Sada je: uto maj 13, 2025 8:54 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 953 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 48  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hranjenje Suncem - Sungazing
PostPostano: uto apr 27, 2010 3:17 pm 
Član foruma

Shiva je napisao/la:

Nije mi jasno odkuda vam toliko mrznje,agresije,prostote i nemogucnosti sagledavanje sire slike.

Shiva

Shiva, gde si video mrznju, agresiju i prostotu? Pre ce biti da su to tvoje licne projekcije.
Reakcija na njegove izjave postoji, naravno, i potpuno je logicna.

Vrh

PostPostano: uto apr 27, 2010 3:23 pm 
Početnik

Ovde na ovom sajtu.Procitaj sta su Ludi tomhak i ostali napisali o Mikanu.To je vredjanje.

Vrh

PostPostano: uto apr 27, 2010 4:16 pm 
Član foruma

Shiva je napisao/la:
Ovde na ovom sajtu.Procitaj sta su Ludi tomhak i ostali napisali o Mikanu.To je vredjanje.

Da,zar ne,a jesi li vidio ono kad se Mikan predstavio kao Mikanova supruga?!! :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPostano: uto apr 27, 2010 4:21 pm 
Član foruma

odvratno

kad god se S.B.B.Izbavitelj i njegovi proxi avatari pojave na ovoj temi lazi i manipulacije i sveopshte foliranje se takvom brzinom gomilaju na temi da je to premizerno za opisati
kao jedna jedina WC kabina za pun stadion navijacha
i josh zachepljena
i josh nigde vode
i svi seru,seru,seru.........................
smrdi do neba
ma smrdi do Sunca
a oni i dalje seruckaju
poshto se S.B.B.I. vec odavno o sebi izrazava u mnozini,kao i njegovi avatari,da i ja jednom upotrebim tu mnozinu:
SRAM VAS BILO :!:
toliko ste usmrdjeli ovu temu da smrdi chitav podforum o ZDRAVLjU

niko bitan je napisao/la:
Koliko ja znam najavljena je licna knjiga iste osobe koja izlazi u julu mesecu a koja je priredila ovu knjigu, da mu ne spominjem sad ime ovde jer je ono kao mac ognjeni za neke ovde.

:rofl :rotfl: :rofl :rotfl: :rofl :rotfl: :rofl
sreca tvoja ovo sam prochitao prazne beshike
pa cu analizu tvog softvera u vezi karme i kopirajta ostaviti za drugi put
uzivaj :blob:

kad smo vec kod kopirajta,i o tome imamo temu
viewtopic.php?f=10&t=2682
gde se slobodno i demonkratski mozesh izjasniti o tome,ako ti josh uvek nije jasno,moj stav po tom pitanju je
fak kopirajt :evil: :twisted:
a koliko vidim to je i stav HireRM =D> :thumbup:
a i Vinin stav =D> :thumbup:
pa evo da malkice otvorimo ochi i ugledamo Sunce :love3: ,
ako Hira kaze fak kopirajt nek se deli znanje besplatno,hirina knjiga je dostupna na netu
ako Vina kaze fak kopirajt ,nek se deli znanje
ko ovde kaze da je besplatno skidanje knjige kaznjivo i po karmi i po zakonu
pa onaj ko na tome planira da zaradi,i njegovi proxi serveri,ofkors
SRAMOTA :!:

Pitanje za Admine:Zashto je tema "Dnevnik jedne mentalno poremecene osobe" ponovo spojena sa temom "Hranjenje Suncem?
meni se chini da je bilo bolje kad su bile odvojene,
i zbog manje kontaminiranosti originalne(starije)teme "Hranjenje Suncem" koja sa valjanim razlogom i stoji u podforumu "Zdravlje"
i zbog manje buke na ovoj drugoj temi koja svakako spada u podforum "Manipulacije" i veoma je povezana sa temama kao ove:
viewtopic.php?f=5&t=419&start=0
viewtopic.php?f=5&t=222&start=0
viewtopic.php?f=5&t=4&start=0
viewtopic.php?f=5&t=1834
viewtopic.php?f=7&t=2427&start=0
viewtopic.php?f=7&t=23&start=0
za neke od njih je savrshen Globus
:love3:

Vrh

PostPostano: uto apr 27, 2010 4:35 pm 
Član foruma

Zakuhtava se! :mrgreen:

Vrh

PostPostano: uto apr 27, 2010 4:52 pm 
Moderator

Kontam nat da si u pravu ali za svaki slučaj da probam :mrgreen:

Shiva je napisao/la:

Zašto me ne čudi da se nisi upitao: "A zašto je cybermikan izbačen sa foruma?" Pa onda inspirisan tim pitanjem kreneš u istraživanje, čitajući ovu temu od početka. Ukoliko ti poslije čitanja nije jasno zašto, možda si mogao da proširiš svoje znanje čitajući neke od stiki tema na Metafizici i Manipulaciji ljudi (evo imaš iznad linkove koje je nat postavio)

Svako zašto uvijek ima i zato, samo treba imati volje za istraživanje i jedan nepristrasan, promatrački stav. Uvidio bi tada, da zbog tog cybermikana sungazing pokret trpi.

