53. dan (vece) 12. april 2009. god.
9 minuta tacno! Predivno sunce, ekstra porcija fotonske hrane, osecam se izvrsno, predivno i ekstra ali bas ekstra.... pravi osecaj ne mogu opisati svojim recima jel cu ga samo umanjiti koliko mi je ekstra, po ceo dan sam nasmejan i veseo, nista me ne moze naljutiti niti unervoziti, jako usporeno i smireno disem, tako se i osecam, dosta sam atkivan i brz, ali u isto vreme smiren i spokojan (za nervne bolesnike, prava stvar i to bez lekova). Pijem dosta vode i dalje a uzimam jako malo hrane jel me nasiti mana sa neba. Neka je proslavljen PRASTVORITELJ i neka je uzviseno njegovo ime!!!
13. i 14. april nisam gledao u sunce jel ga nije bilo na zalost... ta dva dana sam bio pomalo nervozan, i napet,jeo sam vise nego sto sam navikao za ovo prejasnje vreme od kad radim sungazing (cak i po 2 tanjira supe, 1-2 virsle i neke dijetalne stapicena dan) napominjem da nisam vegeterijanac i da je za mene ovo plafon, ali opet jako puno za razliku od prejasnjih dana kada je bilo sunca pa sam redovno gledao i hranio se puneci se njegovom energijom, te uzimao svega par kasika supe na dan i po pola kriske dijetalnog hleba, ceo dan sisajuci neke mentol bombonice ili ratluk.
54. dan (vece) 15. april 2009. god.
WOW Danas ludilo znaci!!!! 9 minuta i 10 sekundi neprestalnog gledanja u sunce sa ispravljenom kicmom! Znaci sta reci, vidi se iz napisanog, osecam se ekstra da mislim kako cu poleteti. Nakon gledanja u sunce i hranjenja energijom zivota odlucio sam da uzmem svoj bajk (hm... osecam da se podmaladjujem, cuj mene bajk vise nije bicikli... ) i da se malo provozam njime (ih da je to bila samo voznja kao ranije, sedis na biciklu i mirno picis samo pravo) hm... moram da poradim i na recniku malo!!! Ali, nije to je bilo izvodjenje takvih akrobacija i vratlomija sa neverovatnom brzinom i to cak sa zatvorenim ocima (po meni vezba za vidovitost) i ni jednu osobu nisam ni zakacio a kamoli udario u nesto, ni ja nisam pao sa njega i svi su se samo cudili kako je to moguce. Tada tog momenta kada sam to radio jel mi je bilo zabavno i interesantno kako ja to sad mogu odjednom da uradim sto nisam ni zamisljao ranije da cu ikad moci, nisam imao ni malo sumnje da ja to mogu, i uspeo sam! Sta cete udario me kundalini u glavu.. eheheheeee... koji je to bio osecaj wow! Nakon tih vratolomija koje su mi same po sebi dosle stao sam malo da iskuliram okolo jbte. Znaci nisam se umorio u opste, dva momka koja su sedela na klupi su me pitala na cemu sam (braco ako citate evo da vidite da vas nisam zaboravio i da sam odrzao svoju rec da vas spomenem u svom dnevniku), odgovorio sam na suncevoj energiji.. bla, bla, bla... pricao sam im malo o sungazing procesu kako se radi, koliko, sta da ocekuju kada pocnu sa praksom itd. dao ima uputstva kako da pronadju nas sajt o sungazingu i sve potrebne informacije. Neka je proslavjen i uzvisen nas PRASTVORITELJ neka mu je vecna slava, hvala i cast.