Sada je: uto maj 13, 2025 5:04 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 953 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 48  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hranjenje Suncem - Sungazing
PostPostano: sri jul 21, 2010 10:13 am 
Član foruma

Potpuno si u pravu Pantelija, takodje mislim da se Mikan malo vise zaneo i svojim nazovi radom moze samo da izazove kontra-efekat kod ljudi i da im ogadi zaista neverovatno pozitivnu stvar.
A sto se tice samoreklamerstva i neverovatnog ega, koje se provlaci kroz njegove postove, nemam komentara niti bi hteo da trosim energiju na to.
Nemam nista protiv coveka, ali sa napadnim stavovima i sekta-marketingom pocinje da obezvredjuje ideju i praksu sungazing-a.

Vrh

PostPostano: sri jul 21, 2010 5:21 pm 
Član foruma

dejan70 je napisao/la:
... ali sa napadnim stavovima i sekta-marketingom pocinje da obezvredjuje ideju i praksu sungazing-a...

Ko da je to bitno!?!
Pa hajde, molim te, ako si imao imalo prakse u tom famoznom gledanju u Sunce, može li ti ikakav ego-debil pokvarit osjećaj!?! Mislim da to nije moguće!
Zato, braćo, batalimo budale i prihvatimo se posla!!! :mrgreen: :wink:

:love3:

Vrh

PostPostano: čet jul 22, 2010 8:04 am 
Član foruma

Ne pricam o nama koji to praktikujemo, vec o neodlucnima koji su na ivici da pocnu

Vrh

PostPostano: čet jul 22, 2010 3:13 pm 
Član foruma

dejan70 je napisao/la:
Ne pricam o nama koji to praktikujemo, vec o neodlucnima koji su na ivici da pocnu

Vjerujem ti!
Ali znaš i sam da je vlastito iskustvo nečega vrednije od milion knjiga i predavanja!

Puno mi je drago da si i sam praktikant! :wink:

:occasion5:

Vrh

PostPostano: čet jul 22, 2010 9:20 pm 
Član foruma

aamon je napisao/la:
dejan70 je napisao/la:
... ali sa napadnim stavovima i sekta-marketingom pocinje da obezvredjuje ideju i praksu sungazing-a...

Ko da je to bitno!?!
Pa hajde, molim te, ako si imao imalo prakse u tom famoznom gledanju u Sunce, može li ti ikakav ego-debil pokvarit osjećaj!?! Mislim da to nije moguće!
Zato, braćo, batalimo budale i prihvatimo se posla!!! :mrgreen: :wink:

Ma ne radi se o tome da će nam pokvartit vježbu. Istina, Pantelija je mene uspio zabrinut upozorenjima na svom sajtu dok je još bio na sred vježbe, ali nema veze.
Radi se o tome da je ovo savršeno mjesto za temu "solarna joga". Pravo mjesto gdje se ljudi, osim dobivanja općih informacija, mogu upoznati i sa iskustvima drugih. Na žalost, ova tema se je tako razvijala da bi bilo najbolje da se greškom izbriše i krene iz početka. Sve se vrti oko jednog problematičnog tipa i njegovog prerazvijenog ega. O sangejzingu puno manje. Ima prekrasnih postova koji su se izgubili u moru bespredmetnih rasprava. Zapravo je najjednostavnije bilo maknuti Mikana dok je još bilo vrijeme, a ne kad je već nastala tolika šteta.

Vrh

PostPostano: čet jul 22, 2010 9:37 pm 
Član foruma

Na ovoj temi sam počeo sa drugima. Evo malo i o meni.
Zovem se Prrrr!, živim u blizini Rijeke. Počeo sam buljit u Sunce nakon gostovanja HRM-a u emisiji "Na rubu znanosti", ali sam na neko vrijeme prekinuo. Po 10 sekundi mi je bilo previše, valjda zbog okolnih brda.
Zato preporučam svim početnicima koji nemaju niski horizont da počnu sa po 5-6 sekundi prvih par minuta i postepeno pojačavaju. To isto preporuča i HRM, mogu naći tu snimku, prevedena je.
Sada sam na skoro dvadeset minuta. Nemam neke uvjete za gledanje pa često mijenjam vrijeme i mjesto. Za to često koristim bicik, pa sam nešto smršavio. Ako uzmemo da sam smanjio obroke za onaj dio koji su jeli živci (skoro pola), čudo je da se nisam smanjio još više.
Već nakon nekoliko minuta osjetio sam se puno mirniji i stabilniji. Zimu sam proveo bez uobičajenih infekcija, a proljeće bez obaveznog herpesa, slabosti, vrtoglavica i gutanja B kompleksa. Sve to možemo pripisat i drugim stvarima kao što su malo svjesnija ishrana, sport, sugestija i drugo, mada mislim da ključnu ulogu ipak igra Sunce. Na kraju to nije ni toliko važno, jer sam krećući u sunčanu avanturu zakoračio u jedan novi svijet koji potiče svijest o sebi i pomaže mi da se osjećam bolje.
Srdačan pozdrav svim sangejzerima! Mnogo :love3: svima!!!!

Vrh

PostPostano: uto jul 27, 2010 8:41 pm 
Početnik

Ako netko želi prijevod knjige u pdf. formatu, kontaktirajte me na www.skype.com, nick:luditokmak.

ili e-mail:

luditokmak@gmail.com

Radi se o prijevodu knjige Vine Parmar "Living on Sunlight"

Vrh

PostPostano: uto jul 27, 2010 8:46 pm 
Početnik

video, predavanja Hire Ratan Maneka, Zagreb 06.07.2010. godine

http://www.youtube.com/watch?v=h_AlKWR404Q

Za one koji ne vole video snimke:
Tekst predavanja Hire Ratan Maneka
Zagreb 06.07.2010. godine

Napomena:

Ovo je tekst kako je prevoditelj prevodio, ima neobičnih formulacija i netočnosti, prevoditelj očito nije sungazer.
Za moje pravopisne greške, progutana slova .... isprika.
Video 1/8
Organizator predavanja.
(Mario 2)
Dobro veče svima. Prije svega htio bih vam se zahvaliti šro ste se odazvali u tako velikom broji. Takođe zahvalio bi se i u ime mene i Jadranke koji smo organizirali ovo predavanje. Zahvalio bi se svima vama koji ste nam pomogli u ovoj organizaciji. Bilo letkićima bilo plakatima. Bilo je tu dosta ljudi koji su uskakali. Također ispričavam se svima kojima nismo možda na vrijeme poslali ulaznice. Imali smo i tehničkih problema i oboje radimo i tako zauzeti smo a još smo se s tim bavili.
Pa ako se netko uvrijedio naša velika isprika.
I sad će vam gospodim Hira Ratan Manek će vam reći sve o sungazingu što vas zanima. Nakon toga biće pitanja. Kod pitanja isto nećeti svi moći postavit jer vas je puno ja ću isto uskakti koliko budem mogao ali sva će pitanja biti odgovorena poslije mailom i svi ćete dobiti svoje odgovore. Eto to bi bilo za početak. Još jednom Hira Ratan Manek. Evo ga.

