Sada je: uto maj 06, 2025 4:16 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 596 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 30  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: ned feb 01, 2009 10:58 am 
Član foruma

Bambus
Početnik
Član od: 16 Jan 2009
Komentari: 13
Upisano: Nedelja Jan 18, 2009 10:52 pm Naslov komentara:

Mene su uvijek privlačili brojevi 5,7,9,167

-Nix- je napisao/la:
mene brojevi 8,2,5,7 i 1. sjecam se da sam jos kad mi je bilo 8 godina te brojeve ''primio'' kao svoje sretne brojeve , i bas tim redom sam ih stavljao kao zaporku na natjecanjima iz matematike ili slicno. jos dan danas mi je taj broj u pamcenju. i bas neki dan gledam dosjei-x , epizoda kada u vlaku drze ljudsko alien hribrida i kada pokazu taj vlak iz zraka na njemu je pisao broj 82517. ostao sam zapanjen. moze li to ista da znaci, tombola . znam da si u posluž, ali se nadam odgovoru:)

Mix, žao mi je ali obrada tvojih brojeva, da bi te odgovor zadovoljio, tražila bi od mene previše angažiranosti.
Usput da ti kažem da iz mnogih mojih objavljenih tekstova mnogi koji su ih pročitali s puno pažnje i sami su mogli razriješiti koja značenja imaju određeni brojevi u njihovom životu.

-------------------------------------------------

A sad obavijest za sve.
Od večeras ću započeti s objavom teksta: KAKO JE STVARAN SUNČEV SISTEM

Dakle NE samostvaran!

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 01, 2009 12:48 pm 
Početnik

tombola33 je napisao/la:
Bambus
Početnik
Član od: 16 Jan 2009
Komentari: 13
Upisano: Nedelja Jan 18, 2009 10:52 pm Naslov komentara:

Mene su uvijek privlačili brojevi 5,7,9,167

-Nix- je napisao/la:
mene brojevi 8,2,5,7 i 1. sjecam se da sam jos kad mi je bilo 8 godina te brojeve ''primio'' kao svoje sretne brojeve , i bas tim redom sam ih stavljao kao zaporku na natjecanjima iz matematike ili slicno. jos dan danas mi je taj broj u pamcenju. i bas neki dan gledam dosjei-x , epizoda kada u vlaku drze ljudsko alien hribrida i kada pokazu taj vlak iz zraka na njemu je pisao broj 82517. ostao sam zapanjen. moze li to ista da znaci, tombola . znam da si u posluž, ali se nadam odgovoru:)

Mix, žao mi je ali obrada tvojih brojeva, da bi te odgovor zadovoljio, tražila bi od mene previše angažiranosti.
Usput da ti kažem da iz mnogih mojih objavljenih tekstova mnogi koji su ih pročitali s puno pažnje i sami su mogli razriješiti koja značenja imaju određeni brojevi u njihovom životu.

-------------------------------------------------

A sad obavijest za sve.
Od večeras ću započeti s objavom teksta: KAKO JE STVARAN SUNČEV SISTEM

Dakle NE samostvaran!

Ne razumijem zašto si počeo/la post sa citiranjem mog posta???

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 02, 2009 12:00 am 
Član foruma

(35686)

Nastavak 22

Dakle stigli smo konačno do opisa kako je STVARAN Sunčev sistem.
No opet ponovljam da to NIJE moj opis, već je taj opis nastao prevodom impulsa koji su stizali (i stižu) do sistema koji djeluje na moju Materijalnu svijest da napišem određene informacije, koje mi se jednostavno nameću i stvaraju u mom materijalnom sistemu razumljivu misao.
Svakako se je moglo desiti da ja nisam ispravno preveo poneku informaciju (u što sumnjam) no nakon što sam te ''sumnjive'' informacije preispitao ''sa svih strana'' nalazio sam u njima toliko logike da sam na kraju naveden da lično prihvatim iste kao točne.
Uostalom, ako ćete pažljivo pratiti objavu koja slijedi vjerujem da će i mnogi od vas također prihvatiti istu kao prihvatljivo-moguću istinu.

Kao što sam već objavio, Sunčev sistem je stvoren od STVORITELJA a ne, kako mnogi kažu, da je samostvoren.
No uz ovo moram napomenuti da taj sistem nije stvoren od Boga kojeg su nam religije ponudile da u njega vjerujemo - iako, bolje je i u tog Boga vjerovati nego biti bezbožnik.
Naime, informativno, ''crkveni Bog'' ima dosta zajedničkih crta sa Stvarnim ''Bogom''.
I na ovo napomena: Možda ste upoznati da su mnogi bezbožnici koji su dočekali dublju starost prestali da budu bezbožnici.
I nije li interesantno pitati se: zašto?

No konačno da krenem s objavom: KAKO JE STVOREN SUNČEV SISTEM

Dakle, sve ovo vidljivo i nevidljivo na slici 1:
slika
nije samostvoreno već je Stvoreno!

Jest, gledajući ovu sliku 1 još bi i mogli prihvatiti da je ovaj Sistem samostvoren - ali ako pogledamo kompletan Sunčev sistem na slijedećoj slici 2:
slika
ista stvara sumnja u samostvorenost.

