Citat:
Ne razumem ni kako to mislis - pocni sa manjim stvarima? Zar se ne radi o prisutnosti u SEBI, znaci, stalna svest o onome sto radis i jos pri tome mogucnost pracenja svega sto se dogadja van onoga sto trenutno obavljas?
Kako tu mogu da pocnem od neceg manjeg, ili veceg?
he he he da,to o čemu govoriš je "veliki zalogaj".
Recimo kao velika pizza,teško da ćeš cijelu progutati s jednim zalogajem ili u komadu,osim ako nisi zmija
Pametnije je razrezati na manje komadiće.
Znači nemoj se opteričivati s time-"stalna svest o onome sto radis i jos pri tome mogucnost pracenja svega sto se dogadja van onoga sto trenutno obavljas?"-ostavi to za kasnije.Ja sam u takvim slučajevima,u trenutku kad sam nečeg postao svjestan,pokušao zapamtiti taj osjećaj,doživljaj, ili slično.Ti se trenuci događaju sve češče,"pamćenje" na prošle "bljeskove" ostaje i pojeo sam cijelu pizzu i još sam gladan!!!
Citat:
Nisam siguran sta mi se desava, u glavnom, imam jako nagle oscilacije raspolozenja,uspone i padove energije...Uglavnom se osecam iscrpljeno,psihicki (duhovno?). Sa druge strane - za ljude koji me "poznaju" sam olichenje optimizma,iako se osecam bitno drugacije.
Ako mogu,tvoje bih stanje opisao kao #the great pretender# pjesma od grupe Queen.Boriš se(bojiš se) da te drugi ne vide onakvog kakav jesi jer bi mogao izgubiti prijatelje i sve do kojih ti je stalo.Naravno ovo je samo predpostavka,a kako majstor nat kaže ;predpostavka je majka zajeba,nemoj da te moje mišljenje uvrijedi nego ga samo uzmi u obzir,pošto si već postavio pitanje.
S ovom pjesmom ne aludiram na seksualnu orjentaciju,tek toliko da me nebi krivo razumio.