Sada je: uto maj 06, 2025 6:42 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 704 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 36  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Ljubav
PostPostano: sri nov 04, 2009 4:21 pm 
Član foruma

Rudar, ispoljava svoje shvatanje ljubavi i ja ga sasvim razumijem, sto ima da objasnjava i chemu kad ionako svatko razumije i osjeca drugacije.
Kad god covjek pokusava da se ukalupi u nesto, pa bilo to i prakticna gnostika veze svoju sopstvenu volju a priroda Duha je sloboda , sloboda da se ispolji po svojoj individualnosti, jednoj i jedinoj i svatko drugi je unikat , jedan i neponovljiv.
I Ljubav je kad si svjestan svega toga , ljepote i originalnosti svakog bica koje nosi u svojoj sustini .
I istina je da licnost voli a sustina Voli , tako vidim, a mozda sam sasvim u krivu za neku licnost , a mozda i nisam, Sustine nam se razumiju i sve je u redu.
:love5:

Cula sam ovu pjesmu danas , djeluje neka romanticna ali kad bolje poslusas prozimaju se i Licnost i sustina ovdje, tako je u svemu na ovom svijetu , Sustina je i tamo gdje izgleda da je nema , a kad smo u Ljubavi vidimo samo sustinu.

http://www.youtube.com/watch?v=Z-KX3nhd ... re=related

Vrh

PostPostano: sri nov 04, 2009 5:57 pm 
Moderator

Rudar je napisao/la:
Ti prvo pises da ne razumes, pa razumes, pa opet ne razumes i to je laz sa pozicije prakticne gnostike.

Apsolutno tačno!

Rudar je napisao/la:
Ne znam kako da resim ovaj nesporaazum. Ali samo je nesporazum u pitanju.

Hehehe, rješićemo razgovarajući a kontam da jeste nesporazum (problem termina, pojmova i formulacija). Zato je ono gore što si rekao apsolutno tačno jer razumjem što hoćeš reći no namjerno sam te iscimao jer koristiš termine i formulacije koje nisi podvrgao onoj tvojoj čuvenoj analizi :wink: :mrgreen:

E, sad oko tog duha i te formulacije...Uf, sve što ne dolazi iz mene (svijesti, bića) mi je sumnjivo, zato...duh niti je duša niti je suština niti je ljubav...duh je entitet (nematerijalna inteligencija) kako ja to kontam a ti si pročitao objašnjenje sa kojim si se složio jer ti je doista potvrdio tvoja iskustva.No nisi obratio pažnju na termine nego si shvatio da je termin duh isti kao i duša.I tu je taj problem što neki ljudi koje čitamo koriste drugačije termine.A oni pišu o svojim iskustvima koja su slična našim.Ne mora značiti ako neko piše nešto da to jeste tako.Laž je uvijek uvijena u istinu. Ne mislim da si ti dezinformator niti mislim da si neiskren niti da su tvoja iskustva nešto nevrijedna. Nije problem meni tvoje iskustvo niti Ljubav koju ispoljavaš nego što si olako uveo taj termin i formulisao rečenicu koji govori da ću sebe vidjeti u svjetlu duha i to ako to mogu. Ako ne mogu, kako oda doći do spoznaje o sebi? Meni je takva formulacija netačna. Svako dolazi do spoznaje na svoj način. Znači po toj formulaciji potreban mi je duh ili šta već, koji me obasjava da bih vidjeo, odnosno spoznao sebe. Sa tom rečenicom se ne slažem a ne sa tobom. Ti si sad objasnio termin duh i izjednačio ga sa dušom, suštinom,Ljubavlju, znanjem, svjetlošću...Ok, sad je jasnije što si mislio pod ''duh''. Da ponovim, ne slažem da se duh može izjednačiti sa dušom ili Suštinom.Takođe se ne slažem ni sa formulacijama ''Ako mozete da vidite sebe u svetlu duha'' i ''jer duh jeste ljubav''.Ukoliko bi se zanjenilo sa duša...''Ako mozete da vidite sebe u svetlu duše''...opet se ne bih složio jer dušu neodvajam od sebe a ''jer duša jeste ljubav'' e tu ću reči ok...tad smo na istoj vibraciji Rudaru. Sa ovim se slažem uz par opaski:

...uslovljenosti koje su stvarane u proslosti nisu vise vazne, bez obzira da li ste bili dovoljno sretni da budete odgajani u atmosferi ljubavi, ili toliko nesretni da su vas obeshrabrivali i cinili da se osecate ruznim i bezvrednim. Zapamtite, u samoj sustini nasih bica, svi smo mi potpuno vredni ljubavi (odnosno u biti jesmo ljubav).Ono sto ce vas zaista uciniti vrednim ljubavi (hm, :-k ) , nije rad na sopstvenim slabim tackama (meni je potrebno raditi na njima da bi bio svjesniji ), vec njihovo prihvatanje (da bi ih onda mogao prihvatiti). Nasa realnost je ogledalo nase licnosti (i još koječega ''sa strane'' :mrgreen: ).

Rudaru, da se objasnim.... nemam sposobnost nikakvog viđenja u svjetlu ičeg, niti sebe mogu vidjeti (osjetiti, pojmiti, spoznati) u svjetlu duha (suštine, duše, itd) koji jeste ljubav.Evo kako to vidim iz moje sadašnje tačke. Ja (suština, duša,...) jesam ljubav i mogu biti ljubav kad sam prisutan i kad imam dovoljno energije da budem.Znači radom do ljubavi jer valja biti svjestan i valja imati energije.Meni nije lako biti svjestan.Uspostaviti balans u sebi je baš teško ali je dostižno, uspjeo sam par puta pa sam radostan iznutra zbog toga. Ovo je moje dosadašnje iskustvo. Međutim, ako bih bio okupan u svjetlu ''sa strane'', bio bih vrlo oprezan i postavio bih sebi milion pitanja i bio vrlo oprezan sa tim ''obasjavanjima''. Moje iskustvo je drugačije od tvog što ne znači da sam u pravu i da su moje spoznaje sveto pismo.Prema spoznajama postupam sa pažnjom i oprezom.Ti si doživjeo sebe na jedan način i sada pokušavaš da riječima dočaraš i baš je teško.Zato što je teško prenijeti spoznaju samo na ovakav način (riječima) ja ti postavljam pitanja i postaviću ti ih još milion jer ćeš se ti truditi da mi odgovoriš :angel4: a tim trudom ćeš da iskristališeš ono što hoćeš prenijeti odnosno ispoljiti riječima. Bićeš jasniji a samim tim dijalog će bolje teći.Ka tebi gajim lubav :love12: iako ponekad nije tako :oops: (kada nisam prisutan). SADA jesam.

Hehehe...mislim, prijatelju, ne bi trebao biti toliko iznenađen mojim insistiranjem na preciznim formulacijama :mrgreen:

Vidjeo si Me pa onda i znaš zašto insistiram :angel4:

bad.ass je napisao/la:
Java je napisao/la:
Volim Vas (Da) ali... ne volim vas. Ovo je laž sa pozicije praktične gnostike, ispravi(te) me ako griješim.

obrazlozi...
:blob:

Probao sam da primjenim ono pravilo u komunikaciji ''Da ali...'' na izjavu koju je napisao Rudar (izjava mi pravi problem a ne Rudar).Znači, nije bilo dijaloga kad je Rudar to napisao niti je napisano kao odgovor nekome da bi se pravilo primenilo direktno.Volim Vas jeste jedno DA koje uopšte nije upitno, to jeste tako, Rudar nas Voli a onda dolazi ali...i izjava ''ne volim vas'' koja je, po meni, lažna izjava jer kad se Voli nema ''ali'' sa negacijom ka ičemu, niti prema ličnostima niti prema ljubavi iz nižih centara.Jednostavno, po meni, to je samo jedana nespretna formulacija koja je zbog svoje nespretnosti lažna.Možda Rudar ima neke ''repove'' kojih se hoće otarasiti takvom formulacijom :dontknow:
Već rekoh:
Citat:
Kontam da si htio reći da si prevazišao ljubav koja je manifestacija ličnosti i da sad ispoljavaš (ili pokušavaš da ispoljiš) objektivnu ljubav Suštine.

