Sada je: pon maj 05, 2025 8:02 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 22.12.2012. - Kraj vremena i ovog ciklusa
PostPostano: uto feb 23, 2010 6:08 pm 
Član foruma

mikeš je napisao/la:
Istina, život ide dalje, ako hoćeš kruh moraš ga i zaraditi a ovo dalje su sve nagađanja koja su jako zanimljiva i interesantna a što je pozadina svega, neka katastrofa ili neko "prosvjetljenje" to nezna nitko a i da znaš šta češ napraviti, zakopati se u rupu i čekati taj dan?
Valjda je sve zapisano u zvijezdama i što treba se dogodit, dogodit će se :glasses7:

To kažeš na forumu onog istog sajta na koje piše da znanje oslobađa? :shock:

Super.Ajmo se onda ostaviti svega ovoga i otići spavati.Ionako je sve zapisano u zvijezdama pa onda zašto bismo pokušali išta mijenjati?Kao da slušam pravovjernog katolika.

Vrh

PostPostano: uto feb 23, 2010 6:25 pm 
Član foruma

The truth will set you free.
Istina oslobađa a ne znanje, znanje je samo alat koji nam pomaže da dođemo do istine a danas gdje je sve puno disinfa teško je izvući nekakav pametan zaključak.
Mislim da još mora proći neko izvjesno razdoblje da se određene stvari poklope i da bi mogli raspolagati s nečim konkretnijim.
Ti tvrdiš da je sve zapisano u zvijezdama a ne ja, pogledaj onaj - Valjda, nije on tu za ukras :evil3:
A katolicizam zaista nebih komentirao.
:love11:

Vrh

PostPostano: uto feb 23, 2010 6:32 pm 
Član foruma

vještica je napisao/la:
...Kao da slušam pravovjernog katolika.

Ma ni ja baš ne ljubim katoličku crkvu, pogotovo otkada sam za vrijeme opsade Sarajeva pročitao TOP- VIJEST da je papa Ivan Pavao Drugi poslao opkoljenom gradu 25.000 $ !!!!!! #-o

Kako ih nije bilo SRAM!?!?!

Inače, nisam protiv znanja, dapače!

Ali ako ljubavi nemamo - izgubljeni smo!!!

:love3:

Vrh

PostPostano: sri feb 24, 2010 10:49 am 
Član foruma

Mit o 2012

http://www.youtube.com/watch?v=ft9izbel ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=KHcF8eYX ... re=related

Ovdje govore o tom poravnanju.

Gram prakse vrijedi više od tone teorije.

"Budi promjena koju želiš vidjeti." Mahatma Gandhi

Vrh

PostPostano: sri feb 24, 2010 11:52 am 
Član foruma

U ovim teškim vremenima, nije pitanje kako preživjeti 2012., nego kako preživjeti do 2012. :mrgreen:

Vrh

PostPostano: sri feb 24, 2010 12:03 pm 
Moderator

Top_Secret je napisao/la:
U ovim teškim vremenima, nije pitanje kako preživjeti 2012., nego kako preživjeti do 2012. :mrgreen:

Kažu da ko preživi ovu godinu, iduću je najebo...

pardon za :offtopic:

Vrh

PostPostano: sri feb 24, 2010 12:22 pm 
Član foruma

vjetar je napisao/la:
Top_Secret je napisao/la:

Kažu da ko preživi ovu godinu, iduću je najebo...

pardon za :offtopic:

Mozda, ako dune kosava 21 dan.

Vrh

PostPostano: sri feb 24, 2010 12:40 pm 
Član foruma

u temi "igra brojkama i slovima" od tombole33 otvoreno je zanimljivo pitanje u svezi 2012 i prolaska kroz galaktičku ravan tj. postavljeno je pitanje zašto zemlja i sunčev sustav idu gore dolje preko galaktičke ravni!?
Da li je itko naišao na kakav smislen odgovor?

Vrh

PostPostano: sri feb 24, 2010 2:03 pm 
Član foruma

metuzalem je napisao/la:
u temi "igra brojkama i slovima" od tombole33 otvoreno je zanimljivo pitanje u svezi 2012 i prolaska kroz galaktičku ravan tj. postavljeno je pitanje zašto zemlja i sunčev sustav idu gore dolje preko galaktičke ravni!?
Da li je itko naišao na kakav smislen odgovor?

zato jer nije u galaksiji Mliječni put nego u Sagittariusu kojega proždire Mliječni put.

http://www.liveleak.com/view?i=904_1183205831

Vrh

PostPostano: sub feb 27, 2010 4:53 pm 
Član foruma

slika

:mrgreen:

Vrh

PostPostano: sub feb 27, 2010 10:17 pm 
Član foruma

aamon je napisao/la:
vještica je napisao/la:
Kakvo god galaktičko poravnavanje se dogodilo,kakv god da se pojavio bog ili boginja,ako mi sami ne odlučimo nešto mijenjati ništa nam neće pomoći.

Neće nam ništa pomoći ni ovako - ni onako!

Desit će se šta se treba desit - i to je to!

Mislim da je hladnokrvna, skulirana glava, najbolji lijek

:love3:

valjda ste skontali analizom "svetih" knjiga kroz jedno naše shvaćanje svijeta da bog kakav zamišljamo nepostoji, da su sve manifestacije boga u biti bile kontrole vanzemaljskih čimbenika.
ako tražiš pomoć, vjeruj mi, dobiješ je-kroz molitve, meditacije, razmisljanja, uglavnom sve sto zahtjeva koncentraciju i razmisljanje na neke "više" stvari...->malo sam se nejasno izrazio, nemojte me pogresno shvatit
samo postoji jedna stara dobra poslovica, "pomozi si sam i bog ce ti pomoc"

desit ce se šta se treba desit - nekoliko je fiksiranih pojava, ostale segmente odredjujemo mi i naša slobodna volja.
hladna glava uvijek je najbolji lijek i to je lijepo rečeno, niko nije vidio dobra u AFEKTU.

Vrh

PostPostano: pet mar 05, 2010 8:49 am 
Član foruma

Pitanje u vezi 2012god.

Da li cete se promijeniti ukoliko se ne desi val i transformacija svijesti?

Vrh

PostPostano: pet mar 05, 2010 8:53 am 
Član foruma

Hrvoj je napisao/la:
Pitanje u vezi 2012god.

Da li cete se promijeniti ukoliko se ne desi val i transformacija svijesti?

Da li ćeš se ti promijeniti?

:love12:

Vrh

PostPostano: pet mar 05, 2010 9:13 am 
Član foruma

Ja se nastojim mjenjati cijelo vrijeme, ne cekam 2012 pa da me ona transformira.
Naravno da mi ne uspije uvijek biti ono sto bih trebao ali nastojim to i ucim iz svake greske.
Ovo zvuci malo egoisticki ali nije.

Nego pitanje sam postavio zato sto imam osjecaj da svi cekaju tu 2012 i taj val. Cekaju da se val(nista ne poduzimaju sami od sebe) desi pa ce ih neka munja udariti u glavu i onda ce odjednom biti dobri.

Vrh

PostPostano: pet mar 05, 2010 10:03 am 
Član foruma

Hrvoj je napisao/la:
Ja se nastojim mjenjati cijelo vrijeme, ne cekam 2012 pa da me ona transformira.
Naravno da mi ne uspije uvijek biti ono sto bih trebao ali nastojim to i ucim iz svake greske.
Ovo zvuci malo egoisticki ali nije.

Nego pitanje sam postavio zato sto imam osjecaj da svi cekaju tu 2012 i taj val. Cekaju da se val(nista ne poduzimaju sami od sebe) desi pa ce ih neka munja udariti u glavu i onda ce odjednom biti dobri.

mislim da smo imali dosta vremena za razvijanje, nekoliko tisuća godina ako pretpostavimo da (makar nema potrebe za pretpostavkama u ovom slučaju) smo tu toliko dugo samo smo mijenjali nositelja svijesti. tak da u ovom kratkom vremenu ne vjerujem da možemo napraviti čuda sa sobom, možda neznatne nijanse. tko osjeća da nema "bad karma" taj je dobro živio, a onaj ko ju ima morao je jako poraditi na sebi i taj to zna. ukratko, kad dođe vrijeme idemo doma!

ne čekam da me "munja udari u glavu" nego živim kako sam i živio, radoznao i skeptičan i ne želim to mijenjati i slijepo vjerovati u svaku "zavjeru" i lutati. idem po osjećaju s kojim sam rođen u ovom dobu. ako je to krivi osjećaj reći ću ti kad saznam, a ako te ne nađem ti ćeš znati da je slijedeći ciklus koji me čeka ništa strašno i nećeš me žaliti ;) možda ćeš mi i zavidjeti jer ću nastaviti živjeti na najizazovnijem i najljepšem planetu, planetu s najviše izbora :D

Vrh

PostPostano: pet mar 05, 2010 10:14 am 
Član foruma

Zavidjeti ti necu sigurno posto sam i sam sretan covjek, ne zalim za nicim i nikad nisam. JEdino mi je zao gledati u sto su se ljudi pretvorili.

