibilitet. Iako nemam zatvoreni um po pitanju bilo čega (previše sam sranja vidio u svom kratkom životu) svjestan sam lakoće u kojoj ljudi prihvaćaju i opisuju stvari bez pravog znanja suštine i grade kule od karata u zraku pa me život nekako naučio bit oprezan i pomalo skeptičan po pitanju većine stvari "duhovnog" tipe na koje nabasam.

Nadam se da moju zatvorenost, zatucanost, primitivnost i malodušje nećete naći pretjerano uvredljivom. Unaprijed se duboko ispričavam :notworthy:

Sjenko je napisao/la:
A no no, to biće jesam ja, on je dio mojeg cjelokupne svijesti, nisam ja namjerno odlučio bit njegov prijatelj. Rekao sam ti da svaki čovjek ima jednog takvog kontrolora. Molim te nemoj me gurati u neke kutije, nisam ja nikakav prototip stare loze. Pokušavaš nekako racionalizirati moju pojavu Loni i gurnuti je u neku kutiju jer je drugačija od tvoje. Rekao sam ti nemoj me prosuđivati i misliti da znaš što sam ja i što radim, jer ne znaš.
Usput i don Juan je imao saveznike, jel onda i on prototip stare loze?

He he, nemoj se odma pjenit, vidiš (i po smajlijima) da se samo zajebavam. Slična je pouka ko tamo gore što sam ti pisao. Jebeš ono što ja mislim. Nemožeš si priuštiti gubit glavu zbog tuđih gluposti i tuđeg nerazumijavanja. To se tebe ne tiče. Lav je možda bio i nahrđaviji lav s ovu stranu rio grande al ti nisi se na njega naljutio. nisi mu rekao da nema pravo da te slijedi - DH

Sjenko je napisao/la:
Ne znam da li je sanjalački anorganac iskreno. Može se doći do nejga u sanjanju, ali sumnjam da je to ona vrsta koja je opisana u knjigama. Da, razmjenjujemo znanje i energiju, ali to radim sa svim svojim simultanim postojanjima.

Budi oprezan prijatelju. Ja, ograničen i sumnjičav kakav već jesam, gradim sebi u glavi (99,9% pogrešan naravno) film gdje su ti neki gadni i prijetvorni anorganci prodali priču o simultanim postojanjima i sad ti lako sisaju energiju. Kako uopće vidiš razliku između anorganca vulgaris i nekoga od tvojih milijun ipo simultanih postojanja? Još jednom, unaprijed se ispričavam na vlastitoj ograničenosti i nepovjerljivosti. Možda je moje rasuđivanje i najidiotskije na svijetu al ja sad stvarno odavde ne vidim bolji način za postavljanje.

Vrh

PostPostano: pet okt 08, 2010 1:51 pm 
Moderator

A kakav je to sanjalački anorganac?
To bi bili neki daleki koji se mogu dohvatiti samo u sanjanju?

Što se tiče belaja Sjenka i LB, tu je najveći problem što bi LB prvo trebao biti upoznat sa tim drugim konceptima, a Sjenko samo baci pojam i ispali na živce kad LB ostane zblenut i sumnjičav.

Recimo LB-u bi preporučio da prouči koncept oversoula, koncept duše i nadduše, iz tog koncepta je pojam simultanih postojanja. Ne kažem da ga treba asimilirati, nego upoznati.

Moram naći link neki... tražim .... našao nešro sa srušenog OBJAVE foruma što je Caca citirala odnekud.
Ali ima još mnogo toga na web-u!

Dakle skup svih nečiji simultanih postojanja je njegoa Nadduša - Oversoul, to bi se dalo usporediti sa Duhum na Castanedijanskom.
Skup svih Oversoula zajedno sa tkivom koje ih veže je God-Mind.

God-mind, božji um, bi bilo nešto kao Orao, ili možda i ne, u svakom slučaju je višlje nego je pojmljivo ili iole komunikabilno sa ljudskim razum, zato služi recimo Duh, da spusti stepenicu bliže neke stvari čovjeku.

Šta je tačno Nad-duša (Oversoul)?

Nad-duša (Oversoul) je mesto sa koga ste potekli.
Kao analogiju, mislite o Božjem Umu (God-Mind) kao o svom dedi/babi.
Iz Božjeg Uma su potekli manji delovi energije koji se nazivaju Nad-duše (Ovesoul).
Mislite o Nad-duši (Oversoulu) kao o svojoj majci/ocu.

Kako Nad-duša (Oversoul) izgleda?

Svaka Nad-duša (Oversoul) je energetska masa inteligencije.
Za svrhe vizualizacije, možete misliti o njoj kao o suncu na svetlom danu.

Koje funkcije izvržava Nad-duša (Oversoul)?

Vaša Nad-duša (Oversoul) obezbeđuje posrednu vezu između Božjeg Uma (God-Mind),
ekstremno široke energije, i vas, malog dela te široke energije.
Vaša Nad-duša (Oversoul) je tip tampon zone između vas i Božjeg Uma (God-Mind).
Na primer, ne biste mogli da uključite svoj kuhinjski toster direktno u električni
generator.
Snažna voltaža izelektričnog generatora bi bila prejaka i spržila bi toster.

Sva vaša iskustva potiču iz vaše Nad-duše (Oversoula).

Vaša Nad-duša (Oversoul) šalje vaša iskustva bacajući mrežu energije.
Vi vučete mrežu energije u sebe dok se iskustva dešavaju.
Onda, možete izabrati da se držite energije i da nastavite da ponavljate isto
iskustvo, ili možete svesno izabrati da vratite enrgiju Nad-duši (Oversoulu), da bi
energija mogla da se pročisti i preradi u nova i drugačija iskustva.

Kako da kontaktiram svoju Nad-dušu (Oversoul)?

Vaša Nad-duša (Oversoul) je stalna. Uvek ste povezani bez obzira gde ste ili koju formu
uzimate. Uvek ste povezani bez obzira da li ste vi toga svesni ili ne.
Vaša Nad-duša (Oversoul) vas prepoznaje po vašoj frekvenciji - vibraciji koja je za vas jedinstvena.

Kako da razvijem svest o mojoj povezanosti?

Prvo, vizualizujte čist, elastični kanal koji vas povezuje od vrha glave do vaše Nad-duše
(Oversoula).
Koristeći svoj dah kao alatku, izdahnite kroz vrh glave, kroz kanal, sve do vaše Nad-duše (Oversoula).
Udahnite nazad kroz kanal.
Ponovo izdahnite i udahnite kroz kanal.
Ako vidite ili osetite bilo kakve mračne nagomilane odlomke, koristite svoj dah kao
četku za čišćenje da ovo odstranite.
Dok pomerate dah gore-dole, prebacite tamne odlomke kroz kanal svojoj Nad-duši (Oversoulu).
Vaša Nad-duša (Oversoul) uvek ostaje čista.

Kako da znam kada da napravim kontakt?

Sa svojim rukama osetite prostor koji se nalazi iznad vaše glave.
To je prostor koji sadrži vaše misli.
Morate koristiti svoj dah, ili svest, da pogurate pored svojih sopstvenih misli i stignete u prostor koji sadrži vašu Nad-dušu (Oversoul).
U početku, može biti teško da osetite da se bilo šta dešava.
Vaša komunikacija može biti toliko fina da nećete moći da je razaznate od svojih misli i osećanja.
Zbog toga je važno da se probijete iznad prostora koji sadrži vaše misli.
Što više koristite kanal, sve više opažate komunikaciju koja kroz njega teče.

Kako će moja Nad-duša (Oversoul) komunicirati samnom?

Naučićete jezik svoje Nad-duše (Oversoula), koji je jezik osećanja.
Naučićete da znate znanjem.
Shvatićete koliko već znate, a onda ćete graditi na tom znanju.
Jednom kada naučite jezik vaše Nad-duše (Oversoula), pitajte svoju Nad-dušu (Oversoul) da kominicira sa svim drugim stvarima za vas, a onda da vam prenese te informacije.
Vaš posao će postati mnogo lakši, jer će vam umesto da učite jezik svakoga i svačega, biti dovoljan samo ovaj jedan, prost jezik.

Da li će ovo promeniti moj uopšteni pogled na život?

Pomeranje vaše energije dore-dole, umesto tamo-vamo, znači da gledate na život odozgo umesto horizontalno kroz vaše nagomilane vibracione utiske koji postoje u
vašem polju aure.
Ovo vam dozvoljava da funkcionišete kao objektivan posmatrač.
Ovo vam za uzvrat dozvoljava da sakupljate manje subjektivne, a više tačne informacije.

Da li i dalje imam slobodnu volju?