HRM:
Doro veče, od srca dobro došli! Namaste!
Kako ste večeras
Kako živite život? Jeste li zadovoljni, sretni?
Jeste li sa sobom ponijeli vaša osobna računala?
Ne, niste?
Svatko od nas ima svoje osobno računalo koje mu je dao sam Bog.
A to je naš mozak.
Ljudski mozak je super računalo. Računala koja je napravio čovjek nemogu se uspoređivati sa računalom koje smo dobili od Boga. Također imamo i programsku podršku. Priroda nam je podarila neograničene sposobnosti samog toga softvera koji je ugrađen u nas. I ako uključite te programe vjerujte za vas kao ljudska bića više ništa nije nemoguće. No nažalost ovo naše super računalo, mozak, ne prima dovoljno energije. Našem mozgu fali dotok energije. Uvijek mu nedostaje snage. I zbog toga medicinski stručnjaci kažu da mi koristimo samo 2-3% naše ukupne snage mozga. A to je najveća ljudska slabost koju trebamo prevladati. Ako primite više snage energizirate svoj mozak tada ćete uživati u većoj sreći u životu. Početi ćete koristiti sve veći i veći dio svog mozga. I tada će se vaše unutrašnje snage koje su zapravo super snage, božanske snage, probuditi i početi jačati. Polako ćete se početi uzdizati sa ovih nižih razina postojanja i postaćete super ljudi (Superman). I stoga sve ono što vam se događa u životu i svaki vaš napredak u životu ovisi o tome koliko ćete upiti energiju u vaš mozak. Mi se brinemo o tijelu ali se ne brinemo o mozgu. Kad imamo nekakav zdravstveni problem koji zahvaća naše tijelo smjesta tražimo pomoć i to liječnika. Ali vjerujte uvijek je izvor problema u mozgu. Mozak ima strahovito velik broj neurona (živčanih stanica) a te su živčane stanice povezane sa svim dijelovima vašega tijela. I kada jedan od tih neurona, odnosno neki od tih neurona postanu bolesni, defektni, onda ćete početi vidjeti da na odgovarajućem dijelu tijela nekakvu bolest ili problem. Ali ako uspijete oporaviti dotične oboljele neurone vaš će zdravstvani problem na tijelu nestati. A sunčevo svjetlo može pomoći neuronima da se oporave. Svjetlost mora u naš mozak ući kroz oči i zbog toga trebate gledati u Sunce. Sva živa bića gledaju u Sunce osim čovjeka. Promatrajte pažljivo svoje kućne ljubimce pse, mačke i druge životinjice i vidjećete da one gledaju u Sunce. A mi to ne radimo. I zbog toga nam nedostaje veoma moćan izvor energije koja dolazi od Sunca a to su fotoni. Naša zvijezda Sunce šalje obilje, gomile i gomile, ogromne količine fotona svakog trenutka. I to je jedina energija u svijetu koja postoji koja je sto posto čista, pozitivna. Sve druge energije imaju pozitivne i negativne učinke, ali ne i fotoni sa Sunca. Stoga su ovi fotoni koji dolaze sa Sunca upravo ono o čemu sanjate, mana, eliksir. Fotoni imaju jako velik i dobar učinak na vaše živčane stanice. Sunčevi fotoni energiziraju vaše neurone. Daju vam bolje zdravlje a također raste razina energije samoga mozga.

Video 2/8
Dakle ako gledate u Sunce tada ćete dulje ostati mladi i zdravi. Zamislite koliko biste novaca uštedjeli za kozmatičke salone za uljepšavanje ukoliko biste dulje ostali mladoliki. Ne samo to nego se i proces starenja usporava a vaš se život produljuje. Vaše se pamćenje i inteligencija također poboljšavaju. A ako su vaši neuroni zdravi u vašoj starijoj dobi više nećete bolovati ni od Alzheimera ni od Parkinsa. Da, ostariti ćete to je prirodan proces ali nećete imati takozvanih staračkih problema, takozvanih bolesti u starijoj životnoj dobi. Dakle i u starijoj životnoj dobi biti ćete sretni.
Nijednim drugim dijelom tijela, što je potvrdila i znanost, ne možete primati ove fotone osim preko očiju i upravo zbog toga moramo shvatiti da je naša obaveza gledati u Sunce. Mi se bezrazložno bojimo gledanja u Sunce. To je kao da gledate televiziju u vašaoj sobi. To je jednostavno nebeska televizija i uživajte u njoj. Možete treptati očima.
Postoje određene sigurnosne smjernice prilikom gledanja u Sunce.
Prvi sat vremena nakon izlaska Sunca i jedan sat prije zalaska Sunca. Naravno treba pratiti vrijeme izlaska i zalaska Sunca. Dakle ta dva sata uvijek su sigurni za gledanje u Sunce, svagdje u svijetu i u bilo koje doba godine. Znanstveno znamo u prvi sat kad se Sunce rađa i zadnji sat kad Sunce zalazi nema nikakvog UV zračenja, ne stiže do Zemlje. Svi se mi bojimo toga da će nam UV zrake ući u oči ali naveče i ujutro nema UV zračenja. Ovo možete pratiti i na Internetu na različitim web sajtovima koji prikazuju vrijeme u svijetu, postoji mnogo web sajtova za vremensku prognozu. I tamo možete vidjeti za svaki sat kolika je prognoza intenziteta UV zračenja, koliki će biti faktor. Također u mnogim novinama možete to naći. A postoje mali uređaji koje nazivamo fotometri koji su u stanju mjeriti UV zračenje Sunca. I oni su vrlo jeftini. Također je znanstveno utvrđeno kada je UV indeks manji od 2 tada nije štetno za oči, možemo gledati u Sunce. Faktor od 2-5 je odličan u tome smislu što više ne gledate u Sunce ali možete zagrijati tijelo a to je jako, jako zdravo. Kada je faktor iznad 5 tada Sunce postaje opasno i tada se treba štiti odjećom , ne gledati u Sunce, uskladiti se. Dakle ako razumijete kako koristiti Sunce onda vam ono nikada neće naštetiti. Sunčeva energija je jedina energija koja nam neće naštetiti i zato Sunce sja zauvijek. Tako se mnogo stvari mijenja na ovoj planeti povijest, geografija, način prehrane, odjeća, religija, sve se mijenja. Mjenja se i struktura tijela, građa tijela. Nemojte misliti da će ova struktura tijela koju mi sada imamo biti jednaka onoj koja će se ??? (nerazumljivo) za 500 godina, neće biti ista struktura tijela. A to se može vidjeti po razvitku, evoluciji, zato što su preci zajednički za majmune i ljude, ovi koji su išli prema ljudima su izgubili rep. Dakle sve se mijenja osim Sunca. I zbog toga je Sunce 100% pozitivno. Ako se povežete sa Suncem tada ćete imati prirodni GPS, prirodni sustav za navigaciju, Sunce će vas voditi. Trenutno mi smo vođeni u krivo, dakle ako uzmete u obzir sve aspekte vašeg života uključujuči i zdravlje uma, tijela i duha. Sunce će vam pomoći, a usprkos svoj pomoći Sunce vam ništa neće naplatiti, potpuno je besplatno. Sunce je naš pravi prijatelj a pravo prijataeljastvo ništa ne košta. I vjerujte za gledanje u Sunce nitko vam neće naplatiti porez, ne može vam Vlada propisati porez na gledanje u Sunce.
I nemate ništa posebno za naučiti oko toga kako gledati u Sunce, čak i dijete zna gledati u Sunce, ne treba vam nikakvi učitelj, guru, itd. Možete u Sunce gledati svakodnevno ili kako vam se sviđa, dakle bez pravila, pa i opet ćete imati dobrobiti...

