branimir je napisao/la:
Neznam sta da kazem, nije mi jasno kada kazete da koristite srebrnu vodu koja nema nikakav ukus ... Voda koju ja pravim, probam posle procesa, i verujte pecka u grlu, imate utisak kao da je u njoj malo ljute papricice. Ako probate ksv, i nema ama bas nikakav ukus, onda je to i dalje samo cista voda, ili vrlo malo srebra u njoj, znaci niste dobili ksv, i to je razlog zasto ne deluje.
Pozdrav, evo prije sedmicu dana kcerka pade sa bicikla i bogami dobro razbi koljeno, doktor cistio itd pa nikako da zaraste i zena potrazi pomoc u apoteci kad ono dadose joj nekakve spec. flastere na kojem doslovce pise Nova tehnologija srebrnim koloidima, brze zarastanje , ublazava bol i sprecava infekciju.
Ima tu nesto samo ..biga ja ne mogu nikako napraviti , poslije procesa koji sam vec u gornjim postovima opisivao , kod mene voda ko voda znaci nikakvo peckanje . Istina mjerac pokazuje 5 ppm-a ali.....
Ne znam ljudi , daj neka neko objasni u jednom postu kako dobija ovakvu vodu koja djeluje. Meni se ne isplati objasnjavati radni proces ove moje vode kad ne djeluje Dajte Vi objasnite koji ste nesto uspjeli izlijeciti Pozdrav!!
Evo Pantelija reče da je uporedio, a baš sam to hteo da ti predložim... Pošto ja uvek volim da proverim i nikome ne verujem i kad znam da je u pravu

, ako ti se isplati kupi tih po litre i probaj, uporedi...
Nego može biti kod tebe još jedna caka... možda previsoka struja ili napon (oprosti ako si pisao o tim podacima nisam imao vremena da pročitam lepo sve prethodne postove), takođe možda ti je neispravna aparatura... možda nešto probilo... ili su ti elektrode preblizu (mada ne verujem da je to)... A ono što je možda bitnije je to da voda koju koristiš možda nije ispravna, to jest destilovana te zbog prisustva elektrolita u njom nastaju određene hemijske promene...
Takođe moguće je da na neki način dobijaš vodu obogaćenu H+ jonima te zato pecka... Ne znam, svašta je moguće... Ja sam samo pokušao da dam neke ideje o tome šta može biti... a nikako ne tvrdim da je bilo šta od toga...
Da bih pokušao i da kažem nešto preciznije morao bih da znam više... ali pošto ja osim nešto teorijskog znanja i davnog iskustva u univerzitetskoj labaratoriji, nemam iskustva u praksi, najbolji savet koji ti mogu dati je da uporediš parametre (struja, napon, kvalitet destilovane vode-proizvođača, i slično... sa ostalima ovde koji to rade... pa da vidite u čemu je caka???
Pozdrav