Naime ako to pogledamo šematski to bi izgledalo ovako kako je prikazano na slici 3:
slika

Sad, ako prihvaćate informaciju da tri Faze čine TROJSTVO koje je a priori za Sve ono koje je od PRIRODE i Stvoritelja striktno vezano za TRI, onda nas ne treba začuditi da Sunčev sistem tvore:
1. Oortov oblak
2. Kuiperov pojas
3. pojas u kojem se nalaze Sunce i nama poznata i nepoznata nebeska tijela.

No gdje je ovo Stvoreno?

Slijedi nastavak 23

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 04, 2009 5:32 pm 
Član foruma

(35875)

No gdje je ovo Stvoreno?

Nastavak 23

Evo ovdje:
slika
slika 4

U stvari ovdje - u galaksiji Mliječni Put ili Kumova Slama:
slika
slika 5

Kako?
Pa započeto je ovako:
slika
slika 6

Ili da bude razumljivije - ovako:

slika
slika 7

No koji nam pokazatelj može poslužiti da prihvatimo ovu teoriju postanka Sunčevog sistema?
Evo ovaj koji se odrazuje u udaljenosti Sunca od središta galaksije Mliječni put a koja iznosi 25.920 s.g.:

slika
slika 8

Na ovo će mnogi reći: Ma nije točna ta cifra - već je ta cifra 26.000.
U pravu su.
Ali su u pravu i oni koji kažu da je ta cifra 25.920.
Naime saznat ćete da upravo broj 25.920 nudi spoznaju da je Sunčev sistem VEZAN NA SVOJ NAČIN za centar Mliječnog puta.

Slijedi nastavak 24

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 08, 2009 10:22 am 
Član foruma

(36027)

Nastavak 24

Svakako je interesantno pogledati informacije na Google-u, gdje se može naći informacija da je naše Sunce udaljeno od središta naše Galaksije 26.000 sv. godina.
Ima i podatak da je udaljeno 25.000 sv. godina - ali i 28.000 sv. godina - pa do ''veličanstvenih'' 30.000 sv. godina.
Normalno, i brojku od 25.920 ćete naći putem tražilice na Google-u.
Stoga je potrebno da vam iznesem informaciju da su ipak udaljenosti 25.920 i 26.000 s. godina točne.
Svakako je najbolje to pokazati slikom.

slika
slika 9

Ako volite matematiku tad ste shvatili gdje se pokazuju razlike u udaljenostima.
Ako niste tad sačekajte detaljnu informaciju u vezi promjena udaljenosti Sunca od centra naše galaksije.

I sad mislim da će neki od vas shvatiti po kojem se arhetipu (prauzoru) kod živih bića, naročito čovjeka, odvijaju biopromjene koje su nam poznate pod nazivom bioritam.

No da vidimo po kojem se je zakonu odvijalo kretanje Prve čestice sunčevog sistema?
Po ovom, kojeg znamo kao najsavršeniji rez u prirodi.
slika
slika 10

I po ovom možemo već sa sigurnošću tvrditi da je Generalna PRIRODA ta u kojoj se od iskona odražava Savršena LOGIKA u obliku Zakona, a koja se kod inteligentnih živih bića ogledava u vidu Savršene misli.
Naime posmatrajući poznati nam Zlatni rez - za kojeg znamo da je to kompozicijski zakon u kojem se manji dio prema većem odnosi kao veći dio prema ukupnom - čovjek s tim zakonom ima jedino to što ga je u jednom momentu počeo koristiti da bi ljudskom oku stvorio harmoniju između izrazite preciznosti i kaotične nesavršenosti.

Slijedi nastavak 25

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 15, 2009 7:41 am 
Član foruma

(36329)

Nastavak 25

Prije svega vam moram ovo prezentirati.
Kako dijelim s vama informacije koje primam iz astrala to vas moram obavijestiti da sam se tokom noći 10. 2. 2009. u 4 sata odjednom probudio - nakon čega mi je Nametnuta misao slijedećeg sadržaja:
''Ti u svojim izlaganjima koristiš naziv PRIRODA, ili Beskonačna PRIRODA, ili Umna PRIRODA, ili Generalna PRIRODA.
Te nazive treba ubuduće da unificiraš pod jedinstvenim nazivom; Majka svih priroda!''

Tako ću se od sad služiti s pojmom Majka svih priroda, jer na kraju krajeva Sve što postoji Vječno, ili koje je u njoj Stvoreno tokom Vječnih ciklusa nalazi se se u toj Vrijednosti.
Uostalom, mnogi drugi autori koji pišu o toj veličini koriste naziv Majka priroda..

