Sada je: čet jul 10, 2025 12:24 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 102 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: ned nov 20, 2005 9:59 am 
Član foruma

F. RA je napisao/la:
AlMyHeart je napisao/la:

Uostalom, koji me vrag tjerao pisati o tome............ :shock:

Zato , jezik za zube i pravi se blesav :D

Ma šala mala , sorry :wink:

Eh, ne moram se praviti, JA JESAM! 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 20, 2005 10:04 am 
Član foruma

Usput, silno su simpatične jedinke, koje koriste "grupni" nick!

Toliko o njihovom samorazvoju!

Deklariranje sa "mi" potvrđuje tezu o pastiru i stadu! Sorry, ali to je tako!

Vi u Share bi trebali biti poučeni kako funkcionira Egregor! :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 20, 2005 12:31 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Ovo bi trebalo premestiti u 'Manipulacija ljudskih bića'.

:lol:

A baš, danas se svako smeće prodaje pod metafiziku :D.
Nit metafizika nije što je bila :D.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 20, 2005 3:14 pm 
Član foruma

Share_Hrvatska je napisao/la:
,

Ovakvim komentarima ko da plesete po grobovima svih koji su umrli odm gladi. Ko da ja kazem dza poginule Vukovarce, pa sta nisu uzeli nnozeve i vilice i pobili JNA, sto su htjeli poginuti, zasto se babe i djedovi koji su ubijeni nisu malo jace oduprli vojsci, To su naravno bezvezne stvar razmisljati na taj nacin. Zu Vukovaru se dogodilo zlo, a dogadja se i stalno u svijetu, svaki dan umre 10X vise ljudi nego sto je umrlo u Vukovaru u tih 100 dana, a trecina od njih je djeca.

Umiru od siromastva i uzrocima povezanim sa siromastvom, gladi, kronicne neuhranjenosti.

A spasilo bi ih to da uvidimo da smo svi braca, jedo covjecanstvo, i da preoblikujemo ekonomske i politicke sustave un skladu s tim. Jer u jednoj obitelji se dijeli, a u covjeanstvuse ne dijeli. To je nepravda koju treba ispraviti, i za ispravljanje koje se svako od nas, ako prevazidje svoje samozadovoljstvo i nadje nesto covjecno u sebi, moze na neki, barem simbolican, nacin zauzeti. Dakako, mnogo vise ujecaja imaju razvijenije zemje nego sto smo mi, ali svi smo odgovorni, a tko ne poduzima nista, on samo doprinosi katastrofalnoj situaciji.

U časopisu Share International govori se i reklo se tocno kako se moze ta kriza prevazici, vec postoje ekonomsaki programi itd. Treba samo par puta kliknuti misem pa ce se i pronaci.

To se moze npr. naci na ovoj stranici, na linkovima koji su na jnoj i na drugim stranicama. http://share-international.net/hrv/mait ... riteti.htm

Ja vecu kolicinu nepovezanih gluposti vec dugo nisam vidio

:roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 20, 2005 3:21 pm 
Član foruma

Maitreja kaze, nemojte me slijediti, ako me budete slijedili, izgubit cete me. On nije dosao utemeljiti nikakvu religiju ni nista, ni okupljati sljedbenike. Ako on kao takav nekome smeta zbog toga sto je, to je vec neka druga stvar.

.

To je rekao i Ivic Pasalic. Hocemo li i njega " ne slijediti " slijedeci ga ili slijediti ga " ne slijedeci " :?: :twisted: :lol:

Uostalom, iz gore prilozenog vidi se da je najbolje ne samo ne slijediti ga, nego ga uopce niti ne poznavati :lol:

Ili ako nije dosao dizati nikakvu religiju ili propovijedati, o kome ( cemu ) mi uopce pricamo ovdje

:?: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 20, 2005 3:28 pm 
Član foruma

Maitreja kaze, nemojte me slijediti...

Eto nećemo, problem rješen. Otkažite sastančiće i mirna Bosna :lol:.
Mislim kakva je to reverzna psihologija, kakve su to gluposti, zar mi netko to mora govoriti... Evo nazvat ću sad nekog čovjeka u Papuu Novu Gvineju i reći da komotno može zaboraviti na taj poziv koji je dobio...
Kakvi luzeri to samo puše, bože sačuvaj...

slika

Ma vidi ih samo kako su sretni, kako se lijepo i samozadovoljno smješkaju :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 20, 2005 5:35 pm 
Član foruma

'Maitreja kaze, nemojte me slijediti'

To je rekao i Brajan ('Žitije Brajanovo' Monti Pajton).
Koga sad da sledim?
Zbunili ste me :evil:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 20, 2005 5:40 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Koga sad da sledim?
Zbunili ste me :evil:

Taj film je po meni jedna od najboljih satira ikad, jedan od najboljih filmova uopće koje sam gledao... Fantastičan i inteligentan humor i duhovita kritika društva. A u svakom slučaju najbolji snimljen na temu Isusa i doba koje ide uz to :D...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 20, 2005 11:03 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:

Mislim da bi naš Organski Portal trebao otići tamo i "očitati" stanje... hehe, OP??? Da im malo možda i "objasniš" neke stvari... hehe.

