Voda je sjebana, zrak je sjeban i nafta. Doduse, na svijetu vise ne postoji cista voda. Ne postoji cisti zrak. Zato svi i imamo kako kad probleme sa disanjem tipa ono kad vam fali zraka itd...
@peconi83, stari moj dragi... da te prokomentiram....
manje mesta za zivot -> Manje mislit na svoju guzicu

Mjesta za zivot na ovoj planeti ima i vise nego li mozemo zamislit. To sto su ljudi previse materijalni, to je drugi par rukava.
porast kriminala -> Samo zato jer se na svijetu danas nalaze previse osvijestene osobe koje su u jednom omotacu. Istog su dobili dal zato jer nisu imali adekvatnu edukaciju ili stagod, no bitno je da kriminal po meni nije los. Kriminal samo znaci da se ljudi bude. Da se vise ne pokoravaju ovom sustavu te da traze druge nacine. Kad to govorim, mislim na obicne ljude a ne elitu. Kriminal ce nestat ili ce se gotovo ugasit vjerujem vrlo skoro.
RAT u cilju prosirenja teritorije, resursa -> 3 Svjetski rat mozes ocekivat. Ta stvar ce startat i ista ce biti prekretnica za ljude diljem svijeta. Ako hoces globalnu promjenu, moras djelovat globalnim, naj losijim aktom tj. svjetskim ratom. 3 svjetski rat je ne izbjezan. Cinjenice to govore. Ne mediji. Isto tako 3 svjetski rat je vec startao. Doduse ovaj ce imat mozda 2 nacina manifestaije.
1.) Rat u nama samima, na globalnoj razini.
2.) Rat u smislu granata itd... No mislim da nece doci do istog samo tako ali da ce biti zapocet pa prekinut jer se ljudi vise nece pokoravat vladama.
Dalje, ontopic...
Tko li je itko da misli sta li je dobro a sta li je lose za drugog covijeka. peconi83 dijeljenjem i klasifikacijom isti si kao i negativna elita. To si probaj prezentirat u glavi. Bebe imat, to po meni je IZUZETNO dobro jer ako si ti osoba koja je u stanju odgojit dijete TOCNO ONAKO KAKO BI TREBALO... To dijete ne da je potrebno vec itekako potrebno ovom svijetu.
Doduse ako se hoce bas pravo rijesenje po meni jest slijedece.
Svi koji su sposobni, trebali bi posvajat djecu te ih podstelat malo

Doslovce bi trebali uzet siroce, jer ih je svijet i ovako i onako prepun te se posvetit da dovedu u njegovo pravo stanje to isto maleno bice.
Iz istog razloga ja za sebe smatram da necu napravit vec posvajat djecu. Ipak cijenim sve i mogu volit sve ljude na ovoj planeti ukljucujuci i illuminate tako da mi moja vlastita beba nije potrebna iz vise razloga.
Dalje, peconi83 oko rasta populacije mogu ti rec da isti nije los te da je definitivno potreban.
Jedino sto se mi mozemo zapitat dali je pravo vrijeme za povecanjem civilizacije ili je vrijeme da se vec postojeca stavi na noge. Uopce nije bitno to koliko nas je. Makar bili jedan na drugome, zar je to bitno. Ne mozes mrzit stvari, govorit za svoju guzicu tako. Svatko je zasluzio biti na ovoj planeti, svatko je to odlucio i dosao kroz zensku osobu uz pomoc muske i tko smo mi da istu stvari gasimo ili ne.
Smatram da je vrijeme takvo da se mi, 6 000 000 000 trebamo postavit na noge, zazivjet tu na planeti a ne u proslosti ili u buducnosti. Krenut mijenjat stvari, popravljat stvari sto vise mozemo. Krenut volit nasu zemlju i kad se to desi, pa makar jos 10 000 000 000 beba doslo na svijet neka. Neka ih dodje i 50 000 000 000. Ima mjesta. Covijeku za zivot treba 500ak kvadrata zemljista a da stvarno moze imat i svoj vrt i sve ostalo. To sto su ljudi pohlepni pa zele citave otoke za sebe, to je drugi par rukava.
Nadam se da si shvatio sta sam htjeo rec. Tj. kako ja stvari vidim.