bad.ass je napisao/la:
dakle, osim ovog "naseg" svemira, postoje jos paralelni svemiri sa svima nama. no tamo su neke stvari drukcije napravljene. recimo, ja sam ovdje dobio posao vrijedan 20k kuna, tamo nisam. i tako te stvari. tamo imam kucu, ovdje nemam. dakle, koliko sam skuzio tako to ide. mozda sam tamo neki kukac ili zivotinja?
ono sta mene brine/kopka/muci jeste koja je to ustvari osoba tamo. drugi "ja" ili? mislim ima li i on dusu i ako ima da li je to sve jedna dusa (moja "tu" i njegova "tamo" tvore jednu dusu?)? kakvog on utjecaja ima tu na mene i ja tamo na njega?
da li se moze ikako "doci" do te druge osobe?
i jos nesto. ako reptili imaju mogucnost putovanja kroz vrijeme i mijenjati neke stvari sta su se vec desile u ovom svemiru, sve zbog toga da buducnost ide njima u korist, kakve onda imam ja veze sta cu odluciti? izgleda da mi je sve vec isplanirano. odnosno, kako se ono sto se vec desilo moze mjenjati?
ako sam ja recimo dobio nekidan posao vrijedan 20k kuna, kako ce oni utjecati na ovo sve ako namjeste da nisam dobio taj posao? jer ako sam dobio nesto, to ZNAM da sam dobio, kako ce to oni promjeniti proslost koja je vec prosla? jedino ako ne zele mjenjati proslost koja ce utjecati na novu buducnost u nekom drugom pararelnom svemiru gdje necu dobiti posao... zbunjen sam...

da, ova cheterska tema je klasichan motiv-jebe lud zbunjenog
loshe dupe, bolje je na pochetku biti vishe zbunjen,bicesh kasnije manje jeban
ne bi bilo loshe,da za promenu,prochitash tekstove sa sajta,teme sa foruma....,tamo bi nashao hrpu informacija o pitanjima koja nestrpljivo postavljash
josh u tvom prvom postu(koji si nazalost obrisao/preinachio) si trazio da ti neko ,onako nabrzinu,kaze

u chemu se radi u svih 12 Kastanedinih knjiga i sveukupnom uchenju Tolteka,onako lagano i sazvakano za instant upotrebu

,
i vidim,tako nastavljash iz posta u post,otvarash teme koje su vec otvorene sa stotinjak postova u kojima je vec odgovoreno ono shto pitash
lenj si,mrzi te i teme da prochitash a hteo bi da saznash
ako tako nastavish svoje traganje,do nikakve valjane Spoznaje necesh stici,ne budi kokoshka zato shto ti neko govori da jesi i zato shto si to umislio
za pochetak,u ova gore pitanja shto si postavio treba da uvazish i to da je
Vreme - Iluzija,prochitaj ovu temu,ovde je chini mi se,Jack to najbolje srochio:
http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=730&start=0sve-jedno,sve je SADA i OVDE
sjemenka,postoje chetovi,za usamljene,nesretne u ljubavi,gladne lovce za izgubljenom paznjom,da tamo probash svoju srecu,ko zna,
mejbi ju get laki
kako ochekujesh da neko tvoje rechi uzima za ozbiljno kad ti se ,recimo,osvrt o D.Ajku:
sjemenka je napisao/la:
bazira na tome da:
knjigu koju pljuvash nisi ni prochitala,rekla ti je prijateljica koju je knjigu prochitala ,da je to tako,i eto,to je i za tebe tako:
sjemenka je napisao/la:
metuzalem je napisao/la:
sjemenka je napisao/la:
E da... i za kraj jedna od ICKE - "beskrajna ljubav je jedina istina" - kaze naslov knjige puna mrznje
nekako mi je taj dio s mržnjom promakao, da li bi mogla mozda malo elaborirati; koji citat ili sl...
jer meni je upravo suprotno doživljavam taj uradak tako njonji-njojnji, ono okreni drugi obraz, bez fajta....
nemam pojma, nisam ga ja procitala... pitaj moju frendicu