Sada je: pon maj 05, 2025 7:25 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2267 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 114  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Vicevi, šale, zabava...
PostPostano: uto okt 05, 2010 8:09 am 
Član foruma

slika

Vrh

PostPostano: uto okt 05, 2010 6:24 pm 
Član foruma

slika

Isus vas voli, ali ne zaj.......e se sa njim.

Vrh

PostPostano: sri okt 06, 2010 11:42 am 
Član foruma

R E K L I O Ž E N A M A :

Svaka žena je bespomoćna dok joj se ne osuši lak na noktima
- Burt Reynolds

Treba ženiti samo lijepe žene. Inače ne postoje nikakve šanse da ih se riješimo
- Rod Stewart

Mojoj ženi je svejedno što radim bez nje toliko dugo dok se pri tome ne zabavljam
- Jerry Seinfeld

Ne bi reka da su sve žene iste, ima ih i gorih
- Stipe iz Muća (kod Splita)

Tko u braku ne poludi, taj stvarno nije normalan
- Princ Charles

Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen
- Shakespeare

Moja prva žena je umrla jer je pojela otrovne gljive.
Druga žena je preminula jer je također jela otrovne gljive.
Treću sam udavio jer nije htjela jesti gljive
- Henrik VIII (ili VII)

Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka
- Dante Alighieri

Lijepe žene su stvorene za muškarce koji nemaju mašte,
a pametne za one koji nemaju sreće!
- Casanova

Dobro otvori oči kad se ženiš, poslije ih zatvori
- Shakespeare

Nije zanimljivo ono što vam žene kažu, zanimljivo je ono što prešute
- Shakespeare

Muškarac je sretan s bilo kojom ženom dok je ne zavoli
- Petrarca

Ne može muškarac varati ženu onoliko koliko se žena može praviti da mu je vjerna
- Zdravko Mamić

Nisam primijetio da mi se žena davi. Urlala je kao obično
- Željko Rogošić

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!
- Stephen W. Howking

I ZA KRAJ...

Ja sam sve svoje probleme sa ženama riješio!
Sir Elton John

:lol:

:lol:

Vrh

PostPostano: sri okt 06, 2010 11:50 am 
Član foruma

:thumbup:

Vrh

PostPostano: sri okt 06, 2010 3:49 pm 
Član foruma

http://www.youtube.com/watch?v=H43Cg8rp ... re=related

Vrh

PostPostano: sri okt 06, 2010 5:40 pm 
Član foruma

Princ William izbavio bolesnog radnika s platforme

Britanski princ William je bio u svojoj prvoj spasilačkoj akciji od kada je prije dva tjedna diplomirao kao spasilački pilot u Britanskim zračnim snagama. Radnik na platformi u Irskom moru je doživio infarkt, a princ William je bio kopilot u helikopteru kojim je spašen.

:rofl :king:

EDIT: Zanimljivo da sam naišao na ovu "vijest" dok sam slušao: http://www.youtube.com/watch?v=u6mlLsxhrIE
:toothy2:

Vrh

PostPostano: čet okt 07, 2010 12:58 am 
Član foruma

New age, wishful thinking, percepcija, organski portali...

Oglas: Pravim djecu Hulia (Julio) Iglesiasa! :love11:
Tel. 85468346854

Nazove cura.

Cura: " Jeste li Vi dali oglas da pravite djecu Hulia Iglesiasa? "

Prijatan muški glas odgovara: "Da, jesam. Izvolite?"

Cura: " Jao, pa to je super cool! Oduvjek sam željela djecu od Hulia Iglesiasa. "

Muški glas: " Odgovara li Vam da dođete sutra kod mene u 9.30 h na adresu xxxxxxxx, prezime yyyyyyyy pa da to... obavimo? "

Cura: "Doći ću u to vrijeme! Hmmm... a jeste li sigurni u vezi oglasa? Da li Vi to zaista možete? "

Muški glas: " Da, da. Zaista je tako. Ne brinite se. "

Sutradan, u dogovoreno vrijeme cura zvoni na vrata. Otvara sredovječni muškarac u kućnom mantilu i poziva je da uđe.

Cura: " Jeste li Vi dali oglas da pravite djecu Hulia Iglesiasa? "

On klimne glavom potvrdno. Ona ulazi. On joj pokazuje u pravcu dnevne sobe i poziva je da sjedne u fotelju. Dok je ona razgledala po sobi on donese kafu.

