LightCaster:
Citat:
Ne misli da imam što protiv tebe, nemam ništa. Volim te jednako kao i sve ostale ljude. Vidim te kao žrtvu, i žao mi je što se poistovjećuješ s iluzijom koja ti je servirana.
U školi smo drugar, moramo svi proći svoje škole pa ma kakve bile. Zašto od njih bježati, a mislim da ne trebamo i ne možemo. Ako si čitao naše postove i misliš da si žrtva, to je greška, pa ti si ih odabrao, to je bio tvoj izbor, zato, nema greške, jer ne postoje žrtve niti pobjednici, postoji samo vlastiti odabir. Ono što se nekome čini kao dobro, za drugoga nemora da ništa predstavlja. I ja sam odabrao da se igram s drugim energijama, toga sam drugar svjestan, trudim se da me puno ne nagrizu, a koliko ću uspjeti vidjeću.
Čitao sam neke tvoje postove, meni su prikladni i po meni imaš dobar rezon - stranu.
Nisu "oni" drugar tako strašni, neznam dali si ti, ali za sebe znam da sam tu da sve ovo srušim, u prevodu, "Svjetlo da sruši Tamu". Mnogi su i nesvjesni ovoga i nedaju tamu, žele ovdje nešto da promjene, i neznaju da je kraj blizu i da trebaju samo sebe mijenjati. Tama se nemože lako srušiti, a mnogi misle da će ove energije same napustiti ovaj prostor. One su ovdje hiljadama godiina i neće se lako odreći svoga "stada". Odužio sam ti malo ali za kraj ti želim Lijepu noć. Pozdrav.
Poštovanje. Drago mi je da sam naučio nešto od tebe. Želim ti sve najbolje moj brate u Svjetlu. Laku noć.