Jeste ... Warcraft kao i ostale igre sa mogucnjoscu igranja online i nadogradnjom karaktera su igrice koje u sustini ispijaju covekovu zivotnu energiju.
U danasnjem svetu nema nicega sem potrosne robe i nedostizivim zeljama za nekim luxuzom.
Clinci a i odrasliji se lako upetljaju u izmisljene svetove Warcraft-a jer im omoguciava da se popuni praznina njihove licnosti. Tamo mogu biti Bog i nadjacati sve druge dok u realnom civilizovanom svetu su samo niko i nista.
Znao sam "Prijatelja" koji je igrao Newerwinter Night, i kada je pocinjao da ti prica o njegovim avanturama u igrici, kako je pobedjivao demone i ko zna sta, nisi znao kako da ga se na lep nacin oslobodis. On je pricao sa toliko entuziazma te njegove gluposti iz igrice da ti je bilo skoro zao da ga oteras u pi**u materinu.
Ti jadnici igraju po ceo dan u zurbi da nadograde svog lika i ispadnu pred ocima drugih jadnika Veliki i jaci. Njihov ego se popunjava iluzijom. To je sve tako dobro napravljeno da za normalnog civilizovanog coveka je laka zamka, pogotovo za klince. Ko pravi te Igre naravno nije mu u interesu nikakav razvoj ili remecaj deteta nego sopstveni profit, kao i u svim drugim stvarima.. zdravstvo, ishrana itd.
Ja na svu srecu uvek kada sam zavrsio da radim nesto sto osetim da nema nikakve svrhe za mene niti za druge to ostavim ili mi dosadi. Pogotovo igrice.
Igrao sam dosta toga ali sreciom se nisam nikada zarazio nicim... od prilike kada zagusti ili koristim cheats razne ili odustanem jer mi je zao da ulazem previse truda u neku iluziju(Igricu) to ulazem samo u stvaran zivot i gde mislim da treba.
Jedna igrica koja mi je oduzela dosta vremena je rFactor, simulazija voznje online. Posto ima verodostojnu fisiku ponasanja vozila koristio sam stvar kao trening za ucenje ponasanja vozila pod raznim uslovima kao i ponasanje ljudi po cesti.
Posto sam po prilicno zaludjeni vozac i imam dozvolu vec 11 godina a nemam niti jedan udes ni kaznu u nicemu.. cist kao suza, sve udese koje sam imao priliku da dozivim sam uspeo da izbegnem a kazne posle razne brze voznje i nepravilnosti imao sam srece da ne zaradim ni jednu. Al ajde sad da ne teram maler... ja se stvarno uzdamjem u to da necu nikada ni doziveti saobracajnu nesrecu (Bilo Kakvu).. ono... daj Boze, da sve ostane tako.
Jedinu saobracajku sam imao kada je moj brat vozio vracajuci se sa skijanja i skliznuli smo nizbrdo u krivini po ledu i zavrsili frontalno u kamper koji je isao na gore.
To mi je i dosta za zivot.. ne terba mi vise saobracajki...
Znaci ono... kada je sve puklo puklo je bas kako "treba"..

ford fiesta je dozivela kompletan restajling, pretvorila se u smart ona najmanja varjanta.
Dobro ... vracaju ci se na igrice hocu reci da po nekada imaju i neku svrhu.. da te uce necemu ali stvar danasnjice je da niko ne gleda da napravi poucnu stvar sa nekom dobrom svrhom nego se samo nalazimo u moru bezvrednih guljenja vremena i zivota.