(Primjedba: U prethodnom tekstu je od moje strane samo modificirano da
Slijedi nastavak 16)
(33430)
Nastavak 16
Da ponovim dio rečenice iz prethodnog javljanja:
''...no Spiritualna svijest bilo kog čovjeka, iako izvrši kopiranje TOČKE, nije u stanju da Oslika kopirano već jedino da s kopijom TOČKE izbriše jednu bijelu materijalnu TOČKU, koja s ostalim bijelim TOČKAMA tvori viziju materijalnih vrata''.
(vidi crtež 1 - nastavak 13)
Jasno, ako bi koristili kopiju navedene TOČKE da
izbriše više bijelih materijalnih TOČAKA, koje tvore viziju vaših ''materijalnih vrata'', dobili bi *crnu rupu - kao što je prikazano na crtežu 2.
crtež 2
Primjedba:
Stavio sam zvijezdicu uz *crna rupa iz razloga što ta rupa ipak nije u potpunosti crna.
Naime, već sam objavio da totalno crno koje predstavlja Generalnu PRIRODU je ''prekriveno'' s pratvari ili pramaterijom, dakle neodređenim tamnim sivilom.
Stoga bi mogli na neki način prihvatiti pratvar ili pramateriju kao ''vječnog čuvara'' da se PRIRODA ne može pokazati u svoj svojoj ''crnini''.
Jer da se sveukupno može pokazati u svoj svojoj ''crnini'' - u tom bi slučaju Vječno postajalo SAMO Ništa.
I još kratka informacija: Kako sve što postoji u Generalnoj PRIRODI mora imati svoj prauzor (arhetip) tako je i pratvar ili pramaterija prauzor po kojoj je oko svakog tijela stvoren ''čuvar''.
Tako su npr. oko nebeskih tijela stvoreni zaštitni omotači (atmosfere) kojima je pramaterija prauzor.
Ili kod živih bića aura...
Ili..., no zašto i vi sami ne bi malo razmišljali o prauzorima.
Sad, možda će neko od vas koji pratite moja izlaganja biti naveden na pomisao kako je ispravna nova teorija nekih znanstvenika da je svemir ''rođen'' u crnoj rupi.
Veliki promašaj u razmišljanju tih znanstvenika.
Razmislimo - i to tako da se vratimo u Vječnost - još prije nego je došlo do Prvog Velikog praska, ili još bolje, vratimo se u ''vrijeme'' prije nego je stvorena Supstancija postanka, ili božja čestica, ili Yin&Yang - koje ''vrijeme'' je daleko-daleko ispred vremena kada se je dogodio Prvi Veliki prasak.
Da je Generalna PRIRODA Vječno
crna to je po sebi jasno i razumljivo, jer ona ja Kraj.
No Generalana PRIRODA je sveukupno crna, a to znači da se, ''u to vrijeme'' u njoj nigdje nikad nije mogla evidentirati neka rupa.
S druge strane, Pramaterija je bezbitna što znači da se ni u kom slučaju ne može pokazati u obliku materijalne antimaterije ili materije, a to znači da ne može ni u kom slučaju da se pokazuje u obliku bilo kakve materijalne čestice.
A evidentno je da crna rupa ''proždire'' sve vrste materijalnih čestica.
I mislim da možete i sami donijeti zaključak u vezi mogućeg postojanja crne rupe prije Velikog praska - koji prasak je,
za znastvenike, početna faza od koje se vrši evidencija Postanka.
Ovo je veoma važno saznanje koje nas upućuje da donesemo zaključak koji nam nameće spoznaju da se u crnoj rupi nije mogao ''roditi'' svemir.
Čak ni osnovne forme materijalnih čestica od kojih se ''rađaju'' galaksije.
I konačno da iznesem svoje ključno mišljenje.
Znanstvenici ni u kom slučaju ne mogu doći do ''u vrijeme'' prije Prvog Velikog praska, jer se tek nakon tog događaja u Generalnoj PRIRODI pojavljuju materijalne vrijednosti - koje su za njih neprikosnovane vrijednosti jer su na svoj način ''opipljive'', dakle stvarne.
Ipak, kako logični zaključci mnogo puta mogu usmjeriti nekog znanstvenika na to da prihvati i ''neopipljive'' pojave - nakon čega će si dozvoliti tu slobodu da javno objavi svoje studije (koje u većini slučaja nisu usklađene s tezama drugih znanstvenika), to će taj znanstvenik odmah biti, na primjer od ''Sense About Science'', proglašen šarlatanom, pseudo-znanstvenikom ili para znanstvenikom.
Zato i može da ''prođe'' u znanstvenim krugovima ''znanstvena objava'' tipa:
Tamna tvar je materija koja se ne može detektirati njenim zračenjem..., jer ta je objava ''usklađena'' s mnogim drugim ''znanstvenim objavama''.
Oh, nakon ovog postajem totalno religiozan - jer kad čitam ta "znanstvena otkrića" uvijek uskliknem: ''O Bože...''
Slijedi nastavak 17