Sada je: sub maj 10, 2025 6:17 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri apr 08, 2009 4:04 pm 
Član foruma

Govnara ima na 1000-e :shock: :shock: :shock: Kod njih nema recesije :lol: :lol:
Gledam u jednoga a ono pršti taj chemtrail iza sebe i to njih 4 ili 6 odjednom... što je najbolje on to izbacuje sa zadnjih krila a ne s mjesta gdje su mu mlazni motori... :evil: :evil:
Pitam se odakle polijeću i slijeću i gdi "reffilaju" te silne letjelice... Trebo bi imat pol zemlje šuplje da ih mogu sve ugurat unutra... :?

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 19, 2009 8:52 pm 
Član foruma

Ko živi u Beogradu u zoni Vidikovca, Rakovice, Ceraka... nek pogleda večeras nebo, ima da se vidi jedna nova rupa. Efekat je privremen, od sutra će verovatno nebo izgledati normalno.

SuperFrog je napisao/la:
nalazim se nedaleko od jednog internacionalnog aerodroma. Mozda je vrijeme da se selim?! :? :wink:

Vrijeme je da napraviš orgonski top.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet apr 24, 2009 8:35 pm 
Član foruma

19. aprila prvi put sam uzivo video akciju zaprasivanja, lokacija 50km severno od bg. U momentima je na nebu bilo po 4-5 aviona i po marfijevom zakonu skoknem po kameru kad ono prazna baterija!
Posle 15-ak minuta sam nacinio nekoliko fotografija pa cu pokusati okaciti i potvrdjujem da je postojala rupa iznad bg.

Vrh

Naslov: Chemtrails iznad Sarajeva!
PostPostano: pet apr 24, 2009 9:35 pm 
Član foruma

Evo par posljednjih dana pojačana je aktivnost ovih Chemtrails iznad Sarajeva. Interesanta im je putanja kretanja, naime obično su u grupama po 5, a svojim kretanjem vrše umrežavanje tragova. Prije par dana sam primjetio čak 12 chemtrails koji su se neuobičajenom brzinom razgmilili po nebu. Trag koji su ostavili vrlo brzo difuzno se raširio, a pola sata nakon toga pojavila se oluja. :roll:
Interesantno je to što se dosta mojih prijatelja i ljudi uopće žali na probleme sa respiratornim traktom, na osječaj gušenja, nadraženosti i otečenosti grla, ali na alergije. :shock:

Vrh

Naslov: Re: Chemtrails iznad Sarajeva!
PostPostano: pet apr 24, 2009 10:10 pm 
Član foruma

TaoOm je napisao/la:
Interesantno je to što se dosta mojih prijatelja i ljudi uopće žali na probleme sa respiratornim traktom, na osječaj gušenja, nadraženosti i otečenosti grla, ali na alergije. :shock:

a ja bas mislio swratiti do rodjaka u sarajewo owih dana #-o :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet apr 24, 2009 10:13 pm 
Član foruma

Ja sam u Miljacku ubacio izvesnu količinu orgonita i kad sam posle nekoliko meseci opet došao prijatno sam se iznenadio brojem pataka u reci, bez preterivanja mislim da se utridesetostručio. I puno razigranih vrapčića i malih ptica je letelo nisko iznad vode, a čak sam video i pecaroše kako pecaju nešto u Miljacki, to mi roditelji nisu verovali kad sam im rekao, a žive u Sarajevu već skoro 50 godina (ja sam rođen i odrastao tamo).

Međutim mislim da je nedovoljna to količina da izazove efekat koji Beograđani mogu videti iznad Savskog jezera kada ima chemtrailsa iznad, naime ponekad svi tragovi imaju prekid tačno iznad jezera, jer sam u njega celom dužinom ubacio reda 100 komada, a orgonit navodno ima pojačano dejstvo kad se nalazi u vodi.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub apr 25, 2009 12:57 am 
Član foruma

Kako bi kontrola leta objasnila ovu pojavu guzve na nebu jer je ocito da nesto smrducka?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub apr 25, 2009 7:29 am 
Član foruma

glock je napisao/la:
Kako bi kontrola leta objasnila ovu pojavu guzve na nebu jer je ocito da nesto smrducka?

