sigma je napisao/la:
Link sam pokusala da prekopiram, ali NECE??!
pazi neće ni kod mene, hm...
ali dohakćemo mi njima....
http://www.google.com/url?sa=t&source=w ... DECPqVPNjQda li iza ovoga što se dešava sa Bexterom u Češkoj stoji
OVA Omova razrada mogućeg scenarija:
Citat:
'' ...naša nacija ugrožena ubacivanjem specijalnog virusa koji treba da nas uništi, i mi spremno dočekujemo napad, jer su naši stručnjaci napravili vakcinu koja sigurno i bez posljedica otklanja smetnje...''.
Čini mi se da je u igri opet varka. Nat je rekao na susjednoj temi:
Citat:
kod njih se sve radi po zacrtanoj agendi,nema tu mesta za kreativnost i improvizacije jer su za to potrebni izvesni atributi kojih su srecom lisheni,
ali ima rezervnih scenarija za svaku tachku agende,tako da im nema druge nego da chvrsto budu uvereni da su pobedili,kao i uvek,
i da izgube,kao i uvek
jednostavno,takva im je uloga u filmu data,a prigovori reziseru filma su nedozvoljeni
tako da

...možda je ovo igra sa Bexterom, kao žrtveno jagnje? Okrivimo ''beskrupuloznu'' kompaniju Bexter,

, jer smo provaljeni ili ako smo provaljeni i onda stupa bekap :
EU666 Biodefense stockpile
US666 Biodefense stockpile
odnosno rezervni scenario...kao trojanski konj
Citat:
I don’t know where it started but someone found a datasheet about a vaccine called Prepandrix that’s made by GlaxoSmithKline.
koji će biti baš odličan, taj Prepandrix ili neki drugi, bez odmah vidljivih ''loših'' efekata, ispitan i od ''institucija'' da se začepi gubica kritičarima. Možda pokušavaju dobiti na vremenu? A možda se nešto drugo iza brda valja?
pogledati
OVAJ galaksijin text da ne kopiram linkove da bi bilo jasnije ovo EU666 i US666.
U svakom slučaju, orao je skontao da nije kokoš.
idem kupiti cigara

imam još odgovora večeras...
p.s.- nat, inspirišeš ovih dana

, hvala ti što si pažljiv

dodatak:
ne mogu naći,odnosno sjetiti se, gdje sam pročitao informaciju da je španska groznica prvi put uočena u vojnom kampu u SAD.