odvratno
kad god se
S.B.B.Izbavitelj i njegovi proxi avatari pojave na ovoj temi lazi i manipulacije i sveopshte foliranje se takvom brzinom gomilaju na temi da je to premizerno za opisati
kao jedna jedina WC kabina za pun stadion navijacha
i josh zachepljena
i josh nigde vode
i svi seru,seru,seru.........................
smrdi do neba
ma smrdi do Sunca
a oni i dalje seruckaju
poshto se S.B.B.I. vec odavno o sebi izrazava u mnozini,kao i njegovi avatari,da i ja jednom upotrebim tu mnozinu:
SRAM VAS BILO
toliko ste usmrdjeli ovu temu da smrdi chitav podforum o ZDRAVLjU
niko bitan je napisao/la:
Koliko ja znam najavljena je licna knjiga iste osobe koja izlazi u julu mesecu a koja je priredila ovu knjigu, da mu ne spominjem sad ime ovde jer je ono kao mac ognjeni za neke ovde.
sreca tvoja ovo sam prochitao prazne beshike
pa cu analizu tvog softvera u vezi karme i kopirajta ostaviti za drugi put
uzivaj
kad smo vec kod kopirajta,i o tome imamo temu
viewtopic.php?f=10&t=2682 gde se slobodno i demonkratski mozesh izjasniti o tome,ako ti josh uvek nije jasno,moj stav po tom pitanju je
fak kopirajt
a koliko vidim to je i stav HireRM
a i Vinin stav
pa evo da malkice otvorimo ochi i ugledamo Sunce

,
ako Hira kaze fak kopirajt nek se deli znanje besplatno,hirina knjiga je dostupna na netu
ako Vina kaze fak kopirajt ,nek se deli znanje
ko ovde kaze da je besplatno skidanje knjige kaznjivo i po karmi i po zakonu
pa onaj ko na tome planira da zaradi,i njegovi proxi serveri,ofkors
SRAMOTA
Pitanje za Admine:Zashto je tema "Dnevnik jedne mentalno poremecene osobe" ponovo spojena sa temom "Hranjenje Suncem?
meni se chini da je bilo bolje kad su bile odvojene,
i zbog manje kontaminiranosti originalne(starije)teme "Hranjenje Suncem" koja sa valjanim razlogom i stoji u podforumu "Zdravlje"
i zbog manje buke na ovoj drugoj temi koja svakako spada u podforum "Manipulacije" i veoma je povezana sa temama kao ove:
viewtopic.php?f=5&t=419&start=0 viewtopic.php?f=5&t=222&start=0viewtopic.php?f=5&t=4&start=0viewtopic.php?f=5&t=1834viewtopic.php?f=7&t=2427&start=0viewtopic.php?f=7&t=23&start=0 za neke od njih je savrshen
Globus