Lijepo ti je bad.ass napisao ali ti i ostali u vašem klanu na primjećujete bitno:

bad.ass je napisao/la:
@ Shiva:
Molio bih lijepo onda da vasa grupa skenira knjigu i proslijedi link kada ista ugleda svijetlo dana, na radost i dobrobit svih onih koji nisu u mogucnosti da je kupe, a sve u cilju sto pravilnijeg prakticiranja sungazinga.

LP

Jer se između ostalog oko LOVE/PARA/ŠUŠKI/ZELEMBAĆA koju treba da zaradi cybermikan vrti ova priča a ne oko pomoći sungazing pokretu izdavanjem te knjige.

Da citiram nat-a, opet nešto bitno što klan ne primjećuje, možda iz drugog čitanja nešto i ostane:

nat je napisao/la:
ako Hira kaze fak kopirajt nek se deli znanje besplatno, hirina knjiga je dostupna na netu
ako Vina kaze fak kopirajt ,nek se deli znanje
ko ovde kaze da je besplatno skidanje knjige kaznjivo i po karmi i po zakonu
pa onaj ko na tome planira da zaradi,i njegovi proxi serveri,ofkors
SRAMOTA

A na kraju zbog cybermikanovih (ne)djela će vam biti ovo:

Pantelija je napisao.
Citat:
A za tvoju knjigu obećavamo da nećemo uopšte da je diramo(=čitamo=kupujemo=skeniramo). 8)

Jer nema potrebe da je diramo(=čitamo=kupujemo=skeniramo). Prodajete maglu kao i svi ostali prodavci magle.

Da li tebi Shiva to išta govori?

Nekom novom sungazeru će sigurno reći dosta. :love3:

Vrh

PostPostano: uto apr 27, 2010 5:42 pm 
Početnik

U cemu je problem?
Zasto toliko prasine oko knjige koju svako od vas moze skinuti sa neta, naci izdavaca i stampati.Pogotovo kad knjiga ne podleze autorskim pravima.
Hallo, sto ne nadjete izdavaca i ne izdate knjigu i omogucite sirenje SG-a?
I napravite veliku lovu hahahahaha posto vidim ovde je samo o lovi rec.
To je ono sto vas i najvise pogadja da se neko slucajno ne bi obogatio.
Cjena knjige 29 kuna vauu koja lova.
Ne zaboravite Ezoterija je izdavac a Mikan ono sto i dobije kad se sve proda,ako se proda bice taman dovoljno za reklame na FB i pokrivanje troskova odrzavanja sajta.Vau koje bogacenje.

Sve najbolje vam zelim i uzivajte u Suncu.

Siva Siva

Vrh

PostPostano: uto apr 27, 2010 6:54 pm 
Moderator

Shiva je napisao/la:
U cemu je problem?

Pa u laganju Shiva. I prijetnjama takođe. Nije lijepo da se laže i prijeti. To rade mnogo loše čike i tete a ovdje namirišemo takve odmah. U ovom slučaju je bellatrix odmah reagovao na netačne tvrdnje sada izbačenog člana (''niko bitan'').

da podsjetim, Hiro-ve riječi su:

Citat:
no harm and no copy rights for translating the book since it is on me.. so dont worry about that. from my side you are given permission for the book. ok

niko bitan je napisao:
Citat:
Ne bih da krsim autorska prava

Hiro:
Citat:
no harm and no copy rights for translating the book since it is on me.. so dont worry about that. from my side you are given permission for the book. ok

niko bitan je napisao:
Citat:
Ljudi uzeti neku knjigu nekog autora i prevesti bez da otkupite autorska prava, u ovom slucaju ID "Esoteria" ( :?: :?: :?: u tom grmu znači leži zeka ) je krivicno delo i kaznjava se krivicnim zakonom.

toliko o tome ( sa sve karmom kao još jednim komičnim opravdanjem :mrgreen: ). Bilo bi dobro da proširite vlastito znanje o karmi.

