Sada je: pet maj 02, 2025 5:06 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1957 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 98  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri feb 11, 2009 1:00 pm 
Član foruma

Tatanka je napisao/la:
Zdravo srebrni narode!

Ma, sve je u redu... Kad se ljudi bolje upoznaju, bolje se i razumiju. Sad i ja tebe razumijem. Zato mislim da sam ti dužan dati objašnjenje zašto sam onako reagirao na spomen gđe Feniks. Ogorčen sam jer sam izgubio dvoje divnih prijatelja. Naplaćali su se silnih novaca da si spase život. Bili su na liječenju u Švicarskoj, Austriji, Americi... Tražili su spas i kod mnogih alternativaca. Svi su im oni obećavali ozdravljenje, a troškovi su bili strašni. Bili su dobro situirani i sve su uredno plaćali. Unatoč svemu, danas ih više nema. Iza njih su ostale njihove nakon svega osiromašene obitelji i mi, njihovi prijatelji, kojima oni strašno nedostaju kad se vikendom nađemo na kavi. Njihove stolice su još uvijek na istom mjestu, za istim stolom u našem kafiću. Prazne... Kod gđe me povrijedila samo jedna rečenica, da joj je jedini motiv pomagati ljudima. Ovo "jedini motiv", naročito. Da toga nije bilo, ne bih nikad ništa rekao protiv nje. Ona nudi svoj proizvod, a ja ga mogu i ne moram kupiti. Obzirom da sam tehničke struke, uvijek ću reći da svatko tko je kod kuće samo pokušao napraviti neki uređaj, ima puno više iskustva i uloženog truda nego onaj tko je otišao kupiti gotov uređaj. Nadam se da me razumiješ. Ja sam KS gđe Feniks uzeo kao savršenstvo koje želim dobiti. No, činjenica je da nije ona proizvela ili usavršila taj uređaj. Kupila ga je. A za to ne treba ni iskustvo, ni trud. Samo novac i hrabrost investiranja. Za mene je pomaganje ljudima ono što i ti sam radiš, poklanjaš KS onima kojima stvarno treba. I zato te cijenim. Nije bitno da li je netko obrazovan ili ne, bogat ili siromašan, bitno je da je čovjek, ljudina. Zato te molim da zanemariš moje godine i obrati mi se sa "ti" jer to smatram prijateljstvom. Kad se dvoje ljudi prvi puta sretnu u redu je da se oslovljavaju sa "Vi". To je znak poštovanja. A nakon toga, kad prijeđu na "ti", to je već srdačnost i prijateljstvo.
Vjeruj mi da je mene najviše bilo zabolilo što si ti dao velik novac za KS. Da si samo prije kupnje rekao kakva te bolest muči, ja bih ti ga prvi poslao. Dobio bi potpuno isto kao i ono koje si kupio. Zbog onih mojih prijatelja. Eto, takav sam...
Nego, nisi nam rekao kakva te bolest muči. Ima nešto i jače od KS-a, a to je MMS. Vidi na toj temi, ima malo stranica. Ja sa njim imam dobrih iskustava, pa ću ti rado poslati sakupljenu dokumentaciju, da ne gubiš vrijeme. Osim toga, obzirom da smo predaleko za piće, pošalji broj na PM. Nazvat ću te, da se bar čujemo.
Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 11, 2009 1:17 pm 
Početnik

je Dezaco napisao je u svom prvom pozdravnom postu odmah na pocetku od cega boluje i koliko dugo to je str 48 i nakon toga je stao navoditi kako je nabavio KS ........ i onda je nastala ova prica o tome kako jedni hvale jedni kude gđu F...............................