Video 3/8
... nećete imati štetnih posljedica i nećete imati ograničenja kao ni u dosadašnjem životnom stilu. Jedite, pijte, činite što vas volja, uzimati ljekove kako što ste činili do sada. Samo počnite voljeti Sunce gledajući u njega i tada će Sunce voljeti vas i tada ćete doživjeti preobrazbu. Sve će slabosti koje se nalaze u vašem tijelu vas napustiti a dobre i božanske stvari koje su skrivene u nama izaći će na površinu. Svi smo mi božanska bića, mi smo projektirani kao božanska bića no nažalost mi se ne razvijamo da postanemo božanska bića. No ako počnite gledati u Sunce postaćete božanski. Ja vam mogu reći sa puno povjerenja kroz osobna iskustva čak i đavo ako počne gledati u Sunce postaće božanski. Zamislite preobrazbu koju bismo doživjeli na ovoj planeti i tu u vrlo kratko vrijeme razlog tome je to što je dužnost Sunca da pročisti sve što je na ovoj planeti, stoga nas Sunce pročišćava. Stoga vi se nemojte uopće bojati ove prakse gledanja u Sunce. Ako želite potpuno zdravlje za svoj um, duh i tijelo povežite se sa Suncem. Ne samo da će vam Sunce pomoći u ovom životu ali i nakon smrti postoji život. Sunce će vam pomoći i u tom životu.. Naši prošli životi, naš sadašnji život i naši budući životi zapisani su u Suncu. Sunce je stoga možemo tako reći naš spasitelj. Promjenite svoj način razmišljanja nemojte se bojati gledanja u Sunce to je mnogo ljepše i ugodnije nego vaše gledanje u TV i kompjuter. Satima svaki dan gledate u svoje televizore i svoja računala. Ali sada znanstvano znamo, dokazano je, da računala i televizori odašiljaju vrlo loša svjetla u naše oči. Kada bi ih usporedili sa Suncem 1000 puta su opasnije te zrake nego sunčeve zrake. Budite potpuno sigurni da vam Sunce neće naškoditi. Jednostavno odlučite gledati u Sunce. Jer ako um prihvati tijelo će se prilagoditi. Nemojte se siliti to raditi. Gledajte u Sunce s ljubavlju i opušteno. Prvog dana kada počnete gledati u Sunce ako je vrijeme povoljno izađite iz kuće, ostanite na otvorenom, uspravno stanite i to po mogućnosti bez cipela tako da se povežete sa majkom Zemljom, pogledajte u Sunce, svejedno da li ujutro ili naveče. Prvog dana ne dulje od 10 sekundi. Je li teško 10 sekundi, čak i dijete može gledati 10 sekundi. Dopustite svojim očima da trepću, i ako treba da i koja suza dođe na oko. Ako nosite naočale skinite ih za vrijeme gledanja u Sunce, skinite kontakne leće, osim leća koje su ugrađene u oko. Ako vam je teško stajati možete sjesti i gledati u Sunce, ako ste naučeni nositi cipele nosite ih, ako ne želite izaći iz kuće ostanite u kući i kroz prozor gledajte u Sunce. Zimi ne možete izaći van, zimi jedino možete gledati kroz prozor u kući. Dakle prilagodite se situaciji onako kako vam je ugodno i dobro.
Ako ste u velikom gradu pa ste okruženi visokim zgradama ili pak visokim planinama i ne možete vidjeti izlazak, odnosno zalazak Sunca tada u podne kad je Sunce u zenitu uzmite jedno veliko vjedro napunjeno čistom vodom, neka to bude čista voda i direktno izložena Suncu i onda gledajte u sunčev odraz u toj vodi. Na taj način možete gledati u Sunce. Čak i takva praksa vam daje velike koristi. Doduše nešto malo manje nego direktno gledanje u Sunce, ali možete to raditi. Kao što vidite pruža vam se mnogo mogućnosti za obavljanje ove prakse. Ako je Sunce prejako, neki ljudi imaju svijetle oči. Možete gledati kroz takozvane ajurvedske naočale. To su naočale koje imaju puno sitnih rupica na sebi. Ili pak možete uzeti jedno tanko pamučno platno i gledati kroz njega u Sunce. I opet ćete primati fotone.

Video 4/8

Ne treba nam nikakvo žarko Sunce da bismo gledali u njega. Naše oko treba osjetiti Sunce i tada ćete dobivati fotone, čak i ako se Sunce skriva iza oblaka, a vi ga možete vidjeti,samo komadić samo jedan mali dio, čak i to djeluje. Stoga nećete puno dana izgubiti zbog lošeg vremena što se tiče gledanja. Prvi dan 10 sekundi, idući dan 20, svaki dan povećavajte za po 10 sekundi. Postoji i maksimum krajnje vrijeme, možete imati i manje vremena od toga. Nemojte se siliti gledati točno prema pravilima, ako vam je ugodnije kraće, kraće. Idite za unutrašnjim osjećajem ugode koji vam daju vaše oči. I to je ono što će vam dati dobrobiti. Ništa što ćete prakticirati na silu neće vam dati dobrobiti. Čak i ako ste spori u tome nemojte ništa brinuti, dobićete sve potrebne dobrobiti.

