Eto opet malo Alf
Draga S.
prvo: rekla sam ono o kanaliziranju iz vlastitiog iskustva - godinama primam poruke od izvora koji sam mogla sama imenovati - dakle, rečeno mi je točno ovako: ako trebaš ime sama ga odaberi - Ja/Mi možemo bito i ti iz budućnosti...
Tokom godina saznala sam puno o ratovima na Nebesima, usmjeravana sam kako da se nosim s napadima na sebe...
Jako malo ljudi zna ovo o meni, a meni je ta komunikacija pomagala - međutim zašto ti ovo sad pišem, zato što ti želim objasniti da kad sam pričala o odgovornosti mislila sam na onu da nikada nisam postavljala pitanja - Njima - kao baba gatara.
Dakle, nisam postavljala pitanja o budućnosti jer sam već tada znala da je ona promjenjljiva i da je važno znati ovo sada...
Već skoro godinu dana svojevoljno ne primam poruke - zašto? Zato što tako osjećam, zato što se "kalim" zato što ih vjerojatno primam na drugačiji način i više mi nije potrebno imati to zapisano.
S druge strane odgovornost kad se upustiš u sve to promijeni ti ciejli život. Ulazeći u taj "razgovor" pristaješ na sve napade koji ti slijede - a slijede obavezno i nikada nisu simpatični. No, vremenom ih naučiš primati, možda iz njih učiti, a svakako - prestaneš se bojati. Taj dio odgvornosti je vrlo važan jer uključuje osim tebe i cijelu tvoju obitelj...Ali neću sada o tome, to je jedna druga priča....
Drugo: draga Sofija - spominješ gnostiku itd...Godinama sam proučavala sve religije, gnostičke tekstove, prolazila razne tečajeve i svatko od njih me na koncu tražio da mu pristupim i postanem dio "grupe" koja je samim tim uvjetovana! - nikada na to nisam pristala. Zašto? Zato što sam željela biti i stati slobodna.
Što uopće znači biti slobodan?
Puno toga, jednim dijelom to znači da sve mogu čitati, sve slušati, sve mi se može sviđati ili ne sviđati - nikome ne odgovaram - nikoga ne varam kad promijenim mišljenje. A mišljenje mijenjam na način da idem dalje...to smatram slobodom.
Spominješ Lauru i jako mi je žao što ne možeš biti slobodna kad o njoj pričaš - jer da možeš nikada ne bi misleći na nju (ili druge koji nešto kanaliziraju, a nije ti leglo) koristila ovaj odabir riječi: "za mene je bitno tko prenosi nešto.."
Molim te pročitaj to što si napisala - jer u toj si rečenici jako puno rekla.
Vratit ću se na onu odgovornost koju sam spomenula u prijašnjem postu, a vezano za Lauru. Time što ne prihvaća ispitivati one koji daju informacije sve ono što netko zatraži ona dokazuje odgovornost!
Pojasnit ću ti, kad je jedna meni bliska osoba saznala da komuniciram s nečim što meni ponekad daje jasne i istinite naznake nečega u budućnosti - htjela je i tražila da pitam nešto za nju! Naravno da sam odbila, jer kao prvo radilo se o toliko svjetovno glupoj stvari, a drugo - nisam nikada niti za sebe nešto tako pitala. Jer kad mi je nešto rečeno - to nije bio odgovor - to je ono što sam dobila na poklon. I nikada to nisam koristila! Dakle, imam osjećaj da to ne čini niti Laura.
I glupo je što sad branim Lauru, a već sam rekla da imam svoje mišljenje o njima, međutim, potrebno je.
Kako ne shvaćate da nije važna Laura - Laura je samo instrument koji je u cijeloj ovoj "raspravi" iskorišten.
Ovo što se ovdje događa unatrag nekoliko stranica - atak je ne na različito mišljenje - već na vibracije. I upravo zbog toga neki ljudi "osjećaju" te "smetnje" - kao što ih ti osjećaš kod Cass..
Dakle, po tisućiti put - mi smo različiti - nismo Ljubav i Svjetlo, o ne....
A neki od učesnika ovog događanja su toliko jako vezani da bi baš mogli i kavu popiti u živo, ako to do sad već nisu učinili!
Sve više napisano - u dobroj je namjeri! Toliko dobroj da sam zaista prostrla pred vas popriličan dio svoje intime, ali jednostavno ne mogu čitati kako se stalno iznose optužbe na račun osobe koja nije ovdje!
I vraćam se na onu - velika je razlika iznositi mišljenje, postaviti pitanje, izraziti nedoumicu, a sasvim druga iznjeti dobro ukorijenjen stav! I sasvim treća - činiti to s vrlo jasnim namjerama.
Lijepi pozdrav svima Alf