Demetrijus je napisao/la:
Whatever ljudi...nego citao sam od pocetka teme i vidim pominjete neki Necronimium ili kako vec ne znam tacno novo je to za mene...
-Interesuje me da li se neki demoni manifestuju u fizicki oblik...i ako je odgovor da,kako izgledaju?
-Sta je Necronimium?
-Da li crtanjem sigila i pentagrama i heksagrama mogu da privucem neke nepozeljne entitete?
-Da li postoje neke vrste isterivanja demona koja se razlikuje od Exorcisma?
-Pominjali ste neka svetlosna teranja,sta je to?
-Da li se entiteti svetlosti i tame teraju na isti nacin?
-Kakve sve vrste demona postoje?
-Da li je greh prizivati entitete...ovaj decko gore rece da je prizvao andjela cuvara...da li je to greh?
-Kada prizoves entiteta da li mozes da razgovaras sa njim?
-Kakve su to zastite koje pominjete pri prizivanju?Da li to deluje u praksi?
-Zar Alister Crawley nije bio satanista?Ja sam pravoslavni hriscanin,nisam nikakav satanista i ne velicam djavola i njegove sledbenike...sta znam da nisam zaglibio u neku satanisticku sektu(pitam samo)....
-Zelim da znam cega se demoni najvise boje pored svetih mostiju i svetih i osvecenih stvari...?
-Ko su ti Goetin demoni prvi put cujem za njih?
manifestiraju se i u fizičkom obliku(evokacija) i u astralnom(invokacija),
obično više u astralnom...ako željeni entitet zoveš više puta i što ostvaruješ bolji odnos s njim počinje se bolje pokazivati na kraju na fizičkoj ravni,ili sam dolazi...mislim da se goetijski demoni najviše pojavljuju u fizičkom obliku....kako se pojavljuju?...ima više mogućnosti ili se pojavi u obliku životinje,čovjeka ili čudovišta(svom izvornom obliku) imaš u knjigama opise kako se koji demon obično manifestira,ali nemora biti nužno tako,neki kažu da se drukčije pojavi ovisno o osobi...za početnike se obično sugerira,da rade prizive pomoću crnog ogledala (ako je netko zainteresiran mogu bolje objasniti)....
...Necronomicon je knjiga koja u prvom redu služi za prizivanje,ima više verzija knjige,od kojih je ja mislim najshvatljivija ona Simonova i najrazumljvija,jel je sve u potankosti objašnjenjo...ima svakakvih mišljenja kako je knjiga nastala,neki kažu da je to dio LHP-ovih snova...
...samim crtanjem mislim da ne,pošto je to sigil toga demona kojeg ti želiš prizvati,ali ako neiskusan ideš raditi ritual možeš svašta privući i može ti biti dosta gadno...
...exorcizam je exorcizam...postoji onaj kojeg radi katolički svečenik i crkva,ali isto tako može ga raditi muslimanski ili židovski,odnosno mualim ili rabin...
...tjerajući ritual prije priziva da se aura i tijelo očiste od neželjenih entiteta i "privjesaka" neki ga rade i poslije da budu sigurni da je prizivani entitet otišao..
...ovisi kako koji i kakvim načinom ga prizivaš,odnosno kojim postupkom i kako mu pristupaš...kompleksno pitanje...sve ovisi od osobe do osobe...
...ima puno kategorizacija...skini goetiju tamo imaš isto kategorizaciju i piše kada je poželjno koji "rang" demona zvati...
...grijeh...prema crkvi jest grijeh,sve osim molitve i boga jest grijeh,grijeh je prema njima i obična meditacija kolko ja znam...
...možeš,ako si dovoljno umno razvije,ako ti je dovoljno otvoreno "3.oko" i ako dovoljno vjeruješ u to...
...obično se koristi zaštitni krug,tehuti je spomenuo da se može koristiti i onaj načinjen od kristala...glavno da bude fizički,alii duhovni moraš biti svjestan da si zaštičen...
...Aleister Crowley je bio sotonist,istina,ali ga mnogi svojataju,prema njegovim djelima nije bitno što je bio,bio je čovjek sa puno znanja,ako ti imaš diverziju od njega zbo njegove religije,nemoj ga čitati...
...čega se boje...pa nisu vampiri...reci razlog zbog čega bi ih išao prizivati...ti ih misliš prizvati i prskati svetom vodicom ili?
...to su demoni koji se spominju u knjizi Goetia,zato se zovu goetski demoni,ima ih 72 mislim...
...evo jedna knjiga za tebe kao početnika,trebala bi ti puno pomoć...skini ju i pročitaj,možeš i goetiu,ali ju nemoj koristiti još...
http://www.4shared.com/file/64123153/25 ... irits.html