Sada je: sub jul 05, 2025 7:39 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 29 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri jun 11, 2008 8:34 am 
Član foruma

U vremenima kada će se ukinuti gotovo sve slobode je vrlo bitno dati lažan osjećaj slobode-mogućnosti.

Prava igra trenutno je potpuno osiromašenje:

nafta s 38 na 130 dolara

žito s 10 na 30 centi po kili

kukuruz s 10 na 30 centi po kili i

tsunami u mianmaru da riža ode do neba,

i zadnje i najslađe su kamate libor,euribor i trezorski zapisi koji su skočili u roku godine dana 300%,
istovremeno prosječno kučanstvo zapadne civilizacije pola prihoda daje na kamate i zrak(mobiteli,internet,tv...)

O tom razmišljajte,gdje ste vi tu,da li imate svoj vrt,svoje sjeme,čega će te se redom odricati,jer to je tu ,pred vratima...

SVE NA TV-U JE ODVLAČENJE PAŽNJE,BAŠ SVE.

Vremena zajenbacije i komentiranja završavaju,počinje

survival show...........dobrodošli.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jun 11, 2008 2:16 pm 
Član foruma

Vjerujem da je trenutna kriza hrane i globalna ekonomska kriza namjerno napravljena, tipična problem-reakcija-rješenje koju vladari iz sjene prakticiraju.

Rješenje za krizu hranu će biti dodatno uvođenje GMO hranje koja je čisto zlo.

Nikako ne mogu razumijem te psihopate koji vladaju na ovom planetu.Rade iz petnih žila da naprave pakao od ovog prekrasnog planeta, običnog čovjeka robom,slobodu samo idejom.Jel oni uživaju ubijajuči ljude i praveći zombije od njih, zagađujući planet, zatirući sve zbog čega je život vrijedan živjenja?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jun 11, 2008 3:05 pm 
Član foruma

Scorpio u svakom covjeku je i svjetlo i mrak, cemu se god okrenes ka tome ces i napredovati.
Ako se okrenes svjetlu , svjetlo ce ti pomoci da tamo i dodjes i djelujes u svjetlu.
Ako se okrenes mraku , mrak ce ti takodje pomagati da ostvaris takvu vibraciju i djelovanje.
Tim ljudima koji unistavaju ovu planetu, mrak pomaze i zato im tako dobro i ide.
Nazalost nema dovoljno svjetla na ovoj planeti da im parira i da se uspostavi koliko toliko neki balans.
Mrak i ljude sa dobrim namjerama pokusava skrenuti da im djelovanje ne bude po principu svjetla nego ih uvlaci u njihove metode borbe koje takodje doprinose gomilanju mraka ili hranjenju onog vrha piramide.
Covjek mora prvo jasno u sebi prepoznati ta dva svijeta i imati jaku volju da se okrene svjetlu i prevazidje sve prepreke koje mu stoje na putu, sa puno zamki i skretnica.
To nije neka new age igra vizuelizacije , nego za vecinu ljudi prilicno bolna transformacija.
Covjeku je zamrznut njegov duhovni potencijal kao istinska sila uspostavljanja bolje civilizacije i zato smo tu gdje smo.

Vrh

Naslov: predsjednici - marionete
PostPostano: čet jun 12, 2008 12:05 pm 
Početnik

to je jos jednom mazanje ociju javnosti, koja sada nekako vjeruje da se stvari mjenjaju na bolje, te da je era kauboja busha gotova te da sada dolazi bolja solucija. jedina istina u svemu tome jest da ce stvari ostati iste, samo se mjenjaju glumci.

ako obama i postane predsjednik, stvari se nece mjenjati jer predsjednici nemaju nikakvog utjecaja u svemu tome, oni su samo marionete, a oni koji vuku konce za obicne smrtnike ostaju zauvijek nevidljivi.

oba kandidata kontroliraju isti ljudi, tako da ce promjene, ako do njih dodje, ionako biti samo povrsinske, tek toliko da dokazu kako su svi teoreticari zavjere bili u krivu.

brine me samo to sto dosad nisam nabaso na informacije o obami, ali cuo sam da je postao clan CFR-a, sto dovoljno govori samo po sebi.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jul 09, 2008 9:15 am 
Član foruma

Sve isti komentari...
Mislim da grešite u vezi s Obamom.
Mislim da sa Obamom dolazi kraj sistema velikog brata.
Obama samo oficijelno zastupa partijsku liniju a intimno je orijentisan suprotno.
Pitanje je da li ste VI spremni za talasanje koje ide zajedno sa demontiranjem drevnog sistema koji je DEO NAS.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jul 09, 2008 10:36 pm 
Član foruma

kokoraos je napisao/la:
U vremenima kada će se ukinuti gotovo sve slobode je vrlo bitno dati lažan osjećaj slobode-mogućnosti.

Prava igra trenutno je potpuno osiromašenje:

nafta s 38 na 130 dolara

žito s 10 na 30 centi po kili

kukuruz s 10 na 30 centi po kili i

tsunami u mianmaru da riža ode do neba,

i zadnje i najslađe su kamate libor,euribor i trezorski zapisi koji su skočili u roku godine dana 300%,
istovremeno prosječno kučanstvo zapadne civilizacije pola prihoda daje na kamate i zrak(mobiteli,internet,tv...)

O tom razmišljajte,gdje ste vi tu,da li imate svoj vrt,svoje sjeme,čega će te se redom odricati,jer to je tu ,pred vratima...

SVE NA TV-U JE ODVLAČENJE PAŽNJE,BAŠ SVE.

Vremena zajenbacije i komentiranja završavaju,počinje

survival show...........dobrodošli.

Apsolutno si u pravu. :evil:

Vecina ljudi iz grada a sve vise njih sa sela nezna ni motiku drzat a kamoli sta drugo.

Misle da ce Mcdonalds radit i poslje smaka svita.

Cijena hrane skace ,kako rijetko kad prije a netko se brine kakva je frizura Davida Beckhama i hoce li ostaviti onu svoju gadnu i maloumnu zenu.

Zaboli me za trebe iz Bugojnog.

Welcome to the real world.
8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 10, 2008 4:11 pm 
Početnik

gorchilo je napisao/la:
Mislim da grešite u vezi s Obamom.
Mislim da sa Obamom dolazi kraj sistema velikog brata.

slika

Službeni plakat u kampanji Baracka Obame

slika

Mao Tse-Tung iliti Veliki Brat.

Čini mi se kao da era Velikog Brata sa Obamom zapravo otvoreno započinje...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 05, 2008 11:58 pm 
Član foruma

Potpisujem! :cry:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 22, 2008 7:29 pm 
Član foruma

Ja mislim da je to još jedna od manipulacija sa strane Amrike i pred postavljam da će on biti taj kako se kaže jedan od čuvenih predsjednika Amerike...

Sve u svemu en bi oni doveli nekoga na mjesto predsjednika ako nije pogodan...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 29 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.