tolteqCitat:
Ajde, Dečaku, reci nam, mi svi ovdje volimo uciti, sta je to poslije uvoda?!
Posle uvoda ide razrada. A moze i obrada. A i prerada. Da...
HAL 9000 Citat:
opet sam sanjao preminulog druga, poslednja dva puta sam se zapitao u snu otkud to da ga
sanjam kada je preminuo....
Eto u tome je problem, bavimo se snovima umesto onime sto jeste sad i ovde, pred
nosom...
Sjenko Citat:
Imaš pravo, Carlosove knjige su tek početak. Služe samo da bi nas razdrmale i otvorile nam oči. Ono štoo moramo je raditi na sebi, disciplinirati se i naučiti koristiti svoj puni
potencijal. Namjera je ono što upravlja svime što postoji. Namjerom možeš upravljati samo
ako ti je veza s njom čista. Naš um nije naš, nego je um predatora. On za nas stvar svijet,
on nam nameće svoju interpretaciju i tako za nas stvara namjeru...
Ja sam siguran da naš um JESTE naš. U tome je suptilna laž nekoga ili nekih koji su se
predstavili-predstavio ka Karlos Kastaneda. Predator je naš prirodni i urođeni um samo
iskvario, nije nam ga on stvorio.
To ti je kao kad u kompjuter uđu virusi pa naprave ozbiljno sranje. Tako su i "virusi" u
našem, ponavljam, prirodnom umu napravili sav jad, bedu i užas ljudske egzistencije u
zadnjih 1oooooooooooooooo... godina. Trebalo bi, dakle, očistiti-dezinfikovati um. A veruj
mi,
svi mi imamo urođeni antivirusni program koji je nepobediv. Al, jbga, kod većine nije
uključen jer ni neznaju da on postoji.

Neki slute da je tu negde, međutim, uvek dobiju
neku hackovanu verziju koja ne obavi posao do kraja.
Dragi TOHEI, mislim da su nesreće koje ti se događaju čim uđeš u polje energije svesnosti
uzrokovane strahom onog dela tvog vlastitog uma koji zapravo nije tvoj. Taj deo se uplašio,
i njegovi strahovi se projektuju kroz polje snage koje si pokrenuo, a ta snaga jeste duh i
naravno, on se uvek materijalzuje.
AURORA