Ja ne idem tamo.
Cuo sam od svog zupnika da se tamo na takvim mjestima skupljaju razni komunisti, udbasi, nehrvati i nekatolici. Neki od njih ne jedu meso i prakticiraju sex prije braka sta osuduje katolicka crkva a mene iskreno sokira. Sotona cisti je u njima.

@Share

Taj Benjamin Creme ili kako vec....koji je njegov stav o sexu prije braka i oralnom sexu?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon nov 21, 2005 3:14 am 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Ovo bi trebalo premestiti u 'Manipulacija ljudskih bića'.

Definitivno.
U diskusiju sa "mi" necu ulaziti jer su prethodni posteri vec sve rekli.
Tina,svaka cast,i hvala sto si sa nama podelila iskustva jer znanje stiti.Ja osobno nemam toliko raznovrsnih iskustava sa svim tim kao ti,ali i ono sto imam mi je dovoljno da uvidim o cemu se radi.Ono sto na ovom forumu zovete gnosticki filter znanja,alatka koju ja volim zvati GBSM (Gnosticki BullShit Metar) na ovakva s***a odmah reaguje,ma sta reaguje,cim procitam:"mi" ovo,"oni" ono,Mitra i ovo i ono,kazaljka na GBSM poludi. :lol:

Citat:
Pantelija je napisao:

Koga sad da sledim?
Zbunili ste me

Taj film je po meni jedna od najboljih satira ikad, jedan od najboljih filmova uopće koje sam gledao... Fantastičan i inteligentan humor i duhovita kritika društva. A u svakom slučaju najbolji snimljen na temu Isusa i doba koje ide uz to ...

Pantagruel,slazem se, :lol: MP's best ever,a i "The meaning of Life" im je odlican film,a i vise spada u temu Metafizika pricati o tom filmu(naslov sve govori) nego o Mitri i ostalim prevarantima. :lol:
Pozdrav
Natalandza

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon nov 21, 2005 1:32 pm 
Član foruma

vidim da je nestao moj komentar.. Zgodno.
Kamo li sam i koga pogodila? Baš me čudi da se netko osjetio pogođen, tu su svi otvoreni za dijalog i za isznošenje svakavkih mišljenja pa makar se i ta mišljenja kosila s njihovima, pa tim više...Baš me zanima....kamo je nestao moj komentar, zna li netko?

ajd.na stranu to..nema veze..Hvala, /nema na čemu, /i drugi put. / :roll:

Nego ta priča o ravnopravnoj podjeli dobara, to baš i nije tako loša stvar.
Kada bi sva dobra bila ravnomjerno raspoređena onda bi bilo ...dosadno..
Zamislite da se ravnopravno raspodijeli inteligencija, snaga, moć, novac, hrana..svima jednako..E, to bi biloooo možda kraj ovakve civilizacije, možda početak neke druge, a možda kraj svemira? Sve bi stalo, ne bi ništa nikud teklo jer bi sve bilo ravno. Zato je dobro da nema ravnoteže. Jaaaako dobro. :idea:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon nov 21, 2005 3:08 pm 
Administrator

Arwen door,

Vidim da te je danas neko dobro uzrujao. Koliko znam, nikakav komentar nije obrisan. Pogledaj još jednom ili da ga možda nisi poslala pod drugom temom!?

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon nov 21, 2005 3:38 pm 
Član foruma

galaksija je napisao/la:
Arwen door,

Vidim da te je danas neko dobro uzrujao. Koliko znam, nikakav komentar nije obrisan. Pogledaj još jednom ili da ga možda nisi poslala pod drugom temom!?

Pozdrav!

Mozda je zapoceo ozbiljniji napad na forum :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon nov 21, 2005 3:47 pm 
Administrator

Nisam ništa obrisao... zadnji put je bilo neko brisanje jedino nečijeg duplog posta, odnosno 2 ista zaredom...

Pa napiši komentar ponovo!!! Uvijek je dobrodošao!

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon nov 21, 2005 8:34 pm 
Član foruma

Svaki sustav u kojem su svi potencijali izjednaceni (svi imaju isto) staje, nema kretanja a bez kretanja nema zivota kakv ovdje poznamo.

Pa i komunizam se zalagao za ravnomjernu podjelu dobara pa nije princip u dijeljenju koliko u svijesti ljudi. Kome treba vise taj nek ima vise.
Ko treba manje bit ce mu svejedno osim ako se ego ne umijesa.