Oni koji imaju posebne zdravstvene poteškoće sa očima kratkovidnost, dalekovidnost, cilindrični defekti oka, noćne sljepoće, sljepoće na boje, defektnu retinu, zatim probleme starije dobi tipa glaukoma i slično. Takvi ljudi prvih 60 dana trebaju sklopiti kapke i kroz sklopljene kapke usmjeriti svoj pogled prema Suncu, 10 minuta dnevno grijati oči. A to će sunčevo svjetlo, ti će fotoni ojačati očne mišiće i cirkulaciju krvi kroz oko. I tek tada počinjete gledati u Sunce i vaš će se problemi izliječiti.

Također potrebno je da pijete vodu koja je nabijena Suncem i trebate ju koristit kao kapi za oči nekoliko puta dnevno. Kasnije ću vam objasniti kako možete pripraviti sunčanu vodu, odnosno suncem nabijenu vodu.

Kada nakon 60 dana prakse dođete do duljine traja gledanja u Sunce od 10 minuta tada ćete osjetiti kako se zdravlje vaših očiju popravilo. Postoje dva znanstvana razloga za to. Kada oči primaju svjetlost tijelo počima razvijati jako puno vitamina A, a to je osnovni lijek za oči. Također sunčevo svjetlo daje vam prirodni laserski tretman očiju.. Dakle kad gledamo Sunce postaje vaš pravi očni liječnik i to je prirodan liječnik koji vas ništa ne košta. A to je prije mnogo godina u Italiji dr, Bates liječio je mnoge ljude tako da im je rekao da gledaju u Sunce. I danas imate mnogo klinika po dr. Bates-u širom Italije. I u Bugarskoj postoje takvi liječnici, i u SAD-u. I sada se način razmišljanja liječnika pomalo mijenja, čak i sami oftalmolozi počimaju gledati u Sunce. U Njemačkoj jedan je oftalmolog počeo gledati u Sunce. Stoga ovu praksu gledanja u Sunce sve više i više prihvaća čak i medicinsko osoblje. U Španjolskoj, u Valenciji postoji jedan kirurg dr.Eskudero, on provodi operacije bez anestezije, koristi tehniku kojom pojača snagu uma same osobe koju operira i pacijent stoga ne osjeća nikakvu bol. Sada je tome još dodao gledanje u Sunce. I on sam prakticira gledanje u Sunce. Ima 78 godina ali izgleda puno mlađe. Dakle mnogo medicinskih stručnjaka sada prihvća ovu tehniku.

Dakle prvu korist imaju vaše oči. Kad dosegnete 90 dana gledanja u Sunce, što odgovara 15 minuta gledanja u Sunce tada počimate dobivati prave dobrobiti od te tehnike. Svi vaši mentalni problemi odlaze, postajete mentalno zdravi, a to su danas najveći problemi u svijetu, mentalni problemi su najveći u svijetu. Svi imamo mentalne poremećaje, nemamo mir uma, stalno se nečega bojimo, stalno razmišljamo negativno. Zamislite dakle ako mi nismo sposobni imati mir uma kako može biti mir u svijetu. Jer svatko od nas uznemiruje one druge oko sebe, a to se diže na sve više i više razine i stvara sve veće i veće probleme i zato nema mira u svijetu. Što više pričamo o miru u svijetu imamo ga sve manje.

Video 5/8

Pravi pristup problemu mira u svijetu je ukoliko imamo mir uma. Sreća što već imamo prirodno ugrađeni softver za zdravlje koji se aktivira gledanjem u Sunce i tako postajete mentalno zdravi. Isto tako i druge stvari poput mentalnih bolesti šizofrenije, depresije i slično kao i različite ovisnosti tipa alkoholizam, droga. Sve to nestaje.

Počnite gledati u Sunce i vidjećete kako ćete postati hrabri. Naravno problemi će vam se pojavljivati u životu ali vi ćete se hrabro suočiti s njima i nikada nećete izgubiti svoj unutrašnji mir. Ja i u Hrvatskoj imam nekoliko prijatelja koji su vrlo dobri i tijekom ove ekonomske krize koja se dogodila izgubili su jako puno novaca ali zbog gledanja u Sunce oni nemaju onih ružnih reakcija. Oni imaju mir uma. To je najveća korist, najveća blagodat koju ćete dobiti od gledanja u Sunce. Pogledajte šta se događa u svijetu, ekonomska depresija, problemi itd. Svi imamo probleme. Nema lijeka koji će vam dati mir uma, no ako prakticirate gledanje u Sunce (Sungazing) dobićete mir uma. Dakle ako ste zainteresirani za mentalno zdravlje gledajte u Sunce.

Možete prestati gledati u Sunce nakon što ste dostigli dužinu trajanja gledanja u Sunce od 15 minuta. No ako dodate tome još 5 minuta i to vrijeme gledate idućih godinu dana (tj. nastavite gledati u Sunce 5 minuta danevno još godinu dana). Bilo koji problem s kojim ćete se suočiti u životu, vi čete postati problem samom problemu, on če bježati od vas. Nećete izgubiti mir uma, a sa mentalnim zdravljem, sa stavom uma većina vaših fizičkih bolesti će otići. Jer velika većina vaših fizičkih bolesti su zapravo psihosomatske, a to zapravo nisu pravi problemi. Sve zapravo nastaje iz straha. No pretpostavimo da je uzrok svemu ovome nekakav problem koji imate, koji vas muči. Možda je dijabetes, karcinom, uznapredovala starost, problemi sa srcem, artritis, reumatizam i slično, bilo što. Nastavite gledati u Sunce čak i nakon 15 minuta, svaki dan dodajte 10 sekundi i kad počnete primati svjetlo kroz oči samo razmišljajte ovo svjetlo putuje u različite dijelove moga tijela. Prirodna je svjetla da putuje i nastupiti će iscjeljivanje. Reiki i ??? (nerazumljivo) svi rade na tom istom principu. I to je zapravo poruka iz Biblije, Neka bude svjetlo. I bi svjetlo.

Budući da smo mi svjetlosna bića logično je da nas svjetlo iscjeljuje. Stoga ako ideta u latinoameričke zamlje, Meksiko i južnije možete od šamana, od indijanaca šamana, čuti slijedeće: tamo kamo dođe Sunce liječnik više ne dolazi. To je činjenica. Ako prihvatite Sunce više vam ne trebaju liječenja.

