Citat:
A za sudjelovanje u svemu nemamo baš ni izbora, no pitanje je kako ćemo u tome sudjelovati.
Nisam bio jasan

.
Mislio sam na to kako želim sudjelovati,biti svjedokom kako se stvari odvijaju.Recimo ,energija koju sam osjetio,želim znati otkud ona kreće,prema kamo potencira i što se događa ako je preusmjerimo onamo kamo želimo.
Kad to shvatim onda ću lakše doći do praktičnog djela kojeg ti opisuješ kao "NE ŽELI NIŠTA".
Recimo u reiki-u kad si kanal ne želiš ništa,nedjeluješ svojom voljom,nego propuštaš energiju neka teče.To mogu i znam.Samo sad sam se susreo s energijom koja se nalazi u meni,u mom tijelu i ona je imala namjeru da krene prema djelu koji me potiče na to da izađem van iz auta i da opsujem ili bacim na taj auto neku ciglu ili ... neznam što.To bi bio enorman gubitak energije.
Ovom temom nisam mislio na nikakvu manipulaciju od bilo koga.Ovo bi možda više spadalo pod temu Kako prepoznati vlastite misli,ali nisam imao misli u tom trenutku nego samo energiju koju nisam htio osjetiti kao bijes.
sigma
Citat:
Mozda bi, ipak trebalo tu energiju omeksati, podici joj vibraciju, pa tek je tada preusmeriti. Negde.
O tome govorim.
Citat:
Mozda trebamo imati poverenja u samu prirodu i ne truditi se bas svaki korak da kontrolisemo, jer to sto mi u tom momentu uradimo, mozda nije ono najbolje sto bi se moglo.
Govorim o sebi.Da bih to mogao prvo moram poznavati sebe.Kako funkcioniram kad sam bijesan,kako kad sam sretan,kako kad me neko manipulira....itd.Tek tada kad propustim energiju da proteče kako to žele
viša bića i ne osjetim neki od negativnih osjećaja ili simptoma.Što ako to nisu dobra viša bića?
Ovo MOŽDA u tvom tekstu je to zbog čega želim ZNATI.
Ha ha ha vjerojatno sam je previše preusmjerio u grlenu čakru,kolko vidim nemogu se zaustaviti pričati.