Sada je: sub maj 03, 2025 6:21 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1957 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 98  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri jan 07, 2009 9:51 pm 
Član foruma

ras je napisao/la:
GAL je napisao/la:
Evo jednog uređaja za pravljenje koloidne otopine domaće proizvodnje kojeg sam kupio i koristim.

vrlo slican uredjaj: http://tvproko.page.tl/Srebrna.htm
i vrlo jeftin 8)

hehe ... slično nije isto 8)

Evo ovdje isto ima nešto sličnoga.
Isto godište (2002), isto gorivo (benzin), ista namjena (prijevoz).
Po čemu i zašto li se samo onda razlikuju? (pa čak i u cijeni) hehe

slika slika

:mrgreen: :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 07, 2009 10:22 pm 
Član foruma

GAL je napisao/la:
hehe ... slično nije isto 8) :mrgreen: :D

gal, eto... da nisi komentarisao ne bi bilo ni moje reakcije, ali sad... sta je tu je
pa nista na svetu nije "isto", ni 2 "ista" uredjaja nisu ista :mrgreen:
nista na svetu nije isto...

primer i slike uz primer koje si dao nisu adekvatni, cak su pomalo i zlonamerni a evo kako sam 'ja" to razumeo

sve sto je navedeno da ima uredjaj koji si naveo i koji kosta... kolko bese... 800 kuna (oko 100evra)
ima i uredjaj koji sam ja naveo jer radi na ISTOM :mrgreen: principu i 99.99% pravi vodu ISTOG :mrgreen: kvaliteta ali kosta 50 evra...

princip je isti, sve su ostalo nijanse... 8)
razumem tvoj :mrgreen: i ne ljutim se... :D
pozdrav 8)

p.s. uzgred, uredjaj koji si postovao izgleda vrlo korektno, da imam viska novca mozda bih ga uzeo i pre nego ovaj sto sam ja postirao, ako nista, lepse izgleda :)
inace, ovi uredjaji koji rade sa malim naponima su tehnicki prevazidjeni (prevelike cestice i mala koncentracija) ali za nase potrebe sasvim korektno rade svoj posao.
kad bude vreme reci cu vise.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 07, 2009 11:09 pm 
Član foruma

heeej, ras ... ma ni slučajno se ne ljutiti prijatelju !
To ne dolazi u obzir kao niti moja zlonamjernost u slikama.
To je čista zezancija !
Apsolutno šaljiva komparacija.
Zato sam i stavio smajliće i drago mi je da si ih dobro shvatio.
:wink:

Gle ... drugo da JA izrađujem te aparate pa ih pokušavam prodati (znaš ono - svaki cigo svoga konja hvali), no ja
niti ih izrađujem niti imam proviziju od prodaje pa čak niti sam imao popust pri kupnji.
Isto sam ga platio 800 kn (i nije mi žao jer je stvarno ok), kao što ga je svatko do sada platio.
:roll:

Između nas - sve 5 prijatelju i peremo dalje

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 09, 2009 12:23 pm 
Član foruma

Procitao sam svih 48 stranica prije par tjedana.

Pa da ne citam sve ispocetka, da li bi mi netko mogao reci koja je najbolja destilirana voda za kupiti u Hr?

Ili jos bolje da mi kazete nekoliko voda koje se mogu kupiti a da su dobre?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 10, 2009 6:15 pm 
Član foruma

Teoretski je jednostavno napraviti otopinu koloidnim srebrom, ali nije svjejedno ako ne znaš kakve je čistoće srebro koje koristiš.

Tražio sam na netu da bi kupio uređaj (napajanje) i štapiće srebra posebno napravljene za tu upotrebu. Za one koji žele krenuti tim putem neka se raspitaju koliko bi ih došla poštarina i carina za to. Na kraju sam odustao od toga dok ne nađem nešto povoljnije (odnosno bliže) za kupiti.

postoji dosta varijacija na temu, čak postoji tip koji je otvorio institut i radi testiranje kakvoće otopina koloidnog srebra.

osobno, mislim da je koloidno srebro obećavajuće, ali skeptik sam dok ne probam. ako netko radi na veliko i prodaje, nek se javi :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 14, 2009 5:13 pm 
Član foruma

Da li je moguce provjeriti da li je dobra destilirana voda ako gledam jakost stuje?
Kupio sam neku vodu, ali u ljekarni ni sami ne znaju sta prodaju.

Dvije srebrne zice od susjeda zlatara (garantira najvecu cistocu), 2mm, 10cm u vodi, razmak 5cm, 0.5l destilirane vode, adapter stabiliziran 12V, max 1000mA.

Ako sam dobro procitao sve na forumu, struja treba biti 0.7-1.2 mA cijelo vrijeme, a treba trajati oko 45 minuta do 1 sat?

Mijenjati polove svakih 10 minuta i onda malo promjesati?

Da li je to sve u redu?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 15, 2009 12:54 am 
Član foruma

boki je napisao/la:
Procitao sam svih 48 stranica prije par tjedana.

