Sada je: ned maj 04, 2025 8:44 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1194 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 60  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Umetnost Sanjanja
PostPostano: sri jan 13, 2010 9:14 pm 
Moderator

Ne znam o čemu pričaš. Tko su svi? Tko se posvađao?
Opet nešto maštaš pa ćeš se složiti sa sobom?

Rastao sam se sa nekih 20% ljudi sa kojima sam raspravljao o učenjima.
Ali u biti svatko je sam, nije netko ratnk zato da si bude najbolja prijateljica sa svima, svađa je totalno sporedna stvar.

Evo ti jedna pjesma :):

Ovo je pet stanja usamljene ptice:
Prvo, da ona leti ka najvišoj tački;
drugo, da ne pati za društvom,
čak ni za onim od iste vrste;
treće, da svoj kljun ka nebesima pruža;
četvrto, da nema određenu boju;
peto, da peva veoma umilno.

San Juan de la Cruz, Dichos de Luz y Amor

Vrh

PostPostano: sri jan 13, 2010 10:15 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Ne znam o čemu pričaš. Tko su svi? Tko se posvađao?
Opet nešto maštaš pa ćeš se složiti sa sobom?

Rastao sam se sa nekih 20% ljudi sa kojima sam raspravljao o učenjima.
Ali u biti svatko je sam, nije netko ratnk zato da si bude najbolja prijateljica sa svima, svađa je totalno sporedna stvar.

Sa Infinytiem si se stalno svadio, stalno si ga jebal, pa cim ti nekaj ne pase kaj ti veli ugasil si ga na guglu, pa na mahove svako malo tako, sa onom aclyone si se zakrvil, sa menom se stalno neki kurac svadis stalno nekaj seres, nemam pojma zakaj al ok, pogledaj si svoj forum od pocetka fino su ljudi poceli brijat, sve si ih steral sa foruma jer ti niko nije pasal ak se kosilo sa tvojim razmisljanjima,...jer se nisu slagali sa "tvojim" ucenjima...
Kolko je ljudi uclanjeno u tvoj forum 30-40, a stalno komentirate vas dvoje, troje, posto te vise ne napadas,.... jer ti to kaj govori,...
Malo, malo, procitas necije postove na metafizici onda to prisvojis i tumacis kao svoje znanje...

Promatrač, totalno si sjebana osoba, zato si i isel psihologa za pomoc traziti,... :thumbup:

Sredi prvo sebe, onda uci druge nesto i objasnjavaj im.... :thumbup:

:rofl

:-)

Vrh

PostPostano: sri jan 13, 2010 10:27 pm 
Moderator

Hahahaha, hvala tolteq na dijagnozi. Meni paše to kaj veliš.
Nemoj se puno žestiti, to ti škodi za masnoće u krvi i tišinu.
Ovo nije tema za rasprave ko se je s kim posvađao pa se neću u puštati u objašnjavanje i komentiranje.

Aj sanjaj dalje Tolteq. :angel4:

Vrh

PostPostano: sri jan 13, 2010 10:33 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Hahahaha, hvala tolteq na dijagnozi. Meni paše to kaj veliš.
Nemoj se puno žestiti, to ti škodi za masnoće u krvi i tišinu.
Ovo nije tema za rasprave ko se je s kim posvađao pa se neću u puštati u objašnjavanje i komentiranje.

Aj sanjaj dalje Tolteq. :angel4:

Heh, a zakaj mislis da se zestim?! Vis kak ti radi zeljeno misljenje... :rofl
Pa da, temu o sanjanju si sam pocel razjebavati,... :thumbup:

Da, traganje, sanjanje, rekapitulacija, tensegrity,...sve je jednako bitno...

Aj, picni ti u svoj hiperspejs i uzivaj... :rofl cekaju te kapetan Kirk i spejšatl... :rofl

Vrh

PostPostano: sri jan 13, 2010 10:45 pm 
Moderator

Ne znam zakaj se žestiš. :) Ali vidljivo je.

Hyperspace je nagual, ono bezvremensko iznad astrala, U hyperspaceu se sve dešava odjednom, u vremenu naguala. Svi svjetovi su tamo i nema vremenske barijere.

Kapetan Kirk i spejšatl... su na astralu u ITI. To je tvoja domena kokoši koja spava. :mrgreen:

A ti nažalost samo misliš da si bio u nagualu. A što ću ti ja, sanjaj i dalje da si u nagualu.
U biti si došao samo blizu naguala kad si bio u vibracijskoj sili, ona opasnost koju si osjetio je znak da si blizu naguala.

E sad još na javu sa vibracijskom silom, ne u ITI.
Samo na javi je to puno drugačije, ali to ćeš mi možda objašnjavati ko vođa kad ovo zaboraviš.
:toothy2:

Vrh

PostPostano: sri jan 13, 2010 10:52 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Ne znam zakaj se žestiš. :) Ali vidljivo je.

