uslovljeni programi kao prepreke na putu do zdravljaBodar je napisao/la:
Koji je
najbolji lek za paradentopatiju, povlacenje desni, da se zaustavi ili jos bolje da se desni vrate gde su bile pre nego sto su se povukle?Ako ima vise prirodnih (alternativnih) i lekova u apoteci recite za sve koji su i gde ih naci u Beogradu ili ako bas nema tu gde ima?

pitao si koji je lek najbolji za to
dobio si odgovor:
Pantelija je napisao/la:
svakako,odgovor deluje kao okidach za aktiviranje bekap subprograma za zashtitu osnovnih programa,i reakcija je obichno automatska,chak i kad se ne chini tako,i ovaj tvoj odgovor je samo jedna od varijacija kako se ta reakcija na prvu loptu manifestuje
Bodar je napisao/la:
Ima li jos neki lek osim Urinoterapije, nekako mi odvratno da pijem sopstvenu mokracu....
i nemoj da pijesh ,nikako

jer
Bodar je napisao/la:
... ako sam dobro shvatio kako to funkcionise:-k
nisi shvatio
da jesi ne bi ti bilo odvratno
kad budesh shvatio onda ti nece biti odvratno
sve do tada je ne samo besmisleno to uraditi nego chak moze biti i shtetno,popiti urin sa osecajem u Sebi da je odvratan obichno izaziva reakcije muchnine,povracanja i sl. a da ne prichamo o tome da se blokira mogucnost da urin deluje lekovito u onom najosnovnijem smislu,zbog chega se i pije,in d' frst plejs
ako pazljivo prochitash temu o Urinoterapiji od pochetka:
viewtopic.php?f=6&t=52&start=0 naletecesh na nekoliko postova upravo sa takvim iskustvima gadjenje i povracanja posle unoshenja urina oralno,upravo iz istih ovih razloga
zato bolje,dok ne skontash kako urin radi,nemoj ni dirati u to
lepota je u tome da to niko ne moze uradit za tebe,skontati umesto tebe i samo ti ponuditi kao gotovo ubedjenje koje cesh ti prihvatiti,tako ne radi,morash ti sam to skontati
takodje ,postoje i druga iskustva, kada ti programi nisu tako duboko ukorenjeni ili su radom na sebi vec dobro rasklimani i raskopani oko korena,pa ono gadjenje pre iskustva josh pri prvom pijenju nestaje ustupajuci mesto prijatnom osecaju lechenja i Spoznavanja Sebe
kad smo vec kod gadjenja i odvratnosti,
jer takvih je postova bilo podosta u temi,
imam jedno pitanje
koje bi razreshilo neke nedoumice
iz sopstvenog vishegodishnjeg iskustva,koje se proteze eeeeeeee godina josh pre mog dolaska na ovaj forum i chitanja postova o Urinoterapiji,
mi je poznato da ljudi,bez razlike kojeg su pola,uzivaju u oralnom sexu
ili sam ja te srece pa sam uvek sluchajno sretao bash osobe koje u tome uzivaju,
uglavnom,iskustva su uvek bila veoma prijatna,i nikad mi se nije dogodilo da sretnem nekoga kome se to gadi,odvratno i sl.
a sve je to tu,i sperma,i vaginalni sekret,i urin,...
pa mi nije bash jasno kako nekome moze biti odvratan sopstveni urin a istovremeno uziva kad mu ga voljena p...shi

i posle ga lepo izljubi
i obratno,kako se moze gaditi urin nekome ko se voljenom poljupcima zahvaljuje na predivnom l...nju
ili su mene oteli vanzemaljci i prebacili me u dimenziju gde je oralni sex neshto najodvratnije
ili su se vremena promenila i takvih kojima je oralno zadovoljavanje partnera odvratno je sve vishe svugde pa i ovde na forumu
unapred zahvalan na odgovorima,
pogotovu onih kojima je urin odvratan
takodje,treba apdejtovati informacije iz Vatikana
poshto u zadnje vreme chesto revidiraju stavove i dodaju anexe i apendikse,o abortusu,o chistilishtu za nekrshtenu decu,o postojanju vanzemaljaca i sl.
kakav je trenutni stav Vatikana u vezi pushenja i lizanja?
te aktivnosti same po sebi ne rezultiraju zachecem,pa bi po difoltu to trebao biti vel'ki greh,al' ko zna,mozda se Vatikan utrendio sve do 69-ke i nazad