Pa da ne citam sve ispocetka, da li bi mi netko mogao reci koja je najbolja destilirana voda za kupiti u Hr?

Ili jos bolje da mi kazete nekoliko voda koje se mogu kupiti a da su dobre?

Ukoliko si pročitao svih 48 stranica, mogao si vidjeti da sam napisao da najčišču (meni poznatu) destiliranu vodu na području HR možeš kupiti u apoteci pod nazivom Aqua Pro Injectione. Voda je redestilirana, sterilna, i pakirana u staklenke od pola litre po cjeni od cca 11kn.
Koristim ju već 6 mjeseci i mogu reči da u odnosu na početnu struju nisam uočio nikakva odstupanja od staklenke do staklenke.

Drugo, koliko sam proučio dostupne (prevedene) materijale o koloidnom srebru tamo ljepo stoji da srebro koje koriste zlatari je 92 postotno što je nedovoljna čistoća.
Srebro čistoće 99,9 posto možeš kupiti u Rafineriji plemenitih kovina ,Tratinska 21, Zagreb po cjeni od 4kn za gram, i jedino bi ti to srebro preporučio.
Dobro, postoji mogučnost da je ta žica koju si kupio od susjeda zlatara iz Rafinerije prije nego što je obrađena no, ipak, sigurno je sigurno...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 15, 2009 8:05 am 
Član foruma

Da li su podaci za struju i ostalo u redu?

Pogledat cu za tu destiliranu vodu.
Srebro je cisto jer oni rade i za neku privatnu kliniku.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 19, 2009 6:07 pm 
Član foruma

Zdravo narode!
Veliki pozdrav svima na forumu,Jacku i narocito Galu sa kojim sam izmjenio par PM-a. Takodjer sve navedene pohvaljujem na znanju,zalaganju i promoviranju koloidnog srebra kao lijeka.Galaksiji duboki naklon.
Imam HCV oko cca 15 godina i do sada se nisam lijecio. Konvencionalni nacin koji podrazumjeva jednogodisnju terapiju pegiliranim ili obicnim interferonom u smislu injekcije jednom tjedno mi se nije nikada svidjao iz vise razloga. Terapija podrazumjeva i citavu paletu najrazlicitijih i najodvratnijih nuspojava u cije sam se efekte uvjerio vlastitim ocima jer imam velik broj poznanika koji su proslili lijecenje. Muke Isusove u pravom smislu rijeci. Jednogodisnji bolovi u glavi,misicima,kostima.Problemi sa disanjem i probavom.Velik gubitak apetita i tezine. Opadanje kose,noktiju,obrva i trepavica. Depresije,sizifrenija i suicidne misli. Stalna visoka temperatura i jos more toga sto ne bi stalo u post. Godinu dana muka,bolest se zalijeci ali se isto tako i brzo vrati cim se prekine terapija. U roku odmah. I ajd Jovo nanovo sto bi se nekada reklo. Takodjer jedna injekcija pegiliranog interferona kosta HZZO 4000 kn. Pacijent treba primiti 50.
Takodjer sam svjestan ljubavi politike i farmacije tj kriminala koji se odrazava na zdravlje milijarde ljudi.
Smatram da za sve postoji lijek u prirodi ali nam je nedostupan iz dobro poznatih razloga.
Prilikom trazenja alternativnih nacina lijecenja najvise ni je ,,mirisalo,, koloidno srebro. Procitao sam dosta toga i mislim da posjedujem solidno znanje. Krenuo u sakupljanje opreme. Srebro bilo problem ali nasao 99.9 u Zg u RPK. Aqva pro injectione.Demineralizirana.Cak apirogena.Spominjana na forumu. Problem mi mjesec dana zadaje generator. Sve sam zivo okrenio na teritoriju bivse Yuge. Sve sto sam nasao nije me zadovoljavalo. Uvijek je bio neki nedostatak. Najcesce visoka struja i napon.Sve sto se nudi preko neta takodjer smatram da je prejako. Znanja za homme made nemam ali mi se cini i da imam ne bih napravio dovoljno dobar. Ne kazem da sve to ne funkcionira i neka se niko ne naljuti. Zelim samo dobiti najkvalitetnije koloidno tj ionsko srebro.
Smatram da je moja bolest dovoljno ozbiljna i kronicna i kao takvu je zelim tretirati na najjaci moguci nacin a to je ionsko srebro. Ljutu travu na ljutu ranu.
Ovo sto je Gal prikazao je stvarno extra.Cini mi se vrh vrhova.Ne zelim nikome praviti reklamu.To je samo moje bolesnicko misljenje nakon proucavanje koloidnog tj ionskog srebra. Aparat je stvarno sofisticiran i opremljen sa svime sto je potrebno za dobivanje ionskog srebra. Znam da cijena uredjaja mozda nije prihvatljiva nekome u ova kaoticna vremena ali takodjer smatram da je to najsavrseniji proizvod na trzistu.
Ponavljam da kurvanjski virus zelim sto kvalitetnije ,,rastavit na proste faktore,,
Kontaktirao Gala,on mi dao broj,ja nazvao i narucio. Cak dobio imenjaka na telefon a znate sta babe kazu za Marka. Moram sacekat desetak dana.
Steta sto nema imenjak toga na lageru. Ako je pametan a dokazano je da jeste potrudit ce se u vezi tog problema. Kad stigne dat cu ocijenu koju cu podijeliti sa forumom.
Takodjer zelim reci da mi sutra treba stici koloidno srebro koje sam narucio od gospodje ,,feniks,, Tu veoma ljubaznu i susretljivu osobu sam upoznao preko Forum HR. Kad sam kod toga foruma, to je katastrofa sta se radi na suzbijanju koloidnog srebra. Nekoliko satro kemicara obezvrijeduje sve sto ima u nazivu srebro. Izuzezak gdja Feniks i nekoliko ljudi. Slobodno mogu reci da gdju Feniks drzim za najveci autoritet na polju koloidnog tj ionskog srebra u drzavi a i sire. Zena stvarno ima znanje i veoma je iskrena sto je danas rijetkost. Cini mi se da bi to trebalo biti extra kvalitetno. Link na to srebro je dao i cjenjeni Jack u jednom svom proslom postu. Svoja opazanja sto se tice tog srebra cu podijeliti sa dragim forumom.
Takodjer molim sve koje imaju saznanja u vezi moje bolesti i srebra da mi se jave.
Pozdravljam sve i zelim vam da zivite 100 g sto i nije namoguce jer znate foru. A to je srebro. Sveti gral. Imam osjecaj da cu ovu satro neizljecivu bolest zgazit ko vasku sa ionskim srebrom
Smrt fasizmu.Sloboda narodu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 20, 2009 10:37 pm 
Početnik

