Sada je: uto maj 06, 2025 7:30 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 43  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: MMS - Miracle Mineral Supplement
PostPostano: sub jun 20, 2009 9:42 pm 
Član foruma

Tomo K je napisao/la:
zato što mi je okus lijepši kad pijem s mineralnom, mislim na kiselu, gaziranu. s običnom vodom je ko da pijem vodu iz bazena.
Pitam zbog okusa, al ne želim uništit djelovanje MMS-a

Ne moraš se uopće gnjaviti s vodom. Neki dan sam kupio Fructalov sok od crnog ribizla, pomješanog sa narom. Imaju još dva okusa: breskva i jabuka. Na bočnoj strani piše: vitamin C - 0%. Ujutro sam sa vodom popio aktiviranih 10 kapi mms-a i osjetio laganu mučninu. Navečer sam također aktivirao 10 kapi, ali sam ovaj puta popio sa sokom. Bilo je ukusno, ali se opet pojavila mučnina iste jačine kao i ujutro. Ostao je slab okus klora u ustima, ali to sam isprao vodom. Ni slično onoj odvratnosti od ujutro. Taj sok nije smanjio djelovanje mms-a. S druge strane, sokovi na kojima je pisalo da nemaju konzervansa i da ih nakon otvaranja treba popiti u roku od tri dana, uspjeli su ubiti mms! Dakle, sok gdje izričito piše: C vitamin - 0%, izaberite okus po volji i sve će biti ok.
:occasion5:

Vrh

PostPostano: ned jun 21, 2009 10:33 am 
Početnik

Ja sam tražijo taj sok i ništa. Boca ili tetrapack?
MOže neki scan ili link ;)

Vrh

PostPostano: ned jun 21, 2009 4:23 pm 
Početnik

Molim vas da mi pomognete jer sam ocigledno pogrijesila u primjeni MMS-a. Na manjem području ledja su mi se pojavile nekakve crvenkaste fleke (kao pečati). Pretpostavila sam da sam pokupila nekakve gljivice. Prije 2-3 mjeseca sam ih tretirala MMS-om, tj. bila sam napravila rastvor u odnosu 1:5 i natopljenu vatu sam držala oko 15 minuta na tom dijelu leđa. Nakon toga koža mi je bila blago crvena jedno pola sata i već nakon nekoliko dana sam primjetila da se ti pečati povlače. Međutim, skoro su se opet pojavili i ja sam juče odlučila da ponovim postupak. Na očišćenu kožu sam stavila tampončiće vate natopljene rastvorom, ali ovaj put sam ih držala skoro 50 min. Kad sam ih skinula, vidjela sam da mi je tretirani dio kože strašno crven (kao kod opeklina) i pekao me je. Odmah sam ga oprala dječijim sapunom i namazala pantenol kremom, što sam nastavila raditi čitav dan. Kasnije sam primjetila da su pečati poprimili jaču crvenu boju a da je okolina kože koja je takođe bila tretirana MMS-om poprimila tamnozelenu boju pomiješanu sa crvenilom, samo što me koža sad samo pomalo pecka. I danas je ista situacija, samo što danas kožu tretiram pantenol rastvorom. Ništa nije manje crvenilo niti je manje pomenuto zelenilo kože. Pomoć! Šta da radim? Koliko je ovo ozbiljno? Ovo peckanje je zanemarivo, ali brine me što mi je koža tamnozelena. Šta to znači?

Vrh

PostPostano: ned jun 21, 2009 9:31 pm 
Član foruma

Vesna je napisao/la:
Koliko je ovo ozbiljno? Ovo peckanje je zanemarivo, ali brine me što mi je koža tamnozelena. Šta to znači?

Ne znam ovo za kozu, ali se nadam da si dodala vodu u aktivirani MMS i tek onda mazala na kozu. Ne moras drzati vatu na kozi, dovoljno je proci s vatom, pa neka se susi. Jasno, ako primjenjujes MMS samo topicalno, onda to i nije tako efikasno kao kad upotrebljavas i oralno i topicalno. Samim tim, treba se cistiti i iznutra i izvana, ali je vaznije ciscenje iznutra. Mozes probati i kolodino srebro, stavljati lugola topicalno, ima dosta stvari koji mogu ubiti gljivice. Neke gljivice mogu proizvoditi svoje antioksidanse, pa mogu postati imune na MMS, pogotovo ako imaju vremena za proizvodnju antioksidansa. Ako ih pak napadnes s vise sredstava, onda nemaju sanse.

Vrh

PostPostano: ned jun 21, 2009 10:04 pm 
Početnik

Na žalost nisam se sjetila dodati vodu. Prije nekih 4 mjeseca pila sam MMS (sa vodom) a na kožu sam stavila čist MMS sa aktivatorom (1:5). Šta sad da radim? Kako da popravim situaciju?