Napomena: Nemojte da vas zbuni navedeni pojam Vječni ciklusi - jer Vječnost se oduvijek odvija u ciklusima.
Da je to točno vidi se iz filozofske spoznaje: „Bitne karakteristike prirode su njena beskonačnost, neprestana mijena i neprestani razvitak“.
A šta je Vječno moglo da ostvaruje mijene?
Pa jedini mogući odgovor je da su se u Majci svih priroda jedino mogle smjenjivati prirode, koje su se u svojoj osnovi morale razlikovati po svojim karakterističnim crtama.
Naime, u Majci svih priroda se Vječno smjenjuju:
1. Priroda pozitivnog djelovanja
2. Priroda pozitivno/negativnog djelovanja
3. Priroda negativnog djelovanja
4. Priroda negativno/pozitivnog djelovanja
Ta djelovanja se Vječno očituju u prirodnim naprezanjima.
Svakako da su su ta naprezanja prije postanka materijalnih vrijednosti odvijala u prirodno određenim vremenskim odsječcima tokom duže-vremenskih intervala - da bi se nakon Postanka materijalnih vrijednosti ta naprezanja pojavljivala i tokom različitih vremenskih odsječaka, i to u onim materijalnim vrijednostima gdje su ta naprezanja morala da pokazuju svoju prisutnost.
Jasno, anorganska materija i velik broj sistema formiranih od organske materije su u globalu oslobođeni svijesnosti prisustva tih naprezanja - no ona živa bića kod kojih je razvijen živčani sistem, naročito onih koja posjeduju mozak, prisutnost navedenih 4 naprezanja je krajnje evidentno.

I samo na znanje.
U ovom se momentu u čitavom Sunčevom sistemu odražava Priroda negativnog djelovanja, naročito na Zemlji - jer na toj planeti postoje inteligentna bića koja mogu registrirati pojačanu prisutnost negativiteta.
Dakle nastupilo je, od određenih ljudi davno najavljivano, vrijeme kaosa - što se već dokazuje.

Svakako sam vam ovo morao prezentirati kako bi shvatili daljnja izlaganja, koja se tiču Stvaranja Sunčevog sistema.

Slijedi nastavak 26

Vrh

Naslov: rofl
PostPostano: ned feb 15, 2009 5:24 pm 
Član foruma

@Tombola, pa i nije bas cudno da vecina starijih bezboznika postaje pobozna odjednom, ako se sjetis otkud uopce potreba za bogom. Jednako kao sto nije cudno da terminalni pacijenti odjednom vide svijetlo, ljubav i istinu.

i koja su vam pravila sa ovim brojevima? smiju li se samo zbrajati i samo oduzimati, ili mozemo kombinirati sve matematicke operacije (ili what the hell... ako mozes uzet mjesec u kojem ti se nesto dogodilo pa si ga zbrojio u racunicu, gdje onda stati? smiejs li uzeti minutu ili sekundu u kojoj si to napisao?, broj tenisice ili temperaturu taman u to vrijeme? siguran sam da ces naci jedan broj koji reprezentira nesto iz prirode a da ti odgovara u zbroju) i, ako smatras da to sto neki zbroj odredjenog datuma kada si napisao neko pismo ili nesto drugo automatski povlaci njegovu tocnost (ili jos bolje duhovnu povezanost sa xy osobom), znaci li to da sva ova druga "pisma" koja pises kada im zbroj nije 23 su kriva? ili bar manje "prava"?

Vrh

Naslov: Re: rofl
PostPostano: pon feb 16, 2009 11:56 pm 
Član foruma

(36515)

TrazimIstinu je napisao/la:
@Tombola, pa i nije bas cudno da vecina starijih bezboznika postaje pobozna odjednom, ako se sjetis otkud uopce potreba za bogom. Jednako kao sto nije cudno da terminalni pacijenti odjednom vide svijetlo, ljubav i istinu.

Moja objava je glasila:
Kao što sam već objavio, Sunčev sistem je stvoren od STVORITELJA a ne, kako mnogi kažu, da je samostvoren.
No uz ovo moram napomenuti da taj sistem nije stvoren od Boga kojeg su nam religije ponudile da u njega vjerujemo - iako, bolje je i u tog Boga vjerovati nego biti bezbožnik.
Naime, informativno, ''crkveni Bog'' ima dosta zajedničkih crta sa Stvarnim ''Bogom''.
I na ovo napomena: Možda ste upoznati da su mnogi bezbožnici koji su dočekali dublju starost prestali da budu bezbožnici.

Vidiš, tebi nije čudno, što je ok, dok je meni čudno, što je po meni također ok; da su mnogi bezbožnici (dakle NE SVI) postali odjednom pobožni.
Svakako mi ne bi bilo čudno da su SVI odjednom postali pobožni.
U tom slučaju bi potreba za bogom imala smisla.
No moram napomenuti da ova konstatacija (postati pobožan) nije uopće važna za Stvaranje Sunčevog sistema
Iz tog razloga sam na kraju i završio misao s upitnom rečenicom: I nije li interesantno pitati se: zašto?

Da sam nastavio s objašnjenjem na postavljeno pitanje tad bih napisao da su spiriti ljudi kategorizirani, u nekim ili svih sedam astrala, po njihovim vrijednostima koje su ostvarivali u živom tijelu.
Dakle možemo zaključiti da je kategorizacija strogo vezana za broj životnih Ponavljanja (''reinkarnacije'').
I upravo broj životnih Ponavljanja čini od bezbožnog čovjeka da li će na kraju svog životnog puta, ako to nije ranije uradio, promjeniti mišljenje o postojanju Boga STVORITELJA.
I da zaključim, veći broj Ponavljanja približava kad-tad čovjeka spoznaji da Bog STVORITELJ postoji - dok manji broj Ponavljanja ne inicira svijest ''manje ponovljenog'' da spozna njegovo postojanje.
Dakle, po mom mišljenju, potreba za bogom nije sveljudska, što znači da potreba može da postoji ali i ne mora.