Hyperspace je nagual, ono bezvremensko iznad astrala, U hyperspaceu se sve dešava odjednom, u vremenu naguala. Svi svjetovi su tamo i nema vremenske barijere.

Kapetan Kirk i spejšatl... su na astralu u ITI. To je tvoja domena kokoši koja spava. :mrgreen:

A ti nažalost samo misliš da si bio u nagualu. A što ću ti ja, sanjaj i dalje da si u nagualu.
U biti si došao samo blizu naguala kad si bio u vibracijskoj sili, ona opasnost koju si osjetio je znak da si blizu naguala.

E sad još na javu sa vibracijskom silom, ne u ITI.
Samo na javi je to puno drugačije, ali to ćeš mi možda objašnjavati ko vođa kad ovo zaboraviš.
:toothy2:

Je, je, vidljivo je u tvojoj glavi... :rofl al nema veze, kak ti velis... :thumbup:
To si na metafizici procital i sad brijes koda si izmislil toplu vodu.... :rotfl:

Ma necu ja tebi vise nist objasnjavati,...
Od tebe se najbolje maknuti, zracis jako negativno, na kile....

:thumbup:

Vrh

PostPostano: sri jan 13, 2010 11:02 pm 
Moderator

Najteže je prvih tjedan dana u apstinenciji.
Kod odvikavanja od alkohola je sve negativno dok se ne izađe iz prvog kruga odvikavanja.
Onda se osjećaš negatino pa još i prizoveš bića da te jedu. To ti je ta negativnost.
Samo redovito uzimaj valerijanu koja te smiruje.

Samo polako, strpljivo...

Vrh

PostPostano: sri jan 13, 2010 11:08 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Najteže je prvih tjedan dana u apstinenciji.
Kod odvikavanja od alkohola je sve negativno dok se ne izađe iz prvog kruga odvikavanja.
Onda se osjećaš negatino pa još i prizoveš bića da te jedu. To ti je ta negativnost.
Samo redovito uzimaj valerijanu koja te smiruje.

Samo polako, strpljivo...

?????????????????
O cemu ti to ko se odvikava od alkohola ?
Neznas vise kaj bi sral, pa si pocel trabunjat bezveze.... :rofl

Odi radije pitaj psihologa za pomoc stari ste frendovi... :thumbup:

Vrh

PostPostano: sri jan 13, 2010 11:23 pm 
Član foruma

Ovo je tužno, molim vas dečki, svoje osobne probleme prebacite negdje drugdje.

Vrh

PostPostano: sri jan 13, 2010 11:59 pm 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:
Ovo je tužno, molim vas dečki, svoje osobne probleme prebacite negdje drugdje.

To si reci Promatracu.. :hello2:

Vrh

PostPostano: čet jan 14, 2010 12:02 am 
Član foruma

tolteq je napisao/la:

Ako misliš da je samo u Promatraču caka, varaš se. Dok god jedan drugom odgovarate na postove i dajete si pažnju to je znak da ne želite prestati :)

Vrh

PostPostano: čet jan 14, 2010 12:06 am 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:
tolteq je napisao/la:

Ako misliš da je samo u Promatraču caka, varaš se. Dok god jedan drugom odgovarate na postove i dajete si pažnju to je znak da ne želite prestati :)

Onda i tebi sad dajem paznju jer ti odgovaram na post,... to onda znaci da ne zelim prestati ili da ti samo zelim odgovoriti,...?!

Vrh

PostPostano: čet jan 14, 2010 12:10 am 
Član foruma

tolteq je napisao/la:

Onda i tebi sad dajem paznju jer ti odgovaram na post,... to onda znaci da ne zelim prestati ili da ti samo zelim odgovoriti,...?!

Pa daješ mi pažnju zato što mi želiš odgovoriti. Ali tvoj i Promatračev razgovor se svodi na prepucavanje, gotovo suptilno vrijeđanje, a svejedno nitko od vas ne želi prestati neg nastavljate kao da ste skriptirani. Čine mi se da imate nekih ne riješenih problema iz prošlosti koje bi trebali riješiti jer ovako nikud nećete stić :)

Vrh

PostPostano: čet jan 14, 2010 12:13 am 
Moderator

Ma Tolteq ništ ne vrijedi. :) On će tako što ništ ne vrijedi proći kroz nulu u beskonačnost.
Sjenko isto ništ neće vrijediti... i on će proći kroz nulu u beskonačnost.
Ja odavno ništ ne vrijedim.

Moram za Tolteqa naći vrtićkog psihijatra, oni znaju sa ovima koji su u lažnoj tišini.
:rofl :rofl :rofl :rofl

Evo odakle dolaze kokoši koje su krive za sva zla u ovih dva dana na forumu:
http://www.galaksija.com/metafizika/voladoresi.htm

Ništa nam nije preostalo, kaže Castaneda, osim "tabanske svijesti", barice koja predstavlja nasu samorefleksiju, samovažnost i ego, koji je naš stvarni kavez.

