Marduk je napisao/la:
Dečko se malo previše uživio... Ne boj se proći će te.

Bez loših namjera... samo zaje*ancija...

Brate moj, moras razumeti da imam ogromnu odgovrnost da sungazing prenesem kako treba, bez nekih posebnih iskrivljenja, cist sungazing da ga svi ljudi koji to hoce prime bas kako treba bas kakav i jeste, lak cist i jednostavan proces koji traje!!! Slusajte samo HRM-ove savete i radite sigurni sungazing bas kako on kaze, ima razloga zasto se povecava na dan SAMO po 10 sekundi- ne eksperimentisite nego proste radite kako vam je covek rekao da radite!!!
Zasto je potrebno raditi sigurni sungazing danas?
Zato sto je sunce primarni izvor energije, i to one kosmicke unutrasnje energije koje pokrece lagano, sa mirom i bez ikakvih opasnosti tvoj kundalini shakti... mesec, biljke odn. voce i povrce su ti drugorazredni izvor energije jel su vec primili sunceve zrake, pa su zato vegeterijanci zdraviji, vitkiji itd. a meso ti je trecerazredni izvor, i jos ako ga previse konzumiras u opasnosti si da zavrsis kao moj brat od tetke 42 god. i zet (sogor) mi isto sa tetkine strane od 38 god. jel su obojica skoncala prosle god. od srcanog udara.
Sungazing ili solarnu jogu su praktikovali svi stari narodi sveta, pa tu imas cesto pogresno proglasavanje sunca bogom itd. a kazes da je to prirodno u nedostatku svetla iz frizidera da bismo se okretali suncu... pogledaj pricu o adamu i evi, njima je Bog rekao da jedu sa svkog DRVETA sem sa jednog.... nije rekao da kolju i jedu meso!!! Znaci pod drugim pretpotopnim uslovima mozemo zakljuciti da ih je hranilo sunce svojim fotonima + poneke vocke sa drveca i ziveli su preko 900 god.
Samo mi imamo i vlasnike sveta u senci koji nece da mi znamo istinu da se moze ziveti samo od sunca, nego da zavisimo od njihove price o cvrstoj hrani, lekovima i farmaceutskoj industriji koja je do panja korumpirana itd. oni nece da ti budes jedinka za sebe, potpuno ne zavisan od njihovog nametnutog sistema, pa ce vam cesto preko svojim mein strim medija reci, danas je UV preko 7 npr. ne izlazite na sunce (da vam se oci ne otvore te ne vidite sta vam radimo), stavite crne ili tamne naocare (jel ste slepci ili slepi)... i onda kada vas potpuno svezu svojim zabludama proizvedu najvecu svetsku krizu od postanka sveta i imaju vas u saci! Mene vala ne!!!! Ne zavisim vise od cvrste hrane jel mi se toliko smanjio apetit za ovih 51 dana gledanja u sunce da zivim dnevno na samo 8- 10 supenih kasika supe i pola kriskice dijetalnog hleba- i to mi je sad dosta, nasitim se i uzivam svaki sekund mog zivota... i sam Isus kaze da ne zivi covek o samom hlebu...
E, sad nadalje... ti si BIO- KOMPJUTER, tvoje telo je kuciste, unutrasnji organi su ti hardver, mozak ti je procesor... suvise je vremena proslo covece imas zastareo windows u sebi, koji je neupotrebljiv do maksimuma za danasnje uslove! Gledanjem u sunce dobijas nadogradnju istog i postajes za druge ljude koji zive u tami oko tebe TI +, pozitivan ti, smiren i opusten, imas svaki problem u svojim rukama a ne on tebe, otvorene oci kako gde da postupis, vidis okolinu svetlije i jasnije... Imas jedinstvenu priliku za nadogradnju svog operativnog (radnog) sistema a, to je primarni izvor energije pustajuci sunceve fotone kroz oci, tu praksu mi zovemo sungzing ili solarna joga.