Sve ovo navedeno važi i kod slučajeva terminanih pacijenata.
Vjeruj mi (ovo ne govorim napamet) da od 100% terminalnih pacijenata najmanje njih 65% jednostavno nije u stanju da vide svijetlost, da promijene svoj stav o ljubavi - a pogotovo da shvate istinu.
Iako, svijetlost mogu ''vidjeti'' ali tek onda kad im materijalno tijelo dosegne stanje totalne kliničke smrti.

Svakako neću da ulazim u to da li si zadovoljan s mojim odgovorom.
Ako nisi ja tu ne mogu ništa promijeniti, niti bih želio.

Sad TražiočeIstine ja ću za jedno vrijeme morati obaviti druge poslove, no čim ih završim dati ću si truda da ti odgovorim u vezi pravila s brojevima.
Dotad treba da budeš strpljiv.

Vrh

Naslov: Re: rofl
PostPostano: sub feb 21, 2009 2:04 pm 
Član foruma

(36662)

TrazimIstinu je napisao/la:
i koja su vam pravila sa ovim brojevima? smiju li se samo zbrajati i samo oduzimati, ili mozemo kombinirati sve matematicke operacije (ili what the hell... ako mozes uzet mjesec u kojem ti se nesto dogodilo pa si ga zbrojio u racunicu, gdje onda stati? smiejs li uzeti minutu ili sekundu u kojoj si to napisao?, broj tenisice ili temperaturu taman u to vrijeme? siguran sam da ces naci jedan broj koji reprezentira nesto iz prirode a da ti odgovara u zbroju) i, ako smatras da to sto neki zbroj odredjenog datuma kada si napisao neko pismo ili nesto drugo automatski povlaci njegovu tocnost (ili jos bolje duhovnu povezanost sa xy osobom), znaci li to da sva ova druga "pisma" koja pises kada im zbroj nije 23 su kriva? ili bar manje "prava"?

Evo da se na kratko osvrnem na tvoj post, a u vezi pravila vezana za brojeve.
Svi Sistemi koji postoje u Sunčevom sistemu (naravno i u drugim zvijezdanim, odnosno galaktičnim sistemima), također i događaji koji se u nekom sistemu ostvarivaju, Individualno su Vezani FREKVENCIJOM Samo za Energetska polja (koja su nekim ljudima poznata pod nazivom monade).
Ta Energetska polja se nalaze ''ugrađena'' u mrežama koje su sačinjene od Struna i Super struna.
Navedene mreže, u Sunčevom sistemu, se od strane, nazovimo; Kosmičkog Uma vode pod brojevima: 13-18-23-28-32-43-53
(Ponavljam brojeve:13-18-23-28-32-43-53)
Svi ti brojevi imaju svoje ARHETIPOVE koji su uvjetovali da Kosmički Um iste koristi kao MEMORIJSKA Polja u kojim su Holografski ''otisnuti'' podaci (slikom i tekstom) koji su direktno vezani za Svoje sisteme, i koji treba da su se našli ili da se nađu u okvirima Sunčevog sistema.
Te Mreže su u stvari ASTRALI.
Informativno: U Sunčevom sistemu postoji 7 (Sedam) OSNOVNIH astrala i jedan broj astrala koji su ovisni od navedenih 7.
I upravo je to uvjetovalo da je sistem čovjeka izgrađen tako da ima Sedam GLAVNIH čakri, za koje su vezane pomočne čakre.
Upravo kao i 7 endokrinih žlijezdi, kojima podliježu ostale žlijezde...

Uz to - svaki sistem koji se nalazi u Sunčevom sistemu... je ŠIFRIRAN.
Zato sam na određenim forumima i objavio ovaj tekst:
''Naš Sunčev sistem je stvoren u Svojoj Kanaliziranoj MREŽI od koje su stvorene, po obujmu, manje mreže.
Te mreže se u ''birou Onostranog područja (birou Kosmičkog Uma)'' vode pod svojim Vrijednostima koje su izražene frekvencijom kozmičkih fotona.
Svakako, kako je totalno nemoguće da čovjek registrira Vrijednost frekvencije kozmičkih fotona to je PODSVIJEST čovjeka IZGRAĐENA tako da te Vrijednosti ''prevodi'' na, čovjeku poznate, Brojčane vrijednosti.
Tako postoje Vrijednosti Mreža našeg Sunčevog sistema koje se vode pod brojevima 13, (18), 23, (28), 32, (43) i 53.
Predlažem vam - neovisno od toga vjerovali u to ili ne – zapamtite ove brojeve''.
I upravo zato ja mogu da prihvatim Spoznaju da se Svaki čovjek vodi u ''birou Onostranog područja (birou Kosmičkog Uma)'' pod SVOJOM Šifrom.
Kao u općinama – npr. knjigama rođenih...
(I sad možete shvatiti da ima istine u narodnoj izreci: ''Kako na nebu tako i na zemlji'').
Temeljna šifra za ljude (i sva živa bića) i događaje Po zapisu koji se MORAJU desiti na planeti Zemlji glasi:
G-Z-P/(M1-M2-M3-M4-M5-M6-M7)M;D(+);-Y-;-E1;ex-;-A-;-E2-;-ey-
odnosno, uvrštavajući poznate nam brojeve umjesto slova dobijamo:
18-26-3/ (53-43-32-28-23-18-13)MD(+)-Y-E1;ex-MA-E2;ey