boki je napisao/la:
Da li je moguce u kucnoj radinosti napraviti destiliranu vodu? Sa loncima, serpama i ostalim?

Ne samo da je moguće nego je i poželjno.

boki je napisao/la:
Mislim da je to bolje i jeftinije nego kupovati tko zna kakvu voda koja na kraju i nije destilirana.

Slažem se u potpunosti.
Za izradu kvalitetne srebrne vode neophodna je bidestilovana voda sa provodljivošću koja nije viša od 5 mikrosimensa (µS) ili, još bolje, sa znatno nižom! Poređenja radi, voda iz gradske česme ima provodljivost koja se meri stotinama µS. Iz moje slavine teče voda od oko 400 µS, mereno laboratorijskim konduktometrom. Komercijalna destilovana voda za svakodnevnu upotrebu (ona za akumulatore, pegle i sl.) ima provodljivost od oko 20 mikrosimensa (µS) ili veću, što je potpuno nezadovoljavajući nivo ako ti je cilj izrada kvalitetne srebrne vode.
Laboratorijski demineralizator može dati vodu provodljivosti 5.3 µS što bi bilo na granici prihvatljivog, ali takav rezultat može da postigne jedino neposredno posle obnavljanja smola - dok će sa svakom kasnijom demineralizacijom kvalitet opadati, odnosno rašće provodljivost vode dobijene iz demineralizatora sve dok se ne približi česmovači.

Supruga i ja za izradu srebrne vode koristimo bi/dvostruko/destilovanu vodu iz "kućne radinosti", sa provodljivošću u rasponu od 0,8 do 1,3 µS. Takva voda na srebrnim elektrodama ostavlja malo traga/nečistoća čak i posle višesatne upotrebe. Za spravljanje jednog litra takve destilovane vode potrebno je oko 6 sati, ali garantujem da se takva ili bolja od nje nigde ne može naći u masovnoj prodaji.

Da bi dobili destilovanu vodu od ~1µS uzimamo običnu demineralizovanu ili destilovanu vodu, zagrevamo je uz pomoć rešoa u vatrostalnoj staklenoj posudi i propuštamo je kroz najobičniju laboratorijsku aparaturu za destilaciju, otprilike onakvu kakvu bi trebala imati ili je nekada imala svaka školska hemijska laboratorija. Kondenzator hladimo neprekidnim tokom male količine vode iz česme. I, najvažnije, takva se aparatura relativno lako može napraviti u kućnoj radinosti. Kućni sistem za destilaciju bi pre početka rada morao biti idealno ispran i čist, sa eventualnim dodavanjem nekoliko zrnaca hipermangana zbog uklanjanja organskin nečistoća.

BTW. Potrošim između 12 i 24 sata za 1,5 litar srebrnog koloida sa 10-20 ppm srebra (mereno posle 36 sati stabilizacije) i upadljivim Tindalovim efektom, zavisno od toga šta tačno želim da dobijem.