Vrh

Naslov: ..moj skroman doprinos ovoj diskusiji
PostPostano: sri feb 11, 2009 4:55 pm 
Početnik

je isključivo iskustven...
...srebrnu vodu službeno naplačujem 300 Kn prvih litru i pol i dalje ju dajem badava do završetka terapije..koliko god traje.
..neslužbeno nemam srca naplatiti osobama koje mi dodju u Zagreb po vodu i potriše na benzin i cestarinu 200,300,600 kuna..hoću reći da dolaze iz najudaljenijih krajeva hrvatske..nemam srca naplatiti ljudima koji imaju djecu i ustvari nemam srca naplatiti 95 % mojih klijenata..iako uz vodu dobiju i raspršivać za lice..bakrenu vodu za mješanje sa srebrnom za kožu..pregled općeg energetskog stanja..poruke koje su im namjenjene..moju NAMJERU da ozdrave..theta tretmane..posudim im moje energetske ploćice ( Koje su inaće dosta skupe..ili nisu )..i uz neko hvala imaju samo moju molbu da mi dostave medicinsku dokumentaciju prije i poslje tretmana..
..oni koji su kupili vodu za 300 kuna..unutar mjesec dana se izlječili..njih 90 % donosi kojije nalaza..oni koji se lječe mjesec dana dulje ..u malom postotku a oni koji prestanu dolaziti po vodu nakon cetiri mjeseca jer im ja kažem da ne mogu lječiti i susjede..stričeve ..i ostale..pod cijenu njegove terapije koja je ustvari završila prije dva mjeseca po odokativnoj procjeni..e onda takovi ni hvala ne kažu..ni ploćice ne vrate..i mene još ustvari materijalno oštete ....i loše se osjećam jer ne mogu vjerovati da su ljudi većinom takovi..dok im trebaš a pogotovo kad je badava obećaju sve a onda kad zaborave kak je to bilo kad su imali probleme..e onda zaborave i obećanja koja su tad dali..ali..sve je to ljudski i stvar percepcije..da nebudem off topic..htjedoh reći da onaj ko stvarno treba srebrnu vodu ako ju neće sam raditi onda nek ju plati koliko koliko je njen proizvođač odredio..bilo to 5 Kn litra ili 1500 Kn litra..svako ima pravo izbora kupnje ali nema pravo komentirati cijenu proizvođača...jer time zadire u njegove slobode izbora..
Htjela sam ustvari reći....
..kada je učenik spreman naći će učitelja..ili sve su to naši slobodni izbori pa nema potrebe da o drugima loše pišemo radi njihovih izbora..

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 12, 2009 10:44 pm 
Član foruma