I sad si, TražiočeIstine, pokušaj zamisliti koliko je kombinacija potrebno da bude svaka individualizacija u Sunčevom sistemu vezana SAMO za ovih 7 Osnovnih brojeva.
Čak ako bi uzeli samo ljude, koji su individualizirani kao Sistemi, bilo bi (u ovom momentu) potrebno da se cca. 9 milijardi individualista veže svojim individualnim Brojčanim OZNAKAMA za 7 navedenih brojeva.
Prema tome, ne samo da u kombinacijama Brojčanih oznaka ''mogu da ulaze tenisice, već mogu da uđu i pertle od tih tenisica'' :mrgreen: ).
No da se razumijemo.
''Tenisice, pertle ili druge takve stvari'' koje se uzimaju u obzir kod stvaranja kombinacija Brojčanih oznaka nalaze se u šiframa onih ljudi koji nemaju u svom zadnjem životu zacrtan nikakav zadatak, po kojem bi ih buduća pokoljenja pamtila.
U ovo ulaze i individualizirani događaji, koji su, kao što sam naveo, isto tako šifrirani.
Svakako, ljude (ali i događaje) koje trebaju pamtiti buduća pokoljenja Kosmički Um je formirao tako da se odmah po uvidu šifre može ustanoviti da li se je i da li će se sve odvijati onako kako je to isplanirano.

Sad, koga interesira više o šiframa podatke može naći tako da u prozorčiću Google upiše: kosmički sistemi su šifrirani, a objavio ih je tombola33 ili delija.

I na kraju da spomenem ovo.
Sve prethodno napisano je teško shvatiti dok ljudi ne saznaju pravu Istinu kako je sve Postalo - iako, i poslije će biti onih koji će izjavljivati da je ta Istina glupost.
No ti ljudi neće moći shvatiti da na taj način ''otkrivaju'' svoj Duhovni identitet koji se uočava kod onih čiji su spiriti Ponovljeni (''reinkarnirani'') veoma mali broj puta.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 23, 2009 3:07 pm 
Član foruma

tombola33 je napisao/la:
Svakako sam vam ovo morao prezentirati kako bi shvatili daljnja izlaganja, koja se tiču Stvaranja Sunčevog sistema.

Slijedi nastavak ...

http://en.wikipedia.org/wiki/Cliffhanger
"A cliffhanger or cliffhanger ending is a plot device in fiction which features a main character in a precarious or difficult dilemma, or confronted with a shocking revelation. A cliffhanger is hoped to ensure the audience will return to see how the characters resolve the dilemma".

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 23, 2009 11:56 pm 
Član foruma

(36851)

metuzalem je napisao/la:
tombola33 je napisao/la:

Slijedi nastavak ...

http://en.wikipedia.org/wiki/Cliffhanger
"A cliffhanger or cliffhanger ending is a plot device in fiction which features a main character in a precarious or difficult dilemma, or confronted with a shocking revelation. A cliffhanger is hoped to ensure the audience will return to see how the characters resolve the dilemma".

Vidim, svjetski si čo'ek jer se služiš stranim jezikom. =D>
Pa sad, kako znaš i ovaj naš hrvatsko-bosanskohercegovačko-srpski jezik to ti preporučujem da prevedeš ovo koje si objavio na te jezike, kako bi svi koji svraćaju na ovaj forum (a nijesu svjetski :mrgreen:) znali šta si htio da znaju.

Napomena: Kad to objaviš - tad: Slijedi nastavak.
Dotad, ja ću da se posvetim svom slikanju i pravljenju para koristeći holandski jezik. :!:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 24, 2009 1:00 pm 
Član foruma

da ne uskratimo znanje i daljnje izlaganje tvojim vjernim pratiocima igre s brojkama i slovima :D :

Clifhanger iliti po "naški" navlakuša

i u dosta slobodnijem smisaonom prijevodu dijela članka s Wikipedije;
Navlakuša je tehnka kojom se osigurava da konzument nastavi konzumirati proizvod. U direktnom englesko-naški prijevodu znači "visi s litice" a smisaono govori o tome kako su nekada davno u coba crno bijelih filmova isti često obično završavali s nastavkom radnje u nekom drugom flimu tj.gdje bi glavni glumac ostao "visiti" u nekoj dramskoj situaciji a ekran bi se zamračio i na njemu bi pisalo "Nastavak slijedi...."

Dakle tombolo33 nakon što sam pročitao sve tvoje meni dostupne knjige i sve postove kako tude tako i one na forum.hr pod nickom delija te dobro analizirao cjelokupni sadržaj i način iznošenja istog može se zamijetiti pojavnost u tehnici tvojeg pisanja koje se po naški zove "navlakuša".

