Swifft je napisao/la:
Alan_SP je napisao/la:
Swifft je napisao/la:
Taman sam razmisaljao da sutra idem kupiti ovu srebrenu vodu kad cujem ne pomaze za akne
Pa jbm mu mater i aknu,ubicu se zbog ovih akni ... srebrena voda mi je bila poslijednja nada
Ne zaboravi da je dobro da se ocistis od patogena, a za to je dobar i MMS (ja kombiniram oboje), a zatim, za same akne imas dvije odlicne stvari, jedno je glina (i oralno i topicalno), a drugo je MSM.
To cu da uradim urinoterapijom
da,mnogo bolje nego da se ubijesh zbog akni
drago mi je da si se setio da srebro nije poslednja nada,ako se ne varam pre dvadesetak dana si to i sam pomenuo
vec sam ovde unazad u temi pomenuo da kombinujem Urinoterapiju sa MMS i K. Srebrom i da su iskustva pozitivna
Citat:
A sto se tice prehrane
pa manje jedem preradjenu hranu izbjegavam hljeb, pite , meso (ali keva samo to sprema)
Trudim se jesti sto manje preradjene hrane a sto vise voca i povrca u sirovom obliku
A shto se tiche prehrane
pomenuto je vishe puta u vishe tema ali nije loshe ponoviti da kada se disbalans manifestuje kao bolest/problem na/u telu,veliki udeo u izazivanju tog disbalansa ima ono shto unosimo u sebe
ako je odredjeni nachin ishrane izazvao neki problem
iluzorno je ochekivati da ce se taj problem trajno otkloniti
ako uz lechenje bolesti ne promenimo i prehrambene navike
ma shta koristili i kombinovali problem ce se vracati ili manifestovati na nechem drugom
pogotovu na probleme koji se javljaju na kozi ovaj faktor ishrane itekako utiche
evo,uzecu kao primer kandidu
mozesh postati neadekvatan domacin za nju koristeci nije bitno koje sredstvo,lek,votevr,K.srebro,MMS......
ako i dalje u ishrani unosish ono shto joj prija i hrani je nishta nisi uradio
ubijash je srebrom a istovremeno joj dajesh infuziju unoseci svakakve shecere,mleko,kisele krastavce ...
slichno je i sa aknama
urinom cesh ih otkloniti lako i efikasno
ali ako i dalje jedesh,recimo majonez,dzaba ti je
onda je bolje razmisliti - ubijash se zbog akni ili shto ne mozesh bez majoneza?
ako je to sluchaj onda se prethodno javi momcima u Helmans-u ili Nestle-u da naprave dobru reklamu od toga
navike se teshko iskorenjuju, pogotovu u ishrani,nisam ni ja nishta bolji,vec sam u jednoj temi pomenuo da mi ne pada na pamet da prelazim na 4D ako tamo ne mogu da uzivam u kiselom kupusu
jebesh
D,ma koji bio
na kom nema kupusa kiseljenog
kad smo vec kod prehrane,
jedan od "sporednih" efekata unoshenja urina oralno je i to da chovek postane svesniji shta mu prija a shta ne
nekako dodje iz dupeta u glavu shta valja jesti a shta je samo losha navika koja naizgled deluje bezazleno
POzdrav