a Rudar se složio sa tim kontanjem :mrgreen: :blob:

Eto, baš sam dosadan sa ovim istjerivanjem maka na konac 8)
Šta ću kad me smara ova moja Suština :angel4: :mrgreen:

Čarlstonaka, meni se uopšte ne izgleda niti Rudara doživljavam kao nekoga koji je negdje skrenuo sa puta i počeo da propovjeda.Osjećam da je upravo suprotno i prilazim mu na neki moj način. Mene taaako ne interesuju ličnosti, ego ili štaveć kod bilo koga od vas. Mene interesuje srž Rudara, ono što on jeste ili tvoje ono što jesi.Ego, programi,podprogrami i slično nisu ono sa čim hoću da komuniciram.Činjenica jeste da se distorziramo kroz Ego ali ako hoćemo kontam ad možemo vidjeti kroz tu distorziju.Ja bih htio da probam potaći komunikaciju da se isfilterišemo koliko možemo. Kroz ovakve dijaloge bi trebalo svi da se ''nivelišemo''. Kroz ovakve dijaloge pokušavam i sam da se artikulišem.I sam sam kontradiktoran počesto samom sebi (i baš je dosadno to), a što da radim :dontknow: kad je tako....:mrgreen:

:love5: :love12: :love9:

Sophia
Sigma

Vrh

PostPostano: sri nov 04, 2009 7:17 pm 
isključen/a

Citat:
Ako više ne djeluješ iz ega nego iz čiste Suštine, čime se onda braniš kada te "napadnu" ?

Ne osecam se napadnuto.

Citat:
Ti meni djeluješ kao da si otkrio neku novu religiju - ili oživio staru - pa sada s pozicije tog izvanrednog otkrića pokušavaš rastumačiti laicima o čemu se radi i što treba pa da i oni "to" dožive...

Tebi izgleda.

Citat:
Dokle god imaš tijelo, imaš i ego.

Nisam rekao da nemam ego.

Citat:
A da i ne spominjem da onaj tko dospije na taj nivo ne da više ne može ući u sukobe

Zasto ti ista izgleda kao sukob?

Java
Citat:
koje nisi podvrgao onoj tvojoj čuvenoj analizi

Promenio sam nacin analize. Mozda odatle nesporazum u recima, terminima.

Citat:
Ne mislim da si ti dezinformator niti mislim da si neiskren niti da su tvoja iskustva nešto nevrijedna.

Znam da ne mislis.

Citat:
nego što si olako uveo taj termin i formulisao rečenicu koji govori da ću sebe vidjeti u svjetlu duha i to ako to mogu. Ako ne mogu, kako oda doći do spoznaje o sebi? Meni je takva formulacija netačna. Svako dolazi do spoznaje na svoj način.

Apsolutno tacno da svako dolazi do necega na svoj nacin. Mozda je stvar u tome koju pozadinu ko ima, iz koje krece, pa odatle nesporazum.

Citat:
Znači po toj formulaciji potreban mi je duh ili šta već, koji me obasjava da bih vidjeo, odnosno spoznao sebe.

Tako si ti shvatio.

Citat:
Da ponovim, ne slažem da se duh može izjednačiti sa dušom ili Suštinom.Takođe se ne slažem ni sa formulacijama ''Ako mozete da vidite sebe u svetlu duha'' i ''jer duh jeste ljubav''.Ukoliko bi se zanjenilo sa duša...''Ako mozete da vidite sebe u svetlu duše''...opet se ne bih složio jer dušu neodvajam od sebe a ''jer duša jeste ljubav'' e tu ću reči ok...tad smo na istoj vibraciji Rudaru.