Ne ulazim niti iznosim sud o sadržaju tvojeg pisanja nego samo iznosim svoje zapažanje o tehnici iznošenja "objava s onostranog".

Smatram da ukoliko netko nešto ima za reći, neka onda to i kaže i napiše odmah i sad a ne da ostavlja publiku/čitatelje/konzumente u stanju išćekivanja tj. "Čekajući Godoa"...

konkretam primjer:

tombola33 je napisao/la:
(26113)

Ne znam šta da kažem u vezi poruke, koju sam noćas primio iz Onostranog.
Svakako, mogu reći da ista pada u obavijest koju bi znanstvenik uvrstio u ono koje se nalazi području van ruba ljudske pameti, dok bih je ja uvrstio u ono koje se nalazi u području van ruba ljudskih spoznaja i saznanja.

...U svakom slučaju, poruka je vezana za Sunčev sistem, Astral 43, za planet Nibiru, za proročanstva kao npr. proročanstvo Maya..., za NLO-e te znakove u žitu.

Klasika

Nastavak slijedi...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 25, 2009 5:29 pm 
Član foruma

(37000)

metuzalem =D> ,

Drago mi je da si brzo reagirao na moj post, da si preveo dio članka s Wikipedije, kao i da si pročito sve što sam ja napisao ovdje; i ondje.

Moram priznati da bi se tvoje mišljenje u vezi ''navlačenja'' od moje strane moglo pihvatiti kao namjerno - kad ne bi postojala druga strana ''medalje'' koja se odnosi na ''moj clifhanger''.
Ta druga strana ‘’medalje se nalazi (I) U OVOM pasusu:
Dakle stigli smo konačno do opisa kako je STVARAN Sunčev sistem.
No opet ponovljam da to NIJE moj opis, već je taj opis nastao prevodom impulsa koji su stizali (i stižu) do sistema koji djeluje na moju Materijalnu svijest da napišem određene informacije, koje mi se jednostavno nameću i stvaraju u mom materijalnom sistemu razumljivu misao.
Svakako se je moglo desiti da ja nisam ispravno preveo poneku informaciju (u što sumnjam) no nakon što sam te ''sumnjive'' informacije preispitao ''sa svih strana'' nalazio sam u njima toliko logike da sam na kraju naveden da lično prihvatim iste kao točne.

I sad, metuzaleme, da te pitam: Misliš li da je meni lako ''sažvakati'' i ''sažvakano prihvatiti'' ono koje sam primio sa nedelje na ponedeljak Jul 14, 2008 i koju sam objavio pod brojem
(26113):
''Ne znam šta da kažem u vezi poruke, koju sam noćas primio iz Onostranog.
Svakako, mogu reći da ista pada u obavijest koju bi znanstvenik uvrstio u ono koje se nalazi području van ruba ljudske pameti, dok bih je ja uvrstio u ono koje se nalazi u području van ruba ljudskih spoznaja i saznanja.
...U svakom slučaju, poruka je vezana za Sunčev sistem, Astral 43, za planet Nibiru, za proročanstva kao npr. proročanstvo Maya..., za NLO-e te znakove u žitu.''

Na ovo mogu jedino da kažem da sam ovu informaciju brzopleto objavio, (što mi je kasnije i dato na znanje), jer po Određenosti još nije vrijeme da istu objavim - i to je razlog što neke stavke još uvijek ''žvačem'' - da bih bio siguran da sam preveo infomacije ok.
Svakako, ako neko od forumaša to gleda kao moju igru ''navlačenja'' tad bi isti trebali da se podsjete da je naslov ovog topika: Igra brojkama, slovima i slikama.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 25, 2009 7:03 pm 
Član foruma

ne samo da je "igra" nego je i sve zapisano u sudbinskim zapisima te ni ti ni ja ne možemo drugaćije nego li nam je zapisano...barem bi ti to trebao znati... :D
Pa je tako sudbinski zapisano da ti i ja kuckamo po ovom forumu i da ti 25.02.2009 u 5:29 na ovom forumu napišeš
tombola33 je napisao/la:
(37000)

Na ovo mogu jedino da kažem da sam ovu informaciju brzopleto objavio, (što mi je kasnije i dato na znanje), jer po Određenosti još nije vrijeme da istu objavim - i to je razlog što neke stavke još uvijek ''žvačem'' - da bih bio siguran da sam preveo infomacije ok.
te time sugeriraš i navodiš igrače ove igre da ne objavljuješ ništa o objavma s onostranog u svezi Nibiru jer još nije vrijeme

dok istovremeno na drugom forumu dne.23.02.2009 u 23.30:

Citat:
I samo da još dodam ovo, u što nemojte vjerovati da je istinito:
Nibiru se kreće po ''ZARTANOJ Elipsi'' - koja Elipsa je u stvari Astral za kojeg su vezane Monade u kojim se nalaze HOLOGRAFSKE Memorije mnogih ranije; i danas živućih ljudi - kao i do kaosa kod Frekvencija koje djeluju da se na Zemlji odvija Normalno stanje prirodnih tokova razvitka te planete.
Teoretski, kada se to nebesko tijelo nađe u blizini Zemlje dolazi do BRISANJA Memorija u Monadama - i... ako želite nastavak dopunite sami.
dakle ipak je vrijeme =D>

stoga golube Zelengajski gukni sve što imaš, a znam da imaš.... :lol: i to ne iz razloga što sam ja nestrpljiv već što bi čekajući da ti sve to provjeriš sa svih strana moja svijest mogla završiti u monadama na astralu i to neposredno pred brisanje ....