Nakon 6 mjeseci prakticiranaja odnosno 180 dana, tada u komadu gledate 30 minuta u Sunce osjećati ćete iscjeljivanje svih svojih problema. Isto tako ako zagrijavate svoje tijelo na sunčevoj svjetlosti 30 minuta dnevno minimalno odjeveni uslijediti će ravnoteža u tijelu, nestaće dijabetes i svi će se dijelovi tijela regenerirati, odnosno obnavljati, sve će otići uključujuć i karcinom, AIDS, probleme sa srcem. Danas je to izlaganje Suncu prihvaćeno kao prirodna kemoterapija. Čak i stručnjci u SAD-u za karcinom govore nemojte ići na klasičnu kemoterapiju prihvatite sunčevo svjetlo kao svoj lijek i bićete izliječeni. I vjerujte mi doznao sam za jako veliki broj ljudi koji se na taj način izliječe od karcinoma.

Video 6/8

Mnogi ljudi u Španjolskoj, čak i ovdje u Hrvatskoj također. Na mojim predavanjima koja sam održao ovi dana širom Hrvatske mnogi ljudi su mi na tim predavanjima pristupili. Dakle svi su oni imali koristi i vi ćete također imati koristi. Vaša će se "šiašarkasto tijelo", pinealna žlijezda, vidite ona tijekom noći, epifiza, tijekom noći otpušta jako puno melatonina i taj malatonin ???? (nerazumljivo). Epifiza koja se nalazi u središtu mozga prima jako velike koristi od gledanja u Sunce. A nakon što prestanete gledati u Sunce uvijek zatvorite oči, to je jako važno. Vidjeti ćete u sredini svoga čela sliku Sunca, dokle god ta slika postoji držite oči zatvorene. Tek kad ta slika nestane, i to je jako važno, tek kad ta slika nestane onda možete otvoriti oči i gledati okolo sebe. To strahovito jača vašu epifizu. Ako želite duže živjeti ojačajte svoju epifizu. Sve što je bitno za nas nalazi se u epifizi, do toga tek sada zapravo dolazi i počinje prihvaćati medicina. No drevne civilizacije, drevni ljudi iz Južne Amerike to su dobro poznavali. I u Indiji i u Egiptu, u Bugarskoj i u Grčkoj, Francuskoj. Isto tako Indijanci u SAD-u, Maje u Meksiku. Tako da gledanje u Sunce nije ništa novo, ja sam tu praksu samo ponovo oživio, ja nemam nikakve tvrdnje da sam ja to otkrio, to je oduvijek postojalo, ja sam to samo iznio na površinu iz zaborava.

Uz zagrijavanje tijela i gledanje u Sunce počnite piti vodu nabijenu sunčevom energijom. Voda koju svakodnevno pijete ako nije čista prvo ju prokuhajte i onda je pustite da se ohladi i zatim ju pohranite u čiste prozirne staklene boce, dakle ???? (nerazumljivo) staklene boce, ili neke druge male staklene posude, bezbojne, važno je da su bezbojne i prozirne, dobro začepite čepom koji ne smije biti plastičan, najbolje ja ako imate i stakleni poklopac. I držite tu bocu na sunčevom svjetlu, i držite ju tako, neka tijekom cijelog dana prima punu sunčevu svjetlost. Što više fotona to će više energije biti pohranjeno u toj vodi. A kad naveče padne mrak ova će voda biti topla, možda čak i vruća. Ako ju želite smjesta piti možete to učiniti, ako ne pustite ju da odstoji pola sata, sat vremena i ona će se ohladiti na sobnu temperaturu i tada kad ste žedni pijte tu vodu. Vaša će razina energije rasti. I ta će se enrgija zadržati u vodi iduća 24 sata. Stoga prema svojim potrebama trebate pripremati tu energiziranu vodu svaki dan. Nakon nekoliko dana korištenja ove Suncem nabijene vode više nećete ići kupovati komercijalno, na tržištu dobavljiva energetska pića. U tim komercijalnim pićima jako puno ima proteina, kemikalija i drugih štetnih sastojaka. Dakle plaćate za to da biste se trovali. Ali ova voda koja je nabijena sunčevom svjetlosti je potpuno besplatna i nema kemikalija i može postati dobra za vas, i svatko može piti tu vodu nema ograničenja. Djeca, trudnice, bolesni, bez obzira gledate li u Sunce ili ne, redovito možete piti Suncem nabijenu vodu čak čak i od toga imate dobrobiti. Ovakva voda, sunčevom energijim nabijena voda, može se koristiti kao kapi za oči. Ako imate bilokakve probleme sa očima ili ako imate probleme sa ušima možete je koristiti kao kapi za uši, kapi za nos, kapi za usta. Isto tako ako imate kakve promjene na koži možete ih mazati s tom vodom. Masirajte tom vodom kožu i sve će se očistiti, postaće čisto. Stoga je ova Suncem nabijena voda najkvalitetnije energetsko piće na svijetu.

Nakon 180 dana prakse gledanja u Sunce možete prestati ali ako povećate za još 10 minuta kroz 365 dana (tj. nastavite gledati u Sunce 10 minuta danevno još 365 dana).više se nikada nećete razboljeti. Zadnjih 9 godina putujem po cijelome svijetu u različitim klimama, različiti ljudi, različiti uvjeti i nikada se nisam razbolio i vi možete biti takvi.

Oni koji su zainteresirani za duhovnu razinu ove prakse, za višu svijest, žele ići putem prosvjetljenja, žele se osloboditi učinaka karme na svoj život trebali bi obavljati dugotrajne postove.

Video 7/8

Dakle jesti manje kako bi kontrolirali debljinu. Ali i uz sve to nastavite gledati u Sunce i dodajte svaki dan 10 sekundi. I kad ste postigli 30 minuta i dalje nastavili dodavati po 10 sekundi počinje se sunčeva energija pohranjivati u vašim tjeklesnim stanicama. I kako se podiže sunčeva energija vaša se glad smanjuje i s time odmah počinjete jesti ???? (nerazumljivo).

A kada 270 dana prakticirate gledanje u Sunce što odgovara 45 minuta gledanja u Sunce u komadu jednostavmo izgubite glad, izgubite osjećaj gladi, niste više gladni i tada ne jedete. I tako štedite mnogo novca, osobito kad hrana poskupljuje. Nisu vam potrebni ljekovi. Dakle prvo postajete bogati tako što štedite novce, ne trošite ih i tada još postajete i zdravi.