Nadam se da je ovo:"ne čekam da me "munja udari u glavu" nego živim kako sam i živio, radoznao i skeptičan i ne želim to mijenjati i slijepo vjerovati u svaku "zavjeru" i lutati. idem po osjećaju s kojim sam rođen u ovom dobu." bio tvoj odgovor na moje pitanje. No nije to bila svrha pitanja.

Mislim da stvar promjene nije u tome da li netko slijepo vjeruje u nesto ili ne, da li netko ima mnogo znanja ili ne.

Vrh

PostPostano: pet mar 05, 2010 10:35 am 
Član foruma

Hrvoj je napisao/la:
Mislim da stvar promjene nije u tome da li netko slijepo vjeruje u nesto ili ne, da li netko ima mnogo znanja ili ne.

Reci što misliš, što si stao?

Vrh

PostPostano: pet mar 05, 2010 11:14 am 
Član foruma

Ne znam zasto sam stao.

Ne znam kako da to objasnim. Podsvijest mi govori da tu ima nesto ali svijest ne razumije.
Probat cu ovako :) mislim da je stvar u odnosu, odnosu prema sebi i prema drugima. Stvar je u izboru. Znaci ne postoji dobro ili lose, postoji izbor. Ako smo svi jednaki onda ono sto radimo sebi radimo drugima i obrnuto.

Vrh

PostPostano: pet mar 05, 2010 6:27 pm 
Hrvoj je napisao/la:
Ne znam zasto sam stao.

Ne znam kako da to objasnim. Podsvijest mi govori da tu ima nesto ali svijest ne razumije.
Probat cu ovako :) mislim da je stvar u odnosu, odnosu prema sebi i prema drugima. Stvar je u izboru. Znaci ne postoji dobro ili lose, postoji izbor. Ako smo svi jednaki onda ono sto radimo sebi radimo drugima i obrnuto.

Ja bi cak rekao da ne postoji niti izbor. Sta je to izbor? Nesto sto si odlucio slijediti? Kad malo bolje sagledas situaciju vidis da je izbor slijedjenje nekakvog pattern-a. pet slijedis samog sebe samo na malo drugacji nacin. To opet nevalja jer treba biti a ne slijediti...

Nema tu jednakosti. Ti si ti tocka. :mrgreen: :rofl

Vrh

PostPostano: pet mar 05, 2010 9:10 pm 
Član foruma

Eksponiranje 2012. godine je postalo vrlo rašireno, iako s druge strane postoji očita kontrola medija i medijskih sadržaja. Posebno je indikativno što je holivudska industrija dobrim dijelom uticala na pogrešno shvatanje 2012. godine, kao godine uništenja. Postavlja se osnovno pitanje zašto???

Da li je u pitanju modeliranje mišljena o 2012. godini, koja proizvodi određene nimalo dobre emotivne ili mentalne reakcije. Da li je cilj čovječanstvu nametnuti pogrešne mentalne projekcije vezane za 2012. godinu. Čemu svrha strašenja ljudi širom planete prema predstojećem datumu.

Mislim da su "vladari" svijeta svjesni snage svjesti, ali mentalnog i emocionalnog stanja čovjeka. Jer ukoliko je navedeni val indiferentan ili neutralan, transformacija čovječanstva isključivo zavisi od stanja ljudske svijesti, misli i emocija svakog čovjeka na planeti. Ako je to tako znači da mi biramo put kojim ćemo krenuti. I upravo tu se otkriva šta možda stoji iza stvaranja paranoje i straha u vezi 2012. godine. Da li na taj način produkovanu mentalnu energiju, mogu "vladari svijeta" iskoristiti za svoje ciljeve. Na drugoj strani postavlja se pitanje da li trebamo odbaciti dosta eksponirane vizije 2012. godine i prepustiti se pozitivnim vibracijama. Ili se jednostavno prepustit sudbini ne stvarajući sebi psihozu u vezi 2012. godine.

Danas mi je povodom toga nadošla misao o tome da svaki čovjek na planeti treba da se sam odupre bilo kakvom kolektivnom mišljenju o 2012. godini. I da je cijela svrha 2012. godine da se svaki čovjek bez prihvatanja brojnih ideja (kreiranih od kontrolora uma) doživi 2012. godinu.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.