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 26, 2009 10:18 am 
Član foruma

tombola33 je napisao/la:
(26113):
''Ne znam šta da kažem u vezi poruke, koju sam noćas primio iz Onostranog.
...U svakom slučaju, poruka je vezana za Sunčev sistem, Astral 43, za planet Nibiru, za proročanstva kao npr. proročanstvo Maya..., za NLO-e te znakove u žitu.''

Svakako, ako neko od forumaša to gleda kao moju igru ''navlačenja'' tad bi isti trebali da se podsjete da je naslov ovog topika: Igra brojkama, slovima i slikama.

Sve je jasno tombi :) sve je "Igra" i ova zemaljska i ona kozmička, čitamo te otvorenih usta, bar neki :P Nego reci ti nama onako iz svoje perspektive da li je ova igra Nizozemska - Slovenija protiv Hrvatske (i ostale bratije balkanske) povezana s budućim svjetskim ratom koji, prema nekim nagovještajima, opet (zar opet?!) počinje na Balkanu? Kako se tu brojke, slova i slike slažu?
Odnosno, kako ih slažu?!

Mislim da su tvoji "informatori" daleko uvjerljiviji od ove žgadije koja laže do bola. A posebno su zanimljivi informatori kao ovi koje sada čitam da se "Turkish" srušio po vedrom vremenu a ono magla da je možeš nožem rezati. To su oni još iz vremena kad nije postojao video pa prodaju i maglu - pod sunce. A zamisli samo kad još živiš tamo (kao ja nekoć) pa znaš kako je "divno" udisati zimski amsterdamski smog i maglu.
Ovo s avionom je bila samo digresija a od tebe očekujemo vjerodostojnije informacije kad je u pitanju "ono-strano".
Igrajmo se informacijama ;)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 26, 2009 4:48 pm 
Član foruma

metuzalem je napisao/la:
ne samo da je "igra" nego je i sve zapisano u sudbinskim zapisima te ni ti ni ja ne možemo drugaćije nego li nam je zapisano...barem bi ti to trebao znati... :D
Pa je tako sudbinski zapisano da ti i ja kuckamo po ovom forumu i da ti 25.02.2009 u 5:29 na ovom forumu napišeš
tombola33 je napisao/la:
(37000)

te time sugeriraš i navodiš igrače ove igre da ne objavljuješ ništa o objavma s onostranog u svezi Nibiru jer još nije vrijeme

dok istovremeno na drugom forumu dne.23.02.2009 u 23.30:

Citat:
I samo da još dodam ovo, u što nemojte vjerovati da je istinito:
Nibiru se kreće po ''ZARTANOJ Elipsi'' - koja Elipsa je u stvari Astral za kojeg su vezane Monade u kojim se nalaze HOLOGRAFSKE Memorije mnogih ranije; i danas živućih ljudi - kao i do kaosa kod Frekvencija koje djeluju da se na Zemlji odvija Normalno stanje prirodnih tokova razvitka te planete.
Teoretski, kada se to nebesko tijelo nađe u blizini Zemlje dolazi do BRISANJA Memorija u Monadama - i... ako želite nastavak dopunite sami.
dakle ipak je vrijeme =D>

stoga golube Zelengajski gukni sve što imaš, a znam da imaš.... :lol: i to ne iz razloga što sam ja nestrpljiv već što bi čekajući da ti sve to provjeriš sa svih strana moja svijest mogla završiti u monadama na astralu i to neposredno pred brisanje ....

Hm...pa valjda čovjek ima razloga što neće odma sve reć? Neće ni neki istraživač istraživanje predstavit javnosti prije nego se uvjerio u istinitost iskhoda i te stvari... heh... a i realno gledajući, kao što je i na njemu i na nama je da preispitujemo sve što govori, kao što i sam kaže on je uvjeren i priznaje da ne mora SVE bit savršeno točno. A da i mene neobično zanimaju te informacije što si ih tu naglasio- zanimaju... ali polako...

A što reć nego... tombola- samo naprijed =D> 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 26, 2009 4:50 pm 
Član foruma

A što se tiče tog brisanja memorije u monadama... znači li to da sve ide ispočetka?

I jeli postoji kakva mogućnost, da prelaskom života u svim monadama- spirit ide takoreć- oktavu više?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 28, 2009 12:36 am 
Član foruma

(37201)

metuzalem:
ne samo da je "igra" nego je i sve zapisano u sudbinskim zapisima te ni ti ni ja ne možemo drugaćije nego li nam je zapisano...barem bi ti to trebao znati...

