@white deer, zanimljivo je to da vidis i crnu...neznam sta bi to znacilo ili moglo biti...crna i bjela i nisu boje, kaze se da od njih nastaju sve druge...inace one druge i jesu od nasih vitalnih centra, i primjetio sam da se i mjenjaju, kao naprimjer da nije tamno plava vec svjetlo plava...
u jednom djelu od carlosovih knjiga, mislim da je bilo u moc tisine, gdje u jednom recenici don juan spominje te bljeskove boja, rekao je nesto slicno, da prije ulazska u totalnu unutrasnju tisinu da prije toga se pojavljuju boje....vise puta sam citao tu knjigu ali mi je tek postala ta izjava svjesna kad sam dozivio bljeskove boja...
isto tako dozivljavam ono krckanje u vratu, ono sto kaze don juan kao da se lomi drvo, to je govorio u vezi dvojnika koji izlazi na vrhu glave i prie toga se cuje to krckanje...to osjetim i to krckanje u vratu je kundalini energija koja se sve vise i vise probija do centra glave...
na prvi pogled mozda to nema veze s temom sanjanja ali kad dvojnik se probije do vrha glave i izvan njw onda ce sve biti san, ili kao sto kaze decak, bicemo budni...
@medo brundo, sigurno je dobro sanjati cvjet, cvjet je uvjek nesto ljepo, nesto sto raste i razvija se samo da mu se divi, i tad jos tako ljepe neopisive boje...

neki cak samo sanjaju crnobjele snove...