Vi učite da poravnavate svoju volju sa voljom vaše Nad-duše (Oversoula) i Božjeg Uma
(God-Minda).
Počinjete da funkcionišete kao dimnjak energije.
Vi ste na dnu, konstantno punjeni od strane Nad-duše (Oversoula) i Božjeg Uma (God-Minda).
Vi ovu energiju vraćate nazad Nad-duši (Oversoulu), radije nego da je zadržavate.
I dalje ćete moći da radite šta želite, ali ćete otkriti da život teče mnogo lakše ako slušate
svoju Nad-dušu (Oversoul).

Mogu li započeti kao početnik?

Vi ste već povezani. Jednostavno postanite svesni da ste već povezani.
"Početnik" je reč koja je napravljena da zakomplikuje nešto što je prosto.
Samo to uradite! Oslobodite se potrebe da komplikujete.

Mogu li i dalje imati duhovne lidere i pomagače?

Pitajte svoju Nad-dušu (Oversoul) da vam objasni ko i šta su "duhovni lideri i pomagači".
Oni mogu biti ili ne, zakoniti i/ili korisni. Oni mogu samo biti proizvod vaše umne šeme.
Samo vaša Nad-duša (Oversoul) zna sigurno.
Idite do najvišeg izvora koji vam je dostupan, i onda gledajući na dole, sakupite svoja pojašnjenja.

Da li mogu i dalje da koristim kristale i kamenje?

Možete da radite šta god želite.
Pitajte Nad-dušu (Oversoul) za objašnjenje.
Neka kontaktira Nad-duše kristala i kamenja, i neka vam vrati tu informaciju.
Saznajte svoju informaciju.

Da li mogu da pristupim informacijama o drugim životima?

Apsolutno. Ali, ponovo, trošite svoje izvore mudro. Radite to samo ako to služi svrsi.
Radoznalost je izraz ega.
Koga je briga ako ste Kraljica Elizabeta u drugim životnim linijama ako to ne služi svrsi? I, ako je tako, kako to direktno utiče na vaša životna iskustva sada?

Da li mogu da kontaktiram druge dimenzije, vrste, i/ili šak i preminule kroz moju
Nad-dušu (Oversoul)?

Apsolutno. Ali, još jednom, trošite svoje izvore mudro.
Možete biti odvedeni na horizontalnu poteru na bilo kom nivou koji dostignete. Fokusirajte vašu umnu šemu na vertikalni rast.
Idite što dublje i brže možete u vaš izvor.
Šta god da odlučite da istražujete, radite to svesno.
Oslobodite svoju potrebu za igranjem igara i zabavom.
Dostignite svoje ciljeve. Vreme je od značaja.

Da li ima drugih ljudi u mojoj Nad-duši (Oversoulu)?

Ima mnogo duša ličnosti koje osećaju Božji Um (God-Mind) kroz vašu Nad-dušu
(Oversoul), neke su u ovoj dimenziji, neke nisu.
Svaka individua je važna za svoju Naddušu (Oversoul).
Svaka individua se sastoji od jedinstvenih iskustava koja doprinose celini.
Kao analogiju, mislite o ćelijama i organima u vašem telu.
Svaka ćelija i organ imaju određenu ulogu i funkciju.
Vaše srce doprinosi nečemu što vaša jetra ne ispunjava, i obrnuto.
Vašem telu nisu potrebna dva srca ili dve jetre.
Na isti način, svaka individua koja pripada istoj Nad-duši (Oversoulu) doprinosi njenim jedinstvenim iskustvima u njenom istraživanju Božjeg Uma (God-Minda).

Kako da prepoznam druge ljude u mojoj Nad-duši (Oversoulu)?

Prvo, njih osećate kao da su deo vas.
Ovaj osećaj je nešto što ne morate da preispitujete ili da u njega sumnjate.
To je kao da nađete ruku ili nogu - ne morate da se pitate da li je vaša ili ne.
Drugo, oni neće biti "baš kao vi" zato što jedna Nad-duša (Oversoul) neće nikada imati dve duše ličnosti koje prolaze kroz ista iskustva.
Svaka duša ličnosti će biti komplementarna drugoj, ali neće duplirati drugu.

Da li životinje imaju Nad-dušu (Oversoul)?

Sve ima Nad-dušu (Oversoul) zbog efektivnije komunikacije sa Božjim Umom (God-
Mind).
Ponekad se one nazivaju "grupni um".
Ima mnogo Nad-duša unutar mineralnog carstva, biljnog carstva, životinjskog carstva, i u okviru svake vrste.
Ovo formira efikasnu hijerarhiju komunikacije sve do Božjeg Uma (God-Mind).

