ma gdje.... molim te ipak to prebaci na forum......da li je to možda ovo
". Vizualiziraš veliku gumenu loptu duginih boja, a sebe staviš u središte tako da lopta bude veća od tebe raširenih ruku. Kroz loptu prolazi pozitivna energija, svi napadi se odbijaju od gumene lopte i šalješ ih izvoru na iscjeljenje ( možeš i vratiti pošiljaocu)
Meditacija "Pješčani sat" koja je opisana u knjizi "kidanje veza", Phillis Cristall, slično..zamisliš sebe kako si u ogoromnom pješčanom satu u njegovom donjem dijelu. Odozgo dotiče Božanska energija a stijenke te štite.
"Valjak", ako osjećaš jače napade..zamisliš sebe u valjku s poklopcima s gornje i donje strane.
Meidtaacija iz B. Brennan..Zamisliš da je tvoja aura od teflona, od materijala za kojeg se ništa ne lijepi nego sve sklizne. Centriraš se tako da malo saviješ koljena, noge raširene u širini kukova i pogled usmjeriš iza sebe u svoje pete. Djeluje trenutno kod izravnih napada, kad se nađeš u nekoj "gužvi", ali i prije nego li izađeš u novi dan, dobro je napraviti bilo koju od ovih meditacija( vizualizacija), ili kad osjetiš potrebu. "
"Kidnje veza" od Philis Cristal imam tu knjigu doma i primjenjivao sam neke od tehnika neke su ok., ali se ne slažem sa njenim staviom da treba kidati veze u obitelji više sam za transformaciju toksičnih veza Brenanica piše u svojim knjigama da takav način može stvoriti velik problem...potražiti ću tekst pa prenesem......vrlo uspješni u tansformacijama takvih vezanosti su šamani sa Havaja Hune
ima dobar tehnika Hoponopono za parazite koje zapravo privlače kod nas naša negativna osjećanja (ljutnja,strah,mržnja, ljubomora...)
1Stvorite u duhovnom oku sliku ,praćenu osjećajina svake osobe sa kojom se ne osjećate usaglašeni koja vas iritira iz bilo kog razloga.....
2U imaginaciji stvorite malu pozornicu ispred sebe i malo ispod sebe na nju postavite tu osobu
3 Iznad svoje glave stvorite zamislite beskonačni izvor ljubavi i izlječenja kao malo blistavo sunce. Zanislite da vam se vrh glave otvara i pustite da energija izlječenja teče prema dolje i ispunjava vam cijelo tijelo i kad ga je ispunilač zamislite i osjetite da se preliva iz oblasti srca ka osobi ka osobi na pozornici. Uživite se u ideju da tu osobu ta energija liječi i uzdiže.
4 Kad osjetite da je lječenje obavljeno do kraja u svojoj mašti obavite kratak razgovor s tom osobom, oprostite joj sve što joj zamjerate i nek ona oprosti vama.
5Ako se radi o trenutnom lošem odnosu zamislite da udišete tu osobu u sebe i da je asimilarete, a ako je odnos iz prošlosti zamislite da osoba lebdeći odlazi sa pozornice pri čemu postoji vidljiva veza između vas. Kad se udalji zamislite da rukom presjecate vezu koja vas je spajala.
test uspješnog završetka procesa: DA li možete vidjeti u imaginaciji (ili u životu) ili misliti o njoj a da pri tom ne osjećate negativna osjećanja , ako osjećate imalo ponoviti proces......
uzeto iz knjige od Slavinskog Peat....
mislim da što je osoba cjelovitija i razvijenija takvi joj paraziti prve manje problema, treba krenuti od sebe kao što je rečeno svi karadu energiju samo se neki naviknu na to pa ih se moraš otresat sa sebe.....
naravno uvijek postoji palica i bič