Sada je: uto jul 08, 2025 1:44 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 23 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri maj 20, 2009 12:22 pm 
Član foruma

Izgleda da je individualni napredak ono jedino sto nam preostaje. Tek kada broj individualno osvescenih naraste moglo bi se govoriti o nekom pokretu koji bi te mnogobrojne individue sacinjavale... Ne lipsi magarce - do zelene trave...

A vidi njihov Protokol kako je precizan i kako savrseno se manifestuje u stvarnosti :

"Kad smo ubacili u državni mehanizam otrov liberalizma..., države su se razbolele od smrtonosne bolesti - raspadanja krvi. Ostaje nam da očekujemo kraj njihove agonije. Liberalizam je rodio ustavne države koje su zamenile za Goje spasonosnu autokratiju a ustavna država... nije ništa drugo do škola razdora, rasprave, nesuglasica, prepirke, besplodnih partijskih agitacija, partijskih tendencija - jednom rečju - škola svega onoga što čini bezličnom delatnost države..." (Protokol 20).

Njegovo visocanstvo - nevazeci listic... i njeno velicanstvo - licna svest...
To bi bio pravi ali bojim se utopijski put... Nece se ovo bez velike krvi zavrsiti - tako mi se javlja... bar u ovom fizickom univerzumu...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 20, 2009 5:14 pm 
Član foruma

Meni je samo bitno da mi je trava zelena. :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 21, 2009 4:48 pm 
Član foruma

Pa baš tako,po ovome što vidm oko sebe,ova mlađarija živne pretežno oko trave i kladionice,ostatak vremena kukaju u letargiji i sve im je dosadno.Tek ih turbofolk sporadično razgali.Ajmo sad udrit zapomagat "E u naše vrime nije bilo tako..." i gadit omladinu dok nas neki skojevac/ka ne demantira.Problem se može uprostit na razinu - naši su se roditelji snalazili pa smo i mi to naučili,a njihovi su bili zbunjeni i kukali (rat,sve se izvitoperilo) pa i nisu mogli ispasti bolji.Spyro,evo me za par dana u St.,hoćeš na kavu,ali ne na Rivu-remek djelo psihopatske estetike....au,pošla sam skroz :offtopic:
Evo,imam prijedlog za predsjedničkog kandidata Alijanse alpsko-dinarskih ovaca.Joško Kraljević kandidirao se na lokalnim izborima kao nezavisni kandidat u Prološcu Donjem pokraj Imotskoga,dosadašnjoj moćnoj utvrdi HDZ-a.Na plakate je napisao "Meni sve,vama ništa",a evo i još par predizbornih slogana:
"Ne zanima me opće dobro,ulazim u politiku isključivo zbog osobne koristi"
"Kandidiram se da bi imao službenu karticu i Stan u Splitu"
Izbornom tijelu tepao je nazivajući ih ovcama,lokalni moćnici su mu se podsmjehivali - a čovjek je prošao u drugi krug!Ljudi su komentirali da je to najistinitije i najiskrenije što su čuli u zadnjih 20.g.!
Danas u Prološcu,sutra u Zagrebu,Beogradu,New Yorku...
Ali...bojim se i ja da će se dogoditi veliko krvoproliće upravo zato što se ljudi sve više bude,a to je nedopustivo...pa će trebati isproducirati kakvo novo klanje za ekspresno unazađivanje.Ništa nema bolje od jednog dobrog globalnog masakra...pa se pitam- kako to da se već nije dogodio?

und nicht zu werden.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 23 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.