Pantelija je napisao/la:
Ti ne znaš da anarhisti u Grčkoj znaju sve ovo što mi ovde pišemo i čitamo.
Ima bombama da ih razvale kad počnu da vakcinišu.
Padose mi kasnije na pamet, ali ne bih se pouzdao u njih za takve stvari sto se tice vakcinacije, zasto?
Zato sto su i dosad preduzimali akcije za koje su smatrali da su u interesu Grcke i grckog naroda. Mislim da mi posmatramo jednodimenzionalno kada izjavu tog grckog ministra tumacimo onako kako nama odgovara, a tumacimo je kao da je covek rekao "Hteli, ne hteli, svi ce biti vakcinisani, niko nece moci da bira, svi ste vi stoka i tako cemo da se ponasamo prema vama" opet ja mislim da je covek to izjavio u potpuno drugom kontekstu koji je sledeci "Brinemo za grcki narod, potrudicemo se da nijedan Grk ne bude ugrozen, pa koliko god da kosta, neka kosta, spasicemo nas narod"
U skladu sa ovim a vezano za anarhiste, pitanje je kako ce o tome razmisljati anarhisti, sta u ovom trenutku znaci za njih "spasavanje grckog naroda"
Opet, mozda nas i prijatno iznenade
Citat:
galaksija je napisao/la:
Ako je tačna ova vijest o ukidanju i zapljeni privatnih radio stanica u USA, onda bi bilo logično za očekivati da će ukinuti i internet
...
Prvo šta sam i sam pomislio na ukidanje interneta jer će ljudi koji su cjepljeni iznosit svoja iskustva i da će ovi to htjeti ukinuti samo to se čini nemoguće.
Vidjet ćemo kako će to sve teći.
Koliko god da je Naci Amerika velika i mocna i koliko god da je sve to tacno, mislim da Amerika ipak nije ceo svet, pa sve da i jeste jedna vlada, ali ljudi nisu svugde isti. Stoga se pitam zasto redovno projektujemo Ameriku na nas, ostatak sveta?
Da li su ukinuli privatne radio stanice i radio amaterske pokrete po nasim zemljama? Pokusavam samo da kazem da ne zivimo svi u Americi. Uostalom neregistrovani i privatni "toki vokiji" i motorole su kod nas oduvek zabranjeni.
Citat:
Svinjski grip ne postoji..
Zasto bi se oni uopste mucili da pustaju u promet neki virus koji moze da im se otrgne kontroli.
Vi ljudi verujete u svasta, a jos kada vam neko poturi i neko naucno strucno istrazivanje i "dokaz" vi ga prihvatite kao dobar dan.
Svinjski grip je isto sto i svetska ekonomska kriza...
Ilusija sa svrhom ka daljem cilju.
Ja mislim da postoji i da se uopste nije otrgao kontroli, nego je bas tamo gde su zamislili da jeste. Sad koliko im to dobro ide, pitanje je.