Gde mogu naći više detaljnijih informacija o komunikaciji sa Nad-dušom
(Oversoulom)?

Najbolje mesto je unutar vas samih .

Ovdje bi se dalo naslutiti da su u vašem Oversoulu samo ljudi, ali ima mnogo tekstova iz kojih to ne ispada tako. Stvari su kompliciranije, svatko u svojem oversoulu može imati ama baš svašta sa svih nivoa postojanja.
Sve je to isprepleteno na prilično nepojmljiv način.

Vrh

PostPostano: pet okt 08, 2010 7:41 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
A kakav je to sanjalački anorganac?
To bi bili neki daleki koji se mogu dohvatiti samo u sanjanju?

Pa, nije li to očito? Sanjalački anorganci su ona vrsta koja ti pristupa kad osjeti tvoju mogućnost mijenjanja skupne točke postupkom kontrole snova. To su inače anorganci opisani u CC djelima, najviše u "umijeću sanjanja", postoji par tipova (voda, vatra) i vrsta (izvidnik, izaslanik sanjajuće tijelo, anorganac vulgaris)

promatrač je napisao/la:
Recimo LB-u bi preporučio da prouči koncept oversoula, koncept duše i nadduše, iz tog koncepta je pojam simultanih postojanja. Ne kažem da ga treba asimilirati, nego upoznati.

Problem je u tome da ne vidim zašto. Kod drugih učenja me više zanimaju konkretne tehnike (meditacija, disanje) nego teoretska objašnjenja. To su za mene samo priče o moći. Takve stvari mene više ne zanimaju, nisu mi zabavne ni stimulativne a ne vidim konkretnu korist u proučavanju istih. Mene je prošla faza "oduševljenosti onostranim" i raznim mističnim znanjima za kojima ljudi žude i kojima se olako oduševljavaju. Na takve jedinke neletiš svako malo, novajlije, pričaju ko da pišu nečiji osnovno školski spomenar, puni pozitivnih i velikih tema, riječi i planova. Njihova pozitiva je za mene samo maska jednako (ne)vrijedna kao i nečija nadrkanost. Nalazimo se u fazi buđenja i duhovne renesanse. Drugih učenja ima milijun, kao i njihovih pravovjernih sljedbenika. Nemam zbilja volje gledat/čitat/mislit o takvom nečem. Samo se nasekiram kako svako vuče na svoju stranu i kako šum prevladava. Moraš izvlačit korisne (i to djelomično) stvari kukom i pajserom iz toga van. Jebeš to.

Mislim, ne osuđujem nikog. Nekad sam bio takav, sad više ne i to je sve.

promatrač je napisao/la:
Moram naći link neki... tražim .... našao nešro sa srušenog OBJAVE foruma što je Caca citirala odnekud.

Vidim ja tu puno povezanica i odraza mnogih tema i učenja. Znajuć kako funkcionira mišljenje i pozornost ne mogu se a ne zapitati tko je bio čovjek koji je sve to pisao, kakvo je bilo njegovo stanje i koliko je u napisanome bilo direktnog viđenja i moći da se viđeno prenese drugima (i koja bi bila svrha takvog čina?) a koliko, da prostite, "osobnog mišljenja". Poznavajuć ljude dobro, urođeni sam pesimista po ovom pitanju, no to sad ovdje nije pitanje. Bez energije i moći direktnog uvida da razlučim žito od kukolja takve priče za mene ne nose nikakvu vrijednost, makar bile i 100% točne. Neznam ako me možete razumijeti.

Vrh

PostPostano: pet okt 08, 2010 7:55 pm 
Moderator

A ništa onda, nek te Sjenko pojede kad si takav, mislim opet zvučiš prazno. :)

Samo kad raspravljaš sa Sjenkom se osjeća strast i govor iz jezgre, a ovako si plošan ko palačinka.