Opaska u vezi treće komponente (prve dve, ali ne po važnosti, jesu destilovana voda i vreme) potrebne za izradu srebrne vode: par najkvalitetnijih srebrnih elektroda (dužine oko 20 cm) u USA staje svega dvadeset dolara i dovoljan je za približno dve stotine litara srebrne vode. Za celo bure i još nekoliko kanistera!
Što se tiče struje kao četvrte komponente, ne preporučujem home-made elektroniku ako ti je cilj kvalitetna srebrna voda - ali verujem da bi komercijalna aparatura sa prethodne strane mogla dobro obavilti ulogu. Sa dodatkom magnetnog mešača i uređaja za automatsku regulaciju nivoa struje, kao i za automatsko isključenje - ta bi aparatura mogla biti skoro savršena. Takav uređaj u USA staje oko $200.
Napominjem da ni na koji način nisam povezan sa proizvođačem tog aparata niti se u bilo kom smislu komercijalno bavim srebrnom vodom.

Zadnja izmjena: Haralampije; uto jan 20, 2009 11:10 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 20, 2009 11:09 pm 
Član foruma

Zdravo narode!
Stiglo mi jutros koloidno srebro od gđe Feniks. Moram priznati da je pakiranje i ambalaza na visokom nivou. Boca od 500ml je tamno smedje tonirana,oblog izgleda sa zastitom na ustima cijevi. Prednja etiketa sa natpisom ,,Ionsko srebro,, a na zadnjoj podaci o proizvodjacu i proizvodu.
Boce upakovane u kutije sa dva nivoa zastite od loma. Sve skupa vrlo profesionalno napravljeno.U kutiji uputstvo o upotrebi.
Tako sam ja njufer skinuo oko 9.00h i popio prvih 15ml.To su tri kasikice od sirupa za kasalj.Tekucina je savrseno prozirna a okus ne bi mogao tocno definirat. Mogao bih ga nazvati lagano metalno gorak. Drzao i muljao po ustima oko deset min i progutao na tri puta. Zanimljiv okus.
Dok ovo pisem po ustima muljam svoju cetvrtu dozu od 15 ml. Mozda zvuci puno za pocetak. Mislim da ne bi trebalo biti problema a i ja nisam bas mali.
Gđa Feniks navodi da su dnevne prevencijske doze 20ml a terapijske 60-120ml. Za pocetak predlaze 5 ml. Pocetak sam malo prekoracio ali bi ostao u predvidjenim okvirima. Za sada bih pio 60ml sto bih sa vremenom povecavao. Nakon metar i pol dana napravio bih pauzu od 15 dana. Tada bi napravio i lab. pretrage pa bih znao na cemu sam.
Sto se tice Jarisch-Herxheimer efekta mogu recu da ga podsvjesno prizeljkujem jer bih na taj nacin bio siguran da srebro ,,šljaka,,
Dijareje,malaksalosti i ostalih simtoma gripe se ne bojim ali me zabrinjava razlaganje elektrolita jer ne znam tocno o cemu se radi.
Srebro sam konzumirao danas i dva puta nazalno. Punu pipetu u svaku nosnicu. Takodjer sam rasprscivacem sa finom disperzijom cestica prskao tijelo i lice preko nekoliko puta. Na licu i tijelu imam nekoliko podkoznih akni koje su stare skoro kao i ja, a sa vremena na vrijeme se znaju upaliti od mog ,,drkanja.. Jedna upravo na obrazu. Vidjet cemo sta ce biti po tom pitanju.
Sto se tice dejstvovanja mogu reci da nakon pijenja osjecam desetak minuta laganu temperaturu a percepcija i osjetila mi se izoštre. Za sada je rano govoriti o djelovanju ali mogu reci da mi se vec nakon nekoliko pijenja jezik posve ocistio bijele boje i postao zdravo mesnato crven.
Razvalio sam koloniju gljivica na kiselom kupusu jednim spricanjem.
Također supruzi koja ima problematicnu kozu spricam lice a i dao sam joj 2x5ml oralno za pocetak jer ima problema i sa gastritisom.
Kcerki od 12 god spricam lice i leđa jer ju vec napadaju akne. Isto tako joj spricam nozni palac. Drugi puta joj cupaju nokat zbog urastanja. Nakon prvog puta ostala bakterija koja je uzrokovala drugo urastanje. Doktor kaze nije vidio, mater mu jebem klosarsku. Tata kupio diplomu sinu konju. Uglavnom mislim da urastanja vise biti nece.
Mislim srebro uvalit i punici koja je srcani bolesnik a ima i koznih problema. Mislim i roditeljima a i poznanicima koji boluju od cijele lepeze bolesti. Odgovorno tvrdim da poznam puno vise bolesnih ljudi nego zdravih. Ako uopce poznam zdravog covjeka, Na prste jedne ruke nabrojim a poznam puno ljudi. Mater im jebem okupatorsku sta nam rade!!!
Takodjer zelim reci da sam danas na savjet gđe Feniks bacio nakon bruka godina kavu i rafinirani secer. Aspartam,flora i slicnih sranja se rijesio prije 6 metara. Ostalo mu jos pusenje. Pusim svasta. Od cijelog spektra ovisnosti kojih se rijesavam kroz zivot ostalo je pusenje iako i ono nece dugo. Ocekujem reakciju organizma na nedostatak kofeina i secera. Trenutno lagana glavobolja koju pripisujem tome.
To je od mene za danas sve. Budite mi zivi, zdravi i osvjesteni.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 21, 2009 3:42 pm 
Član foruma

@Haralampije i svi ostali! Nazad u školu i ucit fiziku i mjerne jedinice!