Vrh

PostPostano: pon jun 22, 2009 2:05 am 
Član foruma

tester je napisao/la:

slika

Ima još i okus jabuke i kombinacija nara i crnog ribizla. Na bočnoj strani, pri dnu piše: Vitamin C - 0%

Vrh

PostPostano: pon jun 22, 2009 11:11 am 
Početnik

Hvala za sliku.
I ja sam baš danas našao ribezov sok, isto dole piše vitamin C-0%
Lp

Vrh

PostPostano: pon jun 22, 2009 12:09 pm 
Član foruma

dezaco je napisao/la:
tester je napisao/la:

slika

Ima još i okus jabuke i kombinacija nara i crnog ribizla. Na bočnoj strani, pri dnu piše: Vitamin C - 0%

Ja sam nasao od fructala samo jabuku sa C vitaminom, nije valjda da imaju razlicite vrste soka od jabuke? :-k

Ja sam probao sok od nara i crnog ribizla, dobar je, ali se i dalje osjeti MMS poslije uzimanja u ustima, najbolji sok po meni trenutno je sam crni ribizl od Fructala, kompletno neutralizira odvratan okus MMSa i uopce ga nije problem piti, a trenutno sam na 10 kapi. Na ambalazi naravno isto pise Vitamin C - 0%.
Jos sam nasao i sok od borovnice od Fructala, isto Vitamin C - 0%, al ga nisam jos probao jer je dvostruko skuplji od npr. crnog ribizla.

Gram prakse vrijedi više od tone teorije.

"Budi promjena koju želiš vidjeti." Mahatma Gandhi

Vrh

PostPostano: pon jun 22, 2009 4:37 pm 
Član foruma

U novom Nexusu je clanak o MMSu.

http://rapidshare.com/files/247287977/Nexus_36.pdf

Vrh

PostPostano: uto jun 23, 2009 12:27 pm 
Član foruma

hybrid je napisao/la:
dezaco je napisao/la:

Ja sam nasao od fructala samo jabuku sa C vitaminom, nije valjda da imaju razlicite vrste soka od jabuke? :-k

Sam cu sebi odgovoriti jer sam danas u trgovackom centru to provjerio. :mrgreen:
Postoje 3 razlicita fructal soka od jabuke, dva imaju vitamin C, jedan nema, tako da ako imate namjeru kupit sok od jabuke obratite paznju na to.

Znaci trenutni popis sokova bez vitamina C:
Fructal - sok od jabuke
Fructal - sok od breskve
Fructal - sok od borovnice
Fructal - sok od crnog ribizla i nara
Fructal - sok od crnog ribizla (moja preporuka)

Vrh

PostPostano: uto jun 23, 2009 10:45 pm 
Početnik

bio danas u super konzumu i ne prodaju slovenske sokove...!?

Skupio sam par knjiga u vezi MMS-a + kratki intervju s Humblom i to stavio u torrent:
http://thepiratebay.org/torrent/4971822/MMS_-_Cudotvorni_mineralni_doatak_(ClO2) :read:

bez obzira na pdf-ove, kupio sam i orginal knjigu pa je posuđujem naokolo...

Vrh

PostPostano: sri jun 24, 2009 10:43 am 
Član foruma

collector je napisao/la:
bio danas u super konzumu i ne prodaju slovenske sokove...!?

Možda je to zato jer Todorić radi na preuzimanju Mercatora :rotfl: . Ali ih zato ima na tone u Metrou, Getrou, Plodinama i prije spomenutom Mercatoru...

Vrh

PostPostano: pon jun 29, 2009 10:05 pm 
Član foruma

http://endimion17.blog.hr/

Šta kažete na ovaj članak :mrgreen:

Lik ima zanimljivih stvari na blogu,ali je tipičan "daj dokaz" čovjek.
Volio bi čuti nekoga tko ima više znanja o MMS-u,da komentira taj post.

Vrh

PostPostano: uto jun 30, 2009 9:12 am 
Član foruma

De nađe ovo smeće #-o

Evo ja sam se napio MMS-a i nije mi pobilo sve ćelilje u organizmu, kao što ovaj degenerik tvrdi.
I meni i još nekim ljudima koje znam analiza krvi je pokazala 'odličnu krvnu sliku' posle MMS-a.

Ova tekst je uvreda za inteligenciju čitalaca.
Tu se otvoreno laže da je sa MMS izlečeno 'nekoliko ljudi u Africi', a ne nekoliko desetina hiljada od malarije i side.
Da je i nekoliko, bilo bi dovoljan dokaz da je delotvorno.
A niko se još nije javio da mu je štetno delovalo. Osim prolazne povraćke i proliva - ako je to opasno po život.
Zapravo, cela ova kritika se i zasniva na prolivu, na lažima i na poznatoj činjenici da je natrijum hlorit opasna materija.
Jeste opasna, zato se uzima u rastvoru i u kapima.
I ne uzima se čist element, nego se aktivira i tada on postaje nešto drugo - aktivni kiseonik.
To ovaj licemer ne pominje, jer ne bi imao šta loše da kaže o aktivnom kiseoniku.
Kaže i da nema dokaza da je delotvorno.
A zašto nema?
Zato što oni koji treba zvanično da dokažu da li deluje ili ne deluje to neće da učine, nego progone tvorca MMS-a i plasiraju ovakve prljave laži.
Ovo je tipično katoličko licemerno smeće, otvoreno i drsko, s Gebelsovom logikom: što gluplje i veće, to ubedljivije - sa blagoslovom Mother Angelice.

