kalista je napisao/la:
Svi kožni problemi su ogledalo unutrašnjih problema:
- loše ishrane
- hormonalne neravnoteže
- lošeg rada jetre
- zatrovanost parazitima i mikroorganizmima
-nedovoljnog unošenja vode
Dakle, sledi: promeniti ishranu; uništiti mikroorganizme (gljivice, parazite); detoksikacija.
1. Nemoj jesti industrijsku hranu, jedi što više povrća (i to više sirovog) i voća, najbolje u obliku sokova. Posebno su dobri od šargarepe. Mlečne proizvode svedi na minimum. Time ćeš postići, vremenom, (ne može to odmah!)hormonsku ravnotežu i što je još važnije, mir i spokojstvo, a time i manje stresa.
2. Očisti telo - MMS, čajevi za jetru, vodonikov peroksid...(sve o ovome imaš na ovom forumu, ne moraš da tražiš na drugim mestima)
3. Pokušaj sa urinoterapijom- ovo je iz mog iskustva najbolja metoda, ali podrazumeva primenu prethodne dve tačke
4. Pročitaj prethodne postove o aknama
5. Ne cedi mitesere, jer time uništavaš kožu i inficiraš je
6.Pij bar 8 čaša čiste vode
Ah... draga moja sestrice...
Pa dve godine je bilo bez mesa, par meseci bez mleka, sira i jaja... i ništa...
Lekari kažu nema pomoći, osim laserom (za velike pare), ili azotom ili operativno sa delimičnim i nesigurnim rezultatima, kažu od toga pati veliki procenat muškaraca (ali ja sa mojim poznanicima nisam o tome priča, znater kako, neprijatno je, a devojke me ostavljeju jer odbijem intimu jer me je sram iako lekari kažu da to nije nikakva bolest niti zarazno, niti bilo čemu smeta, osim psihi...)
Probao sam i beli luk i samo si stvorio probleme (toliko mi je povredio tkivo da sam se od toga dugo oporavljao)...
Probao sam razne čajeve koje su mi savetovali, očistio jetru, uzimao vitamine u ogromnim količinama i minerale, i zdravo se hranio, ali izgleda su lekari u pravu, nema leka na taj način (mada možda uspem ovde na forumu, a? naći leka)...
Da ne kažem da sam godinu dana probao urinoterapiju očajan problemom, i utrljavanjem i jutarnjom dozom, a u jednom periodu i 3 puta dnevno (od urina mi se iritira koža, naročito od ukuvanog). To sam probao još kad se pojavila knjiga od Malahova u BG-u, beše u Prometej, ohoho otkad...pre par godina (4 ili 5, ako se ne varam, prvo sam kupia Čišćenje organizma, pa Urinoterapiju)...
Evo peta ili šesta sedmica kako ponovo pijem jutarnju dozu ali o tomu, kad budem posetia adekvatnu temu...
MMS nemogu probati, skupe studije i život sa veoma malo sredstava (novaca), zato sam i prinuđen da se sada hranim kako mogu (ne u svojoj kuhinji, jer niti para, niti vremena)...
Ja sa nadam da i za ovakve, sa puno stresa, obaveza, i koji si ne mogu priuštiti, trenutno, najzdraviju hranu, ima nade

Jednostavno se baš ne snalazim, ne znam kud ću i šta ću pre...
Voda... pa vodu pijem oduvek u velikim količinama, ja sam žedan čovek:), bar 1L5 do 2L...
Ne jedem slatkiše, trenutno 5g šećera u po kojoj kafici (ne pijem puno kafe, štaviše minimalno).
Mleka i mlečnih proizvoda ne koristim, jesam ranije, ali sada ne, već odavno, jaja pa retko...
Hleba jedem (on je najevtiniji), trudim se da je integralni...
Ne znam je sam li trebao još šta napisati, nadam se da sam sve pomenuo... jel se iz ovoga što sam naveo vidi gdi grešim?
Ako mi sve ovo ne pomogne, ode moj ljubavni život, zauvek
Pa ću se onda posvetiti nauci u potpunosti, poput Tesle
Bio sam na lekarskom, zdrava, perfektna jetra, bubrezi, i sve ostalo, osim stresa, malo većeg (malo puno radim, učenje, posao, i druge obaveze, koje su neminovne...)...
Znači, uako možeš/te u tezama, šta treba da radim?
Thanks za prethodne odgovore i na trudu Kalista, blagoslovena da si!
See you