Cura: " Jednostavno mi nije jasno. Kako to da Vi pravite djecu Hulia Iglesiasa? "

On: " Duga je to priča ali molim Vas da me saslušate. Znate, moja kćerka puno voli Hulia Iglesiasa... "

Cura: " Ali kakve to veze ima sa... "

On: " Polako, polako, saslušajte me. Moja kći je godinama skupljala postere i lijepila ih po zidu. Dala si je istetovirati njegovo ime i prezime na... oprostite... njenim grudima. Moj sin isto tako baš puno voli, ma obožava Hulia Iglesiasa... "

Cura: " Ali kakve... "

On: " Polako gospođice... Znači i moj sin obožava Hulia Iglesiasa. Skupio je brdo novinskih članaka o njemu i ima sve njegove ploče i singlice... A moja žena... "

Cura: "Ne razumijem kakve to veze ima... "

On: " Čekajte, saslušajte me. Polako i sve će Vam biti jasno. Molim Vas, budite strpljivi. Kako krenuh reći, moja žena takođe luduje za Huliom Iglesiasom. On je njen idol, njena svetinja. Nekad daaavno me je upoređivala sa njim, odavno to više ne radi. Pisala mu je pisma, išla na sve njegove koncerte širom Evrope... "

Cura: " Stanite!!! Ne razumijem kakve to veze ima sa oglasom koji ste dali! "

On, uzbuđen, povišenog glasa: " Ma kako nema veze!!! Pun mi je k.... Hulia Iglesiasa!!! "

:love11: :love8:
:rofl :rofl :rofl

Vrh

PostPostano: pet okt 08, 2010 5:14 pm 
Član foruma

Krv donatora

Arapskom šejku hitno je trebala transfuzija krvi. Nažalost - imao je vrlo rijetku krvnu grupu.
Donator je pronađen - no uspostavilo se da je Židov.
No šejk je pristao na transfuziju krvi.
Nakon operacije, iz zahvalnosti dao mu je veliku kuću i skupi auto.

Prošlo je neko vrijeme - a šejk je ponovno trebao transfuziju, pa su odmah pozvali istog donatora, koji je rado pristao na darivanje krvi.
Nakon operacije šeik mu je poklonio kutiju kolača!
Židov iznenađen upita:
- Ali, ... prošli put sam dobio kuću i automobil !?...
Na to šejk odgovori:
- Tada u meni još nije tekla židovska krv ...

:lol: :lol: :lol: :rofl :rofl :rofl :notworthy:

Vrh

PostPostano: sub okt 09, 2010 12:55 am 
Član foruma

slika

Vrh

PostPostano: sub okt 09, 2010 12:04 pm 
Član foruma

slika

:rofl

:love3:

Vrh

PostPostano: sub okt 09, 2010 12:12 pm 
Član foruma

slika

Vrh

PostPostano: sub okt 09, 2010 12:16 pm 
Član foruma

slika

Vrh

PostPostano: sub okt 09, 2010 12:19 pm 
Član foruma

slika

Vrh

PostPostano: sub okt 09, 2010 12:20 pm 
Član foruma

slika

Vrh

PostPostano: sub okt 09, 2010 12:22 pm 
Član foruma

slika

Vrh

PostPostano: ned okt 10, 2010 11:30 pm 
Član foruma

Gde je Bijeli Čovjek pogriješio

Službenik US vlade je pitao indijanskog poglavicu "Dva Orla":

"Vi ste bili svjedok ponašanja bijelog čovjeka 90 godina. Vidjeli ste ratove i njegov tehnološki napredak. Vidjeli ste njegov progres i štetu koju je nanio."

Poglavica je klimnuo glavom suglasan s tim.

Službenik je nastavio:

"Uzimajući sve to u obzir, po vašem mišljenju, u čemu je bijeli čovjek pogriješio?"

Poglavica je pogledao službenika i onda mu odgovorio:

"Kada je bijeli čovjek došao na ovu zemlju, Indijanci su upravljali njom, nije bilo poreza, nije bilo dugova, bilo je bizona u izobilju, bilo je dabrova u izobilju, voda je bila čista.

Žene su radile sav posao, vračevi su lječili besplatno.

Indijanci su čitav dan provodili u lovu i ribolovu, a čitave noći su vodili ljubav."

Nakon toga se poglavica naslonio i osmjehnuo:

"Samo bijeli čovjek je bio toliko glup da pomisli da može unaprijediti takav sistem!!!"

