Sada je: pet jul 04, 2025 8:55 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 87 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Zabranjena istorija Srba Dr.Jovan Deretic
PostPostano: pon maj 17, 2010 11:25 pm 
Član foruma

juzni krst je napisao/la:
LightCaster:
Citat:
Ne misli da imam što protiv tebe, nemam ništa. Volim te jednako kao i sve ostale ljude. Vidim te kao žrtvu, i žao mi je što se poistovjećuješ s iluzijom koja ti je servirana.

U školi smo drugar, moramo svi proći svoje škole pa ma kakve bile. Zašto od njih bježati, a mislim da ne trebamo i ne možemo. Ako si čitao naše postove i misliš da si žrtva, to je greška, pa ti si ih odabrao, to je bio tvoj izbor, zato, nema greške, jer ne postoje žrtve niti pobjednici, postoji samo vlastiti odabir. Ono što se nekome čini kao dobro, za drugoga nemora da ništa predstavlja. I ja sam odabrao da se igram s drugim energijama, toga sam drugar svjestan, trudim se da me puno ne nagrizu, a koliko ću uspjeti vidjeću.
Čitao sam neke tvoje postove, meni su prikladni i po meni imaš dobar rezon - stranu.
Nisu "oni" drugar tako strašni, neznam dali si ti, ali za sebe znam da sam tu da sve ovo srušim, u prevodu, "Svjetlo da sruši Tamu". Mnogi su i nesvjesni ovoga i nedaju tamu, žele ovdje nešto da promjene, i neznaju da je kraj blizu i da trebaju samo sebe mijenjati. Tama se nemože lako srušiti, a mnogi misle da će ove energije same napustiti ovaj prostor. One su ovdje hiljadama godiina i neće se lako odreći svoga "stada". Odužio sam ti malo ali za kraj ti želim Lijepu noć. Pozdrav.

Poštovanje. Drago mi je da sam naučio nešto od tebe. Želim ti sve najbolje moj brate u Svjetlu. Laku noć.

Vrh

PostPostano: pon maj 17, 2010 11:27 pm 
Član foruma

Onda jesmo li došli do zaključka koji je bolji narod - Hrvati ili Srbi?

Svo naše znanje, koje je tek informacija, može biti vrijedno ili bezvrijedno. Upijajući ga poput spužve, možemo ga lako ponavljati i pričati o njemu logično i uvjerljivo, bez da razumijemo išta o njemu.

Vrh

PostPostano: pon maj 17, 2010 11:35 pm 
isključen/a

Samo tako:
Citat:

Okasnio si više ne radimo - ZATVORENO :love11:

Vrh

PostPostano: pon maj 17, 2010 11:48 pm 
Član foruma

juzni krst je napisao/la:
Samo tako:
Citat:

Okasnio si više ne radimo - ZATVORENO :love11:

:rofl :thumbup:

Citat:

Pa, zaključili smo da svi potičemo od Hiperborejaca koji opet imaju srodnosti sa Arhagonitima pa nam sad na kraju više nije stalo.

:love3:

Vrh

PostPostano: uto maj 18, 2010 12:38 am 
Član foruma

Jebiga. Baš sam htio malo da mrzim i umišljam da sam superioran. :)

Svo naše znanje, koje je tek informacija, može biti vrijedno ili bezvrijedno. Upijajući ga poput spužve, možemo ga lako ponavljati i pričati o njemu logično i uvjerljivo, bez da razumijemo išta o njemu.

Vrh

PostPostano: uto maj 18, 2010 5:52 am 
Član foruma

Države na ovim prostorima nisu niti države u punom smislu te riječi nego etnički kantoni i torovi za stoku s oznakama A, B , C , D u kojima svako od slova ima oznaku x i broj 1 , 2 , 3 , 4.

Slova označavaju porijeklo po ocu i majci pa netko može biti AB il npr BD itd itd.

x je svima zajednički i označava jezik kojim se govori.

Oznaka za broj je crkva.

Tako imamo , karikirano rečeno npr :

A = Srbin

B = Hrvat

C = Bosanac

D = Crnogorac

te

1 = srpska pravoslavna crkva

2 = katolička

3 = islamaska

4 = crnogorska pravoslavna crkva

Mala napomena ; nisam ovdje za primjer uzimao Slovence i Makedonce , al možete i njih dodati s novim slovima i brojevima na ovo.

Sad ima dosta i ateista i drugih vjera. Uzmimo ateiste npr. označimo ateizam s npr brojem 9

Ax9 i Bx9 se razlikuju samo po jednoj stvari a to je iz koje su im pripizdine čaća i mater. Između njih i Ax1 i Ax9 ima više slićnosti nego među Ax1 i Ax9 jer su ovo dva različita mentaliteta i stava , a Ax9 i Bx9 se razlikuju samo po tome iz koje su im pripizdine čaća i mater.

Stavili se umijesto oznake od slova regionalna pripadnost npr Beograđanin , Zagrebćanin , Sarajlija , Slavonac , Vojvođanac , Istranin , Dalmatinac , Nišanin , Tuzlanin , Cazinac , Spličanin , Nikšićanin , pa odemo tako doslovno do toga da ta prva oznaka znači prostorno mijesto u kojem se živi nemamo više ni Srbe , ni Hrvate , ni Bosance ni Crnogorce nego odakle je tko tj iz koje prostorne regije.

Npr uzmimo automobilsku registraciju.

BG - Beograd , ZG - Zagreb , ST - Split i slično.

Recimo da oznaka 0 znaći nije ni ateista , niti u nekoj crkvi a niti ga to sve zanima tko u šta vjeruje. Ili stavite broj 9 tj ateista. Uglavnom il 0 ili 9 , dakle ne bitno mu je pitanje vjeroispovijesti a niti ga to zanima.

BGx0 ZGx0 STx0 itd itd po regijama.

Vrh

PostPostano: uto maj 18, 2010 7:53 am 
Moderator

Do obnove duha bratstva i jedinstva naroda i narodnosti sfrjota, tema je zaključana.

Pozdrav

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 87 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.