Citat:
ovo je odgovor i za 4D... to je prikaz 4d.
4D nije stabilan kao 3d, 4d je isti kao nase misli, mjenja se svakog trenutka krece se u pokretu je konstantno . Za neke ludilo mozda , ali kladim se da se priviknes ubrzo.
sjemenka, mi govorimo o dve potpuno različite stvari.
Stvarnost je po samom svojoj prirodi stalno u pokretu i stalno se menja. Naš um po svojoj prirodi (valjda) skače sa misli na misao.
Ono o čemu govorim je svest koja nije u stanju identifikacije, koja je svesna sebe, koja je prisutna/budna u toj stalno promenljivoj stvarnosti, koja joj svedoči... u Kastanedinom sistemu bi to npr. bila unutrašnja tišina, u Gurdjejevljevom pamćenje sebe, kod Tola prisutnost. Na žalost, ova svest se veoma često meša sa nekim stanjem praznine, ne-razmišljanja, itd. Ona to nije.
Sa veoma retkim izuzecima, mi lucidnost ne možemo da održimo (ako je uopšte postignemo) tokom nekog značajnijeg vremena. Da možemo, možda bi i autentično lucidno sanjanje bilo moguće

. Ne znam.
Lucidno sanjanje (ona vrsta kada imamo utisak stvarnosti) i astralna projekcija se može desiti spontano, a može biti i generisano.
Nije svaka astralna projekcija (da predupredim delovanje formativnog centra kod njegovih korisnika

) povezana sa abdukcijom, međutim, mnoge (odnosno, većina) jeste. U tom slučaju je veoma često praćena snažnim i teško objašnjivim osećajem odbojnosti prema temama u vezi sa vanzemaljcima (ako se ne javi neodoljiva potreba za upućivanjem poziva našoj „kosmičkoj braći“), brzo „pucanje“, naglašena nestabilnost, ponašanje sa kompulzivnim elementima, ideja o
misiji koju treba obaviti – tečaj lucidnog sanjanja radi transportacije čovečanstva na 4D i kao vid borbe protiv sustava - ideja o sebi kao izabranom spasiocu... Pored ostalih sekundarnih „simptoma“.
(Have a strong sense of having a mission or important task to perform, sometime, without knowing where this compulsion is coming from.
Have a secret feeling that you are "special" or "chosen," somehow
Have an extreme aversion towards the subject of UFO's or aliens - don't want to talk about it.).
Obično posmatranje se zaista poklapa sa izveštajima, do te mere da me istinski iznenađuje, kako se u ovom zaista nedostupnom području uopšte došlo do ipak relevantnih podataka.
Ljudi se na različite načine suočavaju sa ovim iskustvima: mnogi se bore da saznaju šta se događa i
za pravo da sami raspolažu svojim životom. Neki se i upecaju. Treba samo pustiti tu udicu koju smo zagrizli, nije strašno i ne boli.
Iskustvo otmica po mom ubeđenju (koje ne mora biti tačno) daleko prevazilazi svesna sećanja ljudi i sećanja na navodne posete astralu. Možda ga većinom i delimo.
Nemoj da te deprimira, ali hebiga, ne daj ni da te tako šetaju.