Citat:
O da,itekako se bliži.
Dobro,nešto se bliži,sad za nekog je to što si ti rekao a za nekog nešto drugo.Nekom se u ovom trenutku približava auto koji će ga zgaziti.
Nekome se približava post koji će ga razuvjeriti.
Citat:
Zaboravio si napisati da sve što se čeka jest samo izgradnja židovskog hrama u Jeruzalemu.I nadam se da misliš materijalni ljudi a ne "materijalizirani" ljudi.
Možda nespretan izraz upotrijebih

,u svakom slučaju mislio sam na ljude koji su danas ko nikad do sada u toj mjeri okrenuti materijalnim "vrijednostima"

koje ih navodno usrećuju,a zapravo unesrećuju i stjecatelje tj.imatelje istih koji poput Senekinog čovjeka koji sve više ima i sve više želi,kao i proizvođače i prodavatelje istih koji rade i prodavaju nešto što će licemjerni manipulatori kupiti na teret poreskih obveznika njihovih skromnih "kršćanskih" plaća

Ne znam otkud sad mi tu amputiraš Židove,niti sam ih spomenuo,niti sam mislio na njih,otkud pak sad oni u ovoj priči.
Citat:
O da,pripremaju nas!Ali je pitanje za što?Vjerojatno će kad tad doći do hm,globalne "nepogode",a na nama je dal ćemo je prihvatiti kao katastrofu ili kao "prijelaz".
A moje je mišljenje da nas oni pripremaju za "katastrofu".
Sad vjerojatno razmišljaš o našim reakcijama a ti ističeš ono očito!?Prođi malo forumom i sajtom i vidjet ćeš o čemu govorim.
Novi sam,"friški" član,tek sam počeo čitat postove ovdje.
U svakom slučaju,nadam se što manje bolnijoj (skorašnjoj

)"tranziciji" u nešto što će biti izvor radosti i sreće za nas većinu

,a ne samo za njih manjinu.