Pa zameni termine kako ti odgovara. :thumbup: :wink: Mozda cemo se bolje razumeti.

Citat:
Ono sto ce vas zaista uciniti vrednim ljubavi (hm, :-k ) , nije rad na sopstvenim slabim tackama (meni je potrebno raditi na njima da bi bio svjesniji ), vec njihovo prihvatanje (da bi ih onda mogao prihvatiti).

Ja nisam rekao da ne moze tako.

Citat:
Rudaru, da se objasnim.... nemam sposobnost nikakvog viđenja u svjetlu ičeg, niti sebe mogu vidjeti (osjetiti, pojmiti, spoznati) u svjetlu duha (suštine, duše, itd) koji jeste ljubav.

Ako ti kazes da nemas, onda nemas. To je tvoja projekcija i realnost. Ili ti samo koristis drugacije reci za to sto mozes.

Citat:
Evo kako to vidim iz moje sadašnje tačke. Ja (suština, duša,...) jesam ljubav i mogu biti ljubav kad sam prisutan i kad imam dovoljno energije da budem.

I kada si toga svestan, po meni znaci da to "vidis". Da li ovako ili onako, ali ja za to koristim rec vidim, a ti da si svestan. Zar nije isto?

Citat:
Znači radom do ljubavi

Moze. Ispiras crnu kosulju. :wink: Bice ona bela.

Citat:
Meni nije lako biti svjestan.

Jako je crna kosulja. :mrgreen:

Citat:
Međutim, ako bih bio okupan u svjetlu ''sa strane'', bio bih vrlo oprezan i postavio bih sebi milion pitanja i bio vrlo oprezan sa tim ''obasjavanjima''.

To "sa strane" nisam ja izmislio, nego ti.

Citat:
Moje iskustvo je drugačije od tvog što ne znači da sam u pravu i da su moje spoznaje sveto pismo.

Ok. Ja nisam rekao da ti nisi u pravu u vezi tvog iskustva.

Citat:
Ti si doživjeo sebe na jedan način i sada pokušavaš da riječima dočaraš i baš je teško.Zato što je teško prenijeti spoznaju samo na ovakav način (riječima)

Meni se desilo da su mi neke stvari prosle ispred nosa, nekoliko puta. I drugi su to videli i govorili mi, ali ja sam bio "oprezan i sumnjicav". Kada sam procitao nesto, shvatio sam sta su mi pricali. Iz jedne recenice. E jedino zbog toga pisem ove recenice, koje govore o Ljubavi. Mozda neko procita bas tu jednu, pa skonta, kao ja. Ne radim to iz zelje da sprovodim neko novo ucenje. I da, znam da je tesko recima. Pa procitao sam par knjiga i ni jedna recenica mi nije uradila to sto je bas ona jedna. Ne zato sto oni prethodni nisu znali, nego sam ja bio "oprezan i sumnjicav". (zatvoren)

Citat:
ja ti postavljam pitanja i postaviću ti ih još milion jer ćeš se ti truditi da mi odgovoriš :angel4: a tim trudom ćeš da iskristališeš ono što hoćeš prenijeti odnosno ispoljiti riječima. Bićeš jasniji a samim tim dijalog će bolje teći.Ka tebi gajim lubav :love12: iako ponekad nije tako :oops: (kada nisam prisutan). SADA jesam.

Pa nije to problem, ali ja nisam imao nameru da tebi objasnjavam, nego samo da pisem ono sto sam procitao ili shvatio.

Vidi sta je Sophia napisala:

Citat:
Rudar, ispoljava svoje shvatanje ljubavi i ja ga sasvim razumijem, sto ima da objasnjava i chemu kad ionako svatko razumije i osjeca drugacije.
Kad god covjek pokusava da se ukalupi u nesto, pa bilo to i prakticna gnostika veze svoju sopstvenu volju a priroda Duha je sloboda , sloboda da se ispolji po svojoj individualnosti, jednoj i jedinoj i svatko drugi je unikat , jedan i neponovljiv.

Mozda si previse zaglavio u tu prakticnu gnostiku. Kazu da je muski um logican i skeptican. Mozda je to razlog nesporazuma. Ovo sto ja pisem nije logicno niti postoji prakticna nastava za to. Dozivis i to je to.

Citat:
Vidjeo si Me pa onda i znaš zašto insistiram

Mislim da ti nisi video Sebe onako kako sam te ja video. Trebalo bi da je Tebi ovo mnogo jasnije. Kada Jesi, onda ne teras mak na konac. Ili sada nisi. :angel4:

Citat:
Probao sam da primjenim ono pravilo u komunikaciji ''Da ali...'' na izjavu koju je napisao Rudar (izjava mi pravi problem a ne Rudar).Znači, nije bilo dijaloga kad je Rudar to napisao niti je napisano kao odgovor nekome da bi se pravilo primenilo direktno.Volim Vas jeste jedno DA koje uopšte nije upitno, to jeste tako, Rudar nas Voli a onda dolazi ali...i izjava ''ne volim vas'' koja je, po meni, lažna izjava jer kad se Voli nema ''ali'' sa negacijom ka ičemu, niti prema ličnostima niti prema ljubavi iz nižih centara.Jednostavno, po meni, to je samo jedana nespretna formulacija koja je zbog svoje nespretnosti lažna.Možda Rudar ima neke ''repove'' kojih se hoće otarasiti takvom formulacijom

Ma, Prijatelju, ta formulacija nije lazna, nego je ja ne znam napisati onako kako bi i ti video kako hocu nesto sasvim jednostavno da kazem. Ili me samo jebuckas. :love5: :love12:

Citat:
Eto, baš sam dosadan sa ovim istjerivanjem maka na konac

Jer to radis ti, a ne Ti. :wink: :mrgreen:

Sigma
Citat:
Al' da kupis, mozes, ako imas s cime.

Naravno. A ko kaze da nemamo? Radjamo se s tim. Kad smo mala deca znamo i imamo cime, a posle zaboravimo. Samo treba da se setimo. :love9: :love12:
Od toga se Mi sastojimo. Samo od toga.

charleston
Citat:
Ti meni djeluješ kao da si otkrio neku novu religiju - ili oživio staru - pa sada s pozicije tog izvanrednog otkrića pokušavaš rastumačiti laicima o čemu se radi i što treba pa da i oni "to" dožive...

Tebi izgleda.

Vrh

PostPostano: sri nov 04, 2009 7:46 pm 
Član foruma

ewo swima :love12:

zar se Ljubaw treba, bolje receno MOZE objasniti rijecima?

Vrh

PostPostano: sri nov 04, 2009 10:12 pm 
Član foruma

Zbog čega mislim da se radi o sukobu?
Zato što postoji sukob.

Rudar je napisao/la:
Rekao sam mnogo u poslednjih deset postova, a uz to sam bio napadnut sto kazem da znam nesto. Procitaj ih sve ponovo.

:thumbup: :occasion5: :love5: :love12: :love9:

Sam si rekao da si napadnut. I na nekoliko si se mjesta uvrijeđeno/ogorčeno branio ...
Samo ti želim skrenuti pažnju na to da se tu radi o egu i da je meni osobno kontradiktorno da netko priča o vrhunskoj čistoj Ljubavi i tvrdi da on voli iz vlastite Suštine a ne ličnosti itd, a istovremeno se osjeća napadnuto i brani se, povlači... To povlačenje je strah. On sam po sebi nije loš, ali mogao bi postati ako ga nismo svjesni :dontknow:

Inače, što se tiče tvojih mišljenja o ljubavi, njima nemam što prigovoriti. Dapače, slažem se sa svim citatima koje si nam copy pejstao .... :king:

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 12:28 am 
Član foruma

Citat:

Nemože zato sam ja odustao od ovoga topica :mrgreen: .
To ti je kao da pokušaš objasniti nekome zašto se smiješ,jednostavno se smiješ,nema tu objašnjenja.
Ili kao da ti malo dijete od 3 godine objašnjava zašto se igra,jedino objašnjenje koje bi ti dalo malo dijete je to da bi te sprašilo lopticom u lice.

