Arja, ma meni je ta knjiga apsolutni hit i 'vako a još više 'nako. Čitao sam je davne '05-te. U e-formatu mi treba zato što hoću da je imam
i u e-formi, mali experiment

a ima i te da arhitekte vole vatru. Gluho bilo da se iko trudi da je skenira zato što sam JAAA eto htio, nego kontam, da ako postoji negdje barem jedan e-primjerak na štokavici da ću ga naći. Inače Laguna daje dobre popuste (na količinu) u njihovim knjižarama u Bg-u pa kad se kupuje može se i udružiti, jedna ideja... Lijepo je ''ukrasti''(e-forma je za
neke baš to, jel') knjigu ali je mnooogo više nego lijepo je kupiti. E-knjige ne mirišu, ne mogu ni da se stave pod monitor, niti kao presa kad se lijepi nešto, da se iskoriste u smoodbrani ili napadu, a ni da popunjavaju prostor u stanu, kad zafali rizla za duhan ili nešto slično itd. itd. pustimo mašti na volju

Evo kad sam se razmahao da ti preporučim ''Pulp'' odnosno ''Šund'' od čika Bukovskog a može biti da si je već čitala

. Mene je ''radio'' isto kao i Am. bogovi mada nemaju naizgled neke veze. Teri mi je poznat ali nemam pojma odakle, koristim SDR memoriju treba vremena za upgrade, odnosno malo sam zarđ'o. Čikica Teri mi se već sviđa

, evo citat :
''Otkrili su da je, umesto da ga učine normalnim, lakše učiniti da halucinira da je normalan.*''
''*Ovo je česta halucinacija, koju deli većina ljudi.''
(čitam ''Doviđenja i hvala na svim ribama'' te primjećujem sličnosti u mišljenju Daglasa Adamsa i Terija Pračeta)
I evo, iz priloženog međ' navodnicima, dolazim do zaključka kako je lijepo imati E-varijantu

(mada istini na volju citirano sam skinuo sa Wikipedie) Čini mi se da su e-knjige veliki napredak za kulturu globalno te lokalno a ispadne se i pametniji

kad se citira kakav/a umjetnik/ca ili meta-on-ona-ono i sl.
Da intresantno je kako knjige i filmovi dobiju puniju notu kad se više zna.
Mene golica da nađem negdje Njegoševe kratke priče...ima jedna dobra o liku koji donosi nesreću svima...odlična priča ali je ranije nisam mogao potpuno shvatiti...
P.S.- cenim da sam

s toga evo jedan (doduše muzička numera) link.... (... link ka

je link u naslovu ovog topika...

)... Ranije sam ovog umjetnika sasvim drugačije shvatao, sutra ko zna?... :
http://www.youtube.com/watch?v=JnWu18KLRt4