Pa baš tako,po ovome što vidm oko sebe,ova mlađarija živne pretežno oko trave i kladionice,ostatak vremena kukaju u letargiji i sve im je dosadno.Tek ih turbofolk sporadično razgali.Ajmo sad udrit zapomagat "E u naše vrime nije bilo tako..." i gadit omladinu dok nas neki skojevac/ka ne demantira.Problem se može uprostit na razinu - naši su se roditelji snalazili pa smo i mi to naučili,a njihovi su bili zbunjeni i kukali (rat,sve se izvitoperilo) pa i nisu mogli ispasti bolji.Spyro,evo me za par dana u St.,hoćeš na kavu,ali ne na Rivu-remek djelo psihopatske estetike....au,pošla sam skroz
Evo,imam prijedlog za predsjedničkog kandidata Alijanse alpsko-dinarskih ovaca.Joško Kraljević kandidirao se na lokalnim izborima kao nezavisni kandidat u Prološcu Donjem pokraj Imotskoga,dosadašnjoj moćnoj utvrdi HDZ-a.Na plakate je napisao "Meni sve,vama ništa",a evo i još par predizbornih slogana:
"Ne zanima me opće dobro,ulazim u politiku isključivo zbog osobne koristi"
"Kandidiram se da bi imao službenu karticu i Stan u Splitu"
Izbornom tijelu tepao je nazivajući ih ovcama,lokalni moćnici su mu se podsmjehivali - a čovjek je prošao u drugi krug!Ljudi su komentirali da je to najistinitije i najiskrenije što su čuli u zadnjih 20.g.!
Danas u Prološcu,sutra u Zagrebu,Beogradu,New Yorku...
Ali...bojim se i ja da će se dogoditi veliko krvoproliće upravo zato što se ljudi sve više bude,a to je nedopustivo...pa će trebati isproducirati kakvo novo klanje za ekspresno unazađivanje.Ništa nema bolje od jednog dobrog globalnog masakra...pa se pitam- kako to da se već nije dogodio?