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 9:01 am 
Moderator

daco je napisao/la:
Citat:

daco je napisao/la:
Nemože zato sam ja odustao od ovoga topica :mrgreen: .

Vidim da jesi :^o

daco je napisao/la:
To ti je kao da pokušaš objasniti nekome zašto se smiješ,jednostavno se smiješ,nema tu objašnjenja.
Ili kao da ti malo dijete od 3 godine objašnjava zašto se igra,jedino objašnjenje koje bi ti dalo malo dijete je to da bi te sprašilo lopticom u lice.

Jel' vidiš i ti?!

:love3: :love5: :love3:

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 11:22 am 
Član foruma

daco je napisao/la:
Citat:

sprasimo ih onda s Ljubawlju swe u lice. nema nam druge! :angel4:

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 3:34 pm 
Moderator

Uiiiu..ššš...krrr..aaaAAlo, jel to galaksija?
Aha, jeste...
E, sad je veza ok...samo da nešto dodam...

Poslije ove moje egzibicije konstatujem da se jasno čujemo , nema više nekih šumova Rudaru :mrgreen: :D :thumbup: :blob:

:kiss:

:read: :love3: :love5:

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 6:30 pm 
Član foruma

Rudar je napisao/la:
Prepisao sam iz knjige ono sto razumem, pa samtram za korisno da napisem, jer nemam skener.

Bilo bi poželjno da svako ko već citira i prepisuje delove knjiga, napiše i ime autora, radi izbegavanja nesporazuma i naslućene pretencioznosti. A onda ćemo o tome diskutovati. To se zove kultura komunikacije.

Pozdrav.

:love12:

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 9:20 pm 
Član foruma

Knjige su OK dok ne uletiš u pravi, svoj život.

Tada imaš dvije opcije... da i ti napišeš knjigu ili da i ti budeš lik u nečijoj knjizi.

Sve jedno meni sintetično. Kako starim kontam da su knjige fakat lektira za osnovce, a ovo što naš u životu snađe...

E to je gradivo pravo.

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 10:09 pm 
Član foruma

Da, ali i to u knjigama je u velikom broju slučajeva jednom bilo nečije životno, pravo ... pa je osoba koja je to proživljavala svoje doživljaje odlučila prenijeti na papir :)
I onda, s obzirom da svi pripadamo istoj vrsti te stoga imamo slična iskustva i reakcije na njih, netko se može prepoznati u iskustvu opisanom u knjizi koje je jednom bilo nečije pravo najpravije, i reći "To je to - ovako i ja osjećam/mislim/vjerujem" ....

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 10:19 pm 
Član foruma

Da, slažem se - prepoznajemo se u nečijim iskustvima.

I super dok je tako - čitaš kako je neko uživao, istraživao, najebo malo i knjigu napisao... i onda dobijem šamarčinu!

Listam, listam i niko pojma nema: Ko iz vedra neba šamare udara? :blob:

Vrh

PostPostano: pet nov 06, 2009 4:26 pm 
Moderator

Pozdrav svima!

Probudih se maloprije iz hipnotičkog sna, uz veliku pomoć drage srodne i neizmjerno suosjećajne duše koja obitava u obliku mog iskrenog prijatelja kojeg spomenuh u jednom od prijašnjih postova i čija fizička blizina u pravilu uzrokuje uzajamno podizanje i profinjavanje vibracija svjesnosti i kojem se ovim putem još jednom od srca Zahvaljujem na svemu tome, i prepoznah štetu koju sam počinio svojim djelovanjem na različitim temama ovog foruma u posljednjih desetak postova.