Navodno su to NATO-vi transportni avioni, koji imaju od 2000. godine pravo preljetanja našeg avio prostora... Tak sam bar negdi procito... :?:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 01, 2009 11:01 pm 
Član foruma

Scott Stevens je nedavno na svom blogu objavio vrlo zanimljivu fotografiju.
Sam nema neku ideju o čemu se radi, ali slika je stvarno zanimljiva

slika

slika

blog
weather wars

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 02, 2009 10:23 am 
Član foruma

Hologram?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 02, 2009 2:22 pm 
Član foruma

A evo pročitao sam i zanimljiv tekst koji sažima neka razmišljanja na temu.
Te sam ga i preveo.
Izostavljao sam pojašnjenja stvari koje su na forumu mnogo puta ,na raznim temama, pojašnjavane.

Autor je Aeomis

Chemtrails

Te hemikalije se raspršuju po cijelom svijetu u značno većoj mjeri od jeseni 1999. Prije toga su se takodje raspršivale, ali ne u tako globalnoj mjeri i u tako velikom intenzitetu po cijeloj planeti.

A šta je to zapravo?
Avioni koriste više vrsta mješavina za zaprašivanje, u zavisnosti na tom, šta hoće da postignu i u zavisnosti na klimatskim uslovima.Naravno ,te mješavine su sve savršenije i efikasnije.
Radi se ,u suštini, o dvije vrste mješavina, koje vidimo na nebu.
Cijeli projekt chemtrails ima mnogo ciljeva, dakle, usmjeren je protiv mnogo stvari, to je doslovno višerazmjerno pitanje i u svojoj suštini je to genijalni plan.
Bolesnih mozgova.
Cilj 1.

Očigledno poslije svake Ch. operacije nebo dobije bolesno bijelu boju, nekad sivkastu, a sunce je sakriveno i sunčevi zraci ne prodiru do zemlje.
Mješavine koje se za to koriste ,su sljedeće, a svaka se raspršava na različitoj visini:
Prva se sastoji od polimera zajedno sa jedinjenjima barija i aluminijskih čestica, u toj mješavini mogu biti još neki teški visoko provodljivi metali , sve u mjeri nano čestica a vjerovatno i još manjih.
To je ona klasična, okom vidljiva mješavin,koja se raspršava otprilike na 4-5 km, one guste bijele linije koje se postepeno pretvore u bijeli pokrivač.
Hemijska reakcija do koje dolazi je takva, da mješavina privuče u sebe vlagu iz prostora oko sebe i tako dobijemo one lažne oblake.Neki sastojci filtriraju specifične čestice sadržane u sunčevom zračenju.O tome kasnije.
Druga mješavina sadrži, prije svega visokoprovodljive metale, nekad s lakšim radioaktivnim sadržajem (Thorium), opet sve u veličini nano-piko čestica.
Raspršuje se na nešto većoj visini ,7-8 km i ona se koristi zajedno sa elektro magnetskom interakcijom, bolje rečeno sa visokofrekventnom energetskom interferencijom sistema H.A.A.R.P. i njemu pridruženih podsistema.
Ta druga mješavina se od prve razlikuje time što ne sadrži nikakve polimere, tako da je nevidljiva. Nestaje za 5-30 sekundi. Ali njen uticaj se može posmatrati po posljedicama... ako je npr. potpuno plavo nebo poslije prve faze ostane plavo, ali nakon što preleti još nekoliko
aviona počne dobijati nekakvu izblijedelu nijansu, nekad prvo kao da se zaprljalo pa izblijedi.
Kada se nebo napuni tim česticama i kada se rašire po cijelom nebu, onda nastaje interferencija izmedju izvora visokofrekventne energije i tih čestica.
Tokom 10-30 min. nakon postignutog zasićenja, mogu se vidjeti n nebu talasaste formacije, koje opet stvaraju bijeli pokrivač.Za 2-8 sati je nebo potpuno prevučeno visokom oblačnosti.

http://www.youtube.com/watch?v=eU4pVxvUQGw

Cilj 2

Iako su ti ciljevi praktično svi povezani, navodim ih odvojeno, radi bolje razumljivosti, dakle dalje...
neki izvori navode ,da se tu pojavljuju i : etilen dibromid (toxin, iscrpljuje imuno sistem), sulphur fluorid (destabilizuje moždanu koru i njenu specifičnu razmjenu materije, tj. produkciju izvjesnih aminokiselina koje omogućavaju ljudskoj svijesti, naštimat se i opažati razne pojase frekfencija, dakle onemogućava dosegnut viša stanja svijesti. Fiksira frekfencije mozga oko 12-14 ciklusa u sekundi.Ako povisite svoju frekvenciju, ono vas spusti dolje), viruse, plijesan i bakterije se takodje navode, što opet snižava imunološku odbranu.
Svi ti uticaji hemijskih i toksičnih materija na organizam su neporecivi, pošto je tijelo jedna velika elektro – hemijska reakcija, remete harmoniju tjelesnog elektro – hemijskog programa.Kao kada se uzme otrov.
Te materije koje se raspršuju nisu direktno otrovi , ali više mijenjaju elektro – hemijske reakcije u organizmu, a to onda ima uticaj na stanje mišljenja.Radi se ,dakle, o manipulaciji misli, njihovo stalno snižavanje do uskog pojasa svjesti, gdje je misao lakše ovladati tim svim što imamo oko nas, i takva misao ništa više niti primjećje niti traži. Pojedinac, onda , funkcioniše isključivo pomoću onog dijela mišljenja koje potiče od „reptilskog mozga“.
Imam li za kiriju, jelo ,hipoteku itd.
Pojedinac se nikad ne oslobadja tog mišljenja, pošto okolina vrši stalni pritisak u tom smjeru.
Egzistencijalna sigurnost nam je stalno napadana iz raznih izvora. Npr. šta ako izgubim posao, šta ako...