Siemens je jedinica za el. vodljivost. Što je u biti reciprocna vrijednost od otpora.
Hmm... znaci voda mora imati otpor preko 1 mega ohm.
Ako imaš standardnu velićinu elektroda i udaljenost između njih onda ... ajd ok. Ali to je kao da kažeš da žaruja od 220V svijetli jače od žaruje od 110V :-)

Fiziku i matematiku ucit ljudi prije svega!

Navođenjem ovakvih stvari se zbunjuju ljudi koji žele neš nauciti.

Da si naveo svecifični električni otpor vode. E onda bi ta informacija već imala neku korist.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 22, 2009 12:21 am 
Početnik

en1di0n je napisao/la:
@Haralampije i svi ostali! Nazad u školu i ucit fiziku i mjerne jedinice!

Siemens je jedinica za el. vodljivost. Što je u biti reciprocna vrijednost od otpora.
Hmm... znaci voda mora imati otpor preko 1 mega ohm.
Ako imaš standardnu velićinu elektroda i udaljenost između njih onda ... ajd ok. Ali to je kao da kažeš da žaruja od 220V svijetli jače od žaruje od 110V :-)

Fiziku i matematiku ucit ljudi prije svega!

Navođenjem ovakvih stvari se zbunjuju ljudi koji žele neš nauciti.

Da si naveo svecifični električni otpor vode. E onda bi ta informacija već imala neku korist.

Pametni ljudi ne raspravljaju o materijalnim činjenicama. O tumačenjima, stavovima i sudovima mogu, ali o činjenicama ne.
Voleo bih da se poštedim(o) nepotrebne rasprave o rezultatima merenja pouzdanih laboratorijskih instrumenata (a zbog valjane kontrole merenja korišćena su dva različita konduktometra) i zato ću se poslužiti tudjom argumentacijom. U svrhu pronalaženja uverljivih informacija na temu provodljivosti (srebrne) vode preporučujem (ti) ovakvu Google pretragu: µS silver colloid
A evo i jedne korisne tabele za nedovoljno upućene (izvor: http://www.biophysica.com/conductivity.htm):
Citat:
Electrical conductivity is the ability of a solution to conduct an electric current. It can be used as an index of the total solids (TDS) in a water sample.
The unit of measure commonly used in Siemens per centimeter (S/cm). The conductivity of water is usually expressed as microSiemens/cm (µS/cm) which is 10-6 S/CM. The relation between conductivity and dissolved solids is approximately:

2 µS/cm = 1 ppm (which is the same as 1 mg/l)

The conductivity of water from various sources is

Absolute pure water - 0.055 µS/cm
Distilled water - 0.5 µS/cm
Mountain water - 1.0 µS/cm
Most drinking water sources - 500 to 800 µS/cm
Sea water - 56 mS/cm
Max for potable water - 1055 µS/cm

Citat:
LAB USE NOTES:
Distilled water reads 0-2 µS/cm, more than 6 µS/cm is not acceptable for decent Nano-Colloidal production.

Zadnja izmjena: Haralampije; čet jan 22, 2009 9:13 am; ukupno mijenjano 2 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 22, 2009 3:18 am 
Član foruma