Da je sudbinski zapisano da nas 2 (DVA) kuckamo na ovom forumu MENI je dokaz u ovoj Igri brojeva:
25.02.2009 u 5:29 = 2+5+ 0+2+ 2+0+0+9+ 5+2+9 = 36
Kako smo nas dva u Igri to ćemo, logički, 36 : 2 = 18 a to znači da je ovaj podatak ''STIGAO'' iz astrala koji se vodi pod brojem 18.
Jednostavno, zar ne?

I nije vrijeme za forum, odnosno forumaše Galaksije.
Naime na ovom forumu sam objavio i objavljujem SVE - dok na onom forumu, povremeno, samo Zafrkavam mnoge koji uopće nemaju pojma o čemu ja pišem.

stoga golube Zelengajski gukni sve što imaš, a znam da imaš.... i to ne iz razloga što sam ja nestrpljiv već što bi čekajući da ti sve to provjeriš sa svih strana moja svijest mogla završiti u monadama na astralu i to neposredno pred brisanje ....

Ma ne sekiraj se moj burazeru!
Jer čika James Lovelock je objavio pravu istinu iz koje se vidi da još imaš johoho vremena do završetka i brisanja.
Naime čiko je objavio ovo:
Klimatske promjene uništit će većinu života na Zemlji do kraja ovog stoljeća, a za čovječanstvo je prekasno da izbjegne katastrofu, rekao je vodeći britanski klimatolog James Lovelock. Čovjek poznat po svojoj teoriji prema kojoj je Zemlja živući organizam, rekao je da će povećane temperature pretvoriti dijelove planete u pustinje te povećati razinu mora. Vode i hrane će biti premalo što će do 2100. uzrokovati smanjenje ljudske populacije s oko sedam na milijardu ljudi, ili manje
(Monitor.hr, odnosno http://uk.reuters.com/article/usTopNews ... EU20090225)

A što se tiče Nibiru-jčeka - tu ćeš morati sačekati da saznaš kako je STVORENA putanja kojom putuje kao i ODAKLE putuje.

kin93:
Nego reci ti nama onako iz svoje perspektive da li je ova igra Nizozemska - Slovenija protiv Hrvatske (i ostale bratije balkanske) povezana s budućim svjetskim ratom koji, prema nekim nagovještajima, opet (zar opet?!) počinje na Balkanu? Kako se tu brojke, slova i slike slažu?

Pa ovdje je najbolje da u prozorčić Google upišeš: tombola33 i treći svjetski rat

"theodores...
pa valjda čovjek ima razloga što neće odma sve reć? Neće ni neki istraživač istraživanje predstavit javnosti prije nego se uvjerio u istinitost iskhoda i te stvari... heh... a i realno gledajući, kao što je i na njemu i na nama je da preispitujemo sve što govori, kao što i sam kaže on je uvjeren i priznaje da ne mora SVE bit savršeno točno. A da i mene neobično zanimaju te informacije što si ih tu naglasio- zanimaju... ali polako...
A što reć nego... tombola- samo naprijed

Odličan post.

A što se tiče tog brisanja memorije u monadama... znači li to da sve ide ispočetka?

Da!
To se dešava svakih cca. 12,500 godina.

I jeli postoji kakva mogućnost, da prelaskom života u svim monadama- spirit ide takoreć- oktavu više?

Na ovo pitanje već neko vrijeme spremam totalno razumljiv odgovor.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 28, 2009 1:02 am 
Član foruma

Taj će me odgovor bez sumnje vrlo zanimati... 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 01, 2009 3:54 pm 
Član foruma

tombola33 je napisao/la:
kin93:
Nego reci ti nama onako iz svoje perspektive da li je ova igra Nizozemska - Slovenija protiv Hrvatske (i ostale bratije balkanske) povezana s budućim svjetskim ratom koji, prema nekim nagovještajima, opet (zar opet?!) počinje na Balkanu? Kako se tu brojke, slova i slike slažu?

Pa ovdje je najbolje da u prozorčić Google upišeš: tombola33 i treći svjetski rat .

Da, sve mi je to jasno (ovdje si to lijepo opisao) mada sam mislio da ćeš ti iz svoje današnje perspektive, u zemlji koja nedvosmisleno koči napredak i uključenje balkanskih država u EU ( a pod nečijim patronatom i naredbom) dati jedno novije viđenje ili "potvrdu" da - ni Hrvatska neće na "zapad". Sad to moram ja? :mrgreen:
Samo mi onda nikako nije jasno zašto su Bugari i Rumunji u EU. Zar preko njih ne ide ista "ruta" s istoka, još i bliža?
Što bi stari primorci rekli - kakve su to sad monade #-o

No, oprosti na političkim digresijama koje su možda omele tvoju priču, mada ih ne bi ni spominjao da nije bilo govora o "trećem sv. ratu"?.
To mi nekako smetnja u inače zanimljivim pričama.

A sad, zašto nije vrijeme za "Galaksiju" da izneseš malo više podataka o "Nibiru"? Bar je ovdje dovoljno slobodnog prostora i duha koji to može podnijeti, za razliku od onog "tamo drugog" na kojem se zafrkavaš (jer ionako nije za drugo!)
Uostalom, tema ti je "Igra" pod "manipulacijama". Pa onda - ne vidim razloga da se nešto čeka. Pogotovo ako nam nad glavama vise nuklearne gljive :wink:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 596 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 30  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.