Pozdrav svima!
Delco drugaru srebrni nismo se posve razumili što je sada proslost. Zao mi je zbog gubitka prijatelja i posve te razumijem.
Imam hepatitis C petnaestak godina. Gal mi je također sugerirao MMS i mislim da je jako dobar tj odlican ali sam sada zapoceo k.srebro pa bih vidio šta mogu sa njime postici. Kada bi koristio obe ,,stvari,, u slučaju izljecenja ne bih znao kome da pripisem zasluge. Hvala na ponudjenoj dokumentaciji i dobroj volji te cestitam na konzumaciji MMS i k.srebra jer to smatram vise nego dobrom kombinacijom a dvijica su uvijek bili jaci od jednog. Zanima me da li se u Hrvatskoj ili Zagrebu moze kupiti vas ppm metar Hanna Instruments TDS 1 koji ste prikazali ili neki drugi podjednako kvalitetan?
Gale Letacu srebrni i tebe bi nesto priupitao. Po programu izracuna sto si mi poslao ispada da pijem 48ppm-a sto mi nije posve jasno. Program kaze po tome da bi 5pmm otopinu trebao dobiti za pola sata. Mislim da sam sve dobro upisao.
Poslusao sam te u vezi ciscenja elektroda ali se one i dalje lagano zacrne.
Polaritet stavio na 30 sec ali djabe,one svejedno pocrnu. Sada kada mi je polaritet na 30sec prroces trajao 8 umjesto 6 h sto nije problem. Sa kojim je izmjenom polariteta po tebi bolja voda. Jos nemam hidrogen i moram ti priznati da mi se malo ne uklapa u s. vodu a sta da radim osim da vas poslusam. Ni vodu nisam jos filtrirao a sve ,,pozdero,,. Sutra kupim . Takodjer bi te pitao nesto iz struke. Mislim za 20 dana napraviti testove krvi da vidim rezultate. Zanima me da li se napredak moze vidjeti kroz transaminaze AST,ALT,i GGK kod ,,obicnog,, vadjenja krvi ili moram u Petrovu 3 na utvrđivanje UI/ml(sta znaci). AST mi je u granicama normale,iako povisen. ALT je duplo veci od gornje granice a GGT za jednu trecinu veci od gornje granice. Imam 7 7oo ooo UI/ml i genotip 1A(najteze izljeciv). Takodjer bi te pitao nesto. Prijatelj mi ima cir na zeludcu vec dugo. Ima jako neredovitu,rijetku i krvavu stolicu.Cak jednom tjedno. Krvarenje svakodnevno. Doktoru nece jer su kod nas sve do jednog ,,mesari,, i zivo ih boli kurac za pacijente. Poceo sa s.vodom i vide se poboljsanja. Kenja normalno a krvi vrlo malo. Zanima me ako se moza reci ovako na,,prvu,, da li krvarenje ima veze sa zeludcem ili sa nekim drugim organom npr. debeli crijevo,unutarnji hemeroidi ili sl. Zanima me takodjer da li se ioni srebra ,,dovuku,, do debelog crijeva ili ne idu dalje od zeluca. Citao sam za tanko crijevo i floru i zanima me tvoje misljenje pa da pomogneno covjeku. Unaprijed hvala.
Hvala Sinketu za ,,memoriranje,,.
Svi skupa budite zivi,zdravi i srebrni

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet feb 13, 2009 12:23 am 
Član foruma

Pozdrav Tatanka!

1) kao što sam naveo već, moguće je da će elektrode pocrniti ali posve blago te toliko da je to zanemarivo. Obriši i nastavi dalje. Vodu ionako filtriraš.
Ja osobno stavim na 4 sekundnu izmjenu i nemam problema s njima.
Osim toga sinkroniziraj napon, struju, vrijeme, količinu vode, razmak elektrodi sa izmjenama polariteta.

Što je napon viši na uređaju, to mora izmjena polariteta biti učestalija.

Razmak elektrodi je najčešće između 3 i 5 cm, ali barem 1 cm udaljen od stijenki posude/čaše.

Kada budeš koristio peroxid, pripazi na koncentraciju te količinu koju ćeš staviti u otopinu.
Mislim da na prethodnim postovima to već ima pojašnjeno pa da sada ne prepisujem.
Već sam objašnjavao zašto se peroxid stavlja u otopinu, pa malo to prouči kako bi ti se uklopilo u tvoju priču.

2) program koji sam ti dao je originalni program po Beck-u. Treba ga samo pravilno koristiti.
Preporučam da kreneš unatraške.
Npr.: odredi količinu vode (pa upiši).
Zatim odredi struju koju ćeš podesiti (pa upiši).
Zatim odredi koliko želiš ppm-a ( i upiši).
Na kraju klikni na dolje lijevi gumb /vrijeme/ gdje će ti se pokazati za koliko minuta će ta otopina s tom strujom i tolikom količinom vode imati tu željenu koncentraciju.

Ostatak odgovora koji se odnosi na upit o zdravstvenim tegobama tebe i tvoga prijatelja, poslati ću ti na mail, jer ne bih davio ljude s tim ovdje a i bilo bi OFF Topic.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet feb 13, 2009 11:33 am 
Član foruma

Tatanka je napisao/la:
Pozdrav svima!
Zanima me da li se u Hrvatskoj ili Zagrebu moze kupiti vas ppm metar Hanna Instruments TDS 1 koji ste prikazali ili neki drugi podjednako kvalitetan?