Ovim putem bih se htio potpuno ponizno i s iskrenim suosjećanjem ispričati svima onima kojima su moja oholost, bahatost i osjećaj nadmoći, ispoljeni kroz misli, riječi i djela, direktno i indirektno nanijeli štetu i izazvali negativna stanja emocionalnog ili psihičkog karaktera, uljučujući tu i sveukupnost postojanja.

Potpuno sam svjestan da ovaj moj post ne može izbrisati ono prije učinjeno, no ostaje nada da će mi svi oni koji se prepoznaju u gore navedenom moći, ako ne oprostiti, a onda barem prihvatiti ispriku.

U tu svrhu evo se, u namjeri i mislima, spuštam na koljena pred njihovim bićem i ponizno molim njihovo dopuštenje da im, obzirom da nisam u mogućnosti ostvariti to na fizičkom nivou, barem virtualno operem noge.

Zahvaljujem se još jednom svima Vama mojim Velikim Učiteljima u nadi da ćete uspjeti shvatiti moju potrebu za ovakvim postom.

Hvala.

:love3: :love5: :love3:

Vrh

PostPostano: pet nov 06, 2009 5:06 pm 
isključen/a

Vjetre, nema tog smajlija kojeg bi ti poslao, ali pokusacu da ti posaljem Sebe. Mozda ti neki vjetar donese.

:love9: :love12: :love5: :love3: :kiss: :thumbup: :occasion5: :hello2: :wink: :mrgreen: :D :angel4:

Vrh

PostPostano: pet nov 06, 2009 5:21 pm 
Član foruma

Evo i od mene :hello2: :love3: :love12:

Vrh

PostPostano: pet nov 06, 2009 5:51 pm 
Moderator

:kiss:

Vrh

PostPostano: pet nov 06, 2009 6:47 pm 
Član foruma

Sto su dobre veze danas, Java tebi nista ne susti, je li ? :rotfl:

Ovo su stihovi od Rumija , svi govore o istom samo na drugi nacin

Oni koji ne osjecaju ovu Ljubav da ih nosi kao rijeka
oni koji ne piju svitanje
poput case izvorske vode
ili ne uzimaju zalazak sunca poput vecere
oni koji se ne zele promjeniti

neka spavaju
Ova ljubav je iza znanja o teologiji
te stare obmane i neiskrenosti
Ako hoces da se popravis na takav nacin

spavaj.

Ja sam odustao od svog mozga
Tjelesnu robu sam iscjepao i
obacio.

Ako nisi potpuno go
zamotaj tu prelijepu odjecu od rijeci
oko sebe

i spavaj

-----------------------------------

Ljubav nema temelja.
To je beskrajni ocean,
bez početka i bez kraja.
Zamislite,
uzdignuti ocean,
na jastuku drevnih tajni.
Sve duše su u njemu utopljene,
i sada tamo borave.
Jedna kapljica tog oceana je nada,
a sve ostalo je strah.

Vrh

PostPostano: pet nov 06, 2009 7:59 pm 
Član foruma

Citat:
i prepoznah štetu koju sam počinio svojim djelovanjem na različitim temama ovog foruma u posljednjih desetak postova.

Štetočino jedna :lol: :lol:
:occasion5:

Vrh

PostPostano: pet nov 06, 2009 8:22 pm 
Moderator

Sophia je napisao/la:
Sto su dobre veze danas, Java tebi nista ne susti, je li ? :rotfl:

hehehehe, ček da proverim...tutu...tutu....titutitutututiti....ring,ring....alo...galaksija, alaksija, laksija, aksija,ksija, sija... ljubav .... :mrgreen:

iako ima neki eho :-k linije rade fantastično :mrgreen:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 704 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 36  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.