Vozdra raja sta se radi?
Mora da generatori rade sve u šesnaest. Samo neka rade, neka se ne gase.
Jer u ovoj ,, vatrenoj vodi,, stvarno nesto ima. Nakon samo dana koristenja mogu reci da sam vise nego zadovoljan, bez laznog pretjerivanja, sa pozitivnim rezultatima.
Na obrazu imam podkoznu, matoru aknu koju sam nedavno nakon brijanja probao istiskat i ona se po starom dobrom, obicaju upalila. I to momacki. Mislim da svi znate o cemu pricam. Upala se razvila do solidnih dimenzija sa tendencijom rasta. Nakon 24h tretiranja,svaku čuku jedno špricanje, upala ne samo da se nije razvila nego se prepolovila vise nego očito. Svi znate da takve zajebancije sporo prolaze i obicno se jos zakomplicira čačkanjem. Ovo sto se upalom desilo za 24h sa srebrom,ekvivalent je tjednom zarastanju bez srebra. Nema ni kraste koju redovito sjebem sto produzava zacijeljenje.
Na prsima imam nekoliko slicnih ali manjih podkoznih akni. Dosadasnjim prskanjem one su se zacrvenile,lagano upalile i sada expresno sazrijevaju. Vec se formiraju gnojni vrhovi koji ce sutra pod slabim pritiskom puci i izbacit ostatke upale. Ja cu ranicu naspricat,,vatrenom vodom,, i imam osjecaj da se do prekosutra nece vidjeti nista osim slabasnog oziljka koji ce sa vremenom nestati. Ista stvar sa nekoliko komada na leđima a moram priznat i jedan na bulji.
Ista stvar se desava sa licem supruge i cerke. Zena ima nekoliko zaostalih dok cerku napada mnostvo sitnih po celu i oko nosa. Sve se to sada lagano upalilo i sazrijeva veoma brzo. Jos jednom podsjecam da se radi o 24h tako da mi se cini da za par dana o tome vise necu morati pisat.
Također cerki špricam i prst o kojem sam pisao. Uocljiv napredak i nema vise potrebu za zavojem.
Punici koja ima neki dermatitis na rukama od deterđenata i slicnih govana vec uocljiva reakcija na srebro. Ruke se lagano zacrvenile. Radi srebro radi nema sta. Vidjet cemo sutra. Jos se boji cugat ali slomicu je ja kad vidi pozitivne efekte na rukama.
Zena pije 2x5ml što sutra povecavam. Osjeti kad joj prosljaka srebro u zeludcu i cesce ide na WC. Ima potrebu za tekucinom sto je u dure. Kaze da joj okus po željezu cijeli dan u ustima.
Ja sam danas 5 x pio 15ml. Osjecam da se nesto desava. Pojacano se znojim a znoj intenzivnijeg mirisa odnosno smrada. Inace dva puta dnevno obavljam veliku nuzdu, danas cetiri puta. Stolica normalne tvrdoce ali maloprije lagana dijareja. Takodjer vise mokrim ali i vise pijem tekucine. Najvise zelenog caja sa limunom i medom. Kadulja. Dobro udara na pluca. Med je strasna stvar. Imam poznanika. Razara. Malo malo pa sampion. 400 kosnica raznosi po Hrvatskoj ovisno o potrebi. Sad ga jebe trenutno to sto mu se pcele ne vracaju u kosnicu. To je danas globalni problem sto cijenjena Galaksija i Jack naravno znaju,
Skrenio ja sa srebra na med.
Takodjer primjetio da konzumacija srebra odgadja glad i smanjuje apetit sto je logicno. Primjetio visoku razinu budnosti i bistrine uma kao i fizicke spremnosti u vrijeme kada bih inace spavao. Kao npr sada.
Uzimao danas dva puta srebro nazalno ali ne pipetom nego nabavio rasprsčivač čestica. Kupio neko sranje za nos pa prosuo. Kad smo kod sranja za nos, isprobavao ga pa se rasprsio po parketu a ja kako sam nagazio ostao zaljepljen sa svojih 105kg. Moment ljepilo je prehlada za taj otrov. I oni to nam u nos trpaju.
Velika razlika izmedju pipete i disperzera sto je logicno. Sa rasprscivacem upijanje srebra u organizam preko pluca je trenutno. Najbrzi put da dodje u krv. Skoro kao intervenozno ako ne i brze. Pa sam tako ovim putem srebro extra brzo i veoma intenzivnije nego inace osjetio. Moram priznati dizalica prava i to kamionska. Vrlo zanimljiv i pozitivan osjecaj koji ne traje dugo. Par minuta. Uz lagano povisenje tjelesne temperature i raspolozenja.
Rijesio sam srebrom crvenilo ispod pazuha kojeg je iziritiralo pojacano znojenje. Na vanjskom sloju kulena sam naprvio genocid nad pljesni sto i nije neki podvig ali je vrijedno spomena.
Tko god dodje ja sa njime nazdravljam vatrenom vodom.Zapalio sam vazda ljudi i vide vec sada dejstvo. Voda se trosi a malo i poklanjam da raja čejfi.Jedan jaran vec narucio litru a i ja cu skoro morati opet. Trosi se. Dezinficiram hrpu stvari po stanu. Nije bas ni jeftina tako da jedva cekam da mi majstor sastavi generator o kojem sam pisao. Ovim putem veliki pozdrav cijenjenom drugaru Galu uz muzicku zelju ,,Padaj silo i nepravdo,,ili stari dobri ,,Sivi sokole,, a moze i ,,Pogledaj dom svoj anđele,, kao i,,Nedjelja kad je otisao Hase,, a nije losa ni ,,Prokleta je Amerika,, Zivio Gale sto godina.
Kad stigne pila i ja ulazim u klub kuhara iako mi se cini da je ova od gđe.Feniks vrlo kvalitetna.Sutra cu provjeriti sta laser kaze a dat cu malo jaranici koja je kemicarka u vodovodu da izracuna ppm. Da ne bi bilo muda pod bubrege.
Kako me ..vatrena voda,, vozi cini mi se da bih mogao pisat do jutra.
Mislim da sam se sjetio svega bitnog.
Pozdrav cijelom srebrnom plemenu uz pjesmu ,,Ne moze nam niko nista,jaci smo od sudbine,,

