bad.ass je napisao/la:
cybermikan je napisao/la:
Kako se moze bilo sta verovati coveku koji na svom sajtu i dalje drzi DEZINFORMACIJE koje su direktno suprotne onom interviju koji je HRM dao na HRT-u ???
daj pojasni koje su to dezinformaciju u pitanju?

1.
UPOZORENJE:
OVO NISU UPUTSTVA ZA SAMOSTALNU PRAKSU GLEDANJA U SUNCE
OVO JE SAMO OPŠTA INFORMACIJA KAKO SE TO RADI
PRAKSA SE UČI SA ISKUSNIM PRAKTIČAREM
SAMOSTALNI POKUŠAJI MOGU BITI OPASNI PO VID
SVAKO KO POKUŠA SAMOSTALNO DA SPROVEDE OVU PRAKSU
ČINI TO NA SOPSTVENU ODGOVORNOST
2.
Samo kada je sunce (na zalasku) dovoljno slabo možemo direktno gledati u njega.
3.
Povremeno, kada osetimo zamor od svetlosti, treba zažmuriti i dlanovima prekriti oči odmarajući ih od svetlosti bar jedan minut. (gde to kaze HRM?)
4.
Kao predostrožnost neka vam oči pregleda lekar. Takodje trebali bi periodično da idete na kontrole. Ako vam se zagreju obrazi onda prestanite sa gledanjem. Koristite zdrav razum. (sungazing jeres)!
5.
Naučni metodi kao što su solarijumi, kristali, prirodno kamenje, drago kamenje, svi koriste sunčevu energiju, koja je smeštena u ovom prirodnom kamenju. Možete držati prirodno obojeno kamenje u vodi za piće kako bi još više ubrzali lečenje. (kakve ovo veze ima sa sungazingom? ovde se jasno savetuju i neke druge stvari i sve ubaceno u kontekst sungazing, gde je ovde pomen o solarnoj vodi i solarnom suncanju koje je delotvornije nego ssve to gore navedeno)
6.
Posle 9 meseci ili kada stignete do 44 minuta, treba da prestanete sa gledanjem u sunce jer solarna nauka zabranjuje dalje gledanje u sunce radi očiju. (netacno!) imas 15 min. gledanja na dan ili 45 minuta setanja bos po zemlji!!!
7.
Neće nam sami sunčevi zraci doneti energiju, ma koliko gledali u sunce. (hoce)! ljudi samo kada izadju na sunce lepo se osecaju jel su samo prividno malo napunjeni energije!
8.
Samoosvešćenje ima i svoje fiziološke posledice. (auuuuuuuuu)
- gde je uputstvo da se stoji po mogucstvu bos na zemlji sa ispravljenom kicmom) eto zato sam i ja na pocetku sedeo u svojoj sobi....
itd...
I posebna pohvala za pojedine ispravke koje si ucinio, konkretno na dodatak o tome kada se prestane gledanje na 2 nedelje i duze kako nastaviti!!!!
Ali brate ove nebuloze molim te ispravi jel sam ja sam radi njih imao problema da pocnem sa solarnom jogom jel su mi stvorile konfuziju i strah!!! Eto zato sam pitao Hiru o stetnosti za gledanje, o kundalini....