ne znam jesam li dobro protumačio - uspoređen sam s đavlom?

huh, ovome se nisam nadao.
ponovit ću - objavio sam isti post na tri teme jer sam htio ljudima skrenuti pažnju i na tu mogućnost, bolje reći vjerojatnost pa i činjenicu ako se mene pita, da vanzemaljaca NEMA (bolje tri puta ponoviti pred ljudima koji žele slušati, nego se jednom zaderati kad nikog nema). ako se radi o spamu, neka tako bude, no nije mi bila namjera spamirati.
prikupio sam hrpu detalja koje sam posložio u cjelinu kako bi čovjek shvatio koliko je zapravo savršen već sada, ali i da se mora nastaviti razvijati i to individualo što ne podrazumijeva da se treba zatvoriti u neku šupu i ne komunicirati s nikim, baš naprotiv, individualno podrazumijeva SLOBODNO, a detaljnije o slobodi možete pročitati u knjizi koju sam napisao (poglavlje koje počinje na str 230.), ovdje samo ukratko - ako se svi razvijamo slobodno, onda je tek pitanje vremena kada će nam se putovi sresti i kada ćemo nastaviti dalje zajedno i pritom pomoći sestrama i braći koje su posustale na putu.
Što se same knjige tiče, ona se ne svodi na vanzemaljce, nadam se da je to jasno nakon čitanja. Ona je poziv na rad na sebi i širenje svijesti, nikako lovljene na jednu temu koja će prepraviti individua da više ne vidi ništa osim toga.
na temi s otmicama sam napisao slijed tragova koje sam pratio nakon pisanja knjige /napisao sam je sam - nema grupe autora/, koji definitivno osporavaju postojanje vanzemaljca u kontekstu koji se ovdje spominje, baš kao i u svim NLO knjigama i iskustvima (sivi, reptili, nordijci...). moja malenkost je definitivno zaključila da ništa od takovih stvorenja ne postoji i u neku ruku mi je bilo žao te spoznaje, ali i veliko olakšanje jer ćemo govna sada moći počistiti brže. Molim vas, prođite tim tragovima! I opet, vjerujete mi kada kažem da sam pročitao gomilu materijala na tu temu i shvaćam kako je moguće zakačiti se na njih. Ipak, radi se tek o jačem manipulativnom oružju, mnogo jačem od mainsteam manipulacije kojoj podliježu mase. Evo kako funkcionira bazični pristup koji se koristi ' Tehnike manipulacije su determinirane 1954. godine pri pokretanju Bilderberške skupine, a dokument nosi naziv ‘tiha oružja za tihi rat’. Između ostalih pikanterija kaže kako ‘Iskustvo je pokazalo da je najjednostavnija metoda za korištenje nečujnog oružja i pridobivanja kontrole nad javnošću držati ih nediscipliniranima i bez znanja o osnovnim načelima sustava s jedne strane, a istovremeno ih zbunjivati dezorganizirati i ometati stvarima bez prave vrijednosti s druge. To se postiže: 1. Isključivanjem njihovog mozga, sabotiranjem njihovih mentalnih aktivnosti, lošim obrazovnim programom matematike, razrade sustava i ekonomije, kao i destimulacijom tehničke kreativnosti. 2. Upošljavanjem njihovih emocija i poticanjem ugađanja vlastitim strastima te prepuštanja emocionalnim i fizičkim aktivnostima pomoću: a) neprestanih nasrtaja i napada na emocije (mentalnog i emocionalnog silovanja) kroz stalnu prisutnost seksa, nasilja i ratova u medijima, posebno na televiziji i u novinama; b) davanja svega što žele – i to u većoj mjeri nego što žele – bezvrijedne hrane za misli – te istovremenog uskraćivanja onoga što im doista treba; c) ponovnog pisanja povijesti i prava te podvrgavanje javnosti nastranim kreacijama, čime si dajete mogućnost da odvraćate njihove misli od osobnih potreba prema fabriciranim vanjskim prioritetima. Na ovaj način se onemogućuje njihovo zanimanje za nečujno oružje kojim se od članova društva stvaraju ‘automati’. Opće pravilo glasi da se u zbrci skriva profit; što je veća zbrka, i profit je veći. Najbolji je pristup stoga stvoriti probleme, a zatim ponuditi rješenja. Sažeto rečeno: U medijima – odvraćajte pozornost javnosti od pravih društvenih problema i zanosite ih stvarima bez ikakve stvarne važnosti. U školama – pobrinite se da mladi ne poznaju pravu matematiku, ekonomiju, pravo i povijest. U svijetu zabave – zabavu za mase održavajte na stupnju nižem od zabave za djecu šestog razreda osnovne škole.’
A sad vidite uklapaju li se priče s vanzemaljcima u ovaj kontekst.
Potvrdu zaključaka o nepostojanju E.T.a sam pronašao u duhovnoj znanosti koju iskreno jedino cijenim, nakon silnih knjiga koje su nastale kao proizvod materijalne znanosti ili pukog promatranja materijalnih pojava tumačenih materijalnim znanostima koje su kratkog dometa ako govorimo o duhovnosti, a vjerujem da svi ovdje znaju da mi ljudi nismo komad mesa, već da se naš iskonski identitet prije svega svodi na duh i dušu za koje materijalna tj. apstraktna znanost temeljena na teoremima, akiomima i dogmama, naprosto ne može obuhvatiti. pogledajte samo što znanost kaže o duhovnosti = kažu da su to psihoze! s druge strane imamo religije koje također uništavaju duhovnost! itd. moramo postati svjesni da materijalna objašnjenja niti izbliza ne daju potpune odgovore, niti će to ikada moći ako ne budu nadograđena antropozofskim učenjima, koja nisu neko sektaško okupljanje, kolektivna religija ili isprazna filozofija. ljudi moji, nakon tri četiri knjige ćete shvatiti o kakvom se čudu radi i vjerujem nastaviti tim putem dalje.
Područje u koje sam dakle zakoračio nakon što sam pronašao dokaze kontra postojanja E.T.-a, dodatno i argumentirano upućuje na to da - ovo ću opisati kolokvijalno jer bi podrobnije objašnjenje iziskivalo mnogo teksta (napisat ću ga kada završim web stranice na kojima radim s kolegama koji su se pridružili u istraživanju) - čovjekov duhovni put i razvoj teče na relaciji između fizičkog svijeta i duhovnog svijeta, pri čemu se u potpunosti isključuje postojanje poviše spomenutih vrsta.
Pitanja koje ja postavljam jest jesmo li se toliko zakačili na postojanje vanzemaljaca da nam je sada žao otpustiti tu iluziju? Jesmo li opet pronašli zanimaciju kojom se bavimo umjesto da se duhovno razvijamo i napravimo nešto konkretno kako bismo onemogućili gadove da nam kroje sudbinu, ubijaju i siluju djecu, truju izvore vode, zarađuju na nama, kontroliraju nas poput ovaca na farmi?
Razmislite malo prije nego odgovorite jer znam da imate spremne argumente koji idu na mlin postojanju vanzemaljaca (imao sam i ja tisuće), slijedite tragove koje sam ostavio i nakon toga pokrenite temu: Jesu li nas ponovno izvozili tj. E.T. postoji samo u brdima holywooda.
To je po meni dobar početak, nakon toga ćemo se pozabaviti s demonima koji doista postoje. Moramo ići nekim redom, a da bismo to napravili, provo se 'moramo' vratiti korak natrag i napraviti rezime.