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 23, 2009 1:55 am 
Član foruma

Vozdra svima!
Danas sam povecao dnevnu dozu za 15ml pa sve skupa pijem 75ml kojih uzmem na 5x. Solidno se znojim i uriniram.Velika nuzda cesca nego inace.
Danas nakon konzumiranja ne osjecam vise onako intenzivno srebro kao juce izuzetak kada uzimam nazalno. Danas nabavio okomiti dispanzer cestica sa nastavkom koji ide duboko u nos. Disperzija vrlo fina a nastavak omogucava max ucinak i iskoristenost. Najdrazi nacin konzumiranja srebra.
Mogu reci da se danas osjecam posve normalno. Za sada nikakvih naznaka Jarisch-Herxaheimer efekta i dijareje. Mozda je jos rano.
Sto se tice kožne primjene mogu samo reci da je ionsko srebro dermatoloski fenomen. Na tom podrucju slobodno mogu reci da cini cuda.Slobode mi moje. Na akne svih vrsta,starosti i dimenzija djeluje ultra snazno. Veoma brzo se upale,zagnoje i osuse. One sitnije jednostavno nestanu. Zena i mala prezadovoljne ali i ja. Toplo preporucujem svima sa navedenim problemom. Procesi se odvijaju veoma brzo.
Punica me zvala.Uplasila se,Kaze upalile se ruke i izbile fleke.Govorim joj da je normalno i da krene u kontra napad pa da prska svaku čuku. Mogu zamisliti kako se na rukama vodi borba prsa u prsa u kojoj se srebro izaci kao pobjednik. Kazu ljudi da ,,boj ne bije svijetlo oruzje nego srce u junaka,,. To ovdje nije slucaj. Bitku ovdje dobiva svijetlo oruzje a srce je manje bitno.
Sa ,,vatrenom vodom,, sam ,,zapalio,, par drugara sto je rezultiralo naruđbom. Cekam generator,,ko ozebli sunce,,
Sto se tice provjere,nabavio laser ali ne i baterije za njega.Sutra. Nisam davao vodu da se odredi ppm.Mozda sutra. Iako vidim da srebro sljaka jace nego sto sam ocekivao.
Ne osjecam nikakve znakove apstinencije vezano za secer i kavu sto bih trebao jer mi nije prvi puta. Pio sam jaku Nes kavu ,,mucku,, par puta dnevno. Prava ,,navlakusa,,. Obavezno glavobolje. Srebro zasluzno sto nije tako.Definitivno i sigurno.
Sto se crne đigerice tice za sada ne mogu nista tvrditi jer je prerano.
Znam samo da ce borba biti jebena.Rovovska bitka. Imam najgori i najteze izljeciv genotip.1a. Zarazenost je,slusajte ovo,7 700 000 UI/ml.
To UI ne znam tocno sta znaci ali predstavlja jedinicu zarazenosti po ml.
Imam viusa ko Sau Paulo stanovnika. Za primjer obicno se ima 1 000 000.
Neravnopravna borba vec u startu. Volim takve stvari jer izmedju jaceg i slabijeg uvijek sam na strani slabijeg. 7 700 000 po mililitru. Racunajte koliko ima u litri krvi a znamo koliko ima litara krvi ima u nama.
Vojska kakva Majkom Zemljom sto latinosi kazu Pacha Mamom nije hodala. Takva sila naspram 5ppm srebra. Nemam rijeci kojima bih docarao taj kontrast. Ali koliko ja znam,, na kraju se mrtvi zbrajaju,,
Veliki pozdrav srebrnom plemenu.
Bolje rat nego pakt.Bolje grob nego rob.

Vrh

Naslov: Blog jednog korisnika CS-a?
PostPostano: pet jan 23, 2009 9:05 pm 
Početnik

Tatanka, mislim da bi vredelo, a svakako bi mnogima koristilo, da svoje inspirativne postove sa zanimljivim ličnim iskustvima objavljuješ i u nekom pogodnijem/popularnijem mestu i obliku (od ovog ili bilo kojeg drugog phpBB foruma), recimo, kao blog jednog korisnika CS-a?
Možda na www.blog.hr ili www.wordpress.com ?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 24, 2009 4:30 am 
Član foruma

