Okačiti na youtube kanale, postaviti na rapidshare, pa na neki od pir-tu-pir programa (ntorrent, e-mule, vuze i sl.) pa na sajtove, blogove...biraj
Ja ću napraviti svoj kanalčić
Zašto očekivati od galaksije da radi ono što ja smatram da bi bilo dobro da postoji, npr? Sam ću da uradim što smatram da treba da uradim.Ako galaksija smatra da treba da otvori video kanal on bi to i uradio dosad. Možeš da se pružiš samo onoliko koliko si dugačak, zar ne? Galaksija je ima svoj blog, sajt, oformio je zajedno sa drugima i ovaj forum, prevodi textove, a tu je i RL - znači radi kao i većina od nas, valja zaraditi novac, ima porodicu, ženu, dijete, prijatelje i Kontrolni Sistem za vratom .... i još stiže da aktivno učestvuje u radu foruma, surfuje po net-u u porazi za informacijama, prevodi textove, malo li je

...mislim, nije galaksija jedini aktivan...svak' od nas ima svoju ulogu u nečemu..i pruža se koliko može da doprinese
Možda sam te loše razumjeo, možda si mislio da mi sa foruma napravimo kanal Galaksija, jesam li to fulao?
Jeste Felixe, smisao jeste da se informacija učini dostupnijom.No to je ličan čin i akcija nije orgnizovana od strane nekoga.A takođe i tim činom, akcijom ka konkretnom radu za opšte dobro, se uči. Mnogo se uči. Jer fokusirani smo na konkretnu akciju koja je u skladu sa našim duhovnim razvojem.Neko vidi sebe u npr. prevođenju, drugi vidi sebe u npr. odabiru dokumentaraca, treći će da napravi kanal, četvrti će da pošalje hrpu mailova svojim prijateljima, kolegama, rodbini i sl. sa linkovima ka tim prevedenim dokumentarcima...Neko će da napravi hrpu DVD-jeva sa ovakvim materijalom i da ih proslijedi dalje....Neko će da uradi sve ovo što sam nabrojao zajedno jer mu mogućnosti to dopuštaju....Evo, moj cimer je pogledao Dolaske jer sam svukao sa 'neta video a Jack je ostavio ovdje prevode, i eto veselja

A ne bi ih cimer ni vidjeo da ih nisam pogledao sve u petak naveče i subotu jutro preko kanala Animus2012

(machar

svaka čast što si ih postavio) Oči mi se pretvorile u kockice od gledanja, no nebitno...bitno je bilo pogledati Dolaske
Eto, ja sam kontao da ću uspjeti prevesti do petka ali nije tako.Idem dalje raditi....