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 7:11 pm 
Član foruma

slika

\:D/

Vrh

Naslov: M.H.-ep.37 INDIGO fenomen
PostPostano: sri okt 13, 2010 3:01 am 
Član foruma

Napomena chitaocu:radi se o 5(pet) 'razlichitih' postova rasporedjenih u 2 teme

1.Tema posta: Re: David Icke - literatura i video
Čet Okt 07, 2010 8:04 pm
pokret otpora je napisao/la:
Šta je s venus projektom? Jupiter projekt? Kako se aktivirati? Zašto david icke ne spominje venus projekt? Da li je on smislio šta? Ne snalazimo se baš na internetu. :-k Tranzicijski gradovi? Može li se gdje već sad ići živit? Kako se direktno javit venus projektu ili david ickeu? :blob: Želimo konkretnu alternativu s jasnim prvim korakom. Ima li tko knjigu 'the lion sleeps no more' (david icke) ili saznanje kad će se pojavit prijevod ili koliko košta prijevod ako je ima na engleskom? Jasno je šta napravit da se ovaj usrani sustav uruši. Jednostavno ga masovno ignorirat. Ali šta sutra? Venus projekt je predivna alternativa. Ok. Idemo. Koji je idući korak? Ako treba čekati, zna li tko koliko? :-k

2.Tema posta: Re: David Icke - literatura i video
Poslato: Čet Okt 07, 2010 11:10 pm
Zašto david icke ne spominje venus projekt? Da li je on smislio šta?

Koliko smo mi shvatili kompjuteri bi pratili stanje resursa i svega ostalog i samo bi nam odgovarali na pitanja. Ne znam. Možda venus projekt iznjedri svjesne robote koji će nas osvojit lakše od psihopata i reptila, ali srca su nam još uvijek za njega. Znamo da reptili ne bi postojali da se čovječanstvo prosvijetli, jedan po jedan do kritične mase (sindrom stotog majmuna), ali danas, ove sekunde milijarde nepotrebno pate dok mi filozofiramo. Da mi negdje u africi umiremo od gladi, ili da nas u iraku bez upozorenja ubijaju američki vojnici željeli bi da se ljudi probude, ignoriraju sustav, ujedine i pomognu nam. Hitno! Odmah! Nama vlada šačica ljudi jer su nas uvjerili da smo govna i da bi se pobili i da se bez njih nikad ne bi mogli dogovorit. Da? Stvarno smo tako tupi i sebični? Svi mi koji imamo dušu želimo da nitko ne pati, i znamo da bi trebao postojati samo jedan zakon: "Čini što te volja dok poštuješ slobodu drugih.". Dogovorimo se, lokalno pa globalno, kao jedno biće, da nama i našoj djeci priuštimo život pun beskrajne slobode i ljubavi. Da ovaj tren svi zajedno odjebemo sustav on bi se odmah urušio. Možda se ne bi pobili kao što nas filmovi programiraju. Možda bi izašli na ulicu, pogledali oko sebe, duboko udahnuli i počeli se dogovarati. Možda bi bilo lakše nego možemo zamisliti. Čega bi se trebali bojati. Jedni drugih? Dogovorimo se bar lokalno, što je više ljudi moguće, i bit ćemo primjer koji će možda probuditi ostale. A možda nas pobiju. Pa šta onda. Bolje to nego čekati da se obruč stegne do nas kad će već biti prekasno. Vrijeme je da odrastemo i protrljamo oči. I david icke poziva na organizirano odjebavanje sustava. Alternativu ćemo, ako je za sad nema, pronaći tako šta ćemo slijediti srce i dogovarati se poštujući svako biće kao sebe. Može nam ovaj forum biti mjesto za početak povezivanja. Strah koji ćemo možda osjećati ili kaos koji bi navodno mogao nastati nije ništa u usporedbi s onim šta nas čeka ako nastavimo filozofirati o alternativama i čekati, jer globalna fašistička država nam je pred vratima, a negdje svake sekunde dijete umre od gladi u ovom svijetu punom obilja koje nam nekoliko psihopata uskraćuje jer se mi bojimo jedni drugih.