Na TDS 1 nisam naišao u Hrvatskoj. Nudili su mi slične, ali po nekih 400kn. Ovaj moj košta oko 22EUR u Italiji. Više o tome ću ti napisati u privatnoj poruci.
Citat:
ispada da pijem 48ppm-a sto mi nije posve jasno
.
Ja sam uspoređivao mjerenja TDS-a i rezultate po programu. Kad sam po programu dobio 48ppm-a, bilo mi je to čudno pa sam mjerio TDS-om. Broj na displayu je varirao od 004 do 005ppm-a. Zatim sam po programu odredio vrijeme da dobijem 60ppm-a. Kada je proces bio gotov, TDS je pokazao 6ppm-a. Neznam zašto, ali ispada da rezultat po programu treba podijeliti sa 10. U svim idućim mjerenjima je bilo isto. Znači da piješ srebro od 4,8ppm-a.
Citat:
ali sam sada zapoceo k.srebro pa bih vidio šta mogu sa njime postici

Po svim napisima, mms je puno jači i brži od KS-a. Možeš ga bez problema uzimati u kombinaciji sa KS. Jedan i drugi su stvarno jaka kombinacija. Koji će biti zaslužniji, mislim da ti ne treba biti bitno. Najvažnije je da ti ubiješ malog gada koji te muči tolike godine.
Citat:
... moram u Petrovu 3 na utvrđivanje ...

Obzirom da živim i radim nekih 5 min od Petrove, javi se kad dođeš u Zagreb. Spremit ću ti litru mms-a (nek ti se nađe) i nešto 35%-tnog konzumnog peroksida. On sprječava spajanje iona srebra, samim tim produžuje postojanost KS-a, te pojačava djelovanje istog (po mnogima i do 10 puta). Stavljam dvije kapi na litru, pa će ti 2dl trajati jako dugo.
Citat:
Prijatelj mi ima cir na zeludcu vec dugo

Mene je godinama mučio čir na dvanaestercu. Liječnik mi je rekao da se u 99% slučajeva radi o bakteriji koja je vrlo tvrdokorna, ali se može riješiti. Pretpostavljam da je ista stvar i sa želucem. Otkad pijem srebro, u novije vrijeme i mms, mogu jesti apsolutno sve, čak mogu i prije spavanja pojesti naranču pa nakon toga popiti šalicu mlijeka. Želudac se malo pobuni, ali nemam problema sa stolicom. To je do prije godinu dana bilo nezamislivo. Daj prijatelju mms i srebro zajedno, pa nek sredi tu bakteriju.
Pozdrav!

Vrh

Naslov: TEST
PostPostano: sri feb 18, 2009 10:25 am 
Član foruma

Negdje sam naletio na zanimljiv test, pa sam ga preveo...

Ako želite napraviti jedan od najvažnijih testova KS-a, možete to vrlo jednostavno učiniti kod kuće. Dobro KS ne smije sadržavati metalne srebrne čestice, već samo ione srebra. Za ispravan test stavite par žlica ( isključivo koristiti plastičnu žlicu ) gotovog KS-a u novu, čistu najlonsku vrečicu, te dodajte oko pola žlice vodikovog peroksida. Omjer KS-a i peroksida nije presudan za uspješnost testa. Zatim iz vrečice istisnite zrak, najviše što možete. Dobro zatvorite vrečicu ( možete koristiti spajalicu za papir ) i položite je na neko mirno mjesto. Nakon nekoliko sati provjerite da li u tekućini ima mjehurića. Ako ih ima, vaš proizvod je loš. Ako je dobar, mjehurića neće biti ni nakon slijedeća 24 sata. Naime, metalne srebrne čestice su katalizator koji će vodikov peroksid ( H2O2 ) razložiti na vodu i kisik. Mjehurići u KS-u će biti mjehurići kisika. Ako imate loše KS, isto možete primjetiti i bez obavljanja ovog testa. Kada ste napravili KS, pretočili ga u tamnu staklenu bocu, dodali peroksid ( ja na litru KS-a stavljam dvije kapi ), provjerite bocu nakon par sati. Na stijenci boce ne smije biti mjehurića. Metalne čestice srebra u KS-u ćete dobiti ukoliko dozvolite da struja u procesu prijeđe granicu dozvoljenu za površinu vaše elektrode. Naime, ako je struja prejaka, više se sa plus elektrode neće oslobađati samo ioni, nego će se doslovno početi otkidati komadići iste i površina će joj nakon nekog vremena postati gruba. Ja koristim elektrode debljine 3mm i čim struja dosegne 1,3mA, smanjujem napon, a samim tim pada i struja. Ukoliko imate generator sa mogučnošću ograničavanja struje, onda nemate brige...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 19, 2009 8:40 am 
Član foruma