Haug srebrna braco i sestre!
Dok pocinjem pisati po ustima razvlacim svoju petu dozu od 15ml.
Drzim je oko 15 min. Poceo sam sve vise drzati i sto kasnije gutati na vise intervala. Dok mi je srebro u ustima izvodim sve moguce manerve.
Klokocem nepcom,propustam kroz zube,jezikom prelazim po usnoj šupljini i zubima. Razlog jednostavan. Primjetio sam nakon svega tri dana da su mi se zubi krenuli izbjeljivat i to od vrha prema korijenu. Oko 1/4 zuba mi je savrseno bijelo. Bijeli kao ne smijem reci sto. Ne samo da se mi zubi pobijelili nego i dva pocetka karijesa. Zubi su bijeli u donjem dijelu sto objasnjavam propustanjem ,,vatrene vode,, kroz iste pod pritiskom kojeg stvorim u ustima. Takodjer lagano izbjeljuju i po cijeloj povrsini. Crnilo karijesa na povrsini zuba se skuplja izvana prema unutra. Bio izgrickao usnu sa unutarnje strane od nervoze. Nestalo u akciji.
Veoma me veseli brzina ucinkovitosti srebra koja je vise nego ocita. Ljudima ne treba dugo da ,,provale,, ucinkovitost srebra sto je odlicno. Ono i
najvece skeptike razoruzavava skoro pa trenutno. Barem kad se radi o vizualnom djelovanju kao kod npr akni. Ionsko srebro je za akne jednostavno prejako. One jadne,vec ih pocinjem zalit,nemaju nikakvih izgleda. Srebro ih proždire. Nema otpora nikakvog osim lagane upale prvi dan. Cak se i gnoj koji nastane razori sa srebrom tako da nema potrebe za zavrsnim udarcem u vidu istiskivanja. Nakon svega akna se povlaci u jedva vidljiv oziljak kojeg zamjenjuje nova koza.
Sto se tice moga stanja,osjecam se odlicno. Nakon pijenja nema vise ,,dizalice,, manje se znojim,uriniranje i velika nuzda normalni.
I dalje povecana aktivnost,koncentracija i budnost u kasne sate bez problema sa spavanjem kad se za njega odlucim. Primjetio afrodizijske osobine ionskog srebra.
Zena otputovala sa malom i starom na par dana rodbini pa cu biti uskracen za opazanja.
Sve vise ljudi zainteresirano za srebro. Kad ga budem pravio djelit cu ga šakom i kapom. Sutra mi stize druga naruđba koja je ovaj puta bila momacka.
Isprobavao Tyndallov efekat. Upalim laser kroz smedje toniranu bocu. Vidim prolazi zraka ali se ne vidi trag. Presipam srebro u prozirnu bocu i ponovim. Nista. Pade mi drugu na pamet da prigusimo svjetlo u sobi koje je bilo vrlo jako. Kad ono praznik za oci. U laganom mraku zraka je veoma profinjeno vidljiva. Vratimo vodu u smedju bocu kad ono jos ljepse. Zbog kontrasta zraka suptilnija i mogu se vidjeti nagla tockasta i sitna zasvjetljenja sa vremena na vrijeme. Mikro blicevi.
Napominjem da je zraka jedva vidljiva.
Jos jedna potvrda kvalitete Ionskog srebra gđe Feniks.Cestitam.
Za kraj bih zahvalio drugu Haralampiji na postu koji sam shvatio kao kompliment za svoje pisanje. Druze moj Sveti svidja ni se tvoj prijedlog jer istina o koloidnom srebru treba stici do sirokih masa. Sitne raje sto bi rekao Ivo Andric. Osobno,dobar dio ostatka svog zemaljskog zivota cu posvetiti reklamiranju,proizvodnji i poklanjanju ,,vatrene vode,, u pravom smislu rijeci. Vise nego vatrena. Ako treba ima plakate da ljepim pred bolnicama i a pred ambulantama postavim svedski stol sa srebrnom vodom. Postom saljem. Svi mi. Postoji li bolji osjecaj od nekome spasti zivot. Sevap pravi sto bi braca bosanci rekli. Jednom davno sam imao tu cast i to je sigurno najbolji osjecaj koji sam dozivio. Hocu toga jos.
Burazeru Haralampije da bi covjek postao svetac treba tri cuda napravit.
Sa srebrom je to pickin dim tako da ne sumnjam u tvoju ( zaboravio kako se kaze kad nekoga proglase svetcem) . Zivio sto godina Haralampije i beskonacno kao svetac.
Galaksiji i Jacku se ispricavam za ,,pickin dim,, a dugujem osvjestenje.
Cijelo srebrno pleme pozdravljam sa pjesmom ,, Nek crknu dušmani,,
S obzirom koliko je sati a moje stanje tijela i uma jos jednom hvala srebru

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 26, 2009 9:55 am 
Član foruma

Tatanka je napisao/la:
...
( zaboravio kako se kaze kad nekoga proglase svetcem)...

Beatifikacija :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 30, 2009 7:54 pm 
Član foruma

Moze li koloidno srebro pomoci u lijecenju gihta?

Moj otac ima problema sa gihtom,kazem mu da treba promjeniti prehranu ,da mora jesti manje životinjskih masti,mesnih prerađevina i ne piti alkohol (ne pije puno,jednu casu na dan ali i to mu smeta).

Preporucio sam mu Urinoterapiju,ali ne zeli ni cuti za to. :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 02, 2009 11:16 am 
Član foruma

Ja bih probao MMS + CS.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1957 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 98  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.