Vrh

PostPostano: uto jun 30, 2009 10:00 am 
Član foruma

Citat:
Zato što oni koji treba zvanično da dokažu da li deluje ili ne deluje to neće da učine, nego progone tvorca MMS-a i plasiraju ovakve prljave laži.
Ovo je tipično katoličko licemerno smeće, otvoreno i drsko, s Gebelsovom logikom: što gluplje i veće, to ubedljivije - sa blagoslovom Mother Angelice.

Taj lik ti sugurno nije katolik,ona slika sa časnom je samo je sprdnja,inače je kao što se vidi sa desne strane gdje je slika Frank-a iz filma Donnie Darko,rekao bi da je agnostik daleko od katolika,ima na forum hr sekcija prirodne znanosti,gdje se skupljaju znanstveni frikovi koji komentiraju znanost,malo sam pregledavao teme tamo i mogu reći da većina njih od kojih ima i znanstvenika,svi do jednog imaju zatvoreni um,imaju svoju dogmu kao i cijela ozbiljna znanstvena zajednica u svijetu.

Vrh

PostPostano: uto jun 30, 2009 11:02 am 
Član foruma

Nemaju oni samo zatvoren um nego i pune džepove para.
Ovakve tekstove finansira farmaceutska mafija.
A sve mafije su povezane.
Katolička crkva je izmislila i stvorila mafiju početkom dvadesetog veka i izvezla je u USA. Da bi parirala pravim masonima i katolička crkva je napravila svoju masoneriju (loža P2 i dr.) i svi mafijaški bosovi su bili njihovi masoni, a Vatikanska banka je najveća praonica mafijaškog novca na svetu. Zato je potpuno zatvorena za svaku proveru.

Na onom sajtu se napadaju sve alternative: homeopatija, Vilhemlm Rajh, orgonska energija, Joe cell, chemtrails se prikazuje kao paranoja ...

Vrh

PostPostano: uto jun 30, 2009 11:10 am 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Na onom sajtu se napadaju sve alternative: homeopatija, Vilhemlm Rajh, orgonska energija, Joe cell, chemtrails se prikazuje kao paranoja ...

Da, bas sam malo gledao, to je prestrasno.
A jedna od najnebuloznijih izjava na tom blogu je:
Citat:
Najprominentnije stranice na "Hrvatskoj bliskim prostorima" koje propagiraju pseudoznanost i potpuno, očajno šarlatanstvo su stranice "Znanja" te galaksija.com. Praktično sve što sam vidio na tim stranicama je teška zlouporaba i masivno iskrivljavanje znanosti, zatom neosnovani zaključci, pseudoarheologija (pod krinkom alternativne povijesti), izmišljotine i teška, teška paranoja. Ako se želite malo nasmijati, posjetite ih. Njihov forum, koji je postao balkansko okupljalište šarlatana i njihovih sljedenika, je "za riknuti".

Vrh

PostPostano: uto jun 30, 2009 2:59 pm 
Član foruma

Očigledno da se rad o psihopati jer kritikuje svu alternativu zato što nije naučna.
Ne zna ni šta znači pojam 'alternativa'. :roll:

Vrh

PostPostano: uto jun 30, 2009 3:21 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Očigledno da se rad o psihopati jer kritikuje svu alternativu zato što nije naučna.
Ne zna ni šta znači pojam 'alternativa'. :roll:

Imaš pravo, u toj grupici ima i PTSP-a, alkoholizma, a ima i zdravstvenih radnika koji se boje za egzistenciju jer je zdravstvo u komi. No, sve je to za ljude i treba ih žaliti, a ne osuđivati. Ipak su oni samo grupica isfrustriranih jadnika, koji vrijeđaju ljude skrivajući se iza monitora jer za drugo nemaju muda. Šaka jada...

Vrh

PostPostano: uto jun 30, 2009 5:48 pm 
Član foruma

dezaco je napisao/la:
Imaš pravo, u toj grupici ima i PTSP-a, alkoholizma, a ima i zdravstvenih radnika koji se boje za egzistenciju jer je zdravstvo u komi. No, sve je to za ljude i treba ih žaliti, a ne osuđivati. Ipak su oni samo grupica isfrustriranih jadnika, koji vrijeđaju ljude skrivajući se iza monitora jer za drugo nemaju muda. Šaka jada...

Sto ne osporava ono sto je on (ili oni) iznijeo(li)...

Niz dokaza i pitanja u vezi MMS-a, a ad hominem i nije bas najljepsi odgovor na takva pitanja.

Eto, i mene interesuje kako to da MMS napada samo lose u organizmu, te kako to da je glavni sastojak u listi otrova?!

No za razliku od blogera, ja citam i pokusavam da potvrdim negdje da je MMS doista 'magical'...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 43  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.