Cilj 3
Genetska čistka.
Djeluju na odredjene, čiste genetske linije.
DNA je ključ za prenos frekvencije i svijesti.
Njihovim ciljem je odstraniti genetske linije koje imaju veći potncijal kao nosioci frekvencije svjetla.
Čiste genetske linije nastaju tako što se generacijama odredjene duše inkarniraju do tijela s genima koji omogućuju odredjene više frekvencije.
Time mijenjaju te lance DNA i čiste ih, oplemenjuju.
Da bi postigli da čovječanstvo bude sastavljeno isključivo od ne mislećih robota
odredjene hemikalije su uperene upravo na te genetske linije.To je i razlog zašto neko od Ch. trpi više nego drugi.
Kod ljudi na koje Ch. nikako ne djeluju, su već davno završili posao.
A, onda imamo ljude koji godinama trpe , bore se za život, imaju stalne depresije, destabilizovani su, osjećaju da su pod nekim tudjim uticajem...
Geni ,na sreću imaju sposobnost stalno popravljat svoju originalnu strukturu, ali to biološki i mentalni sistem stalno iscrpljuje.
...
Genetska čistka je upravljena direktno na „Armiju Svjetla“
koja se u ovo vrijeme inkarnirala, da bi promijenila sadašnji sistem, ili da bi tu promjenu omogućila
...
A sada dolazimo i do Sunca.Zašto je potrebno ,zaboga, toliko skrivati Sunce?
Od vremena što naš sunčevi sistem uplovljava do Galaksijskog pojasa transformacije – odredjene forme fotonske energije su isijavane iz centralnog sunca Alcyone.
Tu energijo naše Sunce prima i prilagodjava je potrebama naše planete i ostalih planeta sistema, kao i potrebama biološkog života.
Ta zračenja imaju uticaj na ubrzano budjenje i aktivaciju odredjenih dijelova DNA, čime omogućava evolucijski skok cijele vrste.
...
Sad se pitate kako o tome svemu ti što to rade – znaju?
Odgovorit ću kratko – saradjuju sa bićima, ili jesu bića, koja o svemirskim ciklusima mnogo znaju, i znaju kako se njihovom dejstvu izmaći. Ili ,barem, misle da znaju.
Dosad im to dobro funkcioniše, ali brzo će doći faza , kada će za njih biti nemoguće, na primjer Ch. raspršivat po nebu, iz logističkih ili tehničkih razloga. A onda će...e, to ćete već osjetiti na vlastitoj koži.

Cilj 4
Vezan je za drugu mješavinu, koja sadrži visoko provodljive metale.Ti metali su svuda oko nas, u vazduhu, zemlji, vodi, u našim plućima tjelima, mozgu, proso svugdje.
Živimo u sredini koja je zasićena visoko provodljivim metalima.
Oni onda do te sredine puštaju signal na raznim frekvencijama, a čovjekovo biološko tijelo funkcioniše kao antena za taj sveprisutni signal masovne kontrole misli.
...
U oblasti svijesti i psihe se to može ispoljavati na razne načine.Depresije, anksioznost, osjećaj odsječenosti od nečega...osjećaj tuposti i dekoncentriranosti itd.
...
Ta manipulacija je povezana sa tim – šta raditi a šta ne raditi, šta je moguće a šta nije moguće, šta se smije a šta ne snije itd.
Primjer može biti program :“Ne gledaj gore!“
...Ako posmatrate mase ljudi ,vidjećete da niko ne gleda prema nebu. Svi gledaju pred sebe ili u zemlju...
(Ja : ostala mi je još od djetinjstva urezana izreka - "Svaka blesa gleda u nebesa")

cilj 5

Sniženje frekvencije i životne sile planete Zemlje.
...Planeta Zemlja ima takodje u planu Rast, što oni pokušavaju spriječiti.
Istovremeno im je potrebna cjelokupno niskovibracijska sredina zato što se u toj sredini bolje sprovode njihovi planovi.
...