Vrh

PostPostano: pet okt 08, 2010 8:07 pm 
Član foruma

promatrac, ovo sa oversoulom je zbilja brz i konkretan "FAK-oversoul"' nego pade mi nesto na pamet, neznam jel jos kome. govoreci o vrtlozima energije u covjeku, mislim u magiji pokreta, ispalo je da DH bas nikako ne zeli pricati i o tom centru na vrhu tjemena, onom koji ide klik klak umjesto vrtlozno. cak je izgledalo da ga jeza hvata od toga.

vecina ostalih tradicija o kojima sam nesto procitao navode to mjesto isto kao sto je opisano u ovom tekstu kojeg si okacio. jel neko ima nekakvo misljenje o tome?

brdi, nema potrebe da potrosis toliko energije u "laganom" diskreditiranju svakoga tko otkriva nesto drugo i pri tome se odusevljava. i sam kazes da sve to nema veze, da je svatko na svom stupnju razvoja, da je sve to nevazno itd, i onda se raspizdis jer netko svrlja po svemu i pise kao malo djete. evo ja cu sebe sam svrstati u tu grupu, i mogu ti reci da opet mislis sto drugi misle.
mene konkretno odusevljavaju ljudske mogucnosti i mogucnosti interpretacije. ucim tek kad znanje iz jednog sustava primjenim u sasvim desetom, i to bez napora. to onda smatram objektivnim znanjem, iako, moz da bidne al ne mora da znaci. o sebi sam najvise naucio uzgajajuci i puseci marihuanu. ima li omjer kalija i fosfora u nekom drachu veze sa mojim zivotom?
meni ima, ako tebi nema, nemoj se nervirat, sta te briga, ionako nismo, kako kazes, u istom loncu.

aj jebes to, zanima me stvarno dal ima netko kakvo razmisljanje o tom mjestu na glavi gdje isusu gori svijeca, a DH guta knedle kad ga cc pita o tome?

zivili! :occasion5:

Vrh

PostPostano: pet okt 08, 2010 8:31 pm 
Moderator

zelenozubi je napisao/la:
promatrac, ovo sa oversoulom je zbilja brz i konkretan "FAK-oversoul"' nego pade mi nesto na pamet, neznam jel jos kome. govoreci o vrtlozima energije u covjeku, mislim u magiji pokreta, ispalo je da DH bas nikako ne zeli pricati i o tom centru na vrhu tjemena, onom koji ide klik klak umjesto vrtlozno. cak je izgledalo da ga jeza hvata od toga.

vecina ostalih tradicija o kojima sam nesto procitao navode to mjesto isto kao sto je opisano u ovom tekstu kojeg si okacio. jel neko ima nekakvo misljenje o tome?

zivili! :occasion5:

Da, itekako ovo sve ima veze sa tim mjestom na glavi! Na to sam ciljao, samo draže mi je kad netko sam ulovi stvar.

Znaš da se tamo negdje u knjizi o Tens-u spominje vibracijska sila, kako je strana instalacija kao i letači baš i ne podnose... tu ja vidim primjenjivim nauk iz Hyperspace tehnika u vezi Lavlje i Archangel frekvencije, jer sam baš to "vidio" kao vibracijsku silu.

Vibracijska sila se tumači kao sila koja drži zračenja u nekoj formi, razdvaja ih i drži tamo gdje trebaju biti i kako trebaju biti.
Ako to držimo na glavi ili bilo gdje gdje se odvija neki neprirodan, umjetni tijek energije, ta sila bi trebala prije ili kasnije uspostaviti, vratiti prirodnije stanje stvari.

Archangel je recimo korak dalje, nešto što je napravilo ljudski kalup pa ima inteligenciju da napravi još više.

Sve te strane instalacije na nama su sve redom neprirodne stvari i ako nađemo istinu, izvorni zapis kako stvari trebaju stajati, prepravljamo sebe prema izvoru, starom stanju stvari.
Sva sreća da je taj "zapis" "pravilo" inteligentna sila, entitet sam po sebi pa mi bića u zaboravu možemo koristiti tu višu inteligenciju, nekako povratiti vezu s time i propustiti da djeluje.
Veza se vraća besprijekornošću, a na castanedijanskom mi to totalno izgleda ko neko "spuštanje duha", "spuštanje znanja"....

Primjetio sam i da se djubre od strane instalacije voli vratiti nazad, pogotovo na dijelovima koji nisu jako energetski aktivni, često u nešto gadnijoj varijanti, tako da posao nikad nije gotov i ima da budeš u pravom smislu riječi ratnik kad te počnu ganjati naprednije verzije instalacija.

Kontrolni sistem reagira inteligentno, troši samo onoliko resursa koliko mora, tako da je budalama u stvari najbolje, imaju najmanje problema jer najmanje vide.

Zadnja izmjena: promatrač; pet okt 08, 2010 8:36 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 226  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.