3. Tema posta: Re: Alternativne Vijesti
Poslato: Sub Okt 09, 2010 3:23 pm
Venus projekt? Koliko smo mi shvatili kompjuteri bi pratili stanje resursa i svega ostalog i samo bi nam odgovarali na pitanja. Ne znam. Možda venus projekt iznjedri svjesne robote koji će nas osvojit lakše od psihopata i reptila, ali srca su nam još uvijek za njega. Znamo da reptili ne bi postojali da se čovječanstvo prosvijetli, jedan po jedan do kritične mase (sindrom stotog majmuna), ali danas, ove sekunde milijarde nepotrebno pate dok mi filozofiramo. Da mi negdje u africi umiremo od gladi, ili da nas u iraku bez upozorenja ubijaju američki vojnici željeli bi da se ljudi probude, ignoriraju sustav, ujedine i pomognu nam. Hitno! Odmah! Nama vlada šačica ljudi jer su nas uvjerili da smo govna i da bi se pobili i da se bez njih nikad ne bi mogli dogovorit. Da? Stvarno smo tako tupi i sebični? Svi mi koji imamo dušu želimo da nitko ne pati, i znamo da bi trebao postojati samo jedan zakon: "Čini što te volja dok poštuješ slobodu drugih.". Dogovorimo se, lokalno pa globalno, kao jedno biće, da nama i našoj djeci priuštimo život pun beskrajne slobode i ljubavi. Da ovaj tren svi zajedno odjebemo sustav on bi se odmah urušio. Možda se ne bi pobili kao što nas filmovi programiraju. Možda bi izašli na ulicu, pogledali oko sebe, duboko udahnuli i počeli se dogovarati. Možda bi bilo lakše nego možemo zamisliti. Čega bi se trebali bojati. Jedni drugih? Dogovorimo se bar lokalno, što je više ljudi moguće, i bit ćemo primjer koji će možda probuditi ostale. A možda nas pobiju. Pa šta onda. Bolje to nego čekati da se obruč stegne do nas kad će već biti prekasno. Vrijeme je da odrastemo i protrljamo oči. I david icke poziva na organizirano odjebavanje sustava. Alternativu ćemo, ako je za sad nema, pronaći tako šta ćemo slijediti srce i dogovarati se poštujući svako biće kao sebe. Može nam ovaj forum biti mjesto za početak povezivanja. Strah koji ćemo možda osjećati ili kaos koji bi navodno mogao nastati nije ništa u usporedbi s onim šta nas čeka ako nastavimo filozofirati o alternativama i čekati, jer globalna fašistička država nam je pred vratima, a negdje svake sekunde dijete umre od gladi u ovom svijetu punom obilja koje nam nekoliko psihopata uskraćuje jer se mi bojimo jedni drugih.

4. Tema posta: Re: Alternativne Vijesti
Poslato: Uto Okt 12, 2010 4:31 pm
Smatramo da nije rješenje bijeg ili povratak u srednji vijek, nego npr nešto kao Venus projekt - ekonomija bazirana na resursima umjesto profita - napredna tehnologija i globalno jedinstvo ljudi. Zašto svi zajedno ne odaberemo Venus projekt, da prestanemo filizofirati, jer je sigurno bolji od ovog sranja od sustava. Milijarde nepotrebno pate u korist užasnih planova nekolicine, mi šutimo, obruč se steže. I naravno, istovremeno podići vlastitu svijest, spojiti se sa srcem i prestati se poistovjećivati s nekontroliranim glasom u glavi. Mi smo beskrajna svijest zarobljena u vlastitom snu. Iluminati - reptili i njihovi planovi više ne bi postojali u našoj stvarnosti kad bi mi podigli našu svijest i preuzeli kontrolu nad svojim umom. Oni bi ostali u svom vibracijskom zatvoru, mi bi bili podešeni na drugu frekvenciju. Dakle, unutarnji sklad, buđenje svijesti i shvaćanje kako sami stvaramo svoju stvarnost, totalno preuzimanje odgovornosti za svoj život i za sve šta se u svijetu događa, hrabro raskrinkavanje manipulatora i Venus projekt istovremeno. Šta čekamo?

5. Tema posta: Re: Alternativne Vijesti
Poslato: Uto Okt 12, 2010 8:45 pm
Možda Nat i Alf imaju živine plombe u zubima pa su tako nervozni? Bruce Lee je rekao: "Ne gledaj prst koji pokazuje Mjesec!". Ne ubij glasnika. Neki bijeli gost - svi ga žele bost. A mjesec, to je tek priča. Moon matrix - David Icke. To spada pod alternativne vijesti? Ili... Kortizol je iznimno važan za velik broj funkcija... njegov nedostatak povezan je s razdražljivošću i nasilnošću - Elaine Hollingsworth. Još malo kopiranja: Milijarde pate. Mi filozofiramo. Obruč se steže. Venus projekt traži nas glas. Šta čekamo?

:blob: :blob: :blob: :blob: :blob:
:angel4: :toothy2: :mrgreen:

P.S.vishe i dublje o Indigo fenomenu na ovoj temi:
viewtopic.php?f=5&t=108&start=0
:read:

Vrh

PostPostano: sri okt 13, 2010 1:18 pm 
Član foruma

slika

Vrh

PostPostano: sri okt 13, 2010 1:23 pm 
Član foruma

slika

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2267 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 114  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.