pošto smo svi apsolutno jednaki, i nema razlike medju nama ni biljkama zivotinjama kamenjem ni gušterima ni bogom, dakle svi smo isti, svi smo bog-
ako smo svi isti, znači da nepostoji neko tako uzvišen da smo ostali inferiorni i da ovisimo o njegovoj volji jel on dobar ili zao, nego svi smo supermeni, onoliko koliko mi to dopustimo samima sebi da to budemo...
upitajte se jeste li vi supermen?
koliko ste ljudi dosad prosvjetlili nenarusavajuci njihovu slobodnu volju, koliko se zrtvujete za ostale, koliko ucite, koliko pomazete...
ako ste i na jedno odgovorili sa da, količinski manje vise bitno, vi ste za mene supermen...
a inače ponukana tema od strane OPS manipulacije, kako nitko nemora nista raditi jer sve drugi rade umjesto njih, jednostavno zivite u blazenstvu iako se cesto budite umorni ko konji ali nema veze prodje to, i kad dodje vrijeme pojavit ce se lik točnije deus et machina koji ce rjesit stvar jer njemu je u interesu da komet nespali zemlju, pa narvno necete ni vi da vam stado pokolju vukovi ili vam ljeti izgori bašta...
a inače volio bih bit klark kent, da mi netreba auto ni gorivo nego skoknem malo do zagreba pa do beograda obadjem raju...ma ljepota brate!