Da li postoji gotova tablica gdje bi se moglo vidjeti kolika mora biti struja i napon ako su elektrode x debljine, x duzine, x udaljenosti medu elektrodama, ako je x decilitara vode, itd.

Ipak je razlika ako su elektrode 2 ili 4 mm, ako se radi 0.5l ili 1l, ako su elektrode udaljene 4 ili 8 cm, itd.

Tj, kako preracunati koliki treba biti napon/struja ako se zna sve drugo?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 19, 2009 10:44 am 
Član foruma

boki je napisao/la:
Da li postoji gotova tablica gdje bi se moglo vidjeti kolika mora biti struja i napon ako su elektrode x debljine, x duzine, x udaljenosti medu elektrodama, ako je x decilitara vode, itd.

Ipak je razlika ako su elektrode 2 ili 4 mm, ako se radi 0.5l ili 1l, ako su elektrode udaljene 4 ili 8 cm, itd.

Tj, kako preracunati koliki treba biti napon/struja ako se zna sve drugo?

Piše to sve na prethodnim postovima, ali da sad ne tražiš, izvukao sam nešto. Ostalo iznosim kao moje vlastito iskustvo. Maksimalna struja u procesu je bitna iz jednog jedinog razloga: ako prijeđeš granicu maksimalno dozvoljene (za površinu tvoje elektrode) struje , doći će do otkidanja komadića plus elektrode, što ne želimo. Kad se to dogodi, Tyndall je jako izražen. U vodi smiju biti samo ioni srebra. Osim toga, to jako troši elektrode.

Netko je napisao kako se izračunava max dozvoljena struja:
povrsina valjkaste elektrode, po formuli iz osnovne skole, koja je precnika 1mm iznosi:
P=O*h=Pi*d*h (d je precnik zice u cm a h je visina elektrode isto u cm)
sto kod tebe recimo za duzinu od 15cm iznosi P=3.14*0.1cm*15cm=4.7cm^2
znaci tvoja elektroda debljine 1mm i duzine 15cm ima povrsinu oko 4.7 santimetara kvadratnih (plus povrsina osnove elektrode (sto je krug, jelte) sto je zanemarivo)
za dobijanje kvalitetnih (sto manjih) cestica srebra struja koju smes da pustis je oko 0.1-0.2mA/cm^2.
sto manja struja to manje cestice, koloidi kako god ih zvali... ovo mislim, nemam koga da pitam
znaci Imax=P*i=(4.7cm^2)*(0.15mA/cm^2)=0.7mA
znaci na 15cm/1mm smes da pustis od 0.5-1mA

