Ma gle zato sam i stao, i ja sigurno necu rec da ja nemam ega. Imam ga itekako. I nikad ga se necu rijesit niti mi je cilj u zivotu se rijesit ega. Imam neke svoje razloge zasto no okay, nije sav ego los po meni.
Katrin ja se znam koji puta zanjest no isto tako, cijela storija svega je bila o tome da ljudi vise shvate da je INDIGO drek. Pokusam na sve nacine da objasnim, okay koji puta to lose napravim, koji puta to dobro napravim no poanta svega je ta da je KLASIFIKACIJA nesto sto ljudima iskreno, al stvarno ne treba. Tu nema veze sa egom vec jednostavno sa cinjenicama.
A to oko paranormalnog, ajde eto ja cu ti izlistat svoje i rec kako sam dosao do njih. Dosta toga nisam nikad nikome rekao, neke necu niti rec nekome ali eo izlistat cu neke od njih. Vise o tome necu pricat jer takve stvari nisu za javnost niti cu to pricat bilo kome.
1.) Nemos me lagat. Ne tako kao tvoja osoba da sa slike znam stvari ali cim te vidim vec znam neke stvari. Dapace u prvih 10 minuta mozemo sjedit bez da ista pricamo, ne moram te ni gledat defakto znat cu neke stvari o tebi. Tj. znat cu ono sto mi je bitno. Nebitnim stavkama se ne zabrinjavam u zivotu.
2.) Vidim svoju auru. Ne trebaju mi specijalni drekovi da bi je vidio i od prije recimo cca godinu dana, godinu i pol vidim malo vise od aure. Ni sam neznam sta vidim no to je prevazislo auru po meni.
3.) Miliardu puta sam rekao da ce se nesto desit, miliardu puta isto se i desilo. Miliardu puta sam imao teorije o necemu, na kraju su se iste i ispostavile. Neke stvari znam unaprijed. Dal je to slucajni pogodak nebi bas rekao da je jer mi se svaki dan nesto desi da "pogodim" da ce tako ispast i to znam, to nije nagadjanje. U tome lezi caka.
4.) Znam tko sam bio u proslom zivotu. Mozda cudno izgleda ali fleshevi me peru sto se tice toga od kad znam za sebe. Reci cu cak da i znam neke detalje tipa svog imena te kako sam izgledao i kojeg sam spola bio. Reci cu da sam bio zena te da me to i dalje slijedi bez obzira sto sam musko u ovom ciklusu. Ime mi ima veze sa nickname-om takodjer. No nije bitno nista od toga. To sam sad spomenuo i cisto sumljam da cu ikad vise ista rec o tome. neke stvari su samo moje stvari.
5.) Svake veceri sanjam i "zivim" u snu. Tj. Budan sam u snu.
6.) Cujem svakodnevno svakakve zvukove, vidim svakakve figure pa cak i obrasce tj. definirana tijela itd... O tome necu vise.
7.) Znam zasto sam ovdje na ovoj planeti vec jako dugo ( ne od rodjenja. Od cca 8-9 godine.). Necu rec zasto jer takve stvari se ne govore iz vise razloga.
8.) Od kad znam za sebe, tj. evo pitaj bilo koga ko me poznaje da nebi ispalo da serem. Mogu ti cak dat emailove. Reci ce ti da ja nisam normalan, osoba koja ne zivi u ovom svijetu niti slijedi njihova pravila.
Vecina ljudi me nemoze pratit apsolutno nikako. Jedna od smjesnijih stvari da cisti filozofe neke odredjene boli glava nakon razgovora samnom.
Neke stvari od ovoga su u meni odmalena, neke sam "istrenirao" tokom zivota. Dovedi pred mene bioenergicara uglavnom ce bjezat od mene. To nikad nisam pitao zasto no znam zasto je to tako. Ako je bioenergicar fake one, mudruje. Ako je pravi, bjezi ili vec nesto drugo no nisam mu bas predrag.
Ima jos toga, ovo su neki dijelovi od. Ostatak necu rec jer sam i sad vec previse rekao.
Sad cu rec par stvari pa stagod sa tim informacijama vi radili radite.
1.) OPD, OPS, Indigo, Kristal = marketing te su potrebni samo u ovom denzitetu. Da nema njih nebi ni bilo svijeta. Moglo se to izbjec.
2.) Smak svijeta, nece se upoce desit. Osvijestavanje od strane maya-inog prorocanstva vec je odavno zavrsilo. Ljudi su ti kojima su godine bitne te je 2012 godina dezinformacija i to teska. Sve ovo generalno osvijestavanje koje se sada desava, desava se iz razloga sto je eto, vec priprema (Maya-dio) odavno gotova. Kako znam, nebitno je. Znam.
Postoje vise stadija evolucije covjeka
1.) od 0 - 25 cca = ulazak
2.) od 25 - 35 = ciscenje i povezivanje
3.) od 35 - na dalje = evolvuiranje koje traje dokle god da si ziv.
