Sjenko je napisao/la:
tako scorpio ima "protu" frekvenciju, lion. Bića koja obitavaju na lion frekvi se zovu Ari i oni su neprijatelji demonskih bića.
Nisam u poziciji da sudim ili odbaujem no ipak ovo tumačenje mi ne leži kako spada. Ima onaj ... ljudski crnomagijski mambo džambo prizvuk (anđeli vs demoni i slična sranja) kojih su takva učenja puna. Koja je suprotnost/neprijateljska bića kod ljudi? A kod mrava? A kod bradavičaste svinje? Iako, ta sam bića uvijek osjećao kao morbidna, mračna i moćna. Možda stvarno postoji neka suprotnost tome (nikad nisam vidio sjajno, pozitivno biće puno vrlina i pozitivnih osobina, samo neke jebene protuhe i lopovi su tamo vani izgleda

) tako da je možda utemeljeno u stvarnosti, tko će ga znati...?
Sjenko je napisao/la:
no ne nužno i dugoročno. Demona, kao sva anorganska bića se ne može ubiti, ako su se probili
Ta su bića smrtna kao i sva ostala bića no mi smo odvojeni preprekom energije koja se kreće drugom brzinom tako da nam je prostor međusobne interakcije ograničen energetski, što je dobra stvar. Ne bi volio da oni NAS mogu ubit kako ih volja, to bi onda bilo grdo sranje
Sjenko je napisao/la:
na fizičku razinu ih je teško protjerati, jedini način za istinsku obranu jest da im se uzme hrana iz usta. Treba im uzeti pažnju.
Pa da, to je na tragu mojih zapažanja. Razvio sam i zanimljivu tehniku "zamatanja u sebe" ili nekakvog oklopa energetskog tijela na koju sam slučano nabasao, zapravo nabasalo je moje sanjajuće tijelo. Izvrsna je no isto traži energiju i ne mogu je uvijek razviti kako treba ili često nemam vremena ni koncentracije.
Sjenko je napisao/la:
Problem je to što demoni ne egzistiraju na isti način kao mi, drugačije percipiraju prostor i vrijeme. Njima vrijeme ne teče linearno kao nama
Sanjajuće tijelo je u snovima također izvučeno izvan strukture vremena (tako da ti se čini često da snovi traju vječno itd.) no nekako mi se čini da je svako živo biće donekle podložno kolu vremena, samo možda za njih vrijeme teče na drugačiji način. Biti izvan toka vremena implicira besmrtnost a sve što je živo/se rodilo mora i umrijeti. Sve što je započelo mora i završiti, kao pravac od točke a do točke b. Samo Bog implicira krug sve ostalo što živi je samo pravac.
Sjenko je napisao/la:
mogu se kretati po vremenskim linijama. Drugo, kad se zakače za osobu imaju uvida u um te osobe, u želje, strahove, ambicije, slabosti što im otvara prostor za manipulaciju.
Imaju, kao i ogromnu i razrađenu inteligenciju no ipak nam je strana. Oni nas ne uspijevaju razumijeti u potpunosti. Fali im ono nešto. Spotiču se na sitnicama. Lovim ih često na takve fore. Često niti ne znaju naš jezik (neki pak da).
Sjenko je napisao/la:
Također ako je pojedinac prejak, pređu na nekoga tko je energetski povezan sa prvom žrtvom.. Slično se dogodilo kad mi se demon zakačio na curu.
Jeli uopće bila svjesna, sama po sebi, da se radilo o nečemu stranom?
Sjenko je napisao/la:
more, prisilne radnje, aktiviranje altera (podsvjesnih ličnosti) i slično. Otišao je tek kad mu je uzeta pažnja.
Kako?
Sjenko je napisao/la:
Još jedno dobro "oružje" su Duh i Namjera. Na žalost nemogu pisati o načinu na koji funkcioniraju, ali kad je pojedinac prijemčiv za Duha i Namjeru ne može biti ugrožen. Zato su valjda egzorcisti, posvećenici duha svetoga oni koji mogu tjerati demone.
ČEsto sam ih znao tjerat sa "prosvjetljeničkim" iskustvima "šta vi znate pizda vam materina, ja imam prijatelje tamo gore!" - nešto u stilu "ja znam direktora" LOL
Uspjevalo je.
Sjenko je napisao/la:
Postoji još i slučaj kad je demon koji je zakačen na tebe tvoje simultano postojanje. Pošto ste iz istog "oversoula", iste nadduše u stvari tog se demona i nemože otjerati.
Teško ga možeš nazvat demona ako je to samo druga strana tebe no nisam znao da se i dvojnik može menifestirat na loš način. Čudna i nevjerovatna priča no ima takvih koliko hoćeš na svijetu.
Sjenko je napisao/la:
Osobno sam vezan za drevnu, tamnu anorgansku svijest, koja svojom veličinom nadrasta svijet. Ona je u isto vrijeme riznica prepuna znanja i moći, ali također i izvor dosta poteškoća i boli.
Oho. I ti imaš prijatelje anorgance. Nije ni čudo da ti onda ratnici idu ne jetra LOL. Pravi si prototip nasljednika
stare loze a još se buniš na podjelu LOL. To su sanjalački anorganci ili nešto drugo? Razmjenjujete energiju? Ako ne želiš pričat o ovom samo preskoči temu. Razumijet ću.