Sa koliko vode radiš, nije ti bitno. Bitno je koju vodu koristiš. Jedino ćeš trebati više vremena da litru vode "nafilaš" sa 5ppm-a. Za pola litre će trebati kraće vrijeme. Za razmak elektroda se uzelo 5 cm, kao najbolje.
Moje elektrode su promjera 3mm, razmaknute 5cm. Krećem sa 24V i strujom od 0,15mA. Nakon 6 sati, struja dođe do 1,2mA, a ja imam 5ppm-a. To KS radim za pijenje. U slučajevima kad se srebro treba nanositi na kožu, idem i do 10ppm-a. To radim tako da nakon postignutih 5ppm-a, smanjim napon na 12V i pustim proces da polako ide dalje, do 10ppm-a. I kod 5 i kod 10ppm-a, laser je jedva vidljiv čak i u mraku.
Eto, nadam se da sam pomogao...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 19, 2009 11:15 am 
Član foruma

dezaco je napisao/la:
...
Po svim napisima, mms je puno jači i brži od KS-a. Možeš ga bez problema uzimati u kombinaciji sa KS. Jedan i drugi su stvarno jaka kombinacija.
...

Stavio sam link (koji govori o kombinaciji MMS-a i srebra) i na drugom forumu pa stavljam i ovdje:
The Overnight Cure for Cancer, OCC

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 24, 2009 10:16 am 
Član foruma

Da li ima za kupiti uredaj koji mjeri ppm?

Tj uredaj koji mjeri velicinu i kolicinu "cestica" u tekucini?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 24, 2009 12:15 pm 
Član foruma

boki je napisao/la:

Uređaji koji mjere količinu čestica se zovu TDS ili ppm mjerači. Koštaju 300-400kn. Prodaju ih i u Zagrebu. Na Google-u ćeš naći sve. Također, možeš preko interneta kupiti TDS-1, iz Italije. Košta oko 22EUR-a. Uređaja za mjerenje veličina čestica nema, za to treba mikroskop. Ali, za to možeš koristiti laser. Ako je zraka, usmjerena kroz posudu u kojoj se nalazi gotovo KS, jedva vidljiva, to je onda to.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 25, 2009 8:54 am 
Član foruma

dezaco je napisao/la:
boki je napisao/la:

Uređaji koji mjere količinu čestica se zovu TDS ili ppm mjerači. Koštaju 300-400kn. Prodaju ih i u Zagrebu. Na Google-u ćeš naći sve. Također, možeš preko interneta kupiti TDS-1, iz Italije. Košta oko 22EUR-a. Uređaja za mjerenje veličina čestica nema, za to treba mikroskop. Ali, za to možeš koristiti laser. Ako je zraka, usmjerena kroz posudu u kojoj se nalazi gotovo KS, jedva vidljiva, to je onda to.

Koje boje da kupim laser?
To su oni laseri igracke za djecu, ili privjesak?

Znaci ako zraka ne prolazi kod KS onda je KS dobar, a ako se vidi sa druge strane posude onda ne valja?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 25, 2009 9:40 am 
Član foruma

boki je napisao/la:
Koje boje da kupim laser?
To su oni laseri igracke za djecu, ili privjesak?

To su laseri koji se koriste za prezentacije. Nazivaju ih i laser pointer ili laser pen. Zraka je crvene boje.
Citat:
Znaci ako zraka ne prolazi kod KS onda je KS dobar, a ako se vidi sa druge strane posude onda ne valja?

Zraka će uvijek proći kroz tekućinu, samo je bitno da u samoj tekućini ne bude jako vidljiva. Sve o tome imaš na: http://www.argentumcompendium.org/Default.aspx?tabid=86

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 25, 2009 5:55 pm 
Član foruma

dezaco, prijatelju ... ima li kakvih rezultata i interesantnih informacija u vezi otopine ili da čekam Oprah-show u kojem nastupaš kao pigmentirani štrumf ?
:mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 25, 2009 10:25 pm 
Član foruma

GAL je napisao/la:
dezaco, prijatelju ... ima li kakvih rezultata i interesantnih informacija u vezi otopine ili da čekam Oprah-show u kojem nastupaš kao pigmentirani štrumf ?
:mrgreen:

Pozdrav prijatelju! Novo je da mogu sa sigurnošću reći da je moja žena uz pomoć srebra riješila kroničnu upalu gušterače...Ja i dalje mlatim i mms i srebro, a još nisam postao plavuša. Oprah me neće vidjeti. Sutra (četvrtak) oko 18h sam kod Marka, pa ako imaš vremena, navrati da se i sam uvjeriš!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 26, 2009 8:16 am 
Član foruma

dezaco je napisao/la:
Zraka će uvijek proći kroz tekućinu, samo je bitno da u samoj tekućini ne bude jako vidljiva. Sve o tome imaš na: http://www.argentumcompendium.org/Default.aspx?tabid=86

Na stranici nema slika?
Jel to samo kod mene ili i vi drugi ne vidite slike?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 26, 2009 9:34 am 
Član foruma

boki je napisao/la:
Na stranici nema slika?

Imaš pravo, slika nemam ni ja. Ali nije problem. Uzmi čašu obične, pitke vode i kroz nju usmjeri lasersku zraku. Zraka će biti jedva vidljiva. Takav intenzitet zrake bi trebao dobiti i kod jako kvalitetnog KS-a. Kao što sam prije spomenuo, obična voda ima oko 243ppm-a svega i svačega (metala, minerala, arsena, žive...), ali su čestice izuzetno sitne. Da nisu, mi sve to ne bismo mogli izlučiti iz organizma i imali bi gadnih problema. Isto je i sa KS-om...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 26, 2009 11:42 pm 
Član foruma

boki je napisao/la:
Na stranici nema slika?

"Nestao" je server s koga se slike preuzimaju. Ali, to ti nije problem, samo u trazilicu ubacis kljucne rijeci (naravno, za efekt koristis effect) i naci ces gomilu siteova koje opisuju sa svojim slikama kako laserska zraka izgleda kad prolazi kroz koloidnu otopinu. Nije tesko, ne? :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 26, 2009 11:49 pm 
Član foruma

dezaco je napisao/la:
Imaš pravo, slika nemam ni ja. Ali nije problem. Uzmi čašu obične, pitke vode i kroz nju usmjeri lasersku zraku. Zraka će biti jedva vidljiva. Takav intenzitet zrake bi trebao dobiti i kod jako kvalitetnog KS-a. Kao što sam prije spomenuo, obična voda ima oko 243ppm-a svega i svačega (metala, minerala, arsena, žive...), ali su čestice izuzetno sitne. Da nisu, mi sve to ne bismo mogli izlučiti iz organizma i imali bi gadnih problema. Isto je i sa KS-om...

Mala napomena, kolicina tvari otopljenih u vodi varira o jako puno faktora. :) Ovo o 243 ppm ovisi o vodovodu i mnogo drugih faktora. Samo par primjera. Voda u Sisku ima oko 200ppma, voda u Zagrebu (u Dubravi, posto u Zagrebu ima vise razlicitih voda, tj. raznih vodocrpilista, pa nije kvaliteta vode ujednacena na cijeloj teritoriji Zagreba) ima 400ppma.

Ja koristim sistem od Zeptera (preskup, ali necu sad u detalje zasto ga imam) s reverzibilnom osmozom za prociscavenje i na izlazu sam stavio mineralizator, posto je voda precista, sto isto nije dobro, ako pricamo o pitkoj vodi. A to sve pricam cisto zato sto mi je prije mijenjanja filtera tip izmjerio 30ppma. Mjerenje izlazne vode i mjerenje vode iz pipe je obavezno pri mijenjanju filtera. A ne moram reci koliko bi voda bila cista da nema mineralizatora.

Ukratko, cjepidlacim, pomalo sam analan tip, ali eto, treba znati da razliciti vodovodi imaju razlicitu kolicinu otopljenih tvari u pitkoj vodi. Sto i nije bitno za koloidno srebro, jer se ono treba proizvoditi s destiliranom (ili redestiliranom vodom). Sto vise otopljenih tvari, to je veca propusnost vode.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1957 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 98  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.