Ali moram vam reći da ovo gledanje u sunce nije nešto što se radi doživotno. Znači smijete gledati u Sunce 270 dana. To možete završiti u jednoj godini, ili dvije ili tri godine. U zemljama koje su blizu polova, kao što su Kanada, Norveška, Finska trebaju 3 godine da dođu do tog stupnja i još uvijek dobivaju sve dobrobiti. Ta praksa služi tome da se vi uskladite sa Suncem, postajete sunčev čip, sunčeva ćelija. Jednom kad ste dosegli gledanje u Sunce u komadu od 45 minuta svaki dan smanjujete po minutu i dođete nazad na 15 minuta i tada možete gledati po15 minuta svaki dan doživotno. I ako niste gladni, nemate glad, ne morate neophodno prestati uzimati hranu. Imaćete društvane obaveze tada će te normalno trebati jesti.

Cilj gledanja u sunce nije da biste vi ostvarili to da biste prestali jesti već da izbalansirate, uravnotežite vaše prehrambane navike. Dok osnovni cilj je zdravlje. Imajte na umu kao cilj cjelokupno zdravlje. No ako ste zainteresirani možete koristit gledanje u Sunce kao jedan način ???? (nerazumljivo). Imam dokaze od liječnika, nekoliko puta ispitivali su me tijekom cijelog dana da mogu živjeti samo od vode jednom prilikom 411 dana uopće nisam ništa jeo samo sam pio vodu. I postoji jako mnogo ljudi koji to sad rade. U Ukrajini u klimi gdje je ima puno manje Sunca oni mnogo dana ne jedu. Vjerojatno ste čuli za ljude u Bugarskoj, ima ih jako puno. Dakle sve je moguće gledanjem u Sunce.

Postoji jedno ograničenje djeca ispod 5 godina starosti ne bi smjela gledati u Sunce a trudnice smiju gledati u Sunce svakodnevno 5 minuta. I to će dati dovoljno energije da majka i dijete budu zdravi; A kad se dijete rodi neće biti novorođenačke žutice. A ta žutica je glavni problem naon porođaja. A liječenje takve novorođenačke žutice sastoji se u tome da se dijete izlaže takozvanoj fototerapiji, dakle opet svjetlost. I to je ono što ja svima govorim ako se Suncem, to jest fototerapijom, može izliječiti ta žutica zašto ne bi mogao dijabetes i ostalo. Dakle Sunce sve liječi. Djeca u dobi izmeđ 5 i 15 godina starosti mogu ograničeno najviše 5 minuta gledati u Sunce. Djeca isto ??? (nerazumljivo) i ona imaju problema ali ona ne smiju gledati u Sunce. Majka smije gledati u Sunce i onda budući da je prirodno povezena sa djetetom tu energiju prenosi na dijete. Jednostavno znači od glave preko leđa prolazi rukom i zapravo prenosi tu energiju. Dijete na taj način dobiva reiki tretman od majke. Majka je jedini pravi reiki iscjelitelj za svoje dijete a onda tek otac i zatim prvi najbliži rođaci. Isto tako naša majka Zemlja nas također iscjeljuje. Trebate bosonogi hodeti po zemlji 45 minuta, opustite se pri tom, vrijeme hodanja po pijesku uz morsku obalu pred večer je najbolje vrijeme za to. Znači svjetlost kad se reflektira od vode imate koristi od toga i svi toksini izlaze kroz stopala u majku Zemlju a vi dobivate pozitivnu energiju. Sa svojih 5 prstiju u zemlji uzemljujete 5 endokrinih žlijezda koje imaju svoje područje u mozgu. Dakle ako na zdravoj zemlji hodate bosi 45 minuta svakodnevno to također energijom puni vaš mozak.

Video 8/8

Dakle možete sve ovo prakticirati u skladu sa svojim vlastitim izborom. Ako se bojite planeta prema horoskopu ako vjerujete u astrologiju i onda gledajte u Sunce i Sunce će vas voljeti. A kad vas sunce voli ni jedna druga planeta neće se usuditi doći između vas i Sunca i naštetiti vam. I one okolnosti koje bi bile po vas napovoljne postaće po vas povoljne. Ako se bojite proročanstava vezanih uz 2012. godinu jednostavno predajte se Suncu i Sunce će se brinuti o vama.

I dosta koristi koje ćete dobiti od gledanja u Sunce. Kad sjedite, kad ustanete, kad hodate, spavate neka vaša kralješnica bude sto uspravnija tako da kad dišete prava prana, a prana je kosmička energija ulazi u vaše tijelo i tako dobivate pravu, istinsku, iskonsku, iscjeljujuću energiju. Gledanjem u Sunce vaša će se brzina disanja usporiti, a što manje puta udahnete i izdahnete tijekom 1 minute to ćete dulje živjeti. Kornjača jede jednom u 6 mjeseci ali je još uvijek vrlo snažna, teško tijelo, veoma veliko. Ali kornjača diše 3 puta u minuti i može živjeti 1000 godina. Dakle ako možete usporiti svoj način disanja možete duže živjeti. A naravno što manje jedete također i sporije dišete. I to su sve koristi koje imamo od gledanja u Sunce. I sada se širom svijeta provodi ova praksa, ljudi gledaju u Sunce. A ova ekonomska kriza pridonijela je tome da je ova tehnika postala još popularnija. Jer mi želimo rješiti svoje probleme bez novca a ovo je energija koju možemo besplatno primiti. Svi mi pričamo o duši. Duša je vječna. Nitko je nije vidio i o njoj ne znamo skoro ništa. Imamo tako puno priča o duši. Ali u našem tijelu nalazi se energija. Ova energija ponekad napusti tijelo. Energija ne umire. Tijelo umire a vaša energija ostaje prisutna u svijetu zauvijek. Stoga kada govorimo o duši to je zapravo energja koja se nalazi u našem tijelu. Povežite tu energiju u svome tijelu sa velikim izvorom energije na nebu i biti ćete zauvijek sretni. Stoga gledanje u Sunce čini vaš život sretnim, daje vam mirnu, smirenu smrt. I čini vaš život nakon smrti sretnim i vodi vas putem prosvjetljenja. I počinjete biti sve bliže i bliža svojim supermoćima, odnosno Bogu i odbacujete, odnosno lišavate se svoje karme. Svi toksini izlaze van, odnosno oslobađate ih se.

