Evo malo zabave da vidite kako to Mikan radi.
Ovo je njegov mejl koji on spamuje svima do čije se adrese dokopao:
Prekid sa ID "Esotheria"
Žao mi je, i srce moje krvari od bola što Vam narušavam mir ovim vestima, ali istima na videlo izaći mora. Vi, većina Vas članova sajta zna da nikada ništa nisam tajio ni sakrivao od Vas pa neću ni sada.
Ja se iskreno izvinjavam SVIMA koji će čitati ove informacije koje slede i koji će biti na momenat uznemireni.
Pozivam SVE sungazere kojima je stalo do ove predivne prakse, da više NE
KUPUJU knjigu "Solarna joga" koju je izdala Ezoterija.
Uskoro će izaći na naše zadovoljstvo PROŠIRENO IZDANJE nove knjige sa MANjOM CENOM ali boljim prevodom, tvrdim koricama, slikama u boji, logom naše organizacije... a NAŠ procenat biti pošteno ispalićivan kako bismo mogli raditi na projektima širenja sungazinga dalje.
Inače SVI dogovori sa bivšim izdavačem su sa njegove strane iznevereni, razočarajući i prekršeni! Svi koji donesu staru, lošu i nekvalitetnu knjigu "Solarna Joga "DOBIJAJU za manju cenu novu knjigu u roku od nedelju dana.
From: mikan cyber
To:
esoteric@eunet.rsSent: Sat, October 9, 2010 5:48:49 AM
Subject: ORIGINAL MEIL: Prava od Vine Parmar za prevod i izdavanje knjiga "Solarna joga"
Poštovani Vladimire,
Molio bih da odmah obustavite SVE aktivnosti oko knjige "Solarna joga" jer nemate nikakva prava za tu knjigu. Tražim da je skinete sa Vašeg sajta, izbacite iz kataloga, obustavite štampanje, distribuciju i ostale aktivnosti oko te knjige, inače činite krivično delo piraterije jer NEMATE i ne polažete nikakva prava na tu knjigu. Kao jedini zakonski priređivač koji posedujem prava na nju konstatujem da sam nezadovoljan dosadašnjom saradnjom sa Vama i Vašom kućom kao i sa kvalitetom knjige koju sam priredio a Vi do sada štampali i stavljali u prodaju.
S´poštovanjem
Priređivač i jedini sa pravima prevoda i izdavanja knjige,
Miroslav Kiš- cybermikan, predsednik sungazing organizcije Balkana
----- Original Message -----
From: cybermikan
To: Vina Parmar
Sent: Friday, April 23, 2010 2:54:52 AM GMT -08:00 US/Canada Pacific
Subject: About your book
Hello Mrs. Vina
Here is Miroslav Kiš- cybermikan from Serbia. Do I have your permission to translate and publish your divine e-book "living on sunlight" on my Serbian language to share with my people here?
Thank you.
Yours sincerely, Miroslav
Date: Mon, 26 Apr 2010 20:53:01 +0000
From: Vina Parmar
To:
cybermikans@yahoo.comSubject: Re: About your book
Dear Miroslav,
Yes, that is wonderful you want to translate "Living on Sunlight" to Serbian. You have my permission. There is no copyright on the e-book because it is a free offering to the world by HRM and myself as the editor, so honoring that is appreciated. Do let me know when your book is published!
Many blessings,
Vina Parmar
Sacramento, California
From:
cybermikans@yahoo.comTo: Vina Parmar
Subject: RE: About your book
Date: Wed, 28 Apr 2010 13:29:07 +0000
Dear Vina
Thank you very much in the name of my people here.
Yours sincerely, Miroslav Kiš- cybermikan
Sam univerzum je hteo da pronađem e-mail u ORIGINALU!
Sledi dokaz:
Za ostale prepise, pretnjom mojom smrću, sudom i ostalo nisko frekventno, lažno duhovnog, nisko svesnog bića zvanog Vladimir Madić imate čast čitati na sledećem linku:
http://cybermikan-sungazing.nsguru.net/ ... a-t316.htmTakođe više informacija o ovom incidentu možete pročitati i na mom facebook nalogu. Miroslav Cybermikan KIš (Ko želi može me dodati na facebook-u za prijatelja)
Naglašavam da gore pomenuti ima aspiracije da otvori SVOJU sungazing organizaciju kako bi dalje zarađivao novac na Vama . E, to neću dozvoliti i zato uskoro izlazi NOVA kniga o "Solarnoj jogi" prošireno izdanje.