Vidiš da si kokoš sama stvara tor, da je tor u kokoši, dok je istovremeno kokoš u toru?
Kad kokoš ode u tišinu, ona to spozna da je to tako, ali to je sve, ne može van.
I onda vidi svog neprijatelja i svoj problem.
Tako nastane tužna kokoš! Vidi da nema slobode dokle god ima čahuru. Ona čeka i zna šta čeka.

Zadnja izmjena: promatrač; čet jan 14, 2010 2:55 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: čet jan 14, 2010 2:51 am 
Član foruma

Citat:
Pa daješ mi pažnju zato što mi želiš odgovoriti. Ali tvoj i Promatračev razgovor se svodi na prepucavanje, gotovo suptilno vrijeđanje, a svejedno nitko od vas ne želi prestati neg nastavljate kao da ste skriptirani. Čine mi se da imate nekih ne riješenih problema iz prošlosti koje bi trebali riješiti jer ovako nikud nećete stić :)

Upravo to.

Zanimljivo je to što se čovjek identificira sa pročitanim tekstom i mora sam sebe braniti,pa tako nastanu nesuglasice i onda iz jednog u drugi post se pišu smeća od postova u kojima jedan od njih dvoje mora biti u pravu.

Podsjeća me na ovo

Vrh

PostPostano: čet jan 14, 2010 3:17 am 
Moderator

Sjenko je napisao/la:
tolteq je napisao/la:

Sjenko, a gdje trebamo stić?

Vrh

PostPostano: čet jan 14, 2010 3:34 am 
Moderator

daco je napisao/la:
Podsjeća me na ovo

Sviđa mi se dojam, dobra je prilika da se promatra svoja dualnost u stalnom odnosu-često borbi.
A ako smeta forumu, nek netko obriše, nikom ništa.

Vrh

PostPostano: čet jan 14, 2010 8:13 am 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:
Čine mi se da imate nekih ne riješenih problema iz prošlosti

Kolko ja znam takvih problema nemam, pitaj promatraca, to se nalazi u njegovoj glavi...

A mozda ga pere kad je --------- odpeljal u kino pa ga je počela za kurac dirati :rotfl: a on joj nije dal, pa sad tuguje za tim i tu na forumu ljeci svoje frustracije...

Heh, da mi je to bilo vidjet kak si se branil od nje, dok te pocela pipkat... :rofl

( evo, promatrac, da nebu bilo da ti sve o meni znas a ja nist o tebi ) :rofl

Vrh

PostPostano: čet jan 14, 2010 8:34 am 
Član foruma

daco je napisao/la:
Zanimljivo je to što se čovjek identificira sa pročitanim tekstom i mora sam sebe braniti,pa tako nastanu nesuglasice i onda iz jednog u drugi post se pišu smeća od postova u kojima jedan od njih dvoje mora biti u pravu.

Sebe nisam branio nigdje, vec iz postovanja prema tolteckom znanju, branio sam to znanje i inerpretiro sam ga iz knjiga onako kako se tamo tumaci, jer, nisam htio da neko krivo spozna nesto o tome znanju, kao npr. tumacenje iz necije glave ( sjenkove il promatračeve reptilske instalacije ) a ne iz knjiga i njemog znanja.

Sad se svi tu ljepo branite kak, ko, zeli... =D>

Evo, ja se vise nemoram braniti,.. :rofl [-X

..đenja :rofl

:thumbup:

Zadnja izmjena: tolteq; čet jan 14, 2010 12:40 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: čet jan 14, 2010 11:48 am 
Član foruma

Promatrač, ne znam gdje trebamo stići, ali sigurno nebi trebali ostati ovdje i prepucavati se :)

Što se tebe tiče Tolti, nisi u pravu. Čini mi se da imaš puno više problema nego Promatrač, zato što kolko god glupo vaše prepucavanje bilo, on bar ne iznosi tvoju prošlost po forumu, a ovo što si napisao o Alcyone i Promatraču je izraz najnižih,odurnih ispoljavanja tvojeg pravog gospodara u tvome biću. Što se tiče toltečkog znanja, svatko od nas ga interpretira iz svoje strane instalacije, to je činio i sam don Juan, zato što sve što opisujemo riječima je interpretacija instalacije. Pročitaj ponovno svoje knjižice, možda uvidiš neke stvari koje prije nisi mogao. Da imalo razumiješ i poštuješ Toltečko znanje nebi jedino svoju krnju interpretaciju nastalu na temelju čitanja knjiga i dva i pol ITI-a smatrao ultimativnim draguljem znanja. Onog dana kad to shvatiš, možda napreduješ.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1194 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 60  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.