Sada sva ova saznaja ostavljam vašim uvjerenjima. Prenio sam vam poruku. A sada je izbor na vama. To je besplatna lutrija za sve vas. Koristite ovo, probajte, ako vam se sviđa nastavite. Ako vam ne paše ostavite to i nemate štoza izgubiti. Ali potrudite se biti iskreni prema sebi i prema toj tehnici. Probajte nekoliko dana. Uživati ćete u životu.

Vjerujte mi možemo preobraziti ovaj svijet, ovu planetu. Jer što će više i više ljudi postajati sretni. I kad će biti osmijeh na licima svih ljudi tada ćemo imati pravi zeleni planet.

Hvala vam svima na vašem strpljivom slušanju.

Pljesak.

Vrh

PostPostano: uto jul 27, 2010 9:00 pm 
Početnik

color=#4000BF]PRVA TRI MESECA UKUPNO GLEDANJE JE 15 MINUTA
DRUGA TRI MESECA JE UKUPNO GLEDANJE OD 30 MINUTA
TRECA I ZADNJA TRI MESECA SU GLEDANJE OD 45 MINUTA
RADITE 45 MINUTA NA DAN, SEDAM DANA A OSMI DAN KRENETE DA BROJITE UNAZAD PO 1 MINUT DO 15 MINUTA.KRECETE SA 45 MINUTA PA SL. PUT 44 MINUT, 43 MINUTA DO 15 MINUTA I TU OSTAJETE DOK NE DOBIJETE UPUTSTVO ZA NAPREDNIJU TEHNIKU[/color]

Opet dezinformacije!!!!!

Hira ne spominje da treba SEDAM dana ostati na 45 minuta.

Uvjerite se sami na video snimci 7/8 (na 2:50 minuta ), s predavanja u Zagrebu.

http://www.youtube.com/watch?v=UpLbe24PXro&feature=related

Vrh

PostPostano: sri jul 28, 2010 1:05 pm 
Početnik

[QUOTE=cybermikan]Pošto sam banovan sa foruma glaksija molim te da preneseš moju informaciju i pojašnjenje tvog navoda.

Dakle opet kažem i čvrsto stojim uza toga da kada se dođe na 45 minuta sungazinga se MOŽE ostati par dana (moja preporuka 5-7) na tom vremenu jer nekad ste gledali u Sunce pa su naišli oblaci (i to nije bio čist suncogled), ili niste bili spremni u smislu da ste imali milijardu misli u glavi kada ste gledali što je logično za nas kroz kakve sve stresove prolazimo, ili je neki drugi razlog bio u pitanju. Pošto je samo jednom u životu tih famoznih 45 minuta ja tu nisam hteo ni za dlaku da rizikujem i preporučujem ljudima da rade po tih famoznih 45 minuta par dana (7 dana je optimalno po meni a koje sam lično isporbao) kako bi bilo ispoštovano ovo što sam gore naveo.

Ali, ko neće tako ili ko smatra da nije ništa od ovoga gore ispunio kao uslov za tih par dana gledanje može ODMAH da skida vreme sa 45 minuta po 1 MINUT dok ne dođe na 15 minuta. Hira dalje kaže da se radi po 15 minuta kada se želi i može, ali opet na osnovu svojih iskustava, priče sa ljudima te svog ličnog istraživanja, ja Miroslav Kiš- cybermikan kažem da SAMO kada se spustite sa 45 minuta na 15 minuta MOŽETE ne MORATE raditi DO 15 minuta ujutro i DO 15 minuta uveče kada stignete ili želite.

Vi sad radite kako vam je najbolje i naprijatnije. Ja sam samo dao neke smernice gde VI i samo Vi imate izbor...

hvala[/QUOTE]

Vrh

PostPostano: pet jul 30, 2010 8:55 am 
Početnik

od HRM <hiraratanmanek@yahoo.com>
zal udi tokmak <luditokmak@gmail.com>

datum30. srpnja 2010. 06:28
predmet Re: 7 days

you can reduce immediately a minute every day moment you reach 45 minutes. but if you want to remain there than never more than 7 days.ok

Evo skinuli smo i ovo s dnevnog reda.

Vrh

PostPostano: sri aug 11, 2010 2:20 am 
Početnik

Pozdrav svima !
Jaka tema ! Pricacemo o ovo !

Vrh

PostPostano: sub aug 14, 2010 9:14 am 
Član foruma

Tema sungazinga i cela minimalisticka filozofija oko nje mi je veoma zanimljiva, medjutim imaju neke stvari koje mi uopste nisu logicne.

Na primer Hira Ratan Manek. Kad ga covek pogleda ne vidi nikakve koristi od sungazinga. Tvrdi da retko kad stavlja nesto u usta i to najvise zbog toga da ispostuje domacine, medjutim gledao sam ga i na YouTube i u emisiji Na Rubu Znanosti i covek ima povelik stomak za nekoga ko skoro nista ne jede i ne pije. Deluje mi kao prosecan penzioner. Tako da su mi njegove tvrdnje kako skoro nista ne jede veoma sumnjive.

Moj deda dok je bio u 70-im godinama je bio u mnogo boljoj formi od Hire, a najvise je jeo slaninu i masno meso i pio bar litar vina dnevno, ali je radio kao konj (poljoprivrednik). I nije bio skroz celav.

Ne pljujem po sungazingu, nego sam napisao ono sto me zbunjuje o ovoj temi, a sto svako moze da vidi.

P.S. Od svih praktikanata sungazinga, Hira mi deluje kao posten covek, koji prica jasnim jezikom. Ostali "gurui" sungazinga za koje sam cuo na netu mi svi deluju kao prevaranti. Ako nekom verujem da ne jede i ne pije onda bi to (jedino/mozda) bio Jericho Sunfire.

Njega pominjem i u jednom postu na svom blogu.

Vrh

PostPostano: sub aug 14, 2010 6:09 pm 
Član foruma

kokoloko je napisao/la:
Ako nekom verujem da ne jede i ne pije onda bi to (jedino/mozda) bio Jericho Sunfire.

Skačeš sebi u usta. Ovaj Jerihon je deblji od Hire.

Vrh

PostPostano: sub aug 14, 2010 6:31 pm 
Član foruma

Citat:
Skačeš sebi u usta. Ovaj Jerihon je deblji od Hire.

Cini ti se. Mislim da si poceo da gledas prvi video na njegovom YouTube kanalu gde je slika "razvucena".

P.S. Pratim vesti o njemu vec godinama. Ranije je bio frutarijanac (hranio se samo vocem) i tada je bio fit, samo je imao vise misica. Sada je mrsaviji mada i dalje dobro gradjen. Odlicne su bodyweight vezbe koje je takodje okacio na pomenutom kanalu.

slika

slika

Vrh

PostPostano: sub aug 14, 2010 7:57 pm 
Član foruma

Ovde su ti stari provereni primeri življenja bez hrane:

Tereza Nojman
http://www.ananda.org/autobiography/#chap39

i Giri Bala
http://www.ananda.org/autobiography/#chap46

Obe su deblje od Hire, a nisu jele ništa - dakle, manje od Hire.