Pa valjda i postoji neki razlog zasto nekom ne dolazi novaca/bilo cega koliko zeli.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon nov 21, 2005 8:56 pm 
Član foruma

Humanizam (ili 'humanitarnost') i 'pravda za sve' su fore na koje sekte NWO pale naivne žrtve k'o četnik slamu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 22, 2005 7:56 am 
Administrator

Šta rekoše Kasiopejci o Maitreyi još prije 10 godina?

January 11, 1995

Freddie and Laura
Barry and Susy Konicov via telephone

P: B: Maitreya... Koja je sudbina te osobe u ovom životu?
O: Igra istaknutu ulogu u dezinformacijskom procesu.
P: Da li je Benjamin Creme svjesan toga?
O: Ne.
P: Da li ET-i projiciraju misli u Benjaminovu glavu?
O: Da.
P: Što je njihova uloga u tome?
O: Da uzrokuju konfuziju, diverziju i prevaru tako da ti kanali realiteta mogu biti sakriveni. Samo-objašnjavajuće.
P: B: Da li to znači da ono što mi mislimo, zapravo i nije istinito?
O: Blizu.
P: Ovo mora značiti da vanzemaljci žele dati nam jednu osobu na koju se fokusiramo i koja je spektakularna, da nebi mogli vidjeti istinu.
O: Zapamtite upozorenja o lažnim prorocima iz "pustinje".
P: Da li to znači da je Benjamin Creme OPS osoba?
O: Da, indirektno.
P: Da li je on antikrist?
O: Ne. "Antikrist" nije individua, već konzorcij.
P: Tko je konzorcij?

---
Naravno, ovu informciju ne moramo uzeti kao 100% istinu, ali je možemo uzeti u obzir kao - moguću istinu. Dakle – OPREZ!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 22, 2005 12:26 pm 
Član foruma

Pantagruel je napisao/la:
Maitreja kaze, nemojte me slijediti...

Eto nećemo, problem rješen. Otkažite sastančiće i mirna Bosna :lol:.
Mislim kakva je to reverzna psihologija, kakve su to gluposti, zar mi netko to mora govoriti... Evo nazvat ću sad nekog čovjeka u Papuu Novu Gvineju i reći da komotno može zaboraviti na taj poziv koji je dobio...
Kakvi luzeri to samo puše, bože sačuvaj...

slika

Ma vidi ih samo kako su sretni, kako se lijepo i samozadovoljno smješkaju :lol:

HAHAHAHAHA! Slika je fantasticna! Odavno se nisam ovako nasmijao! A i komentar ti je na mjestu! Evo ruke! Svaka cast. Ne trebaju nama nikakva predavanja i novi gurui. Vodu bari, vodu vari, vodu muti.... Isti efekat. Govorio nam guru sta da radimo ili nauka ili neko treci. Opet neko drugi za nas razmislja. Moramo poceti da spoznajemo sami sebe, i moramo poceti da koristimo ovu glavu koju imamo. Za sta nam inace sluzi? Kao ukras? Pustite se tih predavanja i ucitelja. Jednostavno, ne moze se nikome vjerovati. Ne kazem da mozda covjek nema dobre namjere, ali ne moze on nikoga osvijestiti. Moze samo formirati svoje sljedbenike koji ga slijepo slusaju i gledaju u njega kao u mini - bozanstvo i to je sve.

Vrh

Naslov: Predavanje u Puli, meditacija u ZG, BJ, ČK, VŽ, RI i SB
PostPostano: sri jan 25, 2006 4:14 am 
Početnik

Kao prvo, koga zanima meditacija, moze u gore navedenim gradovima sudjelovati u transmisijskoj meditaciji (to je vrsta grupne meditacije). Sudjelovanje se ne naplaćuje. Vise informacija je na http://transmisija.share-international.net

U subotu, 28.1. u 18 sati , u Domu hrvatskih branitelja u Puli ce se odrzati predavanje pod naslovom Dolazak Ucitelja svijeta i transmisijska meditacija.

Na predavanju ćete saznati što je pokretačka sila duhovnih i društvenih promjena koje već utječu na naše živote. Predstavit ćemo vam razloge za optimizam i nadu. Saznat ćete tko su Maitreja i Majstori mudrosti te zašto je u svijetu sve više čudesnih pojava.
U drugom dijelu predavanja predstavit ćemo vam transmisijsku meditaciju koja je korisna za čitav planet i istovremeno snažno pospješuje osobni duhovni razvoj.

Ulaz je slobodan.
Predavanje ce se odrzati u okviru sajma Ezoterika Croatika Pula

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 25, 2006 1:51 pm 
Član foruma

i sad još da napišeš nešto o sajmu, bilo bi to :wink:
vrijeme, mjesto, sadržaj....

pozdrav!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 102 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.