Zaključak

To sve sam napisao zato što su chemtrails uopšte podvjenjivani, a istina je da igraju ključnu ulogu pri stvaranju Novog Svjetskog Poretka.

Htio bih dodati da ne tvrdim kako je sve što sam tu napisao baš puna ili prava ili bilo kakva ISTINA.
Trebalo bi to prije svega da vas potakne na više pronicljivosti, više opreza i da više otvorite oči, a to će onda dovesti do porasta vaše svjesnosti.

A , šta ćete vi sa svim tim?
Naprosto ništa, to ve što sam napisao možete prosto ispustit iz glave i ne misliti na to.Informacija je do vaše podsvijesti stigla, i možda će vam nekada biti od koristi.
Jedino što vam preporučujem je više primjećivati dešavanja oko vas...
Tu se radi o stanju misli i frekfenciji vaše svijesti.
Spajanje dimenzija se bliži i Oni i cijeli Njihov uticaj će da ispare. Ne kažem da će to biti skroz harmonijski, naprotiv !
Zato budite budni i oprezni.Ali mirni i opušteni.

Zadnja izmjena: felix; čet maj 07, 2009 4:14 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 02, 2009 7:06 pm 
Moderator

Odličan mi je tekst, super.

A fotka je... wau.
Verovatno i jeste neka vrsta holografa, ali mene je odmah asocirala na onog vetrogonju :mrgreen: Šta da radim, mnogo mi se dopala ta priča. :?

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 03, 2009 7:17 am 
Član foruma

snimljeno 01.05, okolica pule, oko 6:15

slika

slika

i kasnije drugi oko 6:45

slika

Zadnja izmjena: yasuni; ned maj 03, 2009 6:10 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 03, 2009 7:39 am 
Član foruma

Nisu li štetne chemtrails samo one duple?

˝Ne vjeruj zato što tako kažu stari rukopisi,ne vjeruj zato što je općeprihvačeno,ne vjeruj zato što te tjeraju da vjeruješ,već prosudi istinu i ako uvidiš da će svima činiti dobro,vjeruj u nju, živi u skladu s njom i pomozi i drugima da čine isto.˝
-Buda

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 06, 2009 8:02 pm 
Član foruma

Vinkovci, 20:00, 06.05.2009.

slika
slika
slika
slika

dojmovi?komentari?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 06, 2009 10:46 pm 
Član foruma

A neznam sta di kazem stari moj, jucer su opet ovdje, okolica pule, steta da mi se ispraznila baterija, pa nisam mogao slikat, ali min. 8 ih bilo, jako rano ujutro, i veceras, zbog jakog mjeseca, vidio tri, osjecam se kao da sam poklopljen sa nekim zvonom, doslovno, jako mi skucene misli, i poslje prasenja ujutro, cijela okolica oblacna bila, mutna, bljedunjava, a nijednog oblaka!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 07, 2009 12:42 am 
Član foruma

Pa ja ništa čudno, ali mi nije jasno zašto to rade???? #-o

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 07, 2009 1:47 am 
Član foruma

Pa zato sto nas vole...

slika

slika

19.04.2009.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 07, 2009 3:30 am 
Član foruma

enpapier je napisao/la:
Pa ja ništa čudno, ali mi nije jasno zašto to rade???? #-o

Tko i zašto zaprašuje naše nebo nepoznatim i otrovnim tvarima još nije utvrđeno. Postoje razne špekulacije o razlozima ove globalne misije. Spominje se među ostalim: depopulacija stanovništva, ratovanje uz pomoć biološkog oružja, kontrola uma, stvaranje velikog radarskog sistema na nebu,.... Stvarno ne možemo biti sigurni zbog čega se ova globalna akcija izvodi, ali smatramo da u slučaju da su namjere dobroćudne, već bi znali, zar ne? Ipak, mediji konstantno izbjegavaju ovu temu, kao i vlade zapadnih zemalja. NASA je čak objavila na svojim službenim stranicama da chemtrail-ovi ne postoje, već da su to obični tragovi mlaznih aviona(contrails).

CP, sa CRO-chemtrails foruma

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 07, 2009 6:40 am 
Član foruma

lokacija ista, 6:15, lipo se vidi, cointrail iznad
slika
slika

i jos jedan granicni slucaj, pa da cujem vase misljenje

slika

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.