Citat:
P: (L) Još neka pitanja? Umorna sam. (A***) Želim pitati u vezi tih ludih krugova u žitu sa životinjama, koji su se pojavili nedavno, kao što je onaj sa feniksom ( mitološkom pticom ), meduzom, sa ribama i sa vilinskim konjicem, itd. Jesu li autentični?
O: To su misli 6. denziteta.
P: (S) Mislim da je jedini lažan onaj sa ribom. (A***) Kažem ti ja, to je poput David Attenborough-a sa 6. denziteta! (Joe) Koji je simbolizam kod meduze? (A**) A kod vilinskog konjica?
O: Dosta simbolički, zar ne? I ne-prijeteći način za prenijeti poruku onima koji su u rezonanciji, zar ne?
P: (L) Meduza. Vilinski konjic. (A**) Riba. Feniks. Tri ribe. (L) Tri ribe? (A**) Bio je jedan sa tri ribe. (L) Zar se ne sjećaš da je Oziris bio sasječen u komade i da su njegov penis bacili u rijeku i pojele su ga tri ribe? (Joe) Hoće li se to desiti Dick Cheney-u? (smijeh)
O: Vi to želite!
mene je zaintrigirala ove rečenica:
Citat:
O: To su misli 6. denziteta.
znači mogu biti i OPD i OPS...interpretacija po mom skromnom znanju...
Citat:
I ne-prijeteći način za prenijeti poruku onima koji su u rezonanciji, zar ne?
e ovdje mi je interesantan izraz ne-prijeteći .U ovom trenutku mi izmiče neka jasna definisanost ovog što su rekli u posljednjoj sesiji, ono, na vrh mi jezika...ima li neko komentar?
Čudi me da u posljednje vrijeme neki znakovi budu izgradjivani u više dana.
Što se tiče ovog gore znaka...otopljavanje polova? nedostatak vode?...izgleda prijeteći...kao da se kosa na glavi diže od grozote...ali iz drugog ugla kao da sunce šalje takvu silinu toplotnih talasa...kao kad gledate talase oko kamena u rijeci
drugačiji pogled:

Evo i pečurke: