Sada je: uto jul 08, 2025 11:38 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 56 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri okt 08, 2008 10:23 am 
Moderator

Znanje i svjetlost je razasuto i po najmračnijim ponorima, treba sve što nam stane na put proučiti bez očekivanja i otvorenog uma, pljeviti, slagati slagalicu.
Ako ćemo zavuć glavu u vlastito dupe, naći ćemo samo očekivane stvari. :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri okt 08, 2008 10:49 am 
Član foruma

Apollo je napisao/la:
tamna_shuma je napisao/la:
Duh Sveti = Orgazam = Deda Mraz = Majka Božja = Isus Krist = Pod Nož

Zašto toliko mržnje??? ](*,)

Jer nije toliko jaka da bi sebe upoznala..
Ono, ne velim da je to sad jedina istina, ali to je neko moje viđenje stvari..
:wink:

Vrh

Naslov: Sve više fimova katastrofe...
PostPostano: pon apr 06, 2009 10:56 pm 
Član foruma

Kako objašnjavate eksponencijalni štoviše geometrijski :? porast filmova i serija katastrofi :shock: preko prirodnih pa sve do raznih invazija iz svemira(one unutarzemaljske više i ne računam one su već dejavous :roll: )

Kao da nas moćnici i vladari ovog svijeta pripremaju što nas čeka u bližoj/daljoj budućnosti. :?

Posebno sam preneražen :| sa filmovima tipa:Ja sam legenda,28 dana,28 tjedana u kojem virusi ubijaju većinu ljudi,a manjinu pretvaraju u svojevrsne vampire,ma šta vampire,zombije bez duše koji jedu one ljude koji nisu zaraženi tim virusom kao najgore životinje. :shock:

Bliži li se to dolazak našeg Spasitelja Isusa Krista i njegov Drugi Slavan Dolazak. =D>

Simptomi pred (H)Armagedon su tu(nuklearna trvenja sila,materijalizirani ljudi,nemoralna djeca... :? )

Vrh

Naslov: Re: Sve više fimova katastrofe...
PostPostano: uto apr 07, 2009 12:11 am 
Član foruma

Nemirna duša je napisao/la:
Kako objašnjavate eksponencijalni štoviše geometrijski :? porast filmova i serija katastrofi :shock: preko prirodnih pa sve do raznih invazija iz svemira(one unutarzemaljske više i ne računam one su već dejavous :roll: )

Kao da nas moćnici i vladari ovog svijeta pripremaju što nas čeka u bližoj/daljoj budućnosti. :?

Posebno sam preneražen :| sa filmovima tipa:Ja sam legenda,28 dana,28 tjedana u kojem virusi ubijaju većinu ljudi,a manjinu pretvaraju u svojevrsne vampire,ma šta vampire,zombije bez duše koji jedu one ljude koji nisu zaraženi tim virusom kao najgore životinje. :shock:

Bliži li se to dolazak našeg Spasitelja Isusa Krista i njegov Drugi Slavan Dolazak. =D>

Simptomi pred (H)Armagedon su tu(nuklearna trvenja sila,materijalizirani ljudi,nemoralna djeca... :? )

:rofl :rotfl: :mrgreen:
vidi bogati ,registrovao se Hrkljush na forumu :mrgreen: :wink:
nemirna dusho :mrgreen:
nikako da nadjesh mir sa pravim nikom
sledeci put probaj sa nikom " Hrkljush "
taj ce te sigurno uspokojiti :mrgreen:

btw,ne kaze se "(H)Armagedon " vec " arMag(k)edon :mrgreen: :wink:
:love3:

Vrh

Naslov: Natu
PostPostano: uto apr 07, 2009 12:17 am 
Član foruma

Ja,ozbiljno,a ti se zezaš. :?

Lako je tebi se zafrkavati kad ti je Michael J Fox posudio vremeplov pa znaš unaprijed sve rezultate :wink:

Ili si se možda nirvanom uspio odmaći od ovog ludila. =D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 07, 2009 2:49 am 
Član foruma

nemirna dusa ti mora da si jehovin svjedok....

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 07, 2009 8:31 am 
Član foruma

Citat:
Bliži li se to dolazak našeg Spasitelja Isusa Krista i njegov Drugi Slavan Dolazak.

A tako,al ima jedan problem pošto nitko nezna kako taj vaš Isus izgleda osim u filmovima,kako ćeš ga prepoznati,to se nisi nikad zapitao?
Glavno da slijedi utopija kao i uvijek što se tiče apokaliptičnih vjerovanja.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 07, 2009 2:00 pm 
Član foruma

Citat:
Bliži li se to dolazak našeg Spasitelja Isusa Krista i njegov Drugi Slavan Dolazak. Applause

O da ,itekako se bliži.
Dobro,nešto se bliži,sad za nekog je to što si ti rekao a za nekog nešto drugo.Nekom se u ovom trenutku približava auto koji će ga zgaziti.
Citat:
Simptomi pred (H)Armagedon su tu(nuklearna trvenja sila,materijalizirani ljudi,nemoralna djeca... Confused )

Zaboravio si napisati da sve što se čeka jest samo izgradnja židovskog hrama u Jeruzalemu.I nadam se da misliš materijalni ljudi a ne "materijalizirani" ljudi :shock: .
Citat:
Kako objašnjavate eksponencijalni štoviše geometrijski Confused porast filmova i serija katastrofi Shocked preko prirodnih pa sve do raznih invazija iz svemira(one unutarzemaljske više i ne računam one su već dejavous Rolling Eyes )

Kao da nas moćnici i vladari ovog svijeta pripremaju što nas čeka u bližoj/daljoj budućnosti. Confused

O da,pripremaju nas!Ali je pitanje za što?Vjerojatno će kad tad doći do hm,globalne "nepogode",a na nama je dal ćemo je prihvatiti kao katastrofu ili kao "prijelaz".
A moje je mišljenje da nas oni pripremaju za "katastrofu".
Sad vjerojatno razmišljaš o našim reakcijama a ti ističeš ono očito!?Prođi malo forumom i sajtom i vidjet ćeš o čemu govorim.
:occasion5:

Vrh

Naslov: Dariu
PostPostano: uto apr 07, 2009 2:53 pm 
Član foruma

_Dario_ je napisao/la:
nemirna dusa ti mora da si jehovin svjedok....

Ne,ja sam oduvijek bio "solo igrač" :mrgreen: zato što ne mislim da itko od nas "običnih smrtnika" :roll: ima monopol na istinu,svi smo i pomalo u pravu i pomalu u krivu,netko više,netko manje,od svakoga se može (po)nešto naučiti,moj je životni kredo. :wink:

Pripadnosti različitim etnosima bilo nacionalnim bilo vjerskim je podvala manipulatora svijeta :evil: koja je mnoge duše zarobila u tim klanovima,iako je bilo suđeno da to bude i moja :? , budući da je nemirna =D> ,se je izmigoljila iz svega toga. :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 07, 2009 3:02 pm 
Član foruma

Citat:
A tako,al ima jedan problem pošto nitko nezna kako taj vaš Isus izgleda osim u filmovima,kako ćeš ga prepoznati,to se nisi nikad zapitao?

Glavno da slijedi utopija kao i uvijek što se tiče apokaliptičnih vjerovanja.

Isus je istodobno i svačiji i ničiji,sve ovisi o pojedinčevoj volji da ga prihvati ili ne. :wink:

Kako ću Ga prepoznati,pa Biblija kaže šta će se (uskoro)desiti,pa bumo vidjeli,teško je to nama pojmiti što će (možda) biti. :|

Utopija je oduvijek bila nada za mnoge porobljene da ih neka viša sila oslobodi toga ropstva,stoga nije u redu da je ljudima oduzimamo. :(

Zadnja izmjena: Nemirna duša; uto apr 07, 2009 3:04 pm; ukupno mijenjano 3 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 07, 2009 3:02 pm 
Član foruma

Citat:
O da,itekako se bliži.
Dobro,nešto se bliži,sad za nekog je to što si ti rekao a za nekog nešto drugo.Nekom se u ovom trenutku približava auto koji će ga zgaziti.

Nekome se približava post koji će ga razuvjeriti. :wink:

Citat:
Zaboravio si napisati da sve što se čeka jest samo izgradnja židovskog hrama u Jeruzalemu.I nadam se da misliš materijalni ljudi a ne "materijalizirani" ljudi.

Možda nespretan izraz upotrijebih :? ,u svakom slučaju mislio sam na ljude koji su danas ko nikad do sada u toj mjeri okrenuti materijalnim "vrijednostima" :twisted: koje ih navodno usrećuju,a zapravo unesrećuju i stjecatelje tj.imatelje istih koji poput Senekinog čovjeka koji sve više ima i sve više želi,kao i proizvođače i prodavatelje istih koji rade i prodavaju nešto što će licemjerni manipulatori kupiti na teret poreskih obveznika njihovih skromnih "kršćanskih" plaća :evil:

Ne znam otkud sad mi tu amputiraš Židove,niti sam ih spomenuo,niti sam mislio na njih,otkud pak sad oni u ovoj priči. #-o

Citat:
O da,pripremaju nas!Ali je pitanje za što?Vjerojatno će kad tad doći do hm,globalne "nepogode",a na nama je dal ćemo je prihvatiti kao katastrofu ili kao "prijelaz".
A moje je mišljenje da nas oni pripremaju za "katastrofu".
Sad vjerojatno razmišljaš o našim reakcijama a ti ističeš ono očito!?Prođi malo forumom i sajtom i vidjet ćeš o čemu govorim.

Novi sam,"friški" član,tek sam počeo čitat postove ovdje. 8)

U svakom slučaju,nadam se što manje bolnijoj (skorašnjoj :?: )"tranziciji" u nešto što će biti izvor radosti i sreće za nas većinu :wink: ,a ne samo za njih manjinu. :twisted:

Vrh

Naslov: Nat
PostPostano: uto apr 07, 2009 3:28 pm 
Član foruma

nat je napisao/la:
:rofl :rotfl: :mrgreen:
vidi bogati ,registrovao se Hrkljush na forumu :mrgreen: :wink:
nemirna dusho :mrgreen:
nikako da nadjesh mir sa pravim nikom
sledeci put probaj sa nikom " Hrkljush
taj ce te sigurno uspokojiti :mrgreen:

btw,ne kaze se "(H)Armagedon " vec " arMag(k)edon :mrgreen: :wink:
:love3:

Molio bih te da mi pojasniš ovo boldano(može i na PP) :wink:

Tipfeler ovo na kraju,brzo pišem. :oops:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 07, 2009 5:00 pm 
Član foruma

Citat:
Kako ću Ga prepoznati,pa Biblija kaže šta će se (uskoro)desiti,pa bumo vidjeli,teško je to nama pojmiti što će (možda) biti.

Jel ti vjeruješ sve šta u bibliji piše?
Biblija je puna dezinformacija-neistine,više je dezinformacija nego istine,to prvo probaj shvatiti.Dati ću ti moj primjer,ja sam bio isto katolik i iz kršćanske obitelji,naravno bilo mi je teško se izbaviti iz toga zato što sam jako spao u ta vjerovanja,čim sam kojim slučajem propustio misu odmah sam se osjećao loše,kod mene je bilo teško zbog obitelji koja je zadrta kršćanstvom,ali evo uspio sam.Probaj razumjeti i shvatiti prije nego vjerovati,to je važnije od bilo koje religije.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 09, 2009 2:51 am 
Član foruma

Citat:
Jel ti vjeruješ sve šta u bibliji piše?
Biblija je puna dezinformacija-neistine,više je dezinformacija nego istine,to prvo probaj shvatiti.Dati ću ti moj primjer,ja sam bio isto katolik i iz kršćanske obitelji,naravno bilo mi je teško se izbaviti iz toga zato što sam jako spao u ta vjerovanja,čim sam kojim slučajem propustio misu odmah sam se osjećao loše,kod mene je bilo teško zbog obitelji koja je zadrta kršćanstvom,ali evo uspio sam.Probaj razumjeti i shvatiti prije nego vjerovati,to je važnije od bilo koje religije.