Neki se otkljucaju dok izlaze iz majcine utrobe. Neki se otkljucaju kasnije. Svi se otkljucaju kad tad. Pa makar na samrti.
Takodjer ako cemo uzet indiga ko indiga ( premda cu ti rec da su svi indigo i kristal ). Da ti neke stvari objasnim Katrin. Ja sam do svoje 17-este godine zivota, cca. Bio striktno po terminima covjeka Indigo na stranu OPS-a. Cistog OPS-a. I zbog toga te nekih drugih stvari, od mene su bjezali bioenergicari ne zato jer me se boje vec njihova energija, heh.. Necu o tome. No zamisli situaciju ovako.
Imas covjeka i sad oko njega "crne i bijele andjele" pa sad zamisli osobu sa samo crnim andjelima oko sebe koji svjesno zna da su crni samo oko njega te koji blokira bijele oko sebe.
Sad vise nije tako. Sad je vecina onih drugih ne zato jer sam evolvuirao vec vise ne zelim odgadjat neke stvari u svom zivotu i zivjet kako svijet stvara akcije na mene. Sad ja preuzimam kontrolu nad sobom bez da gledam na svijet i njihove akcije te njihove nabijene prilagodbe.
Imas par termina.
1.) Neki ljudi su se rodili od rodjenja kao OPS ili kao OPD. To je bila njihova zelja prije radjanja jer su vec neke stvari prosli i shvatili.
2.) Vecina ljudi se rodila kao OPS ili OPD tj. stagod da odaberu jer ni u proslim zivotima nisu bili svjesni sta zele bit. Te tokom zivota mogu birat putove. Switchat ih ako ces tako rec. Neki switchanju citav zivot, neki nesvjesno dok neki svjesno udju u odredjenu i odaberu i tim putem uglavnom i nastave dalje.
Da napomenem, OPD i OPS itekako postoje, no ne terminima kako ih covijek naziva. I tu stajem sa pricom.
Netko ce rec da lazem, netko ce rec mozda, netko nece imat nista po tom pitanju. Iskreno, upoce niti jest to bitno niti bi vas to trebalo zamarat. Ja se inace pravim blesav i pravit cu se dokle god da sam ziv. Zasto, zato sto ja tako zelim.
Isto tako od mene ces u 80% slucajeva cut dezinformaciju. Zasto? Zato jer dezinformacija stvara informaciju. Te bis sam trebao shvatit informaciju jer nikad neces dobro shvatit informaciju ako nema prije toga dezinformacije. Koliko toga znam? Znam drek a znam previse. Teorija previse premalo = nebitna.
Ovo je prvi i zadnji puta da cu nesto otvoreno rec i rec to a da nema dezinformacija niti da se igram. Zasto? Zato jer je to moja volja no opet, dao sam jaaako malo informacija. Bolesno to sto se ja igram? Nije te ima svoj razlog. Jako puno ljudi se igra ljudima. No sve je to sa razlogom. Netko to iskoristava radi svojeg osobnog zadovoljstva, netko ne. U oba smisla te cini covjekom. Pitanje je samo kakvim.
Ja ti necu rec da sam ja indigo ili nesto drugo. Ja cu ti rec da sam ja ja te da je to isto tako jedino sta je bitno. Doduse za indigo pojam sam cuo tek prije godinu dana ako ces se smijat malo na tu temu lol. Zasto nisam cuo za to prije? Zato jer niti nisam trebao cut jer je to za moj pojam glupost. Dal sam ja puno razvijen? Reci cu ti da znam ljude ispod kojih se mogu doslovce sakrit koliko su razvijeni. No opet, znam stvari koje dosta ljudi nezna o sebi. Dal cu se razvit? Da, jer se svakim danom sve vise i vise razvijam. Isto tako ces i ti ako to budes htjela i radila na tome kao i bilo tko drugi. Sve je samo stvar izbora no u OPD neces prec ako se ne razvijes. Ovo di sad zivis, kako li je vec receno sto nije dezinformacija, je pred-finalna tocka OPS-a. Postoji jos jedna za koju vec svi znaju samo se trebaju duboko zapitat.
Mozda izgleda da solim pamet no iskreno ne solim. Vecina forumasa na ovom forumu je vec presla ove stvari odavno. Takodjer ima ljudi koji ce se meni smijat momentalo. Smijte se smijte. Znam zasto neke stvari radim.
Dalje? Kao sto sam i rekao, prvi i zadnji post ovakav da ce netko cut od mene. Mozda jednom kazem nesto vise, uglavnom dosta puta kazem svasta vise al uvjek cu ispast idiot lol. Zasto takva zelja, jer eto ja sam nebitan.
P.s. Draga katrin, to sto ti nisi indigo, to je sasvim logicno kad indigo niti ne postoji
Nitko nije indigo a svi su indigo
Tj. da svi. I ako cemo iskreno i rec da indigo postoji, indigo nije dosao na ovaj svijet da bude u cistom opd-u vec da papri te da ga vodi OPD dok zivi u i pakosti OPS-u. Kristal je taj koji je cisti OPD to nekakvim "teorijama".