Shiva, prevodimo masu knjiga i članaka koje nikad ne bi vidjele svjetlo dana da ih ljudi sa ovog i drugih bratskih foruma nisu preveli. Neke od tih knjiga su čak i izdate a prevodi su uzeti sa ovog foruma. Toliko o kopirajtu. S toga, manite nas sa tom pričom. Nismo zainteresovani za tu cybermikanovu knjigu, lijepo vam je rekao Pantelija. Takođe, mnogo je komično da nam se preti kojekavim krivičnim zakonima.

Te priče nisu prolazile, ne prolaze i neće proći.

Eh, interesantno mi je da si spomenuo ''širu sliku''. Ima još jedana ''šira slika'' samo je ti ne vidiš ( možda ćeš je vidjeti ako pročitaš neke teme na Metafizici i Manipulaciji ljudi ) a članovi ovog foruma je jasno vide i znaju zašto se odjednom pojavljuju - Problemi.

Sve najbolje tebi kao i tvojoj ekipi/klanu i nadam se ste nešto naučili iz svega ovoga. :love3:

( :offtopic: :ontopic: )

Vrh

PostPostano: uto apr 27, 2010 8:29 pm 
Početnik

Ha,ha,ha nemam reci.

Nastavite da se zabavljate decice.

Vrh

PostPostano: čet apr 29, 2010 7:11 pm 
Član foruma

ovaj topic je komedija :mrgreen:

Vrh

Naslov: Re:
PostPostano: uto maj 04, 2010 12:08 pm 
Član foruma

nelesko je napisao/la:
Najbolje da stavim naocare ehehe 8) Naravno da cu da gledam i dalje, ali ne u prejako Sunce vec po poznatoj HRM-praksi. A tvoju paniku ostavljam tebi :wink:

Hm, kako sam lagao. Naime, prosle godine u jednom periodu nije bilo sunca pa sam odlucio da rizikujem i gledam oko 9h ujutro, kroz prste, kroz oblake. Vec sledeci dan sam osetio da mi smeta svetlo i da me bocka nesto u ocima. Narednih mesec/dva dana su mi jakooooo smetali sunceva svetlost i vestacki izvori svetlosti i toplote, poput igle koja mi bocka oci. Sada mogu da gledam u kompjuter, tv ali vestacko svetlo iz sijalice, neonke, ulicno svetlo ne podnosim. Sunceva svetlost mi ne smeta.

Cuvajte se, a ne ko ja..ccc... :!:

http://cybermikan-sungazing-srbija.webs ... um-i-telo-

Istina!

http://www.astrovojvodina.com

Vrh

PostPostano: pet jun 25, 2010 4:51 pm 
Početnik

Moja iskustva sa Sun Gazing su vrlo pozitivna.Ja upraznjavam uglavnom leti na moru ali je bitno da se vodi racuna i da je preporucljivo raditi ovu metodu samo u momentu izlaska sunca.Na taj nacin prikupljamo Yang energiju.Isti princip mozemo primeniti i na prikupjanje zenske ili Yin energije Meseca.Naravno a to je najbolje da se radi kada je pun mesec.
Inace metoda je deo Qi Gonga.

ps
Vrlo slicna je i metoda prikupljanja energije iz prirode ,narocito drveca......
Razmislite zasto je bor uvek zelen a maslina zivi po 5oo i vise godina :D

Vrh

PostPostano: pon jul 05, 2010 8:51 am 
Član foruma

ovo samo govori koliko je ljudski um jak i koliko može ubijediti tijelo da ono "misli" kako se hrani Suncem i od toga živi...što je jače uvjerenje i želja za takvim načinom života to će osoba dulje izdržati tako...

http://s3.ba.battle-knight.org/index.ph ... f=MTAyNTQw

Vrh

PostPostano: pet jul 09, 2010 12:05 am 
Početnik

38 minuta :love3:

***KOSMOS ***SUNCE - ENERGIJA I HRANA Šta sve znamo,
a šta smo zaboravili o Suncu? Kako je moguće živeti samo od Sunčeve
svetlosti, baveći se solarnom jogom? Kako je jedan čovek za samo
godinu dana skinuo 30 kilograma, popravio dioptriju za 1,5 i poboljšao
misaoni tok koji mu je ranije bio narušen, a sve to samo ...gledaju...ći
...u Sunce? O ovim i drugim koristima od Sunca govori Hira Ratan
Manek iz Indije, čovek koji je oživeo drevnu tradiciju solarne joge i
Miroslav Kiš, instruktor solarne joge.Autorka emisije: Nina
Martinović ponedeljak, 22,40 i cetvrtak,12,10

http://www.viddler.com/explore/sunshamman/videos/1/

Aloha pozdrav svima....samo da vas sve pozdravim ja sam u Novom Sadu kod cybermikana pomagao sam mu u organizaciji Hire i radimo na otvaranju sungazing organizacije za cijelo područje Balkana. Peace and love :love5:

Ps. Mikan vam šalje svima bezgraničnu kosmičku božansku ljubav

Bok

Vrh

PostPostano: pet jul 09, 2010 1:22 am 
Član foruma

:evil3: ne mozemo reci da sunceva svjetlost ima masu, no ipak mozemo izracunati energiju u watima koju proizvede sunceva svjetlost dolaskom na zemlju.

po einsteinovoj teoriji relativnosti ta energija koju sunceva svjetlost ostavi na zemlji je jednaka otprilike 2.8 kilograma po sekundi. to ne znaci da zemlja dobiva na masi. [-X

315,360,00 sekundi ima jedna godina
88300.8 tona sunca godisnje dode na zemlju
zemlja je stara ko 4.5 milijardi godina pa cemo to pomnoziti :D

to je ni vise ni manje nego 397,353,600,000,000 tona sunceve svjetlosti u vijeku zemlje od 4.5 milijardi. \:D/

zemlja je teska: 6,600,000,000,000,000,000,000 tona, ugrubo, od oka :shock:

svjetlost najvise pada na povrsinu, mogli bi reci da vecina planete zemlje gotovo da i nikada nije vidjelo suncevu svjetlost u zadnjih par milijardi godina. mi ljudi pak u zadnjih par tisuca godina nismo dosli iz sredista zemlje, niti sa podrucja koje sunce rijetko obasjava nego smo nastali od materija koje su uglavnom oduvijek bile izlozene suncevom svjetloscu.

mi smo sacinjeni od materije koja je gotovo oduvijek bila izlozena suncevoj svjetlosti. sve sto nas sacinjava je bilo izlozeno suncu i ispunjeno njegovom energijom. sunceva svjetlost je energija od koje smo nastali.

Vrh

PostPostano: sub jul 17, 2010 12:55 pm 
Početnik

Na ovom youtube kanalu http://www.youtube.com/thesungazing može se pogledati kompletno predavanje o gledanju u sunce koje je u Zagrebu 6. srpnja 2010. održao gospodin Hira Ratan Manek :wink:

Vrh

PostPostano: pon jul 19, 2010 7:56 pm 
Početnik

http://rapidshare.com/files/407836278/V ... a.pdf.html

Evo skeniran prijevod :Vina_Parmar_Living on Sunlight- PRIJEVOD- Solarna_Joga

Širimo sungazing!

P.S.
@ Shiva: (alias cybermikan) 27.04.2010. u 03.04 pm
Molio bih lijepo onda da vasa grupa skenira knjigu i proslijedi link kada ista ugleda svijetlo dana, na radost i dobrobit svih onih koji nisu u mogucnosti da je kupe, a sve u cilju sto pravilnijeg prakticiranja sungazinga.

Zadnja izmjena: ludi tokmak; pon jul 19, 2010 8:56 pm; ukupno mijenjano 4 put/a.

Vrh

PostPostano: pon jul 19, 2010 8:06 pm 
Početnik

http://rapidshare.com/files/407836278/V ... a.pdf.html

Dvaput je dvaput.

Zadnja izmjena: ludi tokmak; pon jul 19, 2010 9:14 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: pon jul 19, 2010 8:39 pm 
Početnik

shamman je napisao/la:
38 minuta :love3:

O ovim i drugim koristima od Sunca govori Hira Ratan
Manek iz Indije, čovek koji je oživeo drevnu tradiciju solarne joge i
Miroslav Kiš, instruktor solarne joge....

INSTRUKTOR SOLARNE JOGE????? A ŠTA MU, TO, DOĐE???? KO MU JE DAO TO ZVANJE???? Bolesno..... :^o

I još pored toga, HRM i MCK: Nas i Rusa - dvijesto meleona..... :mrgreen:

Vrh

PostPostano: uto jul 20, 2010 7:47 am 
Član foruma

Nije to bolesno nego to da nije ni završio vežbu a postao instruktor; što traži priloge i okuplja ljude u sektu, a stvar se vežba individualno, ili u društvu kako ko hoće; što je u emisiji rekao da već godinu dana ne jede ništa, a ovde negde je pre koji mesec izneo da jede po malo...

Ono što nije rekao a što ja znam iz iskustva završene vežbe, to je da ako ne jedeš - a ova vežba zaista veoma smanjuje potrebu za hranom da ti se u jednom trenutku i ogadi - osim voća - onda ti ne treba ni vode da piješ. Bio sam danima bez vode i nisam ni osetio žeđ, iako bih vozio biciklu po suncu desetinama kilometara.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 953 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 48  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.