Znači da izgled nema veze sa inedijom ili nejelom. Kada bi to bilo povezano onda ljudi ne bi mogli da žive bez hrane, mršavili bi sve dok ne umru od gladi. A dokazano je da mogu. Neki bretarijanci su u Nemačkoj dokazali da mogu i bodi bilding da vežbaju i da povećavaju mišićnu masu iako ne jedu ništa.
To zavisi od stava uma: i da li ti treba hrana ili ne, i kako ćeš da izgledaš.
Ako misliš da treba da budeš mršav ako ne jedeš, onda ćeš biti. Ako ne misliš ništa, onda telo ne reaguje na tvoj um i ostaje normalno.

Kritičan je samo početak kada prestaješ sa hranom, tada mršaviš jer to je nova stvar za um i telo pa treba da se prilagodiš, više mentalno, da je to nešto normalno i dobro, a ne da se nečega odričeš. Samo da dobijaš. Tada možeš i da se ugojiš ako ne jedeš.

Vrh

PostPostano: sub aug 14, 2010 9:03 pm 
Član foruma

Pantelija hvala na primerima, samo to je daleko od bilo kakvog dokaza.

Cuo sam da su Hiru testirali neko vreme u Indiji i da je uspeo da izdrzi odredjen broj nedelja bez hrane i vode. Pitanje je koliko je verovati tome. Bio je i eksperiment u USA, medjutim naucnici koji su Hiru nadgledali u tom eksperimentu kazu da on nije bio 24/7 pod nadzorom, vec je dolazio valjda jednom dnevno na kontrolu.

Koliko vidim nema nikakvih valjanih dokaza. Na netu ima razlicitih svedocanstava i tvrdnji ali niceg konkretnog. Izgleda da je jedini nacin da se vidi da li sungazing "radi ili ne" je da covek lepo sam proba i da ide na lekarske preglede i analize krvi redovno, radi sigurnosti.

P.S. I totalno mi nelogicno deluje da covek koji ne jede i ne pije moze postati gojazan i debeo ako pretera sa konzumacijom vazduha i sunceve svetlosti. Ocekujem da bi sungazeri imali optimalnu tezinu za njihov stas, i da telo uzima samo koliko mu je potrebno.

Vrh

PostPostano: ned aug 15, 2010 7:24 am 
Član foruma

Očigledno da ti ne želiš dokaze.
Za Terezu Nojman je davno dokazano, ali ako ti dokazi nisu doprli do tebe, onda za tebe nema dokaza. To je prilično subjektivan metod traženja dokaza.

Kako si sebi dokazao da ovaj Jerihon ne jede? Veruješ mu na reč?

Ja nemam direktan dokaz za njega, ali moje lično mišljenje je da samo idiot može ovako da se tetovira, da se samo mediokriteti uopšte tetoviraju, oni koji nemaju svoju individualnost, razvijenu svest o sebi.
To je za mene posredan dokaz da takav čovek nema svest koja je potrebna da bi se živelo bez grube hrane - osim ako nije čipovan i programiran, a to je onda sasvim druga stvar.

Kada kažem da neko ko ovako izgleda nema svest koja je potrebna za bretarijanstvo, radi se o sledećem:
Čovek je sastavljen iz dve dimenzije: materijalne i duhovne.
On je most između materijalnog i animalnog s jedne sntrane, i duhovnog ili božanskog s druge.
Da bi mogao da živi bez hrane čovek mora da pređe bar polovinu tog mosta na stranu duhovnog. Životinje to ne mogu i zato one moraju da umru od gladi kada nemaju hrane. Čovek koji je prešao polovinu svog mosta ne mora. Zato svi koji žive bez hrane imaju jaku duhovnu komponentu života. Kod njih svest mora da ima prevagu, jer ako je telesnost jača onda ne mogu bez fizičke hrane.

Vrh

PostPostano: ned aug 15, 2010 11:36 am 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Očigledno da ti ne želiš dokaze.
Za Terezu Nojman je davno dokazano, ali ako ti dokazi nisu doprli do tebe, onda za tebe nema dokaza. To je prilično subjektivan metod traženja dokaza.

Ocigledno da pojam 'dokaz' ima veoma razlicito znacenje za tebe i mene. Po tebi dokaz moze biti tvrdnja iz autobiografske knjige. Po meni ta tvrdnja moze biti samo motiv za dalje istrazivanje i dolazenje do dokaza.

Pantelija je napisao/la:
Kako si sebi dokazao da ovaj Jerihon ne jede? Veruješ mu na reč?

Napisao sam u prethodnom postu da nazalost nema dokaza, tako da ni ja ne nudim dokaze. A rekao sam ako nekom verujem ("verovanje" veoma razlicit pojam od "dokaz") onda bi to jedino mozda bio on.

Sa ostatkom tvog posta nemam problema, iskazujes svoje misljenje sa kojim se ja delimicno slazem - sta mu trebaju onakve tetovaze, nagrdi se covek sa tim.

Vrh

PostPostano: ned aug 15, 2010 1:09 pm 
kokoloko je napisao/la:
sta mu trebaju onakve tetovaze, nagrdi se covek sa tim.

Izgleda da mu tetovaže itekako trebaju i taj sitni (u njegovom slučaju i nije toliko sitan) detalj onome tko zna kaže da tip ima ozbiljnih problema (jer vrag JEST u detaljima). Čovjek se nije nagrdio time, one su mu potrebne i dio su nečega drugoga, one jako puno govore o njemu i čini mi se da je to kod njega još uvijek "work in progress" jer na dvije slike koje si priložio vidi se da drugoj ima više tetovaža nego na prvoj. Recimo da se čovjek može "nagrditi" jednom tetovažom iz (ne)svjesti u kojoj se nalazio s time da i u takvom slučaju jedno je kada imaš probodeno srce ili JNA datum, prema recimo motivima koje ima Jerihon. To je nešto sasvim drugo. Još jedan detalj: njegovo ime i još jedan detalj tetovaža "zapis" ispod vrata, ma tip je pravi cirkus, ne znam tko ga je programirao ali se dobro zabavlja(o) tako da taj jučer može biti na voću, danas na suncu, sutra recimo levitirajući promovirati THE spasitelja, itd. :thumbup:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 953 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 48  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.