I ja sam bio katolik(prije toga i ateist)sve dok nisam (u)vidio da su religije i pripadnosti uzročnik sukoba među ljudima i povlaštena položaja tzv.posrednika između ljudi i Boga preko Isusa Krista čije je spasenje besplatno,a ne da mi ga netko licemjerno podmeće indulgencijom kao najstarija firma na svijetu crkva. :twisted:

A,da ne govorimo o njenoj "vjerodostojnosti" :evil: kad je svijet "ujedinjavala" silom,a ne ljubavlju. :oops:

I da,ne vjerujem u autentičnost današnje Biblije. :shock:

Ko zna što sve kriju masončine u Vatikanu(neki govore i u Gizi #-o ),vukovi u janjećim kožama od svojih ovaca. :?

A,puku ko puku,njemu je bitan sav taj crkveni foklor i glamur,sama forma,bez sadržaja. :P

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 14, 2009 1:02 am 
Početnik

Čujem od meni pouzdanih izvora da će doći relativno brzo Isus Krist, činiti dobra djela, ljudi će se preobraćati, vidjeti svjetlo na kraju tunela.........ali onda slijedi hladan tuš. To će biti lažni Kristov dolazak konttrloiran i nametnut od onih koji sve nameću i kontrloiraju. Uzeta krv iz Torinskog platna, kloniran Krist, dolazi kao Spasitelj, neki ljudi kao ne vjeruju, uspoređuju krv s onom iz Torinskog platna i gle čuda - potpuno identična. Svi skeptici i nevjernici tad ima da padnu ničice na Zemlju pred (Anti)Kristom. Mogu već zamisliti one bakice pobožne i druge naivce....doživjet će veliki O. od silnog uzbuđenja.

No dobro, ne smijemo se praviti pametni jer će vjerojatno puno njih (možda i ja i ti) biti programirano (već jesu ali tad će se pokazati) i služiti Illuminatima i njihovim gosparima.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 15, 2009 11:02 am 
Član foruma

slavonac je napisao/la:
Uzeta krv iz Torinskog platna, kloniran Krist...

kak se toga već nisu sjetili?
al to bi bio samo fizički Krist...ako i to...ne znam jel platno autentično.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 15, 2009 2:00 pm 
Član foruma

Citat:
Čujem od meni pouzdanih izvora da će doći relativno brzo Isus Krist, činiti dobra djela, ljudi će se preobraćati, vidjeti svjetlo na kraju tunela.........ali onda slijedi hladan tuš. To će biti lažni Kristov dolazak konttrloiran i nametnut od onih koji sve nameću i kontrloiraju. Uzeta krv iz Torinskog platna, kloniran Krist, dolazi kao Spasitelj, neki ljudi kao ne vjeruju, uspoređuju krv s onom iz Torinskog platna i gle čuda - potpuno identična. Svi skeptici i nevjernici tad ima da padnu ničice na Zemlju pred (Anti)Kristom. Mogu već zamisliti one bakice pobožne i druge naivce....doživjet će veliki O. od silnog uzbuđenja.

Čitao sam i ja tu knjigu,to je trilogija ,ako se dobro sjećam. 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 15, 2009 2:05 pm 
Član foruma

slavonac je napisao/la:

No dobro, ne smijemo se praviti pametni jer će vjerojatno puno njih (možda i ja i ti) biti programirano (već jesu ali tad će se pokazati) i služiti Illuminatima i njihovim gosparima.

Da,moguće.=D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 15, 2009 2:31 pm 
Član foruma

Ovo je smješno!

Klonirati je mozda moguce tjelo , ali ne i dušu!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 15, 2009 2:41 pm 
Član foruma

Fiat Lux je napisao/la:
Ovo je smješno!

Klonirati je mozda moguce tjelo , ali ne i dušu!

Pa naravno da će klonirati samo tjelo.Duša će biti neka druga.
Neće biti duša od Isusa. :roll:

I mislim da je ta teorija jako zanimljiva.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 56 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.