(NAPOMENA: Mikan ovde lupa i laže, on nije napisao nikakvu knjigu nego je poskidao tuđe tekstove, sastavio i prikazao ih kao svoje. Ono malo što je tu njegovo su programirana lupetanja o 2012 i Apokalipsi koja čeka sve koji ne gledaju u sunce. Koliko je čovek šizofreničan vidi se i u gornjem mejlu gde mu Vina Parmar lepo kaže da je knjiga besplatna za izdavanje u celom svetu, ali kao takva, ne da on sebe stavi za autora. To je onda krađa autorskog dela.)
Redosled:
- Predstavljanje Upravnog odbora.
- Kratko predstavljanje i predavanje o sungazingu (novi uvidi).
- Predstavljanje sungazing organizacije, kao zakonsko- pravnog lica za promociju sungazinga na zakonit i zvaničan način.
- Poziv na učlanjenje u našu organizaciju.
- Pitanja
- Druženje, upoznavanje...
Dobrodošli
Novi uvidi na korist svima:
KO živi po FIZČKOM telu on se pokreće okolnostima kojima je okružen.
KO živi po EMOCIONALNOM telu on se kreću u područiju osećanja- Ja osećam...!
KO živi po MENTALNOM telu on se kreće po svom mišljenju- Ja mislim...!
KO živi u DUHOVNOM ili SPIRITUALNOM telu, on samo DELUJE, ZNA i VIDI- Ja vidim!
O ovome ću držati uskoro video predavanje...
Lične besplatne konsultacije, uplaćivanje članarine Udruženju, kupovina knjiga, dvd, zajednički sungazing...
Svi koji žele mogu doći lično u moj iznajmljeni stan/kancelariju na konsultacije, da uplate članarinu Udruženju, kupe naše knjige, dvd i time pomognu Udruženju i kupovinu video projetkora, ili samo da radite sungazing zajedno sa mnom ako nemate uslova.... na sledeću adresu gde sam trenutno:
Miroslav Kiš, ulica Ivana Kočija broj 22, (iza Univera Alba) Novi Sad u periodu od 10- 20h POTREBNO JE SAMO DA SE OBAVEZNO NAJAVITE NA TELEFON: 062/187 14 06 par sati ili dana ranije.
MOLIM VAS KADA DOLAZITE KOD MENE NEMOJTE MI NIŠTA DONOSITI JER JA ZAISTA NE JEDEM ČVRSTU HRANU!!! JEDINO ŠTO MI MOŽETE DONETI A DA ĆE ME OBRADOVATI JE VAŠ OSMEH.
Uputstva kako uplatiti članarinu za tekuću 2010- tu godinu
Primer uplatnice za članarinu za tekuću 2010-tu godinu i donatorstvo samo za Srbiju
http://www.cybermikan-sungazing.org/sun ... zacija.htmDevizni račun naše Sungazing organizacije Balkana za plaćanje članarine i donacija iz inostranstva
Na zadovoljstvo mnogih članova iz inostranstva konačno smo dobili i naš devizni račun i to za plaćanje SAMO u EVRU. (

Mikanov smisao za devizni humor: srećni su što mogu konačno da mu plate za gledanje u sunce

) Potrebno je popuniti sve kako je ovde navedeno:
INSTRUKCIJE ZA USMERAVANJE PRILIVA IZ INOSTRANSTVA u EUR
PAYMENT INSTRUCTIONS FOR MONEY TRANSFER IN EUR
56a
Intermediary
DEUTDEFF
Deutsche Bank AG
Frankfurt am Main, Germany
57
Account with Institution
/100 9365289
VBUBRS22
VOJVODJANSKA BANKA AD,
NOVI SAD, RS
59
Beneficiary Customer
UDRUZENJE SANGEJZING
VLADANA DESNICE 28
21131 PETROVARADIN
RS
IBAN: RS35355000320004892792
Nakon vaše uplate članarine za tekuću godinu molimo da nam pošaljete e-mailom obaveštenje da ste uplatili članarinu, u kojoj valuti i kom iznosu, kako bismo mogli da vam uradimo člansku kartu Udruženja!
Lične besplatne konsultacije, uplaćivanje članarine Udruženju, kupovina knjiga, dvd, zajednički sungazing...
Svi koji žele mogu doći lično u moj iznajmljeni stan/kancelariju na konsultacije, da uplate članarinu Udruženju, kupe naše knjige, dvd i time pomognu Udruženju i kupovinu video projetkora, ili samo da radite sungazing zajedno sa mnom ako nemate uslova.... na sledeću adresu gde sam trenutno:
Miroslav Kiš, ulica Ivana Kočija broj 22, (iza Univera Alba) Novi Sad u periodu od 10- 20h POTREBNO JE SAMO DA SE OBAVEZNO NAJAVITE NA TELEFON: 062/187 14 06